Dodaj do ulubionych

jaka macie róznicę w wymiarach

03.06.04, 11:23
biodra-talia?
Obserwuj wątek
    • Gość: angie Re: jaka macie róznicę w wymiarach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:49
      biodra 97 ( :-( moje przeklenstwo) talia 66 ( kolejny kompleks)......
    • Gość: angie Re: jaka macie róznicę w wymiarach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:51
      w biodrach 97 ( :-( moje przeklenstwo) a talia 66 (kolejny kompleks)...
    • kwiat.pustyni Re: jaka macie róznicę w wymiarach 03.06.04, 19:22
      Biodra mam okolo 78-79. Talia okolo 60-62 [zalezy czy przed obiadem czy po :P ]
      • Gość: Oliweczka Re: jaka macie róznicę w wymiarach IP: 157.25.164.* 03.06.04, 19:36
        Zazdroszczę ci marze o takich wymiarach jak ty to robisz???
        Jesz coś w ogóle??
      • kwiat.pustyni Re: jaka macie róznicę w wymiarach 04.06.04, 07:13
        Ja? Czy ktos kto poprzednio pisal? A jesli jednak chodzi o mnie to miałam
        anoreksje bulimiczną. Teraz już nie wymiotuje [2 tygodnie i mysle ze do konca
        juz:)] ale nadal gdy patrze w lustro czuje sie grubo... Jem nawet duzo.
        Sniadanie i obiad i czasem cos pomiedzy. Duuzo owocow i troche cwicze :)
        Pozdro, a jakie ty masz wymiary?
      • Gość: Anna Re: jaka macie róznicę w wymiarach IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 04.06.04, 13:23
        Dziewczyno!!!Gdzie Ty masz biodra?Tyłek ciebie nie boli jak siedzisz na krześle?
        dlczego zawsze prób€jecie zrzucić w miejscach które faceci lubią
        najbardziej.Lepiej dobrze się zastanów.Wiem co mówię.Pa:)
      • Gość: pysia Re: jaka macie róznicę w wymiarach IP: 212.75.119.* 04.06.04, 14:43
        Bozze... to przeciez 10 letnia dziewczynka ma wiecej
        • Gość: ola do "pysia" IP: 62.181.161.* 04.06.04, 14:50
          a właśnie takie teksty są najlepszą motywacją do brnięcia w to piekło..
          • pysia-2 Re: do "pysia" 11.06.04, 12:33
            dlaczego??? Jak mozna nie byc swiadomym wlasnej chudosci???
            W wieku 17 lat bylam na skraju anoreksji i bulimii. Tylko, ze ja przedtem
            schudlam bardzo i WIDZIALAM TO. Widzialam ze jestem szczupla i taka chcialam
            byc. Nie moowilam: boze, jaka jestem gruba bo mam w pasie 50 a w biodrach 70.
            Dziewczyny!!! Teraz dopiero widze jaki to absurd, ta pogon za wystajacymi
            koscmi! Mam 28 lat, meza i wiem, ze kobieta musi miec: a. biodra. b. biust. c.
            cala reszte kraglosci.
            Nie powinna byc gruba (chociaz jesli w pelni pogodzona ze soba, to czemu nie)
            ale chuda tez nie.
            Staram sie jesc racjonalnie (ostatnio mniej, bo rzucam palenie), zdrowo, ale
            sie nie glodze. I kiedy spojrze do tylu na to, co wyrabialam ze swoim
            organizmem w wieku 17 lat, kiedy caly swiat kurczyl sie tylko do moich
            wymiaroow i zjedzonych kalorii, wlos mi sie jezy na glowie.
            Mam nadzieje, ze za pare lat bedziecie mogly powiedziec to samo.
          • osa5572 Re: do "pysia" 08.01.05, 17:52
            O nieprawda, mi pomaga gdy ktoś mówi ze wyglądam jak dziecko jak jest im mnie
            żal.Zawsze mnie denerwowało gdy ktoś sie na de mną litował.Nie lubię być słaba
      • mestro Re: jaka macie róznicę w wymiarach 17.01.05, 20:47
        jak tak patrze na te liczby to zazdroszxcze wam wymiarow .teraz wiem ze nie
        jeste gruba tyko obrzydliwie przerosnieta. jestem zrozpaczona. ;(
    • Gość: marleni@op.pl atw XXL IP: 62.87.157.* 04.06.04, 15:40
      czy słyszałyście o firmie atw products? To polska firma zajmująca się produkcją
      i dystrybucją kosmetyków z wyciągami homeopatycznymi, nie zawierają one
      konserwantów, posiadają wyciągi ze ŚWIERZYCH ZIÓŁ, mają działanie
      bioregulacyjne, posiadają certyfikat ISO 9001:2000. Jeśli chodzi o ceny, są
      dość przystępne, a jeszcze taniej można je kupować będąc stałym klientem, do
      czego potrzebne Ci 5 zł! Nie wierzysz? przekonaj się!Ja jestem zafascynowana
      tymi perełkami. Jest tam m.in seria dla osób otyłych XXL, ale nie jakieś
      badziewie typu avon itp. poczytajcie, spróbujcie i przekonajcie się same. Coraz
      więcej zadowolonych klientek!!! polecam! www.atw.com.pl
    • kwiat.pustyni Re: jaka macie róznicę w wymiarach 04.06.04, 23:20
      Bez przesady. Na mój wiek [15 lat] mam biodra akurat. Kiedyś miałam marzenie
      mieć w pasie 56cm a w biodrach 74cm ale poprzestaje na moich wymiarach... Może
      kiedyś... Ale już nie takimi beznadziejnymi sposobami... To powoli przerasta
      mnie. Wszystko. Raz chce się odchudzać a raz chce zostać taka jaka jestem. Raz
      nie mam wyrzutów sumienia po paru jabłkach a raz mam. Nie potrafie zrozumieć
      siebie i tego w jaki sposób myśle. Ktoś z was ma tak, że raz kończy z
      odchudzaniem a raz nie dopuszcza tej myśli do siebie? Chora nie jestem. Chyba
      byłam... Ehh... Wszystko jest zbyt skomplikowane. Sama sobie to komplikuje
      jeszcze bardziej. Ale to boli jak nie ważysz i nie wyglądasz tak jak byś
      chciała...
      • atemlos1 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 04.06.04, 23:53
        eh, ja mam 82 w biodrach i 63 w pasie ;( tragedia :(
        • Gość: kicior Re: jaka macie róznicę w wymiarach IP: *.acn.waw.pl 06.06.04, 11:52
          Rzeczywiscie, taka kobieta moze sie podobac tylko gejom! (wygladasz jak
          chlopiec, o wcieciu w talii i pieknej linii kobiecego ciala nie ma co marzyc..)
          • atemlos1 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 07.06.04, 12:25
            dziekuje ci za wsparcie :( :( :(

muszę schudnąć w talii jeszcze kilka cm, może się poprawi :(
      • mestrom Re: jaka macie róznicę w wymiarach 18.01.05, 12:42
        kwiat.pustyni doskonale Cie rozumiem.mam tak samo.juz sama nie wiem czy chce
        sie odhudzac czy nie zmieniam zdanie czesto i sama nie wiem czego chce.mam
        nadzieje ze w koncu bedziemy obie konsekwentne i zdecydowane.
    • Gość: jaa Re: jaka macie róznicę w wymiarach IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 06.06.04, 13:52
      ja mam 81 w biodrach i 58 w pasie...
    • Gość: ps Re: jaka macie róznicę w wymiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 13:06
      proszę, zastanówcie się zanim cokolwiek napiszecie i dopowiecie
      pomyślcie!!
      • maua_julii Re: jaka macie róznicę w wymiarach 11.06.04, 13:36
        talia - 68cm
        biodra - 84cm

tragedia, wiem... :-(. odchudzam sie juz kilka dni i mysle ze do wakacji bede
        miec te 60cm w talii... trzymam za Was kciuki. papaty ;*
    • sara_87 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 11.06.04, 18:37
      biodra- 81cm
      talia- jak porządnie wciągne brzuch to jest te 60... :)
      i lubie swoje sterczące kości biodrowe
      i łopatki wystające
      kościste palce
      chude nadgarstki
      dobrze mi z tym
    • Gość: lissa Re: jaka macie róznicę w wymiarach IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.06.04, 17:03
      w talii mam 67 a w biodrach 93, jestem zadowolona ze swojego wyglądu.najpierw
      przeczytałam wszystki odpowiedzi i wiecie co jestem najgrubsza, i Boże, dobrze
      mi z tym. wczoraj znalazłam to forum czy jak to się nazywa i od wczoraj jem.
      myśle, że to moja choroba się odezwała, ale nie wymiotuję, nie dam się.
      • maua_julii do "lissa" 13.06.04, 17:22
        lissa Ty jestes najgrubsza? a co z moimi 68cm w talii? tzn. mysle ze mam juz
        troche mniej bo od 4 dni cwicze po 2 godziny, a dzis 2 jezdzilam na rowerze i 2
        cwiczylam :-). zadowolona jestem. pozdrowionka!
        • lissa Re: do "lissa" 13.06.04, 17:58
          okej, oddaję ci palmę pierwszeństwa.:))
          pozdrowienia.
    • kusiorek Re: jaka macie róznicę w wymiarach 09.01.05, 09:47
      Ja mam w biodrach jakieś 89-90 a w pasie 64-65 i uważam że tak jest OK!
      • igrysek Re: jaka macie róznicę w wymiarach 09.01.05, 18:50
        Fajnie, że tak uważasz, to naprawdę miło, że wreszcie ktoś jest z siebie
        zadowolony ( u mnie stosunek ten wynosi jakieś 84-62 i uważam, że w pasie jest
        po prostu koszmarnie!).
    • eljad21 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 10.01.05, 11:49
      tylko o tym myślicie ja też...mam56 w pasie i 80!!! w biodrach wyglądam jak
      szafa, a przy okazji dopiero teraz uświadomiłlam sobie jaka jestem gruba...ale
      nie chcę znów przeżywać tego piekła (patrz tekt ile mam jeść)...pozatym mam 170
      • kusiorek Re: jaka macie róznicę w wymiarach 10.01.05, 12:07
        Co Ty wypisujesz?! Gruba??? A masz w domu lustro??? Z resztą tu lustro nie
        pomoże... tylko terapia.
        • eljad21 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 10.01.05, 12:16
          no może trochę przesadziłam, wiem że jestem za chuda, ale te biodra!!!!!!!!!
          • kusiorek Re: jaka macie róznicę w wymiarach 10.01.05, 13:21
            Moim zdaniem Twoje biodra są bardzo wąskie. Ja mam z 10 cm więcej, a uważam, że
            są OK, koleżanki mają większe dupcie i też wyglądają dobrze, są szczupłe. Czego
            Ty od nich chcesz? Tylko dzieci i chłopaki mają chudsze!!!
    • niobe5 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 10.01.05, 17:02
      A czy to jest do cholery wazne!? Dziewczyny czy wy chcecie wyjsc z tej choroby,
      czy jeszcze bardziej sie pograzyc? Slusznie napisala Ola, ze te teksy sa
      najlepszym sposobem do brniecia w to pieklo! Proponuje lekcewazyc posty
      typu "ile wazycie?", "jakie macie wymiary?" itp. Probujmy sobie pomagac, a nie
      licytowac sie, ktora grubsza, chudsza, piekniejsza, zgrabniejsza...
    • mavika7 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 11.01.05, 20:07
      talia 62, biodra 87
      • ninka25 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 12.01.05, 16:52
        talia 57
        biodra 90
        ale talia już spadła, bioderka spadają też :)
        • amarawati Re: jaka macie róznicę w wymiarach 14.01.05, 18:38
          ja mam w talii 68cm, w biodrach natomiast 95!odchudzam sie od jakiegos miesiaca
          i najwiecej ubylo mi w biuscie bo az 7cm!wiec juz przestaje sie odchudzac bo
          nie chce wygladac jak wieszak...
          • akasza20 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 14.01.05, 19:13
            Dziewczyny czy wy wogóle myślicie co wy tu piszecie?? Czy to sa jakies zawody
            która jest chudsza , ładniejsza??? Czytając niektóre wasze wypowiedzi naprawde
            żal mi jest was bo wiem że z takim stosunkiem to niewygracie z choroba!!! A
            pamiętajcie liczy sie zdrowie !! a nie powolna śmierć!!!!! Sorry że takie ostre
            słowa tu padły ale dziewczyny czy wy naprawde tego niewidzicie że gorzej sie
            pogłębiacie takimi wyznaniami!!!!!!!! Może najlepiej umówcie sie i zróbcie
            sobie licytacja która ma węższe biodra a która ma węższą talie!!!! DZIEWCZYNY
            ZASTANÓWCIE SIE!!!!!!!!!!! Jeszcze w was wierze 3majcie sie

Pozdrowienia
            • ninka25 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 15.01.05, 14:17
              Aaaa, i chciałam jeszcze dodać, że w szczytowym okresie choroby przy 160 cm
              miała 78 w biodrach i nie mogłam siedzieć z bólu, więc nie wciskajcie mi kitu o
              73 cm
              Może zastanówcie się GDZIE mierzycie biodra - niektóre to robią tuż pod talią -
              zgroza - ja mierzę w najszerszym miejscu, które u mnie jest duuużo niżej :)
              pozdrawiam
    • mucia157 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 17.01.05, 11:29
      biodra koło 70cm, talia ok. 60cm.
    • nyxx Re: jaka macie róznicę w wymiarach 22.01.05, 16:59
      64/88
      • alex174 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 21.03.05, 21:42
        dziewczyny co wy sie przejmujecie. wy jestescie szczuple nie to co ja. przy
        wzroscie 160 waze 57 kg. talia 77 biodra 94 !!!!!!!!!!!!! jestem zalamana:(
    • achula Re: jaka macie róznicę w wymiarach 22.03.05, 09:44
      To sie w glowie NIE MIESCI!!!Kto zlozyl ten watek , kto go odswiezyl???To
      IDIOTYZM.W Y M I A R Y! O tym mamy tutaj rozmawiac,rankingowi figur ma to forum
      sluzyc?Przepraszam,ale do chol... zdenerwowalam sie
    • kamila785 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 22.03.05, 15:16
    • grubcia5 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 23.03.05, 17:23
      hmmm... no ja to mam tak 86 na 64... ubolewam nad tym drugim.a najgorsze w tym
      odchudzaniu ze tak maleja piersi. mojemu chlopakowi sie to nie podoba:)
    • tsuli kaszalot ze mnie 23.03.05, 21:29
      ja mam: biust - 96 (100 tuż przed okresem), talia - 59, biodra - 80
      ech...
      • grubcia5 Re: kaszalot ze mnie 23.03.05, 22:42
        tsuli no wez jestes na pewno chuda...masz talie modelki a nawet chudsza,
        bioderka malutkie a biust duzy...czego chciec wiecej?? moim zdaniem masz taki
        problem jak ja... nie wkrecam...masz niskie poczucie swojej wartsci... chcesz
        to nadrobic wygladem ale widzac ze jednak sie nie da dalej sie odchudzasz i
        wyniszczasz...podoba mi sie chlopak tez sie w nim zakochalam juz 1.5 roku temu
        ale jestem nie smiala i nie umiem nic zrobic ,, choc wiem ze jakbym zachowywala
        sie normalniew jego towazystwie zwrocilby na mnie uwage i nie zwracal by uwagi
        na to jak wygladm w takim stopniu jak sie to mi wydaje... ale paralizuje mnie w
        jego towazystwie i mam przeswiadczenie ze na pewno sie mu nie spodobam... i tu
        sie aczyna chec schudniecia i takie tam...przemysl to... problem lezy nie w tym
        ze jestes chuda czy gruba ale w tym ze nie jestes pewna siebie i nawet z figura
        modelki bedziesz tak samo postrzegana jesli nie zmienisz podejscia do samej
        siebie... ja tez tego nie umiem wiec ide do psychloga aby pomogl mi uwierzyc w
        siebie i swoja wartosc.. mam nadzieje ze ci jakos pomogla i ze nie odbierzesz
        tego jako jakis atak... pozdrawiam
        • achula Re: kaszalot ze mnie 24.03.05, 06:57
          Dziewczyny OPAMIETAJCIE SIE!!!!Skonczcie ten idiotyczny watek!!!!!!!
    • ketonia Re: jaka macie róznicę w wymiarach 24.03.05, 11:50
      jeny....co to za porównywanie wymiarów u 15 i 17 latek ??? przeciez wiadomo ze
      i tak wasze wymiary sie jeszcze zmienią. ja jak miałam 15 lat to byłam bardzo
      chuda - w tym wieku zaczyna sie moda u dziewczyn na odchudzanie....kiedy
      dotarłam do 20 stki moje ciało bardzo sie zmieniło i wyglądam jak prawdziwa
      kobieta. i nic mi to nie dało ze kiedyś byłam chuda bo wtedy nie mogłam znalexc
      chłopaka - a teraz wielu się za mną ogląda :) i wiem ze to własnie wpływ moich
      krągłości tak na nich działa ! pozdrawiam wszystkie kobitki które lubia swoje
      ciało.
      Najważniejsze to pokochać swoje ciało i uwierzyć w siebie !!!
      bo przecież i tak najważniejsza jest dusza i osobowość !!
      buziaczki
    • katka242 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 25.03.05, 11:27
      pas - 77, biodra 104, 174 - wzrost
      i tak mi dobrze!
      jestem zadbaną, elegancką KOBIETĄ a nie patykiem, czy wieszakiem :)
    • paula999 Re: jaka macie róznicę w wymiarach 01.04.05, 18:11
      Hmm....Anoreksje mam i bardziej sie skupiam na zbijaniu wagi niz cm :/ 170cm i
      48-49 (musze miec co najmniej 45).Wymiary...no co tu gadać,podobne do modelki
      90-66-90 (z ta talia troszke,no ale brzusio mam very płaski):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka