Gość: Luiza_w_samolocie IP: *.hontsubo.co.jp 07.10.02, 20:13 Arigato ! A ja hontsubo, no kavasii ! Nihon shimboon Konchiva Jaki piekny kraj. Jestem zachwycona ! Wspaniale ogrody cesarskie w samym centrum Tokio. Niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luiza_w_Tokio Internet za darmo ... IP: *.hontsubo.co.jp 07.10.02, 20:16 Internet za darmo w wiekszych sklepach ! Jestem pod wrazeniem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza_w_Tokio Dzielnica Shinjuku IP: *.hontsubo.co.jp 07.10.02, 20:23 Dzielnica Shinjuku jest niesamowita ! Najbardziej uczeszczana w calym miescie. Tlumy ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza_w_Tokio Park Ueno IP: *.hontsubo.co.jp 07.10.02, 20:25 Park Ueno w dzielnicy o tej samej nazwie jest nie do opisania ! Moj ogrod w Australi to nic w porownaniu z nim ! Cala dzielnica zreszta to ogromne centum kulturalne z muzeum itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza_w_Tokio Dzielnica Ginza IP: *.hontsubo.co.jp 07.10.02, 20:28 Luksusowe butiki i wielkie domy handlowe. Styl bardzo europejski, rowniez ludzi ktorzy tutaj pracuja i mieszkaja gdyz wiekszasc z nich to cudzoziemcy. Ceny astronomiczne. Najbardziej znane centrum handlowe to Takashimay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Dzielnica Ginza? Kij z dzielnica! Change Money! IP: 65.206.44.* 07.10.02, 22:24 Tylko te ceny, te ceny zajebiste jak kiedys dla Polaka w Paryzu, prawda? Jakbys za 1 piwo w supermarkecie na Woli placil $5 to tez mialbys tam Internet albo i Internet z panienkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama