durango 01.12.02, 22:03 Prosze napiszcie co to jest? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
durango Re: co to jest OZPOL? 01.12.02, 22:09 aniutek napisała: > a CO to jest durango? czego Ty taka glupia jestes?pytam powaznie odnosnie jednego watku a Ty z pazurami na mnie?spokojnie . pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur co czy kto? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 01.12.02, 22:12 ......a wogole zaraz wskoczy sympatico, dostaniesz fuuuure odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: co czy kto? 01.12.02, 22:15 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > ......a wogole zaraz wskoczy sympatico, dostaniesz fuuuure odpowiedzi Pytalem CO bo nie wydaje mi sie jest to KTOs.Chyba w bledzie bylem...przepraszam jezeli kogos urazilem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: co czy kto? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 01.12.02, 22:17 ........ozpol to taki koles z AU Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: co czy kto? 01.12.02, 22:19 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > ........ozpol to taki koles z AU uhmmm...dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: co to jest OZPOL? 01.12.02, 22:52 durango napisał: > aniutek napisała: > > > a CO to jest durango? > > > czego Ty taka glupia jestes? hmmmmm " czego?" a moze czegoj? jakos ladniej brzmi >pytam powaznie odnosnie jednego watku a Ty z > pazurami na mnie? gdzie pazury zobaczyles?? >spokojnie . wlasnie > > pozdrawiam. ja nie ale - czemu pytajac o osobe /a tylko osoba moze byc autorem postu /uzywasz slowa "CO"? czyzbys chcial koniecznie obrazic, przywalic, nota bene nieznajomemu? ...no tak ale to ja jestem glupia....... Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ Re: co to jest OZPOL? 01.12.02, 22:55 aniutek napisała: > durango napisał: > > > aniutek napisała: > > > > > a CO to jest durango? > > > > > > czego Ty taka glupia jestes? > hmmmmm " czego?" > a moze czegoj? jakos ladniej brzmi > > > >pytam powaznie odnosnie jednego watku a Ty z > > pazurami na mnie? > gdzie pazury zobaczyles?? > >spokojnie . > wlasnie > > > > pozdrawiam. > ja nie ale > - czemu pytajac o osobe /a tylko osoba moze byc autorem postu /uzywasz slowa "C > O"? > czyzbys chcial koniecznie obrazic, przywalic, nota bene nieznajomemu? > > ...no tak ale to ja jestem glupia....... > > spierdalaj grubasie nie zasmiecaj Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: co to jest OZPOL? 02.12.02, 01:39 Przyznam sie,ze ja tez nie kojarzylam ozpol z osoba tylko z czyms. Dopiero jak zaczelam czytac stare watki na Polonii to mi sie w glowie rozjasnilo. Ale i tak nie wiem skad ten nick.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
borx Re: co to jest OZPOL? 02.12.02, 03:04 czy OZPOL to jedna osoba czy kilka osob w jednej osobie? Bo zauwazylem, ze mowi sie tez "ozpole". Mnie sie wydaje, ze Oz ma cos wspolnego z Wizzard of Oz, taki Dixiland w USA. A 'Pol" to wiadomo, jakis czlowiek ktory zablakal sie we wszechswiecie rodem z Polski. Czy tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Jak prosty sprawe mozna zagmatwac... 02.12.02, 06:14 durango - wystarczy wyslac maila na ozpol@gazeta.pl i moze bys znalazl co i jak. A tak zadajesz dziwne pytanie i w dziwny sposob. Powinienes zauwazyc ze co niektore nick'y sa "pomiatane" na tym Forum - co mozna uznac za "zaszczyt". ozpol jest jeden ale pomiataczy wielu i najczestrzej niskiego poziomu. Ozpol to Australia i Polska w jednej osobie. Milo zobaczyc nowa "twarz" na Froum jesli jestes naprawde nowa osoba a nie nastenym wcieleniem jakiegos wcielenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: Jak prosty sprawe mozna zagmatwac...? IP: *.proxy.aol.com 02.12.02, 07:38 ????????????????????????????????????????? Masz przyklad powyzej. O ile masz trudnosci ze zrozumieniem tego co pisze medrzec popros pania Biala z Ka- nady aby przetlumaczyla ci to na polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: co to jest OZPOL? Kronikasz ... hehe! IP: *.sympatico.ca 13.12.02, 16:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Up Re: co to jest OZPOL? Kronikasz ... hehe! IP: *.NYCMNY83.covad.net 13.12.02, 21:35 a ostatnio _gadula_ www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10488 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel_z_Melbourne tu mowimy IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 13.12.02, 20:02 Australijczycy - Aussie, co wymawia sie 'ozi' stad kraina 'Oz' ) i ozpol to - jak wyjasnial - lamaniec Au - Pl (tak jak ja )) a zbieznosc z Czarodziejem przypadkowa autor 'wizarda' szukal pomyslu improwizujac bajke i sporzal na podreczny katalog: A-K,L-M, O-Z )) pozdrowko P> Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama