GoĹÄ: mery IP: *.compower.pl 27.04.04, 19:11 164 54 kg jetsem gruba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: kasia Re: wzrost i waga ! IP: *.sosnet.pl 27.04.04, 19:40 kurr...bo zaraz walne w monitor! to jest żałosne! i nic więcej! użalanie się nad soba jak nad jakimś jednym wielkim zerem!!!!:[[[ ty jesteś gruba? chyba raczej masz zkompleksiowana! nie rozumiem jak można wierzyć telewizji...przecież te wszystkie doskonałe kobiety to trik komputerowy i tyle. z resztą nie chciałabym być modelką, bo one nie są wcale szanowane tylko traktowane jak TOWAR. taka prawda i niech się nikt (zwłaszcza obecne tu modelki) nie zaprzeczają. każdy kto w tej branży maczał ręce wie o tym doskonale, a modeliki widocznie są ślepe, albo nie chcą się do tego przyznać. przecież taki "ideał" nie jest NICZYM innym, tylko chodzacym wieszakiem... ja rozumiem FOTOMODELKI. to jest coś, ale taka na wybiegu? nigdy! i potem młode dziewczyny za idola biorą sobie takie "aniołki" po przejściach (odchudzanie na maxa) a jak nie umią dorównać to popadają w depresje, anoreksje itc. jak ktoś ma osobowość, jest wartościowym to doskolane wie, że tylko płytkie osoby (faceci) cenią sobie wygląd (przelecić jeden raz i wara). to dopiero poniżenie, jak szmata się poczuć (szamata, chodzi mi o ścierke). teraz pisze byle co, jak analfabetka, ale jak tu nie moga opadac ręce kiedy co druga dziewczyna...jest chuda a uważa się za grubą. ja rozumiem, że to może być w psychice, ale na litość .. opamiętajcie się. poco te głodzenia? to totalnie nic nie da. usunąć słodycze z menu i jeść zdrowo, troche sportu, lub w ogóle jak ktoś nie lubi i CZEKAĆ. takimi głodówkami to wy zbijacie wage a nie chudzniecie. pogłodzicie sie kilka dni, później napchacie sie i tyle samo przytyjecie. bez sensu. POMALUTKU A DO SKUTKU. troche cierpliwości a na 100% się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Matallówka Re: wzrost i waga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 11:18 Ja mam 156 cm wzrostu i warzę 40 kg! Wszyscy naokoło mówią, że mam anoreksję, albo zaraz w nią wpadnę! mam (tylko) 13 lat. Ja się tym nie przejmuję, bo oni przesadzają! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Missy Manson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 22:44 Wyrośniesz z tego dziecinko:) Albo będziesz w wieku 20 lat (jeśli dożyjesz) zaszuną wyglądającą na 50 lat mumią. Ale to chyba marzenie każdej początkującej "anorektyczki", he he. No, chyba że Twoim ideałem jest Marilyn Manson - lekko wychudzony:) Niestety podrosnąć jeszcze musisz z 40 centymetrów. Dobra, koniec żartów. Pozdrawiam. Missy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktos Re: wzrost i waga ! IP: *.gdynia.mm.pl 08.05.04, 22:51 to powiedz mi jak ty to zrobilas bo ja to juz zupelnie nie wiem jak mma schudnac napisz blagam cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mery Re: PODAWAJCIE TYLKO LICZBY IP: *.compower.pl 27.04.04, 19:47 164 54kg Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: opem fire Re: PODAWAJCIE TYLKO LICZBY IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 15.05.04, 14:07 165 47 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beja Re: wzrost i waga ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 20:12 a ja mam 70 kg przy 170 cm i rzuciłam to gówno ------>czyli odchudzanie bo o mały włos nie wpakowałam sie pierwsze w ane a potem w bulimie mówi się trudno i płynie sie dalej!!! (nawet jak trzeba to pod prąd) trzymajcie sie dziewczyny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Missy Coś about moda. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:32 Myślę, że to tak w większej mierze dzisiejsze media robią z młodych dziewcząt idiotki, a słaba psychika + poddatność na wpływy to druga rzecz. Waga nie jest wykładnikiem wyglądu. Wszystko jest względne. Kasia ma rację, a ja, nie chcąc oceniać innych ludzi, przyznaję, chodzi tu o kasę. A poza tym wiesz, jedne idą po tym wybiegu dowartościowane faktem, że robią im zdjęcia myśląc "ale jestem zajebista", a inne traktują to jako pracę wymagającą poświęcenia i bycia przede wszystkim na czasie. A skoro o tym mowa, to z czasem dojdzie to tego, że przychodząc na pokaz czy oglądając programy typu Fashion TV ludzie będą komentować tylko modelki, a nie stroje. A tu chodzi o ciuchy w końcu. Pozdrawiam. Missy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anxx Re: Coś about moda. IP: *.use.pl 28.04.04, 20:09 164cm 43kg tez jestem gruba wiem, ze tylko w mojej głowie, tylko w mojej głowie tylko w mojej głowie tylko w mojej głowie tylko w mojej głowie tylko w mojej głowie tylko w mojej głowie tylko w mojej głowie tylko w mojej głowie tylko w mojej głowie tylko w mojej głowie tylko w mojej głowie tylko w mojej głowie tylko w mojej głowie nie dociera... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... Re: Coś about moda. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:10 161 42.5kg----> poczatkujaca anora ;/:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: illa Re: Coś about moda. IP: *.lodz.mm.pl 28.04.04, 22:56 nawet pisemka kolorowe przeczą same sobie, najpierwa artykuł o anoreksji, a potem promują nową młodą modelke schowaną gdzies w siuchach, chodzące 46 kilo przy 174 wzrostu. To przegięcie. Nie wspmne o tych dziewuszkach z plaktów które mają z 13 14 lat i nabrały kobiecych kształtów i mamy brać z nich wzór. Ale ze wsząd nas tym bombardują i nie da sie uciec od tych obrazów. Powinni coś z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ktoś Re: Coś about moda. IP: *.visp.energis.pl 14.05.04, 15:41 JA mam dokladnie 174 i waze 46 kilo i nigdy nie uwazalam sie za modelke, wrecz przeciwnie uwazam ze jestem za chuda i chcialabym przytyc przynajmniej 10 kilo. Ale te moje mazenia raczej sie nie spelnia tak szybko bo mam szybka przemiane materii. A chcialabym byc normalna Ale jesli uwazasz ze taki ewymiary i wage moga miec modelki to bardzo dziekuje poprawilas mi chumor ja sie raczej do waszego grona nie nadaje bo w przeciwienstwie do was wszystkich chce zgrubnac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MUSZELKA Re: wzrost i waga ! IP: *.sieci.netglob.com.pl 29.04.04, 00:37 a ja 174 i 58 kg i co?jest niezle !!!!tylko ten cellulit tu i ówdzie, ale z tym dam sobie jakos rade!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: wzrost i waga ! IP: *.sosnet.pl 29.04.04, 07:11 a ja mam 167, 15 lat i waże 58 kg. i mam nadzieje, że jak się okres dojrzewania skończy to hormony nie będą tak szaleć i schudne. bo NIGDY nie byłam gruba, wszystkie kobiety w rodzinie są szczupłe. może już tyle nie waże bo zrezygnowałam ze słodyczy, słodze 2 łyżeczki mniej, mniej sole, nie jem kolacji praktycznie i pije herbaty odchudzające i chodze oczywiście na razy w tygodniu na trening, a w domu od maja zaczne ćwiczyć. w lecie będe biegać rano na stadionie i pływac na basenie codziennie...MOŻE SIĘ ZMIENIE. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: wzrost i waga ! IP: *.sosnet.pl 29.04.04, 07:12 chce dodac że ze strony natury dostałam chamskiego kopa w dupe. zawsze szczupła byłam, mało ważyłam a w te wakacje samo z siebie z ok. 53 kg przytyłam 57:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: IzUniA Re: wzrost i waga ! IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 04.05.04, 23:22 177cm 53kg Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hmm Re: wzrost i waga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 18:57 o kurczę ja mam 178 i 65 kg! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kevin Re: wzrost i waga ! IP: 195.205.8.* 22.05.04, 09:40 Buahahaha, mój tata tak samo, ma 52 lata i trenuje zapasy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: wzrost i waga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:41 159 cm i 53 kg. To ja jestem gruba... Jem mało, a i tak jestem gruba... Chyba zawsze będę gruba... Mam wielki tyłek, tłuszcz na brzuchu, a w dodatku jestem brzydka, mam wielki nos i małe oczy, włosy na rękach i krótkie paznokcie... We wszystkim źle wyglądam i po prostu jestem niewypałem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ; Re: wzrost i waga ! IP: *.sosnet.pl 07.05.04, 08:57 włosy na rękach to chyba kazdy ma. może się myle?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ; Re: wzrost i waga ! IP: *.sosnet.pl 07.05.04, 08:57 jej...ja jestem owłosiona jak małpa, ale taka moja uroda i kocham ją:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: wzrost i waga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:56 Ja też jestem owłosiona jak małpa i wcale mi to nie odpowiada. W dodatku jestem gruba i brzydka... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ola Re: wzrost i waga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 12:34 kurcze...ja mam 157 cm wzrostu i ważę 50 kilo...ale nie uważam, że jestem gruba....więc MArta...Ty tym bardziej nie jesteś!! a też mam tłuszczyk na brzuchu, który mnie do szewskiej pasji doprowadza....poza tym włosy to mam wszędzie...nawet na brzuchu :I ale trudno....taka ma uroda i nic na to nie poradzę...3m się MArtusia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: wzrost i waga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 12:48 Ale to wcale nie jest tak, że dwie osoby o zbliżonej wadze wyglądają tak samo... Moje koleżanki są mniej więcej mojego wzrostu, ważą tyle co ja i wyglądają o niebo lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ola Re: wzrost i waga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 16:28 to jest ylko i wyłącznie sprawa kości- ich budowa. poza tym odkładanie ise tkanki tłuszczowej polecam dietetyka:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zdzicha Re: wzrost i waga ! IP: *.rtk.net.pl 08.05.04, 09:42 leeee... to mi wszyscy mowia po co ty sie ciagle odchudzasz jak gruba nie jestes , a waze przy 170cm 64 kg... Oszukuja mnie....!!! A tak serio to nie wiem ile waze bo mimo ze waga mnie wola do siebie z 3 razy dziennie to postanowilam na nia nie wchodzic - bo to przeciez nic nie daje a wrecz szkodzi - i stane na niej dopiero w poniedzialek . To tyle .. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: go Re: wzrost i waga ! IP: *.77.classcom.pl 08.05.04, 11:12 a ja waze 65 i mam 164 i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Metallówka Re: wzrost i waga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 11:20 Nie użalaj się nad sobą! Moja siostra ma 165cm, warzy 57kg i nie może się od chłopaków odgonić! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: wzrost i waga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 15:38 A ja nie mogę przygonić... Gdybym była taka jak jestem i chłopakom bym się podobała, to przecież bym nie miała takich kompleksów... Ale w mym krótkim, 15- letnim życiu podobałam się zaledwie 2 osobom, którym podobała się raczej moja klatka piersiowa niż ja... :) Ale co z tego, tak poza tym wszyscy uważają mnie za jakiegoś babochłopa czy coś, bo raczej nikt mnie nie traktuje jak dziewczynę... A to komentarz mojej mamy, bo koniecznie chciała coś napisać:): Skoro tak wam chodzi o docenienie waszego wnętrza, to nie martwcie się tak o zewnętrzne walory No tak, oczywiście, tylko że dziwnym trafem nikt nie chce dostrzec mojego "wnętrza"... Znowu mama:): Jesteś miłą, wesołą choć czasami upartą i złośliwą osobą. Myślę, że jest to przejaw silnego charakteru. W ogóle najważniejsze jest, w każdym wieku, by nie wikłać się w zbyt głębokie rozważania na temat własnego wyglądu, a przede wszystkim tego czy się to komuś podoba czy nie!Doceniajcie własne zdanie w tym względzie! Wiem, że nie jest to proste! /No, koniec przynudzania.... mama Marty. Cześć!/ Jakie to głębokie, ach...:))) Marta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Missy Re: wzrost i waga ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 22:51 1,89 m i 21 kilo:))))) I co? Napisać można wszytsko, pewnie połowa z Was kulturalnie tu i tam pominęła z 4 kilo:) Tylko ja napisałam prawdę - po co to wogóle pisać? Żeby część poczuła przypływ sił do dalszego odchudzania, a druga część z rozpaczy zjadła lodówkę? Opamiętajcie się - bo to wszystko świadczy już o totalnym zryciu psychiki, nie tylko tej przeinteligentnej kobiety, która wylewając żale założyła ten post, ale także innym, które oczywiście chcąc się pochwalić albo i też poczuć urażone entuzjastycznie wpisywały tu magiczne liczby:) Jak stała czytelniczka i niegdyś pisarka tego forum muszę dbać o coś co nigdy nie istniało - honor tego gównianego forum. Nie ma to jak zaleczenia własnych kompleksów. Pozdrawiam. Missy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gg Re: wzrost i waga ! IP: *.77.classcom.pl 08.05.04, 23:28 missy i ty jeszcze zyjesz?? przy takim wzroście i takiej wadze to az dziw. mam nadzieje ze sie leczysz?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gg Re: wzrost i waga ! IP: *.77.classcom.pl 08.05.04, 23:28 wiem ze zartowałas z ta waga hahha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lia Re: wzrost i waga ! IP: *.ijk.hmt-hannover.de 14.05.04, 16:20 ja 170 i 57 Kilo. zawsze mi bylo za duzo ale odkad mam cudownego faceta, fajne studia i ogolnie mi sie w zyciu uklada, to NAPRAWDE wygladam inaczej. nie wiem czy to mozliwe ze schudlam tylko optycznie a na wadze nie, ale wczesniej zawsze w lustrze bylam grubsza! albo moze sie po prostu wyleczylam z tej durnej choroby kompleksow? i wreszcie mam spokoj!patrze w lustro i sie ciesze ze wygladam tak a nie inaczej!wiecie jakie to jest fajne uczucie?! polecam: zamiast przemysleniami o kilogramach (w przypadku osob o rozsadnej wadze) zajac sie uporzadkowaniem swojego zycia! pozdrawiam i zycze sukcesow! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ziutka BŁAGAM, PRZECZYTAJCIE TO!!! IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 21.05.04, 19:21 o rrraaannnnyyy!!! czytam to wszystko i słabo mi się robi!!! ja mam 163 i ważę 63 kg. od wakacji mam bulimie. od wielu moje życie jest koszmarem. od wielu miesięcy nie mogę normalnie fukncjonować. ale wiecie co? zaczęłam chodzić do psychologa i nie mogę sie doczekać kiedy będę mogla normalnie żyć. nie mogę się doczekać kiedy zacznę siebie akceptować. naprawdę. juz powoli zaczynam siebie lubić (choć mam wszędzie wały tłuszczu) i fajnie się z tym czuję. jest coraz lepiej. PRZESTAŃCIE MYŚLEĆ O PIEPRZONEJ SZCZUPŁEJ FIGURZE! ZACZNIEJCIE ŻYYYĆ POPROSTU! I NIE TRACIĆ CZASU NA JAKIEŚ DUPERELE (ja straciłam wiele miesięcy i żałuję tego. bo tego już się nie da cofnąć). PRZECIEŻ NIKT NIE JEST DOSKONAŁY, NIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olga Re: wzrost i waga ! IP: *.revers.nsm.pl 16.05.04, 23:08 ja mierze 173cm i waże 55kg mam także od 4 lat bulimie z która nieustannie walcze, ale jakos bez efektów =( Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat.pustyni Re: wzrost i waga ! 17.05.04, 10:43 165cm / 45-50kg [zalezy... moja waga sie bardzo wacha]. Raz sie głodze a raz jak zjem choc troche ponad norme to zwracam :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ps Re: wzrost i waga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 19:19 dziewczęta, serdecznie zapraszam was do skonsultowania się z lekarzem lub terapeutą dla własnego dobra, życie nie składa się z liczenia kalorii, mierzenia się i ważenia pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katja Re: wzrost i waga ! IP: *.ec.pl / *.ec.pl 17.05.04, 22:54 Mam 23 lata. Wy uważacie się za grube a co ja mam powiedzieć jak ważę 74 kg przy 174cm. Półtora roku temu ważyłam 64. Jakieś 4 lata temu wpadłam w bulimie i ciągnęłoby sie to pewnie do dzisiaj gdyby nie mój facet którego poznałam dwa lata temu. Myślałam że się z tego wyleczyłam ale to znowu powraca, niska samoocena wyzwala we mnie chorobliwą zazdrość o takie głupoty że szkoda gadać, wszędzie widzę chude dziewczyny. Nie nawidzę jak mój facet patrzy na zdjęcia filmy czy ogląda się na ulicy, wstyd mi że robię mu z tego powodu dzikie awantury. JA już na prawdę nie wiem jak sobie z tym poradzić, u kogo szukac pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ika Re: wzrost i waga ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 10:02 23lata/162cm/60kg.Mam ten sam problem.Mój facet jest dla mnie po prostu wspaniały-nigdy nie dał mi żadnego powodu bym myślała że powinnam się odchudzać- nazywa mnie swoją małą Królewną i nieustannie powtarza że jestem dla niego nalepsza i nie powinnam nic w sobie zmieniać.Ale jak każdy facet czasami rzuci okiem na inne kobiety na ulicy czy w telewizji i wtedy...jest juz katastrofa.Psuje sie mój cały świat nagle czuje sie najgorsza;gruba,brzydka,nie tak ubrana i uczesana.To dla mnie prawdziwy koszmar.i wtedy nadchodzą TE dni:najpierw nic nie jem,ograniczam sie do wody i 2 jabłek dziennie-trwa to zaledwie kilka dni w potem z wielkim apetytem pochłąniam słodycze (bo tylko tego mi brakuje podczas moich głodówek)i oczywiście zaraz po tym mam niesamowite wyrzuty sumienia i wymiotuję.JA tak bardzo chce być szczupła! Ostatnio nawet było 58kg-ale juz to nadrobiłam słodyczami-nie umiem sie bez nich obejść. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Do Ika Re: wzrost i waga ! IP: *.ec.pl / *.ec.pl 20.05.04, 23:08 Skąd ja to znam.....Jednego dnia czuje się piękna, kochana a wystarczy że zobaczę że on je ogląda te uczucie mija. Ciągle mi powtarza że kocha każdy centymetr mojego cialka i taką jaką jestem ale ja nie potrafie mu do końca uwierzyc. Jest jedna rożnica między nami. Nie wymiotuje od ponad półtora roku, nie mogę powiedziec że się już wyleczyłam bo zdaża mi sie to co kilka miesięcy (jednorazowy wybryk jesli można to tak nazwać). Jesli to zrobię czuje sie strasznie podle, najpierw obiecuje mojemu facetowi że tego więcej nie zrobię a póżniej taki numer. A on biedny cierpi razem ze mną. Ale postaram się że tego więcej nie zrobię. Trzymam za Ciebie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Shiva Re: wzrost i waga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 10:57 Bez sensu. CeNtymetry & WaGa CeNtymetry & WaGa CeNtymetry & WaGa CeNtymetry & WaGa CeNtymetry & WaGa CeNtymetry & WaGa CeNtymetry & WaGa CeNtymetry & WaGa Nasza ObSeSja. Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia222 nie musi tak być!!! 20.05.04, 11:57 mam 22lata, to była także moja obsesja, przez 6 dłuuugich lat.. ale już od 8miesięcy NIE!:) dziewczyny, to można przerwać naprawdę! nie jestem w niczym od was lepsza, skoro ja mogłam.. WY TEŻ jestem z wami, zostawiam swojego maila po raz milion sto dziesiąty.. lalunia.13@wp.pl jestem dla was, tak bardzo chciałabym pomóc.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: wzrost i waga ! IP: *.ols.vectranet.pl 22.05.04, 13:52 25lat/176cm/64kilo i zdaje sobie z tego sprawe, że może nie dla każdego to idealny stan ale ja musze przyznac że czuje sie bardzo dobrze... polubiłam moje kształty i właśnie chyba o to chodzi! żeby zaakceptować siebie Nie wszystko można zmienić ale na pewno to żeby zachowac równowagę.. a wtedy te cyfry mogą nie mieć w naszym życiu takiego znaczenia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: wzrost i waga ! 22.05.04, 22:21 ja jestem normalna,nie odchudzam sie,raczej ćwiczę,jjem wszystko,raczej zdrowe jedzenie,mam 160 ważę hmm,ile ja ważę?nie wiem bo dawno się nie ważyłam,coś koło 47kg.tak miałam zawsze.mam 23 lata i jestem bardzo zgrabną i fajną dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti24 Re: wzrost i waga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 19:11 ja mam 1,73cm a waga wacha mi sie 60-62, duzo? jak dla mnie tak...a pozatym...wy sie martwicie jak zaraaguja na was faceci a co maja powiedziec dziewczyby szukajace pocieszenia u tej samej plci??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LALA Re: wzrost i waga ! IP: *.nyc.rr.com 06.06.04, 05:20 169 cm 51,5 kg Jestem gruba mam szerokie biodra... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wik Re: wzrost i waga ! IP: 62.233.185.* 06.06.04, 13:24 (gruba to ty na pewno nie jestes)kiedys tez tyle miałam...teraz 168 i 58, czuje sie okropnie i niestety tez mam duze biodra Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LALA Re: wzrost i waga ! IP: *.nyc.rr.com 06.06.04, 13:52 UWierz mi jak mam tak paskudne biodra ze one wszystko szpeca i roba ze mnie grubego potworka ..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ola Re: wzrost i waga ! IP: *.lanet.net.pl 19.06.04, 20:29 A ja mam za wąskie biodra. Przez to wyglądam jak dziecko....:-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola Re: wzrost i waga ! IP: *.siec2000.pl 20.06.04, 16:18 nie jestem żadną anorektyczką, ani bulimiczką, ale dupe, uda, brzuch mam przez co czuje się gruba, co prowadzi do tego, zę czuje sie głupia i brzydka i niedowartościowana. Tak myślę od 4 miesięcy.. To chyba początkowe stadium :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zumurud Re: wzrost i waga ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.04, 14:55 Sprawdź, co nawala innego! Może z facetem, może z rodzicami, pracą , szkołą.... U mnie poczatkiem opamiętania było to , że zauważyłam, że jak mam zły humor, to mi się tyłek dosłownie w lustrze rozrasta. A jak dobry, to te udka jakoś szczupleją. Dodam że moja matka uważa że w ogóle człowiek sam się w lustrze nie może obiektywnie zobaczyć - ona nie wie w ogóle kim jest ,jej obraz siebie składa się z iluzji. I tak się widzi. W lustrze nie tyle widzimy własne ciało, co obraz własnej duszy, tak jak my ją widzimy, a nie jaka jest i to jest pocieszające. Twoje życie domaga się zmian, ale nie wagi - nie wkop się w kanał albo w sektę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: wzrost i waga ! 21.06.04, 13:32 mam 170 cm i 70 kg wagi. wlasnie jem drugie jajeczko i wcinam trzecia kromke hm...mam super meza i kochanego synka i nic mi wiecej do szczescia nie brakuje a te faldy czasem mnie wkurzaja ale wole zjesc cos dobrego nic byc chuda i nieszczesliwa. dziewczyny wyrzuccie wagi i badzcie szczesliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś