Dodaj do ulubionych

pytanie dotyczące lekarzy ginekologów w Londynie

23.11.08, 13:57
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Londynu i poszukuje dobrego specjalisty - ginekologa w Londynie. Może któraś z Was ma godnego polecenia ginekologa, bądź korzystała z której z polskich klinik w Londynie?. Na stronach internetowych znalazłam kilka nazwisk polskich lekarzy i dwie polskie kliniki ale nie mam pojęcia czy są to dobrzy specjaliści. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • monikafic31 Re: pytanie dotyczące lekarzy ginekologów w Londy 09.05.09, 22:41
      witam. BARDZ POLECAM FAJNA KLINIKE ,,Medyk,, W lONDYNIE. JEDZIE SIE TAM CZERWONA
      LINIA METRA HANGER lANE. SA TAM BARDZO FAJNI LEKARZE GINEKOLODZY. mOZESZ WEJSC
      NA ICH STRONKE I SPRAWDZIC. WWW.MEDYK.CO.UK
      POZDRAWIAM
    • kingaolsz Re: pytanie dotyczące lekarzy ginekologów w Londy 10.05.09, 12:05
      Ja nie ufam takim przybytkom i nie ryzykowalabym ciazy korzystajac z ich uslug.
      Nie sa to 100% legalne lekarskie gabinety, sprzet maja z drugiej reki (slabej
      jakosci), naciagaja ludzi na kase.

Ciaze w NHS prowadzi sie bardzo dobrze, a przynajmniej wiesz, ze usg pokazuje
      prawde a nie jakies cienie ( z reszta robi to technik do tego przeszkolony, a
      nie lekarz, ktory nigdy nie wiadomo czy wie jak usg czytac). Nie beda Ci
      wykrywac dolegliwosci, zebys przychodzila, nie beda ladowac lekow, ktore
      niekoniecznie sa potrzebne...

• madzienka79 Re: pytanie dotyczące lekarzy ginekologów w Londy 06.06.09, 19:38
        Kinga piszac to mialas na mysli polskich lekarzy ginekologow czy
        angielskich?
        • madzienka79 Re: pytanie dotyczące lekarzy ginekologów w Londy 06.06.09, 19:41
          Osobiscie polecam przychodnie "MEDYK" o ktorej wczesniej napomniala
          kolezanka.Jestem bardzo zadowolona z uslug polskiego ginekologa.
          Wizyta z badaniem kosztuje 100 funtow przy czy dostaje sie 5 funtow
          znizki za kazda kolejna wizyte.
    • sueellen Re: pytanie dotyczące lekarzy ginekologów w Londy 07.06.09, 20:42
      Ja jestem bardzo zadowolona ze zwykłej opieki NHSu, nie mam zamiaru wydawać
      nawet funta na prywatnego lekarza, co byłoby w POlsce nie do pomyślenia (w życiu
      nie byłam państwowo u gina w Polsce). Dlatego polecam zwykłego GP a potem już
      Cię pokierują dalej.
    • lauralidzinska65 Re: pytanie dotyczące lekarzy ginekologów w Londy 16.05.22, 17:29
      Naprawdę świetny ginekolog przyjmuje w klinice My Medyk w Londynie.
      To jest Dr Damian Kuleta I przyjmuje w tej klinice od lat, jest dokładny i bardzo doświadczony. Tez znaleźliśmy go po innych opiniach pacjentek i naprawdę się potwierdzają. Doktor przyjmuje z uśmiechem na twarzy i jest delikatny i naprawdę potrafi się zająć nawet najbardziej skomplikowanymi przypadkami.

Tekst linku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka