Dodaj do ulubionych

Lista rodzicow z Niemiec

IP: *.* 11.10.02, 09:54
Hej! Jest juz wprawdzie wielka lista e-rodzicow, ale moze by tak utworzyc liste tych, ktorzy mieszkaja w Niemczech... Wiem, ze jest nas sporo, a taka lista na pewno ulatwilaby wielu osobom szukanie znajomych w poblizu. Podajcie wiec Wasze dane i orientacyjne polozenie miejsca zamieszkania.My: Monika (28 lat), Ulf (29) i Erik (14 miesiecy) mieszkamy w Peine (Niedersachsen) - na trasie A2 miedzy Braunschweigiem a Hannoverem.PozdrowionkaMoni
Obserwuj wątek
    • Gość edziecko: MamaMarysiiBenusia Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 11.10.02, 12:57
      Czesc Moni ! No to teraz my : Dorota (28) , Robert (27) , dzieci :-) Marysia 3latka i 9 mies. Benjamin - 18 miesiecy . Mieszkamy w Sindelfingen , bliziutko Stuttgartu . Poludnie Niemiec . Pozdrawiamy !
      • annak74 Lista -ktos moze mi ja przeslac??? 19.02.04, 11:07
        Dziewczyny czy moze ktoras z was przeslac mi liste mam z Niemiec???
        Szukam mam z Homburga z saarlandu.(chyba tak sie to jakos pisze)
        Anna
        • kubusb1 Re: Lista -ktos moze mi ja przeslac??? 11.03.04, 00:30
          Czesc ja mieszkam w HH na Bramfeldzie. Mam 28 lat i 2,8 letniego synka. Mozesz
          dokladniej okreslic gdzie mieszkasz. jesli chcesz napisz do mnie na priwa
          aik.b@wp.pl poz Iwona
          • kubusb1 Re: Lista -ktos moze mi ja przeslac??? 11.03.04, 01:04
            ojejku nienapisalam nic o moim drogim najwazniejszym mezczyznie- ma 33 lata i
            na imie Andrzej, natomiast syn kubus a ja Iwona.
        • meli5 Re: Lista -ktos moze mi ja przeslac??? 23.01.06, 21:04
          mieszkam niedaleko Homburga.
      • sicha Re: Lista rodzicow z Niemiec 14.11.05, 20:09
        Hej mieszkam z mezem i synkiem Jakubem w Braunschweigu ja miezskam tu rok a maz
        juz troche dluzej synek ma 20 miesiecy ja ucze sie jezyka w szkole na
        intensywnym kursie nie zanm tu duzo osob a bardzo bym chciala i z Braunschweigu
        i okolic.Pozdrawiam moje gg 5536042.Sylwia 23 lata.
        • mamamarcelka Re: Lista rodzicow z Niemiec 26.11.05, 11:14
          HEj, ja (26) mieszkam z mężem (28)Darkiem i naszym słonkiem(13mies) w okolicach
          Wiesbaden.
          Pozdrowionka dla emam
          • opole10 Re: Lista rodzicow z Niemiec 13.02.06, 18:43
            ja jestem Jagoda (31 lat) moj maz Arek (30) i nasz synek Tomus 11 miesiecy,
            mieszkamy w Wiesbaden tzn nie na stale ale obecnie tu przebywamy i jakis czas
            pobedziemy

pozdrowienia
            Jaga
        • maajkuska Re: Lista rodzicow z Niemiec 06.04.07, 18:43
          hej , a ja niedługo bede mieszkac w Wolfenbuettelsmile
    • Gość edziecko: Vugrin Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 11.10.02, 13:55
      Hallo, pewnie ze sie wpisze!My mieszkamy w Monachium, w centrum.My tzn.Izabella(28), Sinisa(25) i nasze dwie dziewczynki Olivia 3 lata i Claudia 4,5 miesiaca.Ciekawa jestem ile nas sie nazbiera!Buziaki dla wszystkich odwiedzajacych!!!
      • Gość edziecko: laurab Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 14.10.02, 14:12
        czescjesli mialabys ochote spotkac sie i porozmawiac ze mna to podaje swoj mail: aga@swiebodzin.commieszkamy w dzielnicy Berg am Laim. to tez blisko centrumpozdrawiamy
      • Gość edziecko: laurab Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 14.10.02, 14:14
        czescjesli mialabys ochote spotkac sie i porozmawiac ze mna to podaje swoj mail: aga@swiebodzin.commieszkamy w dzielnicy Berg am Laim. to tez blisko centrumpozdrawiamy
      • Gość edziecko: laurab Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 14.10.02, 14:18
        czesc Izabellajesli mialabys ochote spotkac sie i porozmawiac ze mna o dzieciach, zyciu na obczyznie lub o czymkolwiek to podaje swoj mail: aga@swiebodzin.commieszkamy w dzielnicy Berg am Laim. to tez blisko centrumpozdrawiamyAga,Rafał i Mateusz
      • taka_sobie_ewka Re: Lista rodzicow z Niemiec 30.01.04, 13:09
        przypadkowo znalazlam ta strone ... i bingo..wink. mam na imie ewa (24) i jestem
        mama 9-cio miesiecznego smyka , moj maz jest tunezyjczykiem ;mieszkamy od 4
        lat w monachium...pozdrawiam smile
      • arletapp Re: Lista rodzicow z Niemiec 21.03.06, 21:52
        Hi,

my tez z Monachium, choc wlasciwie teraz to tylko w Monachium pracuje,
        mieszkamy w Vierkirchen niedaleko Petershausen
      • ania2814 Re: Lista rodzicow z Niemiec 08.08.07, 14:05
        Hej!
        Jestem Ania (28) i wlasnie przeczytalam twoj wpis w gazecie.Ja tez
        mieszkam w Monachium na Sendlingu i mam 20 mies syna Artura. Jak
        masz czas to moze sie umowimy ta kawke?
    • Gość edziecko: AHJP Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 11.10.02, 14:01
      Agnieszka (28lat) jestem "siostra blizniachka" Moniki , maz Dariusz (28lat) mieszkamy w Hamburgu. Mamy dwie coreczki Julianke 2lata i 8miesiecy i Patricie , ktora dzis konczy roczek.
      • Gość edziecko: Arabella Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 12.10.02, 19:15
        hallo ahjp , pamietasz mnie jeszcze z baby-forum ?pozdrowienia dla calej twojej rodzinki.w reszcie mam internet w domu ( juz drugi dzien )i moge e-mailowac do woli.hurra , hurra.na razieizabela hayes
        • Gość edziecko: AHJP Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 15.10.02, 11:07
          o Iza swietnie, wlasnie myslalam co u was slychac, jak malutka? Pewnie ze cie pamietam :)
          • aniuko Re: Lista rodzicow Garmisch 18.02.04, 09:27
            Ja mam na imie Ania i mieszkam w Garmisch-Partenkirchen. Mam coreczke Kasie (3,5 roku) i jestem w
            5tym miesiacu ciazy. Adres: aniuko@gaponline.de
      • Gość edziecko: mafa Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 14.10.02, 15:53
        cześć Agnieszka, bardzo się ucieszyłam że mieszkasz w Hamburgu.Swego czasu szukalam mam z tego miasta.Jestem tu od 1.5 tygodnia, pobęde chyba do grudnia.Chętnie sie umówie na spacer, bo nie ukrywam że chodzić w taką pogode samej jest troche smutno.Moja Paulinka skończyła 4 miesiące.Jej Tata wraca z pracy o 20.30 więc całe dnie siedze sama.Jezeli czytaja to inne mamy z Hamburga to też dajcie znać!Pozdrowionka
        • Gość edziecko: AHJP Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 15.10.02, 11:26
          ja mieszkam na Volksdorf a ty?
          • Gość edziecko: mafa Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 16.10.02, 17:18
            witaj, mieszkam niedaleko, bo w Wellingsbuttel, na Alte Landstrasse. Jak byś miała ochote to napisz do mnie na adres falkosia4@wp.pl Byłoby super jakbyśmy sie spotkały.Ja chodze codziennie po 2 godziny na spacerki, ale po parku troche sie boje.To buziaki, Małgosia
            • mada_77 Hamburg 05.08.05, 10:25
              Dziewczyny- bardzo sie ucieszylam, ze znalazlam to forum. Jestem mama 2
              miesiecznego Antosia, moj maz jest portugalczykiem i mieszkamy w Lokstedt(zaraz
              obok zoo). Nie mam tu prawie w ogole polskich znajomych i bardzo bym sie
              ucieszyla z kontaktu. Moze napiszecie na : mada1@gmx.de.
              Pozdrawiam,
              Magda (28l)
              • dorotka.w78 Re: Hamburg 05.10.08, 21:57
                Witaj mada_77,
                ja mieszkam na Farmsen, jestem mama 1,5 rocznego Benedikta. fajnie byloby Cie
                poznac. pozdrawiam
    • Gość edziecko: itsola Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 11.10.02, 18:11
      Czesc Wszystkim !!!Bardzo sie ciesze ,ze rowniez my mozemy sie tu wpisac.A wiec Ola (31 ), Michael (39) i nasze chlopaki Dennis (9),Mario (2 latka i 2 miesiace).Mieszkamy w Wietmarschen .Jest to male miasteczko w Niedersachsen w okolicy NORDHORN.A Nordhorn to granica do Hollandi.Pozdrawiam wszystkich .Ola
    • Gość edziecko: mogli+tom Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 11.10.02, 20:59
      czesc wam!nazywam sie mogli (gosia, 25 lat, studentka), moj maz (student, 27) i nasz maluch tom (8 miesiecy) mieszkamy we frankfurcie (nad menem)...mogli+tom
      • Gość edziecko: Arabella Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 12.10.02, 19:07
        hallo mogli i reszta , jestem izabela . mieszkam w bremerhaven ( 60 km od bremen ) , na stale.takze jestem studentka ( erziehungswissenschaft oraz sozialarbeitswissenschaft ) i mam do ciebie pytanie : jak udaje ci sie pogodzic twoje obowiazki zwiazane z byciem mama ze studiami ? ja chcialabym wrocic na studia ( na razie jestem na urlopie ) , ale nie bardzo wiem , jak mam to zorganizowac , poniewaz za kazdym razem potrzebuje 2 godziny na dojazd do mojego uniwersytetu i kolejne dwie na powrot do domu.moglabys dac mi jakas rade ?co studiujesz / studiujecie ?pozdrawiam serdecznie cala wasza rodzinke.na razie
        • Gość edziecko: mogli+tom @Arabella IP: *.* 12.10.02, 21:36
          hallo arabella,ja studjuje geografie, moj maz prawo. on ma w marcu 03 egzaminy, a ja powoli zaczynam pisac prace dyplomowa. ja pracuje dwa razy w tygodniu (moj maz jest z malym w tym czasie).mamy dobre szanse na przedszkole w kwietniu 03, zobaczymy czy nam sie uda...jest to kwestja organizacji, nasi rodzice wszyscy tutaj pracuja, takze nie moga nam pomoc uwazac na malego.pozdrowienia i ciesze sie jezeli zostaniemy w kontakcie.mogli+tomjezeli masz ochote, to zobacg na www.tombarton.de i www.tmbarton.de, to nasze strony! prosimy o wpis do ksiegi gosci!
      • ginschelka Re: Lista rodzicow z Niemiec 15.04.03, 09:26
        Hi!! jestem Ewa (28, pochodze z Dolnego Slaska), moj maz jest Niemcem
        (Norbert, 34), szukam matek-Polek z okolic Hanau. Mieszkamy w Bruchköbel.
      • dafnezielona Do mogli+tom 20.01.04, 11:39
        my tez mieszkamy we FFM,na Eschersheimie. Mamy po 28 lat, 5 miesiecznego synka
        i dwoje starszych dzieciakow - chcialabym Cie poznac!
        dafnezielona@gazeta.pl

• Gość edziecko: kasienkkaa Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 11.10.02, 21:49
      no to na mnie kolej! mam na imie kasia, mam 3 dzieci: 13-letnia Jowite, 4-letnia Yvette i 2.letniego Amadeusa. a w marcu 2003 dolacza do nas bliznieta, o czym na pewno juz przeczytalyscie w innych postach :-) mieszkamy w Bad Salzuflen, Nordhein-Westfalen(niedaleko Bielefeld) , nie mamy tu zadnych znajomych, a rodziny w Polsce :-( czasem smutno , ale zdazylam sie juz przyzwyczaic, tu jest teraz moj dom i moje miejsce! pozdrawiam wszystkich erodzicow i ich edzieci! kasienka
    • Gość edziecko: AnetaByra2 Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 12.10.02, 09:55
      Cześć!Mieszkam w Polsce, ale moja przyjaciólka od 2 lat mieszka w Koln i jest spragniona nowych znajomosci. Niestety mogę podać tylko jej telefon domowy, ponieważ nie ma komputera, ale to nie stoi na przeszkodzie aby kogoś poznać. Poznała już za moim pośrednictwem koleżankę i utrzymują cały czas kontakt. Monika(28l.), Maciej(27l.) i Kuba (4l.). Jeżeli ktoś bedzie chciał poznać Monię to chetnie podam namiary.Pozdrawiam serdecznie wszystkie rodzinki.Aneta z Kalisza.
      • Gość edziecko: aneta02 Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 27.10.02, 16:03
        czesc Aneta,ja tez jestem Aneta i od 4,5 roku mieszkam w Niemczech. W Polsce mieszkalam w miejscowosci w woj. Kaliskim. W Kaliszu studiowalam w Kolegium Jezykow Obcych i potem pracowalam w jednym z liceow jako nauczycielka. Jesli ta Twoja kolezanka tez jst z Kalisza, to moze nawiazalybysmy kontakt. Tu w Niemczech mieszkamy daleko od siebie, a od nowego roku jeszcze dalej, bo przeprowadzamy sie do Bawarii, ale ze byc moze obie znamy Kalisz, to pewnie znajdziemy wspolny jezyk.Ja mam 30 lat, maz Thomas 35,dzieci: Lucas 4, Julia i Lena 18 miesiecy.Czekam na jakis znak od Ciebie.PozdrowieniaAneta
      • goskb Re: Lista rodzicow z Niemiec 11.07.03, 17:05
        jestem z malym na kolanach wiec sorry za bledy tez jestem z kolonii spragniona
        przyjaciol jak mozesz przeslij mi smsz numerem kolezanki na kom
        01602509512.jestem goska pa
        • paulina48 Re: Lista rodzicow z Niemiec 30.08.03, 13:26
          Czesc ja jestem z Krefeld 40kl od koln.Moj nr tel01626961095.Teraz jestem w
          polsce ale juz 4.09.2003 bede w niemczech .Czekam na tel jestem na obczyznie
          sama.Paulina mama 13miesiecznego Maksymiliana
    • Gość edziecko: Weronisia Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 12.10.02, 17:26
      Cześć!Mieszkam w Polsce, ale moja przyjaciólka od 2 lat mieszka w Koln i jest spragniona nowych znajomosci. Niestety mogę podać tylko jej telefon domowy, ponieważ nie ma komputera, ale to nie stoi na przeszkodzie aby kogoś poznać. Poznała już za moim pośrednictwem koleżankę i utrzymują cały czas kontakt. Monika(28l.), Maciej(27l.) i Kuba (4l.). Jeżeli ktoś bedzie chciał poznać Monię to chetnie podam namiary.Pozdrawiam serdecznie wszystkie rodzinki.Aneta z Kalisza.
      • goskb Re: Lista rodzicow z Niemiec 17.08.03, 20:17
        Czesc Aneta ja chetnie poznam twoja przyjaciolke bo tez jestem spragniona
        nowych znajokosci.Nazywam sie Gosia.Napisz tel kol na moj adres
        goskbQgazeta.pl.Pozdrawiam
    • Gość edziecko: Arabella Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 12.10.02, 18:44
      witaj moni , gratuluje swietnego pomyslu na stworzenie listy rodzicow z niemiec. ciesze sie ogromnie , ze moge do waszego grona dolaczyc i byc moze poznac blizej kogos , kto mieszka w poblizu mnie. dziekuje i pozdrawiam cie i twoja rodzine serdecznie.na razie
    • Gość edziecko: Arabella Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 12.10.02, 19:24
      czesc wszystkim raz jeszcze , z wrazenia zapomnialam sie w pelni przedstawic. wlasnie to nadrabiam :imie : izabela monika ( 23 lata ),maz : gavin ( 23 lata ),dzieci : coreczka juliana isabella ( ur. 21.lipca 2002 ), adres : bremerhaven ( 60 km od bremen )
    • Gość edziecko: Wiola74 Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 12.10.02, 19:37
      Witam wszystkie Mamy z Niemiec! Jestem Wiola,mam 28 lat i mieszkam w Gau-Algesheim(niedaleko Mainz).Jestem bardzo szczesliwa mama i zona. Möj synek Lucasek ma obecnie 8 miesiecy,i jest najkochanszym dzeckiem na swiecie(to napewno kazda matka twierdzi o swoim dziecku).Jesli ktöras z eMam,ma ochote do mnie napisac,bedzie mi milo i napewno chetnie odpisze. Pozdrawim wszystkich!
      • Gość edziecko: mogli+tom @Wiola74 IP: *.* 12.10.02, 21:29
        hallo wiola,nazywam sie gosia i mieszkam z mezem i synem (8 miesiecy, urodzony 14.02.02) we frankfurcie. do mainz mamy bardzo bliski. jezeli masz ochote, to napisz mi, moze bysmy sie spotkaly? pozdrowienia mogli+tom
        • Gość edziecko: Wiola74 Re: @Wiola74 IP: *.* 27.10.02, 21:27
          Czesc Gosia!Prepraszam,ze nie odpisalam wczesniej ale dawno nie siedzialam przy komputerze.Bardzo milo mi slyszec,ze mieszkasz niedaleko i nie bedzie problemu,zebysmy sie spotkaly.Uwazam,ze to jest super propozycja i bardzo sie juz ciesze.We wtorek rano jedziemy wszyscy do Polski na Wszystkich Swietych(Ja,moj maz Marek noi moj synus)i zostajemy tydzien.Potem jestem juz w domu.Napisz mi prosze swoja idee naszego spotkania.To jest moj adres:Wiolaglw@aol.com Pozdrowienia
      • Gość edziecko: gosiab Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 22.12.02, 00:19
        Cześć tu Gosia.Ja się mogę pochwalić dwiema najkochańszymi istotami na świecie Jakubem dwudziesto-miesięcznym i Julianem 4 miesięcznym.Jestem z Frankfurtu nad menem mam 28 lat mój mąż Robert 27.Do usłyszenia.
      • urszula29 Re: Lista rodzicow z Niemiec 15.10.03, 14:11
        Czesc jestem Ula 23 Wiesbaden.mam curke 2 latka nazywa sie Natalia Pozdrawiam
      • urszula29 Re: Lista rodzicow z Niemiec 15.10.03, 14:15
        Czesc jestem Ula 23 Wiesbaden.mam corke 2 lata nazywa sie Natalia. Pozdrawiam
        i odpisze
      • jowita2 Re: Lista rodzicow z Niemiec 28.07.04, 22:59
        witaj.
        ja mam na imie Jowita-28 lat,moj Maxiu ma 8 tygodni,a nasz maz i tata nazywa
        sie Darek.mieszkamy w Landau in der Pfalz czyli calkiem bliziutko.Moj email
        adres jow_ka@tlen.pl .Bardzo chetnie odpowiem na maila od Ciebie albo sama go
        najpierw napisze - jesli oczywiscie chcesz.odezwij sie.Pozdrawiamy.JMD
    • Gość edziecko: p.halup Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 12.10.02, 20:32
      Czesc.Mieszkam w Dortmundzie,mam 25 lat,maz 41,a mala 16 miesiecy.Ja nazywam sie Ania a coreczka Carmen.Dobry pomysl z ta listasmileOdleglosc do Bochum i centrum Dortmundu z mojego miejsca zamieszkania jest mniej wiecej taka sama.Pozdrawiam wszystkie emamy i ich edzieciatka.Czekam na odzew.Ania.:hello:
      • avokat Re: Lista rodzicow z Niemiec 04.09.03, 21:36
        czesc!
        Mieszkam w Bochum.

odezwij sie
        na duralex@gmx.de

Natalia
    • Gość edziecko: Ada Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 12.10.02, 22:27
      A oto nasza rodzinka:Agnieszka 25 latSylwek 32 latDaniel 2 lata (02.09.2000)Aleksander 3miesiące (01.07.2002)i mieszkamy w Hamm niedaleko Dortmundu (Nordrhein-Westfalen)
      • Gość edziecko: AnnaB Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 15.10.02, 11:45
        Mam na imie Anna -28 lat, moj maz Janus-36 lat. Spodziewamy sie dzidziusia 6 stycznia 2003r. To bedzie nasze pierwsze dziecko).Mieszkamy w Witten. Niedaleko Dortmund, Bochum.
        • tarantula1 Re: Lista rodzicow z Niemiec 09.07.06, 18:53
          Witaj Aniu , mam na imie Barbara mieszkam na granicy wiiten i Herdecke ale
          czesto jestem w Wiiten mam37l ,corke Aleksandre 8l i przyjaciela Gerharda 40l.
          Mieszkam tu dopiero od roku i nie mam znajomych jezeli chcialabys nawiazac ze
          mna kontakt to podaje ci moi adres email kozminska2@interia.pl To super ze
          bedziecie mieli dzidziusia to najwiekszy skarb dodam ze ja ur sie 5 stycznia.
          Pozdrawiam. Barbara.
    • Gość edziecko: Natik Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 12.10.02, 22:54
      Witam wszystkich!Dolaczamy do listy! Natalia (26 lat), Imrich (28) i 8,5 miesieczna Emilka. Mieszkamy w Geislingen (niedaleko ULM) juz od ponad roku.Pozdrawiamy
    • Gość edziecko: Gardine Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 13.10.02, 18:34
      Czesc.Jestem Basia, mam 26 lat.Moje dzieciaczki to :-Patryk 5 lat-Martin 4 lata-Nicole 1 rokMieszkamy w Köln.Pozdrawiam wszystkich!
      • Gość edziecko: Kaden Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 14.10.02, 21:19
        Pozdrawiam wasJestem Magda 34lat, Steffen 36, Oli 4 lata, Janosch 12 mies. Mieszkamy w Ilsfeld(kolo Heibronnu)kierunek Stuttgart
      • Gość edziecko: gosiab Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 22.12.02, 00:31
        Cześć ja nazywam się Gosia Boroszko.W tej chwili mieszkam jeszcze we Frankfurcie ale w Lutym weekendy często będę spędzać w Koln jak mąż będzie miał w piątek dużo pracy i tam też pewnie o marca zamieszkam.Nasza rodzina to Ja Gosia 28 lat,Robert mąż 27,Jakub 20 miesięcy,Julian 4miesiące.
      • goskb Re: Lista rodzicow z Niemiec 17.08.03, 20:24
        Czesc Basia ja jestem Gosia i tez mieszkam w Kolonii.Moj adres to
        goskbQgazeta.pl tak chyba latwiej sie porozumiec.Jak bedziesz miala ochote
        napisac cos to chetnie odpisze.Ja mam 2 synow Jakub 2,5 ,Julian 1.Mieszkam wna
        Nipess.Gosia
    • Gość edziecko: AgnesThm Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 13.10.02, 20:39
      Witam jestem 29 letnia mamusia 5 letniej coreczki Agatki oraz prawie 2 miesiecznego bobaska ChrystiankasmileOd 4 lat mieszkam w Niemczech w miejscowosci Giessen kolo Frankfurtu nad Menem ( do Frankfurtu mam okolo 50 km).Pozdrawiam Aga
      • Gość edziecko: AHJP Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 15.10.02, 11:32
        hej Agnes , fajnie ze sie wpisalas :)
      • adiw1 Re: Lista rodzicow z Niemiec 08.11.05, 14:36
        Witajcie,
        mam na imie Adriana, mam 26 lat, maza Mariana i 10- miesieczne blizniaki
        Anne i Maxymiliana.
        Mieszkam w Marburgu kolo Giessen (Hessen)
        Pozdrawiam Adi
      • zikiyazi Re: Lista rodzicow z Niemiec 29.08.06, 13:51
        Witaj Agnes! Tez mieszkam w Giessen, a raczej bede od niedzielismile)) W Niemczech
        jestem od 2 miesiecy i czasami dopada mnie tesknota za nasza rodzinna mowasmile
        Moze moglybysmy sie kiedys spotkac??? Moja mala (pierwsze dziecko) powninna sie
        pojawic na swiecie za 2 tygodnie
        pozdrawiam
        Magda
        moj mail: madziakaz@wp.pl
    • Gość edziecko: aniolek76 Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 14.10.02, 10:44
      czesc :)mam na imie Sylwia(26) a moj maz Thomas (31), mamy synka Christianka ktory niedlugo skonczy 3 miesiace, mieszkamy w Berlinie i chetnie nawiazemy kontakt z mamami i tatusiami z okolicy i nie tylko, jesli jest tutaj ktos z Berlina i chce sie spotkac na pogaduszki i wspolne nianczenie to piszczie na maila... milego dnia
      • Gość edziecko: laurab Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 14.10.02, 14:03
        witamoto my:Agnieszka:26Rafał:28 Mateusz:8 miesięcy.mieszkamy w Monachium i jesteśmy dosyć samotni, bo cała nasza rodzina jest w Polsce.pozdrawiamy wszystkie erodziny.
        • Gość edziecko: Gama Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 14.10.02, 23:30
          Hej to teraz kolej na mnie, mam na imie Marzena (29), moj maz Mariusz (30) i nasza prawie 8 miesieczna corcia Karen , mieszkamy w Duisburgu NRW.
          • avokat Re: Lista rodzicow z Niemiec 04.09.03, 21:39
            czesc!

Mam na imie Natalia mam 27 lat, maz Vlad ma 28 lat, synek Robert 12 miesiecy.
            Mieszkamy w Bochum.

Odezwij sie na duralex@gmx.de

Natalia
        • Gość edziecko: gosiab Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 22.12.02, 00:36
          Szkoda że tak daleko!My też ale we Frankfurcie.Nasza rodzina to Ja Gosia 28lat,Robert 27,Jakub 2,julian 4 miesiące.
      • Gość edziecko: Kalex Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 27.02.03, 12:43
        Czesc Sylwia!Mam na imie Kasia. Mieszkam z mezem i 20-mies. synkiem Dominikiem tuz pod Berlinem - w Glienicke.Ja rowniez szukam przyjaznych dusz na tym terenie!Zreszta niech pisze kazdy, kto szuka towarzystwa dla siebie lub swoich dzieci i mieszka Berlinie.
        • Gość edziecko: MonikaM Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 02.03.03, 11:29
          Hej!Wyslalam Ci wiadomosc na priva i czekam teraz na Twoja odpowiedz.Moni
        • kasiawich Re: Lista rodzicow z Niemiec 23.04.03, 20:41
          Gość edziecko: Kalex napisał:

> Czesc Sylwia!
          > Mam na imie Kasia. Mieszkam z mezem i 20-mies. synkiem Dominikiem tuz pod
          Berli
          > nem - w Glienicke.
          > Ja rowniez szukam przyjaznych dusz na tym terenie!
          > Zreszta niech pisze kazdy, kto szuka towarzystwa dla siebie lub swoich
          dzieci i
          > mieszka Berlinie.

Czesc Kasia,
          Mam na imie rowniez Kasia i w czerwcu przeprowadzamy sie z Bielefeld do
          Berlina. Nie znam tam nikogo i szczerze mowiac mam nadzieje, ze dzieki Tobie
          sie to zmienismile Nasze dzieciaczki sa chyba w podobnym wieku, moja Maja skonczy
          w czerwcu 2 lata. Jesli masz ochote pisz na adres kasik7@compuserve.de.
          Pozdrawiamy i mam nadzieje do zobaczenia.
        • izafk Re: Lista rodzicow z Niemiec 09.08.05, 19:46
          czesc,
          mieszkam w Berlinie i także mam synka Dominika (prwie 3 miesiące)smile.
          pozdrawiam Iza
      • Gość edziecko: Kalex Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 01.03.03, 14:12
        Witaj SylwiaPisze do Ciebie na Twoja adres na freenet i nic- czy masz jakis inny?Koniecznie sie ze mna skontaktuj, prosze!kasia
      • talisko Re: Lista rodzicow z Niemiec 16.07.03, 11:16
        czesc wszystkim
        moje imie - natalia(27) meza - michal(33),a nasz skarb Jeremi ma nie cale 2
        miesiace. mieszkam w berlinie od 10 miesiecy (prenzlauerberg) ,tesknie
        strasznie za wroclawiem, milo by bylo sie spotkac
    • Gość edziecko: AHJP tak wygladamy :) IP: *.* 15.10.02, 11:36
      tak wygladamy cala nasze czworka ( piata sztuka chyba sie zacznie za rok ;))galerie 1-8 www.dariusz.de/galeriegaleria 9 najnowsza http://www.nrl-clan.de/~ouzo/images/galerie9/Page.html
      • Gość edziecko: beatach Re: tak wygladamy :) IP: *.* 16.10.02, 13:49
        No to i ja sie dopisze :) :) :)Mam na imie Beata (22), maz Michael (32) i synek Maximilian, ktory 11-tego pazdziernika skonczyl roczek.Mieszkamy w Königslutter am Elm. Male miasteczko w Niedersachsen, w poblizu Braunschweigu.Chetnie poznamy wszystkich zainteresowanych :) :) :)Nasz adres: McChrob@aol.comBeataCh :hallo:
        • Gość edziecko: AHJP Re: tak wygladamy :) IP: *.* 19.10.02, 19:06
          Moja Patricia tez 11.10 skonczyla roczek :)))))
          • Gość edziecko: beatach Re: tak wygladamy :) (do AHJP ) IP: *.* 20.10.02, 07:33
            Ale fajnie :) :) :). No to mamy zodiakalne bliznieta :) Jak chcesz to podaje link na ktorym mozecie nas zobaczyc.Musze powiedziec, Twoje dzieci sa sliczniutkie :)Z pozdrowieniami :hello:BeataChhttp://hometown.aol.de/mcchrob/homepage/privat.html
          • Gość edziecko: beatach Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 29.10.02, 10:28
            To jeszcze raz ja. Chce dodac, ze ja pochodze z Gorzowa Wlkp. , a moj maz Michael z Zabrza. A tak wygladamy:http://hometown.aol.de/mcchrob/homepage/privat.htmlPozdrawiam serdecznieBeataCh
    • Gość edziecko: michaeljohn Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 15.10.02, 12:37
      Witajcie!Jestem Maria, mam 27 latek, moj maz, Irlandczyk, 6 latek starszy. Obecnie jestesmy na finiszu ciazy.Pozdrawiam wszystkie mieszane i niemieszane malzenstwa i ich rodzinki.
    • Gość edziecko: michaeljohn Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 16.10.02, 14:40
      Zapomnialam dopisac, ze jestesmy z Köln...
      • Gość edziecko: gosiab Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 22.12.02, 00:40
        MY SIE TAM WKRUTCE PRZEPROWADZAMY OK.5 LUTEGO, MAMY PO 28 LAT I 2 POCIECH JAKUBA I JULIANA.POWODZENIA!!!!!!!!
      • goskb Re: Lista rodzicow z Niemiec 14.07.03, 15:39
        Gość edziecko: michaeljohn napisał:

> Zapomnialam dopisac, ze jestesmy z Köln...
        Czesc ja tez jestm z Köln.Mieszkam w dzielnicy,mktora nazywa sie
        Bilderstö..Sorry ze nie koncze nazwy ale nie wiem jak to sie pisze.Znam
        niestety tylko angielski jak na razie.Nnie mam narazie internetu w domu wiec
        jezeli interesowaloby cie nawiazanie kontaktu moj tel 01602509512.Pozdrawiam
    • Gość edziecko: Lomi Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 17.10.02, 11:01
      Witam wszystkichMagda(24) Sebastian(27) i mala corcia Wiktoria(3 mies.).Mieszkamy w Göttingen.Pozdrowionka dla wszystkich rodzicow i dzieciaczkow LOMI
      • Gość edziecko: 171176 Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 17.10.02, 18:07
        Ania:26 Krzysztof:27Daniel:2,5 Mieszkamy w Herne Wanne-Eickel i czekamy na jakies wiesci od mam z naszych okolic...Pozdrawiam serdecznie :hello:Ania
    • Gość edziecko: Lomi Re: Lista rodzicow z Niemiec IP: *.* 17.10.02, 13:00
      Witam wszystkichMagda(24) Sebastian(27) i mala corcia Wiktoria(3 mies.).Mieszkamy w Göttingen.Pozdrowionka dla wszystkich rodzicow i dzieciaczkow LOMIPs.Dodam ,ze mieszkalam i urodzilam sie w Lodzi,moj maz pochodzi ze slaska (zabrze) Trzymajcie sie LOMI
    • Gość edziecko: annamarta Jeszcze raz Niemcy IP: *.* 17.10.02, 19:51
      Czesc !My : Anna (25), Hans (33) i Sebastian (prawie 3), mieszkamy w Velbert, kolo Wuppertalu. Ja pochodze z okolic Olsztyna i teeeesknie! Ucieszy mnie kazdy przyjazny email !Pa!Anna&Co.
      • Gość edziecko: hawana Re: Jeszcze raz Niemcy IP: *.* 18.10.02, 10:32
        Witam wszystkich :-)A to my :-)Hania (21lat) Waldek (32 lata)i nasi synkowieNikos 4 latka i Mateusz 23-ego skonczy pol roczku :-)Mieszkamy w Buch niedaleko Waldshut ( jest to miedzy jeziorem bodenskim a Basel )Mam pytanie dziewczyny.Interesuje mnie wyuczenie sie tu zawodu, czy moze ktos probowal i ma to juz za soba? Jak to tu wyglada z nami obcokrajowcami?Mieszkam tu prawie od pieciu lat i nigdy tu jeszcze nie pracowalam.Mam zamiar pojsc do arbeitsamtu i tam dowiedziec sie czegos wiecej, ale moze ktos z Was ma juz tego typu doswiadczenie?Bede wdzieczna za informacje :-)Pozdrawiam cieplutko :-) Hania
      • mamamagda.s Re: Jeszcze raz Niemcy 19.01.07, 01:15
        a ja z roduinka jestesmy z olsztyna i juz trzy lata w niemczech tesknota mnie
        wykonczy
        • mamamagda.s Re: Jeszcze raz Niemcy 28.01.07, 21:23
          jeszcze tylko chcialam dodac ze jestem mama 4 letniego Remigiusza i 7-mio
          miesiecznej Marceliny.Mieszkamy niedaleko Frankfurtu nad Menem a moj numer GG
          5204351 pozdrawiam
      • ziuta791 Re: Jeszcze raz Niemcy 06.05.07, 23:14
        hey anna ,co za zbieg okolicznosci ja tez pochodze z olsztyna a mieszkam teraz
        w gießen,jestem mama dwoch "rogatych diabelkow"(2,5 i 4 lata)moj nr gg 6896478
        daj znac to sobie poklikamy
    • Gość edziecko: IzabelaK Pozdrawiam Norymberge i Szczecin IP: *.* 18.10.02, 13:24
      My, Izabela (32), Angelo (33) i Lucas Andre (2,5) mieszkamy w Norymberdze.Chetnie poznamy Polakow z tych okolic i innych naturalnie tez.Wiecej o nas pod www.deutsch-polnische-zwerge.de alboIzabela.K@web.de
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka