Dodaj do ulubionych

nad morze wakacje 2+2

20.01.12, 11:13
Poradźcie jakiś pensjonat dla rodziny z dwójką dzieci 5 i 3 lata. Chciałaby się zmieścić tak w 300zł za dobę. Zależy mi na placu zabaw i pokoju zabaw dla dzieci i śniadaniach. Lokalizacja dowolna tyle,że chciałabym żeby w pobliżu były atrakcje z których będzie można skorzystać z dziećmi. Przeszukałam wiele ofert,ale niestety często brak wyżywienia. Napiszcie czy znacie takie miejsca.
Obserwuj wątek
    • polgks Re: nad morze wakacje 2+2 20.01.12, 12:52
      Witam. Ja też jeżdzę w takim zestawie 2+2 i po raz drugi wybieram się do Pobierowa. Mam sprawdzony tam ośrodek Diament. Plac zabaw, figloraj, wyżywienie oraz pokoje 2+2. Nam się spodobało, ale przed sezonem lub po. W trakcie za dużo ludzi w tej miejscowości.
    • elawe77 Re: nad morze wakacje 2+2 20.01.12, 18:08
      Polecam Arenę Słońca w Łebie, mają fajny plac zabaw i kryty basen dla dzieci.
    • kiniaonly Re: nad morze wakacje 2+2 24.01.12, 10:20
      sprawdź chomiczowkaleba.pl polecam
    • sanna2009 Re: nad morze wakacje 2+2 24.01.12, 17:21
      Zobacz wielokrotnie polecany na tym forum ośrodek Jantar w Darłówku - dla dzieci oprócz placu i sali zabaw w sezonie animacje.
      www.wakacjezdzieckiem.pl/oferta/317.html
    • koala0405 Re: nad morze wakacje 2+2 25.01.12, 08:04
      W ubiegłym roku już trzeci raz byłam w Chacie Rybaka w Ustroniu Morskim. Tym razem jednak wynajęłem pokój typu studio tj. 1 pokój przechodni z łóżkiem małżeńskim, tv, łazienka i drugi pokój dla dwójki dzieci z dwoma osobnymi łóżkami hotelowymi. okna miałam na przecudny plac zabaw z hamakami, zabawkami, piaskownicą, huśtawkami i innymi. Za nasz pobyt 2 + 2 z pełnym wyżywieniem /3 posiłki w tym rano dodatkowo dla dzieci zupy mleczne/ oraz z opłatą klimatyczną za dobę płaciłam 300 zł. W pensjonacie na pierwszym piętrze jest pokój gier z klockami, bujanymi fotelami i połączony z siłownią, więc tatuś też korzysta i przy okazji pilnuje dzieci. Polecam
    • malgoska_1979 Re: nad morze wakacje 2+2 25.01.12, 11:36
      A ja mogę polecić Ośrodek Kaprys w Niechorzu. Ceny przystępne. Obsługa bardzo miła. Duże pokoje, mieliśmy pokój studio 2+2. Do morza rzut beretem (ośrodek praktycznie stoi za wydmą). Wyżywienie na miejscu, śniadanie w formie bufetu szwedzkiego (full) oraz obiady bardzo smaczne podawane do stolika. Jest również plac zabaw. Jedynie nie ma żadnego pokoju zabaw wewnątrz. My byliśmy bardzo zadowoleni: blisko do morza i wyżywienie b. smaczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka