omega0 08.04.06, 22:59 Napiszcie ile ważycie i ile macie wzrostu?Te kobiety ktore chorują na anoreksje i bulimie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcysia1991 Re: Wasza waga i wzrost 09.04.06, 07:22 obecna waga: 47,5kg Obecny wzrost: 172cm A po co ci to??!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
omega0 Re: Wasza waga i wzrost 14.04.06, 21:26 pytam bo chciałm sprawdzić czy Wasza waga odzwierciedla stan w którym sie znajdujecie.Bo mozna być np.szczupłym i nie chorować na anoreksje...prawda???? 50kg,176cm... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko766 Re: Wasza waga i wzrost 19.05.06, 08:05 mialam bardzo dlugo 50 kg i mam 176 mam bulimie Odpowiedz Link Zgłoś
tigerina Re: Wasza waga i wzrost 09.04.06, 15:12 a co to jakis koknurs czy co??? mamy zdrowiec a nie sie wpedzac tylkko bardziej w chorobe!!! powinnas patrzec na siebie i na swoja wage... nie wiem do czegopotrzebne ci wymiary innych Odpowiedz Link Zgłoś
malenstwo_89 Re: Wasza waga i wzrost 17.04.06, 19:01 wzrost:177 waga:49kg wymiary:79|58|88, w końcu modelką jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyleta523 Re: Wasza waga i wzrost 26.04.06, 20:29 ja waże 47 i mam 160. Ale niegorsze jest to że nie wiem do końca jak moja choroba się nazywa;( Odpowiedz Link Zgłoś
marilka123 Re: Wasza waga i wzrost 17.04.06, 21:26 Waga:ok 41 kg Wzrost:166 cm ...i bulimię tak zaawansowaną,że juz nie umiem żyć..;( ..co to odchudzanie i KOMPUTER ze mną zrobiły..;( Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko766 Re: Wasza waga i wzrost 19.05.06, 08:09 nie poddawaj sie marilka, bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
paulini86 Re: Wasza waga i wzrost 18.04.06, 19:23 185cm/75kg-bulimia-tragediA, nie tylko waga ale i wzrost!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiona83 Re: Wasza waga i wzrost 18.04.06, 20:45 WZROST - toż to tylko zaleta !!! PS. Ja mam 183,5cm a mój narzeczony 171cm - mówię Wam cudnie wyglądamy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dzika8 Re: Wasza waga i wzrost 13.05.06, 11:46 70 kg. 164cm. wiem za dużo,i dlatego dochudzam sie!masz racje,trzeba o siebie dbać Odpowiedz Link Zgłoś
itha Re: Wasza waga i wzrost 18.04.06, 21:28 172, 55 :(((((( juz 55, rownie dobrze 555555 ! ratunku!było 49 Odpowiedz Link Zgłoś
fiona83 Re: Wasza waga i wzrost 19.04.06, 17:09 Dobra - jak patrze na te smutne buzki to musze cos napisac :D Sluchać mnie baby uwaznie : jesli doszloby do tego,ze kazdy czlowiek nosilby na czole czerwona plakietke ze swoja waga i wzrostem to mozna by narzekac. Ale poki co nie mozna podchodzic do swojego ciala w kategorii cyferek. Chyba ze chodzi o IQ ;-] (dobra - zart) Odpowiedz Link Zgłoś
megris Re: Wasza waga i wzrost 19.04.06, 17:54 Fiona dzieki za poprawe humoru. Co prawda wczesniej nie afiszowałam się ze swoją waga w tym poscie ,ale masz rację.Zgadzam się z Tobą w zupełności. Dziś rano szłam ulica wpięknym słońcu i właśnie tak sobie pomyślałam -dla kogo jest to różnica czy waży sie 43 czy 45 a moze 55.Czy Kogos zdrowego to interesuje ?Czy robi to róznice?NIE!No chyba ,ze mówimy o skrajnościach - nadwaga ,chudość czy inne ekstrema . Mamy pięknie rozwijającą się wiosnę -po co myśleć o kilogramie mniej czy wiecej??? Nooo właśnie -po co? Sama nie wiem .A sama w tym tkwię .Jednak dziś terapeutycznie sama sobie tłukłam w głowę ,ze nie warto sie az tak koncentrowac na kilogramach:D:D:D Pozdrawiam wiosennym tulipankiem Wam machając;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nancy77 Re: Megris to ja macham żonkilem ;-] n/t 19.04.06, 21:35 podzielam zdanie jednej z was- nie pamiętam której,,,juz przez dlższy czas sledze tego posta...czekałam az ktoś tu nasmaruje na te osoba którsa zaczeła ten wątek!!!...nikt nie zaczoł widocznie potrzebujecie sobie napisać na zadane w tytule pytanie ja sie zapytam o wasze IQ-pewnie eyżesz niz BIM!!! wiec sie zastanówcie na chwile po co! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko766 Re: Wasza waga i wzrost 19.05.06, 08:12 dobra waga co ty opowiadasz wygladaj jak kobieta!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyleta523 Re: Wasza waga i wzrost 26.04.06, 20:39 waże 46 i mam 160. i Chyba choruje na bulimie Odpowiedz Link Zgłoś
nancy77 Re: Wasza waga i wzrost 27.04.06, 23:10 same sie katujecie...po co wam to?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
modelina44 Re: Wasza waga i wzrost 27.04.06, 23:21 ja mam 42 kg/155cm :/ i musze jeszcze zlecieć w dół... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenes Re: Wasza waga i wzrost 06.05.06, 11:22 Ja mam 174 wzrostu i ważę 74,5kg. Dzisiaj pierwszy raz wmusiłam się do wymiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
megris Re: Wasza waga i wzrost 06.05.06, 11:39 Magdalenes przykro mi ,ze bardziej lub mniej świadomie wkraczasz na droge bulimi. Z pierwszego kroku łatwiej jest sie wycofac niz ze łzami w oczach po latach odchodzić z wielkim trudem od okropnej zmory i naprawde niebezpiecznej choroby jaką jest mia. Zycze Ci owocnej refleksji i wniosku ,ktory jako jedyny jest właściwy ---nigdy nie wchodzic na droge ED. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenes Re: Wasza waga i wzrost 06.05.06, 18:14 Megris... poczułam się naprawdę dobrze po tym razie... wiem, że będą kolejne.. i kolejne.. ale ja już nie mam siły. Tak bardzo chciałabym wszystkich zadowolić. I nie słyszeć: "Znów Ci przybyło kilka kilogramów" albo "Musisz się wziąć za siebie i schudnąć". Wiem, że to głupie myślenie i błędne koło. Przestanę.. kiedyś na pewno przestanę.. ale jeszcze nie teraz. Podrówki Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Wasza waga i wzrost 06.05.06, 16:30 i zastanow sie po co sie zmuszasz? nie słyszałas jeszcze ze bulimia i anoreksja to powazne choroby? Same sie wpedzacie a pozniej załujecie! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Wasza waga i wzrost 06.05.06, 18:20 Według mnie magdaleno jestes smieszna, jestes na tyle swiadoma i sama wpedzasz sie w te choroby. Boshe ludzie czy to jakas moda?nawet nie wiesz jak cierpi osoba chora na bulimie czy anoreksje...przemysl to czy chcesz to znosic! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenes Re: Wasza waga i wzrost 06.05.06, 18:36 Aga... masz rację nie będę się z Tobą o to spierać. Przemysle... obiecuje ze przemysle. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy77 Re: Wasza waga i wzrost 06.05.06, 21:16 podlanczam sie pod reszte dziewczyn...dziewczyno zacznij uprawiac jakis sport, albo jakas diete..idziesz po najmniejszej linii oporu która teraz wydaje ci się najłatwiejsza, a tak naprawde jest zdradliwa- poczytaj sobie posty...oboętnie które!!! a z resztą zrobisz co chcesz...jak to sie mówi na .... rady nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
lewania Re: Wasza waga i wzrost 15.05.06, 13:46 mowisz "zacznijcie uprawiac sport". Wyobraz sobie, ze chodze na fitness, ale mi to nic nie daje... dlaczego? nie wiem. zaden lekarz nie jest mi chyba w stanie pomoc. Jestem gruba i grubsza nie chce byc. pozostaja mi wymioty, aby jakos sie trzymac... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko766 Re: Wasza waga i wzrost 19.05.06, 08:24 magdalenes przestan, stop to jest gorsze od papierosow i alkoholu jedzenie jest nam potrzebne do zycia, a inne uzaleznienia to tylko "przyjemnosci" ja chce rzucic a nie moge chociaz ostatnio jest lepiej mi chodzi o to ze czasami jak tego nie zrobie to czuje ze mnie cos zje od srodka laze w kolko i nie moge sie na niczym skupic a jak by mi ktos wtedy podszedl pod reke to moglabym byc niemila, a potem bym zalowala nie rob tego bo to gorsze od zbednych kilogramow pojdz do dietetyka, moze da ci sposob na wlasciwa diete dla ciebie dziewczyno ja bym wiele dala zeby miec jeszce wybor Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko766 Re: Wasza waga i wzrost 19.05.06, 08:15 modelina nie lec w dol bo do dna mozesz zejsc!!!!!!!!!!!!!!!! a byloby szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Wasza waga i wzrost 06.05.06, 19:03 Ja obecnie waze ok 50 kg przy 168:) Odpowiedz Link Zgłoś
tigerina Re: Wasza waga i wzrost 06.05.06, 22:42 agata...a nie uwazasz ze to ciagle zbyt malo? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Wasza waga i wzrost 06.05.06, 22:45 Wiem o tym ale najwazniejsze ze czuje sie bardzo dobrze, jem zupełnie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tigerina Re: Wasza waga i wzrost 06.05.06, 22:58 no ...to jest najwazniejsze!!! akceptacja i dobre samopoczucie;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Wasza waga i wzrost 06.05.06, 23:04 wlasnie o to chodzi:)...teraz 3mam kciuki za Wasze zdrówko:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Wasza waga i wzrost 07.05.06, 01:05 bezsensowny ten watek. szkodzisz nim tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Wasza waga i wzrost 07.05.06, 01:11 Mysle ze to nikomu nie szkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
tigerina Re: Wasza waga i wzrost 07.05.06, 10:49 na zdrowych moze nie dziala... ale chore z pewnoscia sie porownuja:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzyweczka Re: Wasza waga i wzrost 07.05.06, 11:47 widzę,że niektóre dziewczyny z tych postów sa naprawde spasione...... to jest żenada 41kg przy 166, czy 42 przy 155 ,49/177.......... Wiem jak trudno jest wyjśc z tego guwna, ale... .....do cholery czy widzicie się w lustrze???? Pani która wymysliła ten post GRATULUJE POMYSŁU!!!!! Moze ogłosimy konkurs...."misss najlżejszej"????? co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Wasza waga i wzrost 07.05.06, 11:49 chore nie powinny czytac takich postow. Odpowiedz Link Zgłoś
zyc.nie.umierac Re: Wasza waga i wzrost 02.10.06, 09:30 hearcik napisała: > Kto chce to czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
i_w_d Re: Wasza waga i wzrost 07.05.06, 16:00 1,70 - 44kg - ana bulimiczna... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
agi19 Re: Wasza waga i wzrost 16.05.06, 15:47 JA ważyłam 36 na 174 i niestety do tego dążę. TE kilka kg więcej pozbawia mnie chęci do wszystkiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_n_a Re: Wasza waga i wzrost 17.05.06, 21:01 ja... dużo :((( za dużooo :((((( 39kg przy wzroście 167cm :(((( JA CHCE 30 !!!!!!!!!!!!!!!!! :((((( kto mi pomoże a nie będzie wiecznie wmawiał jakieś choroby ??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
nancy77 Re: Wasza waga i wzrost 18.05.06, 22:38 to co robisz na forum jeżelu uważasz sie za zdrową....??? Odpowiedz Link Zgłoś
tigerina Re: Wasza waga i wzrost 19.05.06, 01:19 hmmm...kolezanka chyba pomylila fora... no..albo ja sie myle(ludze)...ze to nie jestes pro-ana??? Odpowiedz Link Zgłoś
ally25 Re: Wasza waga i wzrost 19.05.06, 08:02 o maatko!!!!!!!!! wszystkei tu jestescie takie chudiutkie?? mam nadzieje ze chociaz niektóre z was zdaja sobie sprawe z tego ze to za mało!!! ja mam ok.163cm i waze ok.53 kg podobno to norma ale ja si ewazam za gruba:(,....stad bulimia m.inn.starams ie jesc regularnie ale ostatnio mi to ei wychodzi, nei chce anoreksji ale tak 50 kg to bym chciałą wazyc.Gdybym utrzymała lekka diete przez jakies 2 3 tygodniu mysle ze by mi sie to udało ale jak si ema ataki to nie takei proste:(.pozdrawiam. aha 30 kg przy wzroscie 167 czy jakos tak dziewczyno czys ty oszalała!!!chłopy takich bab ne lubia hahah trza miec n czym usiasc i czym dychac hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
smell_of_coffe Re: Wasza waga i wzrost 19.05.06, 08:07 Allya5, nie przejmuj sie :P pociesze Cie ze ja przy wzroscie 164 waże 66 kg, to jest masakra, kiedys bylam szczupla i zachciało mis ie odchudzac, wpadlam w obsesje liczenia kalorii i takich tam, schudlam, ale potem zabzelam chorowac na bulimie...i co z tego mam?? odechciewa mi sie życ przez to co robie i jak wyglądam ...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko766 Re: Wasza waga i wzrost 19.05.06, 08:35 ok ty sie tez nie przejmuj waga to nie wszystko mi casami pomaga jak poogladam program o trzecim swiecie tam ludzie umieraja z glodu a my "wypluwamy" to co niezbedne do zycia Odpowiedz Link Zgłoś
tigerina Re: Wasza waga i wzrost 19.05.06, 10:45 przestanmy wreszcie pisac o wadze i wzroscie!!!przestanmy sie porownywac!!! przeciez to do niczego dobrego nie prowadzi!!! a may sobie pomagac!!!\ wiec....moze robmy to... a nie dolujmy i uzalajmy sie nawzajem!! Odpowiedz Link Zgłoś
nancy77 Re: Wasza waga i wzrost 19.05.06, 11:28 no już sie to starał napisaż troszke wcześniej!!! nie poskutkowało ;( kufla bnie zjesz...ale przyłączam się do apelu tigeriny!!! pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina737 Re: Wasza waga i wzrost 19.05.06, 19:03 Ojj baby ale wy żałosne jesteście...i po co sie tak głodzicie żeby sie upodobnic do panienek z gazet które w rzeczywistości i tak nie wyglądaj tak jak w tych gazetkach..to wszystko to grafika komputerowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
kongo81 Re: Wasza waga i wzrost 20.09.06, 08:54 tigerina wiem że nam to nie pomoże ale widziesz ja doszłam do wniosku,że pisząc ile ważymy przy jakimś tam wzroście chcemy usłyszeć "opieprz" po to by wiedzieć,że jesteśmy chude bo to dla nas "najlepsza nagroda" za to katowanie własnego ciała.Ja po 6 latach jestem świadoma tego,że moje cialo i dusza chorują, wiem,że jestem szczupła a dalej to robię, nie miesiączkuję od jakiegoś czasu leczę się u ginekologa bo chciałabym być matką ale czasem mam poczucie,że nie powinnam,że nie zasługuję a czasm myślę,że może myślś o drugim życiu we mnie pomogłąby mi wyjść z tego bow końcu przezstałbym myśleć o sobie....nie wiem.wiem jedno nasza dusza krzyczy i woła o POMOC a takie afiszowanie sie z wagą to oczekiwana nagroda ale PO CO....CHCEMY BY LUDZIE SIĘ NAD NAMI LITOWALI by ktoś w końcu zwrócił na nas uwagę i się nami zaopiekował by KTOŚ NAS PRZYTULIŁ...!!!!TAK TO JET TO Odpowiedz Link Zgłoś
paulina737 Re: Wasza waga i wzrost 19.05.06, 19:06 Nie wiem czy wiecie ale wy sie powoli zabijacie..Mojej siosrty przyjaciółka umarła przez anoreksje, jej organizm tego nie wytrzymał.. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula12 Re: Wasza waga i wzrost 20.05.06, 21:59 przez dlugie lata zylam ze swiadomoscia, ze jestem normalna dziewczyna z normalna (a nawet puszysta) figura, a czasami dbam o linie. Calkiem niedawno zaczelam zglebiac moja porabana psychike i po nitce do klebka doszla do mnie prawda. Okazalo sie, ze wtedy kiedy jestem "puszysta" moja waga znajduje sie w granicach anoreksji. A kiedy "dbam o linie" spada do jeszcze glebszej anoreksji. Uwazalam, ze anorektyczka to osoba, ktora wazy 28-32 kg. a ja, z moja "mega waga" jest grubaskiem. No i udalam sie na terapie. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.matraszek Re: Wasza waga i wzrost 29.08.06, 10:56 168cm, 52kg. czyli standardowo,ani za dużu,ani za moło. Ale jeszcze kilka miesięcy temu ważyłam 47kg. Potem wróciła bulimia i przytyłam. dziwneże schudłam tak bardzo,nie jak się odchudzałam, nie miałąm napad napadów jedzenia i wymiotów jakieś 3miesiące. Po prostu stres, problemy rodzinne spowodowały, że nie chciało mi sie jeść. Jadłam śniadania i obiady,któe sama zresztą robiąm dla siebie i męż,a i tak schudłam z 51 do 47kg. Zawszejak wraca bulimia,to tyję.No i teraz mam 52kg. Jest wycieńczona. bulimia jest ze mną od ponad 10lat... Odpowiedz Link Zgłoś
marita_brinkova Re: Wasza waga i wzrost 29.08.06, 20:24 155cm. teraz juz 48kg. było 40kg. wiecznie mam napady.i bardzo mnie kontrolują by to we mnie zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
hellena8 Re: magda.matraszek 26.09.06, 07:12 Mam pytanie, a czy twój mąż o tym wie? Jak z tym się przed nim chowasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga20_sdz Re: Wasza waga i wzrost 16.09.06, 18:53 177cm- a waga mi sie od 64kg-75kg.te roznice wystepuja nawet w ciagu jednego miesiaca. BULIMIA Odpowiedz Link Zgłoś
patkatychy Re: Wasza waga i wzrost 02.09.06, 00:27 ja mam wzrostu 1.6m i waze 50kg...oczywiscie chcialabym wazyc kolo 5kg mniej... dodam ze mialam anoreksje i przy tym samym wzroscie wazylam niegdys 35kg... masakra, nie...?! Odpowiedz Link Zgłoś
aeri Re: Wasza waga i wzrost 03.09.06, 13:16 176 cm wzrostu i 45 kg. Co dziwniejsze kiedy mniej o to dbałam ważyłam mniej o te 3 kg, ale teraz staram się przytyć. Do 50, żeby choć troche wyglądać jak człowiek.. anoreksja bulimiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
no_love Re: Wasza waga i wzrost 03.09.06, 18:37 no nie, to bez sensu, złapałam się na tym, że zaczęłam się zastanawiac, czy przypadkiem nie ważę jeszcze za dużo żeby móc powiedziec o sobie, że dotyczy mnie problem ED a przecież już takie myślenie jest chore. Bo to nie kwestia wagi, prawda???wiec dajcie sobie spokój z tą licytacją, kto ile, albo przynajmniej niech ktoś napisze czemu to niby miałoby słyżyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
venus191 Re: Wasza waga i wzrost 16.09.06, 18:17 167cm ważę nie całe 40 kg i mam 20 lat, 54cm w talii Odpowiedz Link Zgłoś