kalifornian 06.11.03, 19:16 Nie ma to jak Corona. Oddalam sie napic cervezy Corona spogladajac na skapane w sloncu gory blekitne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yagnieszka Re: Pozdrowienia z pieknje Kalifornii 06.11.03, 21:01 kalifornian napisał: > Nie ma to jak Corona. > > Oddalam sie napic cervezy Corona spogladajac na skapane w sloncu gory blekitne. Tylko uwazaj zeby Ci lemonka sokiem w oko nie prysknela, bo bedzie Ci ciezko podziwiac te skapane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielka Re: Pozdrowienia z New Jersey IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 07.11.03, 14:59 W moim pierwszym poscie nastapila pomylka, mialam napisac 115 stopni F. pomylkowo napisalam 155. Przepraszam za "zamieszanie" jakie zrobilam . Kalifornianin dziekuje za "przemily " post pod moim adresem. Jestes naprawde "chodzaca kultura" . Pozdrawiam z Garden State.Mgielka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Kalifornia jest najladniejsza, IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 08.11.03, 03:07 caly rok jest cieplo, czasami az za cieplo, ale wole to od przymusu ubieania sie w zimowe rzeczy. Zima 100 mil od LA mozna jechac na narty, jak sie chce, a popoludniu kompac w oceanie. Przez caly rok moge ubierac tylko koszule. mozesz zobaczyc zdjecia zrobione w Kaliformi. community.webshots.com/user/volny1 sa tam takze samochody z auto show w LA Musze dolozyc kilka nowych albumow pozdrawiam Witold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleopatra Re: Pozdrowienia z pieknje Kalifornii IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:06 - odwzajemniam i pozdrawiam z Sandomierza Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Pozdrowienia z pieknje Kalifornii 06.11.03, 21:09 I dodam do tego ze mamy juz metr sniegu. Ski sezon otwarty wlasnie dzis! Odpowiedz Link Zgłoś
gowno_prawda Re: Pozdrowienia z pieknje Kalifornii 06.11.03, 23:40 wez sie stary juz tak nie podniecaj ta kalifornia bo jestes zalosny naprawde. i oddychaj nasem bo ci zylka peknie. jestes przykry Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Pozdrowienia z pieknje Kalifornii 06.11.03, 23:54 W Kalifornii jest pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielka Re:Pozdrowienia z New Jersey IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 07.11.03, 03:03 Jak chwalic to chwalic. Ja chwale sobie Newy Jersey i nikt mi nie powie, ze california taka piekna. Bylam widzialam. Sucho , zolto, nawet drzewa ktore niby sa zielone w rzeczywistosci wygladaja jakby uschly w pelnej krasie. Upal , w lecie nawet do 155 f dochodzi ,powietrze drzy przy takiej temperaturze. Ze juz nie wspomne o wplywie takiego klimatu na nasza kobieca cere. Kilogram kremu nawilazajacego codziennie trzeba wklepywac na buzie, zeby nie wygladac jak spierzchly kartofel- W Ney Jersey-prosze bardzo. Nawilzanie naturalne, w lecie 100 % wilgoci w powetrzu od konca kwietnia do wrzesnia pieknie zielono, ze juz nie wspomne o kolorach lasow w pazdzierniku. Takich kolorow zaden malarz nie jest w stanie namalowac to juz tylko matka natura moze. Pozatem, do Nowego Yorku 25 min jazdy samochodem, do gor 1.5 /ode mnie/, do lotniska w Newarku 20 min,przelot do W-wy pesposrednio, bez zadnych tam przesiadek,pracy do wyboru. Ze nie wspomne o Atlantic City, no i o tym, ze na plarze nad Atlantykiem jade 20 min. I co Ty na to californianin? ha?))Pozdrawiam z Garden State. Mgielka wieczorna. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re:Pozdrowienia z New Jersey 07.11.03, 03:46 Kolezanko Mgielko, ja nigdzie nie napisalem ze Kalifornia jest piekniejsza niz jakikolwiek inny stan. Twoje przytyki sa wiec wyraznym brakiem kultury nie wspominajac juz o Twojej wiedzy. Tu bedzie lekcja: The highest temperature ever recorded for the month of July occurred on July 10, 1913, at Greenland Ranch, Calif. (elevation –178 ft), where the temperature reached 134°F. . Napisalas wiec cos o czyms nie masz pojecia. Nie bede rowniez wspominal o klimacie o ktorym rowniez nie masz zielonego pojecia. Poczytaj sobie w wolnej chwili na ten temat. "Pozatem" w Kalifornii nie ma "plarz". Troche kultury pozatem sie zawsze przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielka Re:Pozdrowienia z New Jersey IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 07.11.03, 14:53 Kolego kalifornianin. Zdziwil mnie Twoj agresywny stosunek do mojego postu. poczytaj siebie. Napisales ,ze California jest piekna. Prawda, ze nie napisales, ze jest piekniejsza od innych stanow.,ale... Co do temperatury, nie mow, ze temperatura w californi nie osiaga 115 F. Bylam w Sacramento w 2001 roku w lipcu i wlasnie tyle bylo, wiec nie mow, ze klamie. Cala reszta tez jest prawda. Piszesz, ze w Californi nie ma plaz, a moze to Ty nigdy nie byles w californi, albo nie znasz californii. Tak piekna plaze jaka jest w Santa Barbara/ bylam i opalalam sie/ mozna tylko spotkac w New Jersey nad Atlantykiem. Poza tem kolego kalifornianin, kultura to Ty raczej niegrzeszysz. Piszesz dosc duzo na forum a ja czytam tez dosc duzo na tym forum.Nie bede sie spierac z Toba o rzeczy oczywiste, wiem ze nie wygram . Podpierasz swoje racje statystykami do ktorych malo kto ma dojscie, a ja Ci mowie to co widzialam i to nie jeden raz. Smiem twierdzic, ze znam lepiej Californie jak Ty chociaz ja mieszkam w New Jersey a Ty wlasnie w Californii)) A tak dla Twojej informacjii, to Ci powiem, ze malo jest miejsc i stanow w Ameryce gdzie nie bylam, wiec dyskusja zbedna. A popieranie swojej wiedzy statystykami tylko swiadczy o tym, ze nie jestes pewny tego co piszesz. Ps. Teraz mozesz mi napisac, ze mi brak kultury, ze jestem niegrzeczna i wszystkie te epitety Twojego poziomu., ja Ci tylko powiem, ze tyle mnie to obchodzi co zeszloroczny snieg.Moja zasada jest: niewazne co mowi, wazne kto mowi. Pozdrawiam z Garden State. Mgielka Odpowiedz Link Zgłoś
boreus Re:Pozdrowienia z New Jersey 07.11.03, 03:54 Gość portalu: mgielka napisał(a): > Upal , w lecie nawet do 155 f dochodzi ,powietrze drzy przy takiej > temperaturze. Ze juz nie wspomne o wplywie takiego klimatu na nasza kobieca > cere. Kilogram kremu nawilazajacego codziennie trzeba wklepywac na buzie Przy 155F to i tona kremu nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: To juz sie nie pali w Kaliforni??? IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 07.11.03, 04:40 To ten pozar u was juz ugaszony???? Odpowiedz Link Zgłoś
starypolonus Tu bedzie lekcja:W CIENIU KOLEGO W CIENIU 07.11.03, 06:38 Tu bedzie lekcja: The highest temperature ever recorded for the month of July occurred on July 10, 1913, at Greenland Ranch, Calif. (elevation –178 ft), where the temperature reached 134°F. . Odpowiedz Link Zgłoś
golosinski Re: Pozdrowienia z pieknje Kalifornii 07.11.03, 07:09 > Oddalam sie napic cervezy Corona spogladajac na skapane w sloncu gory blekitne.< A Budweisera to nie laska? Co z Ciebie za patriota? Nie jestes czasem jakis Wetback? A czemu ty nie w Iraku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielka poranna Re: pozdrowienia zNewJersey IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 07.11.03, 15:06 Wnosze poprawke do mojego 1-go postu. Pomylkowo napisalam , ze temp w Californi siega 155 stopni F. Mialo byc-115.Dopiero teraz to zauwazylam, Przepraszam, za zamieszanie Pozdrawiam z Garden State. Mgielka P.S . Californianin, na Twoj "przemily post" pod moim adresem odpowiedzialam wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielka Re: pozdrowienia z Garden State IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 07.11.03, 19:01 Czesc kalifornianin. A jednak dales sie sprowokowac. Usilnie starales sie udowodnic mnie i wszystkim czytajacym to forum brak u mnie kultury. Proponuje przeczyatj swoj ostatni post i wyciagnij z niego logiczne wnioski, jezeli Cie oczywiscie stac na to .Dla mnie i zapewne dla innych wnisek jest tylko jeden..... Pozdrawiam z New Jersey, mgielka Odpowiedz Link Zgłoś
golosinski Re: pozdrowienia z Garden State 07.11.03, 19:05 Ale zeby mu Corona do glowy uderzyla???!!!! Pewno ta cytryna. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Pozdrowienia z pieknje Kalifornii 07.11.03, 19:16 To ja kurwa mac codziennie rano z tego mojego dachu pozdrawiam wszystkich po doproszeniu sie Pedra o laptoka a tu zbierze sie taka mgielka i PRZYPIERDOLI sie nie wiadomo po co. Nie dosyc ze po polsku pisze chujowo to jeszcze zaczyna wychwalac jakis kurwa stan co sie przyczepil jak rzep do nowojorskiej dupy. Nawypisywala jaka to Kalafonia jest brzydka i jeszcze mnie zarzuca zem cham. Babo wez kolo i pierdolnij sie w czolo. CO mnie obchodzi twoje zdanie na temat kalafonii. Mam to dokladnie w dupie tak jak i miejsce w ktorym ty mieszkasz. Zajrzyc tluku do slownika co znaczy slowo "pozdrawiam". No, wkurzylem sie. Ide na plarze i sobie pomaze. Pozatem wszystkich pozdrawiam z pieknej Kalafonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Pozdrowienia z pieknje Kalifornii IP: *.mt.sfl.net 07.11.03, 19:30 kalifornian napisał: > Pozatem wszystkich pozdrawiam z pieknej Kalafonii. mgielke tez? Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Pozdrowienia z pieknje Kalifornii 07.11.03, 19:35 Pozdrawiam nawet Luize to co mi taka mgielka. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka2 Re: Pozdrowienia z pieknje Kalifornii 07.11.03, 20:17 Jestem mile zaskoczona Kalifornianin, niespodziewalam sie , ze po tak burzliwej dyskusji pozdrowienia mi przeslesz, dziekuje serdeczne. Ps. Tak na zakonczenie naszej "przemilej dysputy" przesle ci mysl nad ktora radze Ci si zastanowic: Cichy umysl jest wiekszym bogactwem niz korona.... Taka slodka mysl,taki umysl,taki sen,takie szczescie daje radosc zebrakom podczas gdy ksiazetom czest tego brakuje. Pozdrawiam z Garden State. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Pozdrowienia z pieknje Kalifornii 07.11.03, 20:20 No tak jak sie mieszka na bagnach to i mgielka sie nie rozwiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielka2 Re: Pozdrowienia z pieknje Kalifornii IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 07.11.03, 20:31 Naprawde jestes "pedziwiatr".? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
golosinski Re: Pozdrowienia z pieknje Kalifornii 07.11.03, 21:45 kalifornian napisał: > Nie ma to jak Corona. > Oddalam sie napic cervezy Corona spogladajac na skapane w sloncu gory blekitne. Hej, koloflauer, co powiesz na to: ST. LOUIS, Nov. 06 - Roughly half the beer people drink in the United States is brewed by Anheuser-Busch. The brewery's president August Busch IV said Wednesday that the St. Louis-based company gained 1.2 share points year-to-date, reaching 50 percent market share for the first time in the history of the world's largest brewer. Based on the company's domestic market share, more than half of all beers purchased in the U.S. are Budweiser, Bud Light, Michelob, Busch or others from the beer-maker. Anheuser-Busch is recording its fifth straight year of solid earnings. Company executives said despite the difficult industry volume environment because of weather and other short-term factors, Anheuser-Busch's market share, revenue per barrel and earnings performances have been favorable. In addition, beer volume growth trends are rebounding, company executives told investors at the Morgan Stanley Consumer Conference. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielka Re: Pozdrowienia z Garden State IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 08.11.03, 01:39 Golasinski pisz w "normalnym jezyku" , czy myslisz, ze On przeczyta po "kalofornijsku"? Pozdrawiam z Garden State. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik Re: Pozdrowienia z Garden State IP: 64.187.48.* 08.11.03, 01:50 hej ,czy tam faktycznie tyle cZarnych jest/,i portorykanow?tak pokazuja w TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSG Afro-Americans??? IP: *.fidnet.com 08.11.03, 04:13 Karlik, Tyle ich tu ze z dnia sie noc; tak czarno! No ale nieltore dziouchy fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala POZDROWIENIA Z CONNECTICUT !!! IP: *.dyn.optonline.net 08.11.03, 03:49 i juz nie moge doczekac sie SNIEGU! Odpowiedz Link Zgłoś
golosinski Z CONNECTICUT ??? 08.11.03, 04:42 Gość portalu: mala napisał(a): > i juz nie moge doczekac sie SNIEGU!< Proponuje wyjazd do Kanady! Do Montrealu masz nie wiecej niz 4 godziny samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama