syli85 16.12.06, 20:35 co myslicie o tej nowej reklamie ery? mnie jakos ona wkurza.. przypomina mi jak bardzo boje sie swiat i tego bozonarodzeniowego obrzarstwa.. czyba jestem juz przewrażliwiona.. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobitka_81 Re: "Ile kalorii ma opłatek..?" 21.12.06, 15:51 Cześć, mnie też ta reklama strasznie wkurza :((( W ogóle wolałabym, żeby nie było tych świąt. Jest mi smutno i źle. Kiedyś pisałam tu na forum, że cierpię na A. Teraz z punktu A przeszłam do punktu B i bardzo się boję. Już nie daję rady. Wyglądam podobno normalnie, ale nie ma dnia, żebym się nie najadła i zwymiotowała. Najlepsze, że po takim ataku znowu jem i znowu wymiotuję. To jest straszne!!! Nie mam już siły (a przecież to trwa dopiero kilka miesięcy). Nie wiem co robić. Boję się pójść do psychologa - boję się, że mnie opieprzy, że już kilka lat nic z TYM nie robię. Choruję od 2001 roku. Boże pomóż! Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: "Ile kalorii ma opłatek..?" 21.12.06, 16:22 Boże pomóż! nie zwalaj roboty na Boga psycholodzy nie opieprzaja, ale gdyby... nie miałby racji? Odpowiedz Link Zgłoś
ally25 Re: "Ile kalorii ma opłatek..?" 21.12.06, 16:59 ejj ona nie "zwala" roboty na Boga tylko prosi zeby pomógł boi si ekobitka ja ja rozumie tez sie boje psychologa nie dlatego z emnie opieprzy bo zawsze mozge isc do innego i straci klientke heheh tylko boje siedowiedziec prawdy o sobie;/ bo B nie bierze sie sama z siebie tylko z jakis problemow głeboko skrywanych tak mysle...aa jezeli chodzi o ten oplatek to reklama raczej nie ma jakis podtekstow, ale bezmyslna jest to fakt!! Odpowiedz Link Zgłoś
nancy77 Re: "Ile kalorii ma opłatek..?" 23.12.06, 02:54 he...no psycholodzy nie opiepszaja- zdaja sobie sparwe ze rozmowa i tak jest mega trudna!przyznac sie do wszystkich slabosci- tych bnajbardziej w sobie skrywanych- nie latwa sztuka! jezeli jestes gotowa to idz do psychologa, psychiatry...po to zeby bylo normalnie- a jezeli zapomalas jak to jest noramalnie- to po to zeby sobie przypomniec...jak to milo!! blesiwo Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: "Ile kalorii ma opłatek..?" 21.12.06, 20:41 A mnie osobiscie ta reklama absolutnie nie przeszkadza, nie wkurza. Przyznam, ze nawet mi sie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
ally25 Re: "Ile kalorii ma opłatek..?" 21.12.06, 21:03 ejj no bez przsady jakies texty w stylu "dojrzałam ide na kompot" maja byc smieszne;/ w sumie moze kazdy a inne poczuci ehunmoru mi si enie podoba...;] juz wole "pan z plusa sie sni" hahahh Odpowiedz Link Zgłoś