Dodaj do ulubionych

Do mam które były z dziećmi nad morzem

IP: *.* 21.03.03, 21:53
Witam Wszystkich ForumowiczówMieszkam na Południu Polski i nigdy nie byłam nad morzem. W tym roku wybierma się tam na 2 tygodnie z moim malutkim (2 latka)dzieckiem. Byłabym bardzo wdzięczna mamom, które poradziłyby mi jakieś ciekawe miejsce nad morzem gdzie moje dziecko spędziłoby miło czas (i mniej wiecej koszty pobytu).Będę wdzięczna również za wskazówki dot. samej podróży.Serdecznie dziekuję!Monika
Obserwuj wątek
    • Gość edziecko: szkut Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 17.03.03, 19:23
      Witaj MoniśJa również mieszkam na południu konkretnie Śląsk a jeszcze bardziej konkretnie to Chorzów. Mam 4 letnią córkę i 36 tygodniowy brzuszek. Od trzech lat jeżdzimy nad polskie morze i w to samo miejsce do Jastarni w tym roku również się wybieramy ale już w czwórkę. Wakacje nad morzem dla dzieciaków są super mają niesamowitą frajdę piach woda fale. "Ale duzio wody" to słowa Kaji jak po raz pierwszy zobaczyła morze. Pozatym nad morzem nigdy się nie nudzi można spacerować, spacerować, spacerować. Będąc w Jastarni można zorganizować sobie mnótswo wypadów np. do Gdańska, na Hel czy do Gdyni, Sopotu itd.Nasze noclegi są w dość przystępnej cenie 30 zł a warunki idelane do wyjazdu z małym dzieckiem dostępna pralka, użyczają łóżeczko dla dziecka, fotelik do karmienia, wanienkę, huśtawkę. Teren ogrodzony furtki dodatkowo zabezpieczone, plac zabaw piaskownica, mnóstwo zabawek same superltywy. Do morza rzut beretem ok 100 m.Jest jeden problem w szczycie sezonu tzn. koniec czerwca do połowy sierpnia mają miejsca na stałe zarezerwowane.Więcej informacji udzielam na priva.Pozdrowienia Jola
      • Gość edziecko: kamyczek Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 17.03.03, 20:23
        ja z trochę innej strony - odradzam zdecydowanie Łebę. wieje tam okrutnie podobno cały rok, a ja myślałam, że tylko my mieliśmy pecha. wymęczyliśmy się okrutnie z dwulatkiem wówczas. za to np. ustka jest ok.co do podrózy - nie wiem czym zamierzacie jechać. my jeździliśmy ze śląska samochodem, nocą i tak było ok. dzieciak śpi i budzi się praktycznie prawie na miejscu i nie ma kłopotu.
        • Gość edziecko: marys Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 17.03.03, 21:20
          Ja bylam nad morzem w zeszlym roku z 8 miesiecznym Jaskiem we Wladyslawowie, nie mam pojecia co mnie podkusilo jechac do tak zatloczonego miasteczka z maluchem, wiec nie polecam tego typu miasteczek (plaza zapchana , nocne imprezy, itd... w koncu bylo tak ze jezdzilismy do Chalup na plaze a na noc do Wladyslawowa), ale polecam Karwie jest wioska na zachod od Wladyslawowa nie jest drogo a plaza bardzo ladna, niestety nie mam namiarow na kwatery (moja siostra byla tam w zeszlym roku z dziecmi i bardzo im sie podobalo, a namiar na kwatery znalazla na forum na edziecku wlasnie) Polecam tez Dzwirzyno k/Kolobrzegu , troche wieksze od Karwii, bylam kiedys w osrodku Bryza, ale duzo tansze sa kwatery. Co do podrozy to chyba najlepiej w nocy, nie wiem jak 2-latek przezywa podroze, ale moj wtedy 8 m-cy Jasiek spal caly czas. pozdrawiam mama i jas
          • Gość edziecko: guest Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 17.03.03, 21:56
            Ja polecam Rowy niedaleko Ustki miejscowość idealna dla mam z dziećmi super,nie ma tłoku jedzenie super w tym ośrodku gdzie byliśmy rok temu są turnusy dla mam z malymi dziecmi.W tym roku też tam jedziemy na 3 tygodnie w sierpniu.Aneta
            • Gość edziecko: guest Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 18.03.03, 11:50
              Anetko, czy moglabys dac namiary na ten osrodek. Napisz tez cos wiecej o pokojach, czy kazdy ma swoja lazienke?Z gory dziekuje i pozdrawiam Ewa.
              • Gość edziecko: AnetaRK Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 18.03.03, 22:07
                Tak każdy pokój ma swoją łazienkę, balkon i 3 łożka.Pisz na Priva.Aneta
                • alicjaso Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 17.07.03, 23:22
                  Cześć!
                  Wybieram się sama z dwójką nad morze. Możesz podać mi namiary na ten ośrodek z
                  wczasami dla Matki z dzieckiem? Będę wdzięczna.
                  Podrawiam,
                  Alicja
                • aog Re: Aneta, proszę daj namiary na ośrodek 17.05.04, 11:06
                  cześć
                  nie mogę znależć twojego maila żeby napisać na priv
                  i stąd ten apel
                  proszę o kontakt aog@wp.pl
                  dziękuję
            • Gość edziecko: misia Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 19.03.03, 11:22
              Anetko a mozesz podać namiary tego ośrodka?Dziękimarzena
            • Gość edziecko: jadzia Re: do mam... do AnetyRK prosze IP: *.* 29.03.03, 09:58
              Aneto RK bardzo prosze o namiary na ten osrodek.Chce sie wybrac nad morze tez w sierpniu i tez na 3 tyg. z naszym 10 misiecznym Kacprem.Z gory wielkie dzieki
            • marzenka1974 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 08.04.03, 11:07
              Ja też poproszę o namiary na ten ośrodek.
              mkamionowska@2com.pl

Pozdrawiam,
              Marzenka
            • samanta_miller Prosze przeslij mi adres w osroddka w Rowach 09.05.04, 21:32
              Moj adres to samanta_miller@gazeta.pl

> Ja polecam Rowy niedaleko Ustki miejscowość idealna dla mam z dziećmi
              super,nie
              > ma tłoku jedzenie super w tym ośrodku gdzie byliśmy rok temu są turnusy dla ma
              > m z malymi dziecmi.W tym roku też tam jedziemy na 3 tygodnie w sierpniu.Aneta
            • samanta_miller Aneto prosze przesli mi namiar na Rowy 09.05.04, 21:51
              W tym roku wybieramy sie po raz pierwszy nad morze z 1,5 nasza coreczka.
              Szukamy takiego miejsca o jakim piszesz. Za podanie namiarow bede b.wdzieczna.

samanta_miller@gazeta.pl

Pozdrawiam Samanta

Gość edziecko: guest napisał:

> Ja polecam Rowy niedaleko Ustki miejscowość idealna dla mam z dziećmi
              super,nie
              > ma tłoku jedzenie super w tym ośrodku gdzie byliśmy rok temu są turnusy dla
              ma
              > m z malymi dziecmi.W tym roku też tam jedziemy na 3 tygodnie w sierpniu.Aneta
            • azaporowska Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 18.06.04, 09:10
              Proszęw o cennik na azaporowska@ath.bielsko.pl
      • Gość edziecko: guest Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 18.03.03, 13:30
        Jeśli mogłabyś podać adres, byłabym wdzięczna..Aldona
      • Gość edziecko: alija Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 19.03.03, 21:42
        czesc mam 5-letnia coreczke od 4 lat jezdzimy nad morze.Najfajniejsze miejsce jakie znam to Międzyzdroje.Plaża jak marzenie,piaseczek,łagodne zejście do morza,raj dla małych i dużych.Jest też bar gdzie serwują domowe jedzenie(niedrogo).Poza tym można wybrać się wrejsstatkiem do Niemiec(statek w dwie strony kosztuje ok.6 zł)W samych Międzyzdrojach jest wiele atrakcji dla maluchów(place zabaw,"małpie gaje").Prywatne kwatery to koszt ok.30zł. od osoby.Życzę miłego wypoczynku i naprawdę gorącopolecam Międzyzdroje.
        • Gość edziecko: guest Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 20.03.03, 09:19
          hej,Międzyzdroje są ok, ale mnóstwo ludzi, tłok zawsze, a już nie wspomnę o plaży ma maksymalnie 5 metrów szerokości. Do Międzyzdrojów wybieram się jedynie na jednodniową wycieczkę, a szczególnym urozmaiceniem sa źubry, które można obejrzeć w parku.pozdrawiamiffona
      • Gość edziecko: guest Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 19.03.03, 22:08
        Jolu,jestem bardzo zainteresowana tymi namiarami na kwatery w Jastarni. Niestety z jakiegoś powodu nie mogę odczytać Twojego prywatnego adresu. Czy mogłabyś mi je przesłać na mój prywatny adres - bylabym wdzięczna.Lena
      • Gość edziecko: 40-717 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 01.04.03, 23:31
        Witam,czy moge prosic o namiary na Jastarnie? Dzis dopiero sie zarejestrowalam na forum i jeszcze nie wiem dokladnie jak to funkcjonuje... Jesli sie nie uda skontaktowac, bede probowac jeszcze raz. Pozdrowka, kinga
      • gabseb Re: do mam które były z dziećmi nad morzem-JOLA 09.04.03, 11:17
        Czesc Jola,

Niestety nie udalo mi sie odnaleźć kontaktu do Ciebie. Zalezy mie na namiarach
        na kwatery w Jastarnii. Porsze podaj swoj adres mailowy lub telefon.

Dzieki,
        Gabi
      • rysia_mama_wiktorka Re: do SZKUT która była nad morzem:) 10.04.03, 10:21
        Piszę w ten sposób, bo nie mam pojęcia jak napisać do Ciebie na priva.
        Mam pytanie odnośnie Jastarnii. Jakbyś mogła napisać do mnie na priva:
        paipa@poczta.onet.pl to byłabym wdzięczna.

pozdrawiam,

Paulina mama Wiktorka /2 latka/
      • danutka2 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 19.04.03, 23:23
        Cześć! Przeczytałam dzisij twoją opinię na temat wakacji nad morzem i byłabym
        bardzo zainteresowana szczegółami. Mój e-mail: Dana1977@wp.pl Dzięki Pozdrawiam
      • szadoki3 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 25.04.03, 19:54
        Jolu,

prosze przeslij namiary na te kwatere na priva: teplica@wp.pl.

Serdecznie pozdrawiam,

Dorota, mama Jasia
        • martha10 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 26.04.03, 13:11
          Jolu bardzo prosimy też o te namiary.
          Marta i Kubuś
      • aggis Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 05.05.03, 23:19
        witaj, chętnie poznam więcej szczegółów na temat kwater na Helu. Mam dwie
        córeczki: 6-miesięczną i trzyletnią i poszukujemy swojego miejsca na lato.
        Chciałybyśmy wyjechać w czerwcu, więc może jeszcze będą tam miejsca w tym
        terminie.
        Z góry dziękuje, Agnieszka
      • jokam Re: do mam które były z dziećmi nad morzem-proszę. 06.05.03, 22:15
        ...o namiary na kwatery/pensjonaty do 35zł/ doba w miejscowości sprawdzonej na
        wyjazd z 15 miesięcznym dzieckiem (i mężem wink). Mam wolne 25/05/03, tydzień i
        pierwsze 2 tygodnie sierpnia. A może ktoś też jedzie w tym czasie? Jestem z
        okolic Katowic
      • emierzejewska Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 16.06.03, 14:38
        Hej Jola

ja też wybieram sie w tym roku z moim roczniakiem pierwszy raz nad morze.Bardzo
        mnie zainteresowałao to co napisałaś o Jastarni, ośrodku i warunkach tam
        panujących. Czy mogłabym miec do ciebie prośbę abys mi dała napiary na ten
        ośrodek???
        Pozdrawiam Ewa mama Patryka
      • m_k88 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 02.05.04, 22:07
        czesc Jolu, ja tez jezdze co roku do Jastarni i chodź warunki sa bardzo dobre a
        wlasciciele bardzo mili to niestety brakuje nam tam placu zabaw dla Natalki,
        dlatego twój list mnie bardzo zainteresował. jezeli mogłabyś mi przeslac adres
        tego domu, bylabym bardzo wdzięczna. moje priva m_k88@NOSPAM.gazeta.pl
      • samanta_miller Prosze o podanie mi namiarow w Jastarni 09.05.04, 21:28
        Wybieramy sie nad morze z nasza 1,5 roczna coreczka i z twojego opisu wynika ze
        takiego miejsca szukmy.

Pozdrowieni Saamnta.

Od trzech lat jeżdzimy nad polskie morze i w to samo miejsce do Jastarni w tym
        roku również się wybieramy ale już w
        czwórkę. Wakacje nad morzem dla dzieciaków są super mają niesamowitą frajdę
        piach woda fale. "Ale duzio wody" to słowa Kaji jak po
        raz pierwszy zobaczyła morze. Pozatym nad morzem nigdy się nie nudzi można
        spacerować, spacerować, spacerować. Będąc w Jastarni
        można zorganizować sobie mnótswo wypadów np. do Gdańska, na Hel czy do Gdyni,
        Sopotu itd.
        Nasze noclegi są w dość przystępnej cenie 30 zł a warunki idelane do wyjazdu z
        małym dzieckiem dostępna pralka, użyczają łóżeczko
        dla dziecka, fotelik do karmienia, wanienkę, huśtawkę. Teren ogrodzony furtki
        dodatkowo zabezpieczone, plac zabaw piaskownica,
        mnóstwo zabawek same superltywy. Do morza rzut beretem ok 100 m.
        Jest jeden problem w szczycie sezonu tzn. koniec czerwca do połowy sierpnia
        mają miejsca na stałe zarezerwowane.
        Więcej informacji udzielam na priva.

Pozdrowienia
        Jola
      • samanta_miller Jolu prosze przeslij mi namiary na Jastarnie 09.05.04, 21:50

samanta_miller@gazeta.pl

Pozdrawiam Samanta

> Witaj Moniś
        > Ja również mieszkam na południu konkretnie Śląsk a jeszcze bardziej
        konkretnie
        > to Chorzów. Mam 4 letnią córkę i 36 tygodniowy brzuszek. Od trzech lat
        jeżdzimy
        > nad polskie morze i w to samo miejsce do Jastarni w tym roku również się
        wybie
        > ramy ale już w czwórkę. Wakacje nad morzem dla dzieciaków są super mają
        niesamo
        > witą frajdę piach woda fale. "Ale duzio wody" to słowa Kaji jak po raz
        pierwszy
        > zobaczyła morze. Pozatym nad morzem nigdy się nie nudzi można spacerować,
        spac
        > erować, spacerować. Będąc w Jastarni można zorganizować sobie mnótswo wypadów
        n
        > p. do Gdańska, na Hel czy do Gdyni, Sopotu itd.
        > Nasze noclegi są w dość przystępnej cenie 30 zł a warunki idelane do wyjazdu
        z
        > małym dzieckiem dostępna pralka, użyczają łóżeczko dla dziecka, fotelik do
        karm
        > ienia, wanienkę, huśtawkę. Teren ogrodzony furtki dodatkowo zabezpieczone,
        plac
        > zabaw piaskownica, mnóstwo zabawek same superltywy. Do morza rzut beretem ok
        1
        > 00 m.
        > Jest jeden problem w szczycie sezonu tzn. koniec czerwca do połowy sierpnia
        maj
        > ą miejsca na stałe zarezerwowane.
        > Więcej informacji udzielam na priva.
        >
        > Pozdrowienia
        > Jola
      • samanta_miller Jolu prosze o namiary na Jastarnie 10.05.04, 21:45
        Bede bardzo wdzieczna.

Moj mail samanta_miller@gazeta.pl

Pozdrawiam
        Samanta
    • Gość edziecko: annba1 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 17.03.03, 22:11
      Hej!W zeszłym roku byłam z synkiem, wtedy 9 miesiecznym w Dębkach. Miasteczko usytułowane jest niedaleko Stegny. Jest tam świetnie. Czyściutka plaża, do moża wpływa rzeczka, bardzo czysta, w której są raki (oczywiście pochowane tam gdzie jest spokojnie). Widoki cudowne, rzeczka jest rewelacyjna dla młodszych dzieciaków, któryn fale i zimne morze nie odpowiada. Dębki są długie;jedna główna droga z odgałęzieniami. Jest gdzie spacerować z wózkiem, jeśli już plaża Wam się chwilowo znudzi. Są wygodne ścieżki w lesie, dobre jedzonko (moge polecić kilka miejsc). POza tym w Dębkach rano można kupować ryby bezpośrednio od rybaków, masz wtedy bardzo tani i smakowity obiadek. Ceny są o wiele niższe niż np w Jastrzębiej Górze i innych podobnych popularnych miejscach.Miejsc noclegowych jest tam dużo, my bylismy w bardzo ładnym pensjonaciku, czystym, nowym, z pięknym ogrodem itp. KOsztów dokładnie nie pamiętam, wiem jedynie, że były średnie. Jeśli będziesz zainteresowana wygrzebię ceny.POzdrawiamAniaOch, jak ja bym chciała i w tym roku tam pojechać :sol: :sol: :sol:Niestety to niemożliwe :(
      • Gość edziecko: akbar Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 19.03.03, 15:39
        Popieram Mamę Jasia. Dębki zaliczyliśmy z naszym Jaśkiem w zeszłym roku - szczególnie przypadła nam i młodemu rzeczka płynąca przez plaże i wpadająca do morza. Naszym ulubionym miejscem są leżace nieopodal Karwieńskie Błota II (służę adresem) - malutka wioska, 2 sklepy i jedna knajpa. Ceny noclegów spokojne, warunki doskonałe. Na plażę dłuższy spacer, ale plaża rekompensuje. Jak pokazujemy znajomym zdjęcia to nie mogą uwierzyć, że w Polsce jest tak szeroka plaża. A jak chcemy "odetchnąć" cywilizacją to spacerem przez las i plażę idziemy do Karwii, a potem szybko wracamy do ciszy. W tym roku wybiramy się po raz trzeci i myślę, że szybko nam się tam nie znudzi. Ola
        • Gość edziecko: MagdalenaCK Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 20.03.03, 07:46
          Bardzo, bardzo, bardzo proszę o namiary, może być na priva. Tak strasznie mnie ciągnie nad morze.Będziemy dozgonnie wdzięczne.Magdalena i Ala.
        • Gość edziecko: sabcia Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 20.03.03, 10:17
          Bardzo, bardzo proszę o namiary. Szukam miłego miejsca dla trzylatki, która będzie pierwszy raz nad morzem.sabcia
        • Gość edziecko: maga Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 28.03.03, 11:10
          mama Jasia napisała/ł:. Naszym ulubionym miejscem są leżace nieopodal Karwieńskie Błota II (służę adresem) - malutka wioska, 2 sklepy i jedna knajpa.Prosze o podanie namiarow, adresow, cen, prosze bardzomi sie podoba, to co opisujecie. bede wdzieczna za wszystkie informacje maga mama weroniczki
        • kasia_maciek Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 03.04.03, 21:57
          CZy mogłabym prosić o namiary.Dziekuje
          Pozdrawiam
          kasia
        • mgurniak Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 08.04.03, 12:19
          czy moge prosić o adres tego pensjonaciku?
      • Gość edziecko: annba1 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem DOSZEDŁ DO WAS MÓJ MAIL? IP: *.* 31.03.03, 22:17
        Hello!Nie wiem co jest grane, ale wiadomość o Dębkach cały czas do mnie wraca. Już sama nie wiem kto z zainteresowanych ją dostał a kto nie. Uprzejmie proszę o ponowny kontakt.POzdrawiamAnia
        • Gość edziecko: szkut Re: do mam które były z dziećmi nad morzem DOSZEDŁ DO WAS MÓJ MAIL? IP: *.* 01.04.03, 07:40
          Do mnie niepozdrawiamJola
        • martha10 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem DOSZED 26.04.03, 13:31
          Aniu bardzo prosimy o te namiary do Dębek. Wybieramy się z trójką dzieci i nie
          chcemy niespodzianek na miejscu.
          Pozdrawiam
          Marta
      • kasia_maciek Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 03.04.03, 21:55
        Czy mogłabyś podać mi namiary na te kwatery? Będę wdzięczna
        Pozdrawiam
        kasia
      • lida_mama_ady Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 04.04.03, 11:55
        Cześć Ania
        podaj jakieś namiary na ten pensjonat w Dębkach, bardzo prosze
        Lidka
      • martamro Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 05.04.03, 23:25
        Czy mogłabyś podać mi dokładne namiary co do adresu i telefonu?
        Z góry dziękuję!
      • natasza13 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 25.04.03, 13:15
        Proszę o namiary.

Bardzo dziękuję
        beatrisp@interia.pl
      • madzias3 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 27.06.03, 23:36
        Witaj, bardzo ,bardzo proszę o namiary. Czytając Twój post miałam ochotę
        pakować rodzinkę i....... hop nad morze.Będziemy tam bez samochodu(oczywiście
        transport tam i z powrotem mamysmile ).W związku z tym chciałabym poznać Twoją
        opinię co do pobytu w Dąbkach bez pojazdu. Będę bardzo wdzięczna.Pozdrawiam
        • madzias3 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 27.06.03, 23:37
          W Dębkach oczywiściesmile
          • madzias3 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 27.06.03, 23:54
            No i oczywiście adres malgorzata.sz@hoga.pl(to wszystko przez pobutki o 4 rano:
            ( )
            Pozdrawiam
      • tatimati Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 02.06.04, 22:04
        annba1!
        Prośba do Ciebie, będę w Dębkach na poczatku lipca, co polecasz, na co uważać,
        gdzie sie wybrać,może jakieś wskazówki?
        Jakby Ci sie chciało poprzypominać sobie to byłabym wdzięczna.
        A może wiesz gdzie jest ul.Liliowa?
        Z góry dzięki.Izabela
      • azaporowska Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 18.06.04, 09:08
        Prosze o cennik na : azaporowska@ath.bielsko.pl
    • Gość edziecko: guest Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 17.03.03, 22:22
      czesczdecydowanie tak jak annaba polecam dębki. byliśmy tam ponad 3 tygodnie w zeszlym roku, mala miala 15 mcy.co wazne nie ma tam "bydla"(nie wiem jak to określic)jest to miom zdaniem taka "rodzinna"miejscowośc naprawde duzo rodzin i spokojnie. podróz czym? mozna pociagiem do wladyslawowa potem chyba sa autobusy, my jechalismy samochodem z wawy trasa gdanska.sa strony debek poszukaj(np www.dworek.debki.pl/kontakt. ) sa namiary i cenypozdrawiamy kinga i nina
    • Gość edziecko: guest Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 18.03.03, 11:21
      Polecam Ci Ustkę, a zwłaszcz plaze które wcześniej były terenami wojskowymi, tzw.plaża zachodnia. Jest niesamowicie szeroka, i, co moim zdaniem istotne, bardzo mało jest na niej ludzi, tak że szalejące dziecko nie powinno nikomu przeszkadzać. Niestety nie orientyję skię jakie są koszty pobytu.
    • Gość edziecko: guest Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 18.03.03, 11:21
      Polecam Ci Ustkę, a zwłaszcz plaze które wcześniej były terenami wojskowymi, tzw.plaża zachodnia. Jest niesamowicie szeroka, i, co moim zdaniem istotne, bardzo mało jest na niej ludzi, tak że szalejące dziecko nie powinno nikomu przeszkadzać. Niestety nie orientyję skię jakie są koszty pobytu.
    • Gość edziecko: lili Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 18.03.03, 12:11
      Kacperek pierwsze urodziny obchodził nad morzem, na plaży przy zachodzie słońca :love:Ja proponuj Ci Grzybowo, maleńką i spokojną miejscowość 3km od Kołobrzegu w sam raz dla rodzin z maluchami, my w tym roku też jedziemy :)Jeśli jedziesz samochodem to proponuję w nocy, wtedy dziecko przesypia całą drogę ;) albo prawie całą.Jak chcesz dowiedzieć się coś więcej to pisz na priv :)Dorota
      • ja_aga Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 30.04.04, 10:15
        czy mogłabyś mi zdradzić namiary na tą kwaterę w Grzybowie,
        straszną mam ochotę zabrac tam swoją rodzinkę, a zwłaszcza 1,5 rocznegio Adasia
    • Gość edziecko: guest Re: do mam które były z dziećmi nad morzem - KARWIA IP: *.* 18.03.03, 12:17
      http://republika.pl/wczasowyBardzo nieciekawa strona a bardzo fajny ośrodek. Domki małe 3-4 osobowe i duże (na dwie rodziny). Łazienki w każdym. Na terenie ośrodka piaskownica ze sprzętem (łopatki, grabki, itp.), huśtawki jednoosobowe i "równoważniowe, mostki drewniane, zjeżdzalnia, rowery dla dużych i małych, rower stacjonarny, bilard, ping-pong, dyskoteki, ogniska z pysznym bigosem (nawet dla jego nie-wielbicieli) i kiełbaskami, dostęp do stałego łącza internetowego, rejsy motorówką. Stołówka śniadnia i obiadokolacje z jogurtami, serkami Danonkami dla dzieci - wszystko w cenie i ogólnodostępne. W pobliżu baaardzo pyszne wypieki lokalnej piekarni, sklepy czynne do poźna. Całość niedaleko centrum ale w oazie zieleni - cisza spokój.Do plaży ok. 50,00 m. Miejsce idealne dla rodzin z dZiećmi. Byłam 3 tygodnie w zeszłym roku z 1,5 letnią Olką i dosłownie wszystkie rodziny były z małymi dziećmi. Ośrodek prowadzi facet, który ma sam 2 małe córki i widać, że też z myślą o nich organizuje "atrakcje".Sama Karwia - morze w porządku, dość płytko, stosunkowo mało ludzi na plaży, może trochę za mało zieleni no ale to pocżątki tej osady turystycznej. Wesołe miasteczko, flippery, jeździdełka na monetę, ogólnodostepny plac zabaw, koniki, dorożki, trampolina, basen z piłeczkami Jeden minus - trzeba bardzo wcześnie zarezerwować miejsce (zaliczka).jesli ktoś zna podobny ośrodek proszę o informację - co roku staram się jeździć gdzie indziej.PozdrGrazynka
      • Gość edziecko: guest Re: do mam które były z dziećmi nad morzem do Grabed IP: *.* 18.03.03, 14:35
        Grażynko, a czy mogłabyś podać ile płaciliście.Pozdrawiam,Ludek
        • Gość edziecko: guest Re: do mam które były z dziećmi nad morzem do Grabed IP: *.* 18.03.03, 15:00
          Witaj Ludek,Dokładnie nie pamiętam ceny ale była "średnia". Ja+mąż+1,5 letnia Ola - ona bez wyżywienia i bez samodzielnego łóżka; mieliśmy w domku 2 wersalki - za trzy tygodnie pobytu w sezonie zapłaciliśmy ok.3tys.zł. O ile dobrze pamiętam to cena była 65 zł dorosły, 40 zł dziecko powyżej 3 lat, a do 3 lat chyba 15zł?.Ośrodek miałam "polecony" przez stałych bywalców i nie zawiodłam się. Sama Karwia może nieco za bardzo piaszczysta jak ktoś napisał na jakimś forum równoległym, ale "ośrodkowicze" mieli cały teren zielony. Było wspaniale. Kończę, bo ktos pomyśli,że mam jakąś "działkę" za reklamę.Pozdrawiam Grażyna
          • Gość edziecko: guest Re: do mam które były z dziećmi nad morzem do Grabed IP: *.* 18.03.03, 15:47
            Dziękuję.Pozdrawiam,Ludek
      • aska_mama_wiki Re: do mam które były z dziećmi nad morzem - KARW 11.05.03, 22:24
        Grażynko, bardzo proszę Cię o kontakt bo zarezerwowałam domek w Karwi w
        polecanym przez Ciebie Ośrodku i w związku z tym mam jeszcze parę pytań.
        Bardzo będę Ci wdzięczna za kontakt: asia_grabcia@o2.pl
        Pozdrawiam,
        Aśka
    • Gość edziecko: Martenka Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 18.03.03, 13:11
      Ja byłam w Dębkach tych koło Jastrzębiej Góry- cihc fajna miejscowośc, mało turystów. odradzam Władysławoowo, J. Górę i inne kurorty. W Dębkcha jet czysta plaża, blisko do niej z głównego deptaka, cicho , spokojnie można z dzieckiem pospacerować, duży las mnóstwo jagód szczeólnie pod koiec czerwca. Koszty to tak dokładnie nie wiem my byliśmy w 7 osób w tym dwoje dzieci i zapłaciliśmy za dwa tygodnie 2 tys bez żarcia.
      • martha10 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 26.04.03, 13:21
        bardzo proszę Cię o te namiary w Dębkach. Mam wielką ochotę wybrać się tam w
        dwie rodziny na przełomie lipca i sierpnia i interesują mnie wszelkie
        informacje bo pojedzie z nami trójka dzieci (7 lat, 5 lat i 1,5 roku - wszyscy
        alergicy) także warunki, dostęp do kuchni są dla nas bardzo ważne. Z góry
        dzięki.
        Marta
    • Gość edziecko: guest Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 18.03.03, 22:29
      Ja byłam latem w Karwi z dzieckiem 1rok 3mce i polecam. Co prawda dziura tzn brak dyskotek i innych rozrywek, ale jest ładna, szeroka plaża, tłum umiarkowany, ceny tez. Niestety nie mogę polecić ci kwatery, bo nie byłam zadowolona, ale ogólnie podobało mi się. Tylko jedna uwaga - w razie braku pogody nie ma co robić na miejscu.
    • Gość edziecko: socka Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 19.03.03, 18:39
      mieszkam w Slupsku, 18 km od Ustki - polecam Ustke, Rowy, Poddabie (te dwa ostatnie sa spokojniejsze, mniejsze, idealne dla rodzicow z dziecmi). Moze cos bedzie na stronie Ustki www.ustka.pl
      • Gość edziecko: Basiaczek Re: do mam które były z dziećmi nad morzem -Pobierowo IP: *.* 20.03.03, 09:12
        Gorąco polecam Pobierowo,ale w maju lub czerwcu. Istny raj dla dzieci. Piękna plaża, place zabaw ogólnodostępne, lasy, dużo terenów do spacerów, boiska sportowe, basen kryty, urocze ciche uliczki i średnio zaludnione centrum. Jeżdżę tam z moim maluchem od 3 lat tj odkąd skończył roczek. Mam kilka namiarów na kwatery lub pensjonaty. Pozdrawiam Basia
        • Gość edziecko: mono Re: do mam które były z dziećmi nad morzem -Pobierowo IP: *.* 20.03.03, 12:54
          HejJa jestem zainteresowana. Czy w lipcu jest dużo turystów? Jedziemy z małym dzieckiem (dwa lata) i zależy nam, żeby w nocy nie budziła nas muzyka z pobliskiej dyskoteki. Pozdrawiam Pyza
        • Gość edziecko: Grabed Re: do mam które były z dziećmi nad morzem -Pobierowo IP: *.* 21.03.03, 09:26
          Witaj, Czy można prosić o jakieś namiary na Pobierowo? Chętnie jakis ośrodek lub dobrze wyposażony pensjonat. I dlaczego polecasz tylko maj i czerwiec a jak jest w sezonie??Pozdr.Grazka
        • Gość edziecko: gosia29 proszę o namiary IP: *.* 27.03.03, 14:22
          Bardzo proszę o namiary ne te pensjonaty w Pobierowie.Pozdrawiam
          • Gość edziecko: krugertoja Re: proszę o namiary IP: *.* 28.03.03, 11:32
            ja tez bardzo proszę...
        • Gość edziecko: jadzia Re: do mam które były z dziećmi nad morzem -Pobierowo IP: *.* 29.03.03, 10:10
          Basia poprosze o namiary.dzieki jadzia
          • Gość edziecko: maminka Re: do mam które były z dziećmi nad morzem -Pobierowo IP: *.* 30.03.03, 01:03
            Ja też jestem zainteresowana, dzięki
        • Gość edziecko: beattta Re: do mam które były z dziećmi nad morzem -Pobierowo IP: *.* 01.04.03, 11:46
          Basiu!Czy ja również mogę prosć o adresy pensjonatów w Pobierowie.PozdrawiamBeata
        • Gość edziecko: Grabed Re: do mam które były z dziećmi nad morzem -Pobierowo IP: *.* 01.04.03, 15:26
          Basiu, Odzewij się do nas forumowiczek. Już do Pobierowa czeka kolejka chętnych a namiarów brak.Prosimy o nie!!!Pozdr.Grażka
        • kasia_maciek Re: do mam które były z dziećmi nad morzem -Pobie 03.04.03, 22:03
          Czy mogłabym o prosić o jakiś namiar. Dziękuję.
          Pozdrawiam
          Kasia
        • aanulka Re: do mam które były z dziećmi nad morzem -Pobie 08.04.03, 10:44
          Proszę o namiary na kwatery w Pobierowie
          Z góry dziękuję
          Anulka
        • madzias3 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem -Pobie 28.06.03, 01:08
          Chcielibyśmy może tam wyskoczyć ale w lipcu - co Ty na to? I poproszę o
          namiary.smile
          malgorzata.sz@hoga.pl
    • Gość edziecko: MonikaS. Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 20.03.03, 13:11
      A ja, w przeciwieństwie do Was :) lubię Władysławowo. Jeżdżę tam dość często. Tym razem będę z dzidzią, więc wybrałam ciche miejsce, z dala od deptaku. Nie lubię cichych miejscowości (czytaj: dziur). W większym mieście jest więcej atrakcji w razie niepogody, dostęp do sklepów, lekarza, apteki (tfu, tfu...), no i towarzystwa - też dla dzieci. A jeśli szukasz ciszy, to ją znajdziesz. My b. dużo jeździmy na wycieczki. Monotonia nas nuży i nie ma mowy o chodzeniu przez 3 tyg. na jedną i tę samą plażę na cały dzień. Lubimy też Kołobrzeg (powody - jw.)We Władysławowie znam miłe miejsce dla mam i dzieci - właścicielka kwater w tym roku spodziewa się trzeciego bąbla :)Udanego urlopu!
      • Gość edziecko: krugertoja Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 28.03.03, 11:35
        Witaj, a możesz podać jakieś namiary, ceny......dzięki
      • Gość edziecko: maga Re: do mam które były z dziećmi nad morzem IP: *.* 28.03.03, 11:45
        MamaMajki napisała/ł:Prosze podaj namiary, moze byc na priv, tez bardzo lubie wladka, bylam tam juz ze cztery razy, ale za kazdym razem kwatery nie takie jakbym chciala, i wcale nie tani :( buuu, dziekuje z gory za info maga
      • kinka11 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 04.04.03, 23:59
        Czy mogę prosić o namiary na to Wladyslawowo? (najlepiej adres internetowy,
        jeśli mają).
        Wielkie dzięki
        Pozdrawiam smile
        kinga
      • kinka11 Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 05.04.03, 00:01
        Gość edziecko: MonikaS. napisał:

> A ja, w przeciwieństwie do Was

Aha, i jeszcze poproszę o namiary na Kołobrzeg...
        dzięki smile
        kinga
        • ewusiek Re: do mam które były z dziećmi nad morzem- Dębki 06.04.03, 22:27
          Czy ja mogę prosić o namiary na dobre kwatery w Dębkach (z łazienkami),jadę z
          dwojgiem dzieci
          Ewa
      • agnysek Re: do mam które były z dziećmi nad morzem 06.05.03, 15:46
        ja tez nie lubie malych miejscowowsci, bede wdzieczna za namiary tej kwatery we
        Władysławoie
        a i co wazne czy byl dostep do kuchni?

agnysek@poczta.onet.pl
    • monika_wroclaw Re: Do mam które były z dziećmi nad morzem 22.04.03, 08:27
      Witam wszystkich!
      Ja jeżdżę co roku na całe wakacje nad morze z dziećmi, Alek pirwszy raz był jak
      miał 4,5 miesiąca, a Majeczka w tamtym roku miała 3 tygodnie jak wyjechaliśmy,
      miesiąc skończyła na plaży. Polecam wszystkim Ostrowo, jest to wieś między
      Karwią a Jastrzębią Górą, idealne miejsce do wyjazdu z dziećmi. Jest dość
      spokojnie, tanio(kwatery po 20-30 zł, dzieci do dwóch lat nie płacą, starsze
      50%), jest kilka sklepów, apteka, bary. Jeżeli ktoś chce się rozerwać to można
      na pieszo pójść do Jastrzębiej plażą lub lasem, tam są dyskoteki i tego typu
      rozrywki, nawet kino letnie. W Ostrowie jest ładna szeroka plaża, rzeczka
      wpława do morza, dzieci ją uwielbiają, a poza tym nie jest tak tłoczno jak w
      Karwii.
      Jedyny minus dla niektórych, bo nie dla mnie, to około 1km do morza. My
      chodzimy spacerkiem nawet dwa razy dziennie, wyrabiamy kondycjęsmile
      Pozdrawiam, Monika!
      monikajablonska@interia.pl
      • natasza13 Re: Do mam które były z dziećmi nad morzem 25.04.03, 13:09
        Prszę o namiary na kwatery we Władysławowie.
        Dziękuję
        beatrisp@interia.pl
        • jokam Re: Do mam które były z dziećmi nad morzem-proszę 07.05.03, 21:05
          ...o namiary na kwatery/pensjonaty do 35zł/ doba w miejscowości sprawdzonej na
          wyjazd z 15 miesięcznym dzieckiem (i mężem wink). Mam wolne 25/05/03, tydzień i
          pierwsze 2 tygodnie sierpnia. A może ktoś też jedzie w tym czasie? Jestem z
          okolic Katowic

• klee1 Re: Do mam które były z dzieć...-do moniki_wroclaw 11.06.03, 00:34
        cześć monika,
        czy mogłabyś podać mi namiary na ostrowo? bardzo spodobało mi się to miejsce.
        pzdrv
        dora&iwo
    • agata_edziecko Re: Do mam które były z dziećmi nad morzem 14.05.03, 11:51
      Polecam Wam miejsce, w którym spędziliśmy w zeszłym roku wspaniały tydzień. Był
      to ośrodek Amber Apartments w Stegnie, urządzony
      specjalnie dla rodzin z dziećmi. Tak było napisane na ich stronie internetowej,
      ale nie myślałam, że rzeczywistość będzie aż tak
      zgodna z tym. Ośrodek jest nieduży, może pomieścić 20 rodzin. Są to dwa
      parterowe pawilony, w każdym jest 10 dwupokojowych
      apartamentów z łazienką. Urządzone dość dobrze, są lodówki, czajniki, TV, choć
      ani razu nie włączyliśmy. Posiłki są dostosowane do
      potrzeb dzieci. Rano śniadania o godz. 8,9 i 10, obiady o 15, 16, 17, ale już o
      14 można było zjeść zupę. Było to bardzo wygodne,
      bo przed spaniem Szymek mógł zjeść zupę, a o 17 mieliśmy obiad.
      W ośrodku jest fajny plac zabaw (12 różnych huśtawek, piaskownica,
      zjeżdżalnia), jest basen, kort, tenis stołowy, bilard. Wszelkie
      atrakcje, nie dało się nudzić. Ja mówiłam, że gdyby nie fakt, że przyjechaliśmy
      nad morze, moglibyśmy się w ogóle nie ruszać z
      ośrodka. Nad morze mieliśmy dość daleko, ok 700 metrów.
      Wiedliśmy tam wspaniale leniwe życie. Rano o 8 śniadanie, potem braliśmy sobie
      kawę, siadaliśmy pod
      parasolem w pobliżu placu zabaw (tam wszystko było w pobliżu placu, po prostu
      jest on w centrum ośrodka), siedzieliśmy sobie z
      paroma zapoznanymi tam rodzinami, a dzieci bawiły się. Potem o 9 i 10 znowu
      były śniadania, więc mogliśmy się "podłączać" pod kawę
      jeszcze prawie do 11. dopiero około 11 ruszaliśmy gdzieś, albo i nie. Czasem
      nad morze, czasem na spacer do lasu. W pobliskim
      ośrodku była kózka i mieli tam basen z piłeczkami, więc czasem tam zaglądaliśmy.
      Na pewno w przyszłym roku też tam pojedziemy. Polecam każdemu, kto ma dzieci.
      Miejsce ciche, bezpieczne, kameralne, czujesz się,
      jakbyś przyjechała z kilkoma znajomymi na działkę, a nie na wczasy. Dzieci
      miały się tam wspaniale. Jagódka mogła spać, kiedy
      chciała, na dworze, z dala od różnych hałasów (w tym hałasu braciszkowego),
      Szymek miał kolegów i koleżanki, całe dnie pięknie się
      bawili, w ogóle nie rozrabiał.
      Ceny w sezonie nie są niskie, za cały apartament płaci się 200 zł + 36 zł za
      wyżywienie. Od 15.08 jest już po sezonie i ceny są
      następujące: apartament dla 3 osób - 100 zł, za każdą kolejną osobę 20 zł
      (niestety nawet za niemowlaka). Ale nie można zapłacić
      mniej, niż za 3 osoby, takie zasady . Jedzenie: osoba dorosła płaci 30 zł,
      dziecko do lat 3 nic nie płaci, a ponad 3 - 15 zł. Nie
      wiem od jakiego wieku płaci całość, ale jest jeszcze stawka 22 zł, taka
      pośrednia. Dwulatek naje się z rodzicami, gdyż posiłki
      (śniadanie i obiad) są w formie stołu szwedzkiego, więc można nakładać do woli.
      To mi się podobało, że za Szymka - dwulatka nic
      nie płaciliśmy. Trochę mnie zasmuciło, że musieliśmy dopłacać te 20 zł za 5
      mies. bobasa, ale trudno, jakoś to przeżyliśmy. Tak mi
      się tam podobało, że chyba warto.
    • certuska Re: Do mam które były z dziećmi nad morzem 11.06.03, 07:54
      Hey
      Własnie wróciliśmy z nszą 1,5 roczną Gosią znad morza, z Rowów. Byliśmy tam
      drugi raz choć wcale nie mieliśmy takiego zamiaru, bo lubimy poznawać nowe
      miejsca. Chcieliśmy zwiedzić zachodnie wybrzeże i przejeżdżając przez większość
      od Kołobrzega na zachód (do Pobierowa włącznie) stwierdziliśmy, że Rowy są
      wyjątkowe i zawróciliśmy tam właśnie.
      Rowy, bo:
      1) wyróżniają się pięknie wybrukowanymi uliczkami, bez krawężników! ( dla Gosi
      jeszcze niepewnie chodzącej idealna sprawa!, dla wózków również, poza tym
      schludnie to wygląda i nie kurzy się smile
      2) są dla rodzin z dziećmi ważne - nie ma tam dyskotek 9tylko ja tam byłam poza
      sezonem, wróciłam dwa dni temu), dużo młodych rodzin wraca tam po roku jeszcze
      raz, o czymś to świadczy
      3) blisko do Słowińskiego Parku Narodowego -naprawdę dla miłośników pryrody czy
      jazdy na rowerze w lesie frajda (w Rowach wypożczalnie, nawet z fotelikieem dla
      dziecka)
      4) blisko do Ustki i łeby (oczywiście dla mających samochód - a więc po np 4
      dniach można wyskoczyć i p0pobyćprzez kilka mniut w tzw, kurocie i póżniej znów
      uciec do Rowów smile
      5) jest co zwiedzić dokoła-polecam "PASCAL na weekend"
      6) polecam pensjonat "Kaszubka", idealne apartamnety dla rodzin z dziećmi,
      możliwość kupienia tanich obiadów za 15 złoty -dwa dania z kompotem
      7) plaża z czystym piaskiem
      8) itd
      polecam gorąco
      Kasia z Bytomia
      • beas1 Re: Do mam które były... -do certuski 16.06.03, 12:39
        Cześć!!
        Gratuluje i zazdroszcze udanego wypoczynku w Rowach! Ja ze swoim synkiem który
        ma 15 mies. wybieram się nad morze, ale cały czas się wahamy czy jechać
        Prosze napisz jak poradziłaś sobie z takim maluchem? mój Marcinek jest bardzo
        energiczny, chodzi niepewnie i przy okazji zbiera wszystkie kamyczki... nie
        wiem jak go upilnujemy w zupełnie nowym i mniej przystosowanym miejscu
        Pozdrawiam - Beata
        • certuska Re: Do mam które były... -do certuski 16.06.03, 14:35
          Hej,
          Jak sobie poradziliśmy?
          smile
          Nasza Małgosia zaskoczyła nas bardzo tym, że potrafiła w miejscu siedzieć dość
          długo i zabawiać kamyczkami, piaskiem i różnymi tam akcesoriami. Po 2 dniach
          pokazywała gdzie mamy iść, tzn. na plaże, tak jej się tam podobało. Uwielbiała
          się chlapać w lodowatej jeszcze wodzie Bałtyku. smile
          Poza tym tam były same rodziny z dziećmi a Gosia jest bardzo towarzyska, więc
          zaczepiała wszystkie wokół. smile

Ważne jednak, że byliśmy poza sezonem, czyli spokój od głośnej młodzieży, nie
          mam nic przeciwko (ja sama też tak całkiem niedawno) smile i innych tam sezonowych
          uciech.
          Żczę udanego urlopu
          (ja dopiero we wrześniu sad )
          powodzenia
          • ola07 Re: Do mam które były... -DO BASI (POBIEROWO) 29.04.04, 12:18
            Może zajrzysz jeszcze na to forum ,jeżeli tak to BłAGAM O NAMIAR NA TE KWATERY
            LUB PENSJONATY O KTÓRYCH MÓWIŁAS w Pobierowie oczywiście .Bedę bardzo bardzo
            wdzięczna.Może być na priva; kasias1973@interia.pl
      • samanta_miller Prosze o namiar na pens.Kaszubka w Rowach 09.05.04, 22:03

samanta_miller@gazeta.pl

Pozdrawiam Samanta

certuska napisała:

> Hey
        > Własnie wróciliśmy z nszą 1,5 roczną Gosią znad morza, z Rowów. Byliśmy tam
        > drugi raz choć wcale nie mieliśmy takiego zamiaru, bo lubimy poznawać nowe
        > miejsca. Chcieliśmy zwiedzić zachodnie wybrzeże i przejeżdżając przez
        większość
        >
        > od Kołobrzega na zachód (do Pobierowa włącznie) stwierdziliśmy, że Rowy są
        > wyjątkowe i zawróciliśmy tam właśnie.
        > Rowy, bo:
        > 1) wyróżniają się pięknie wybrukowanymi uliczkami, bez krawężników! ( dla
        Gosi
        > jeszcze niepewnie chodzącej idealna sprawa!, dla wózków również, poza tym
        > schludnie to wygląda i nie kurzy się smile
        > 2) są dla rodzin z dziećmi ważne - nie ma tam dyskotek 9tylko ja tam byłam
        poza
        >
        > sezonem, wróciłam dwa dni temu), dużo młodych rodzin wraca tam po roku
        jeszcze
        > raz, o czymś to świadczy
        > 3) blisko do Słowińskiego Parku Narodowego -naprawdę dla miłośników pryrody
        czy
        >
        > jazdy na rowerze w lesie frajda (w Rowach wypożczalnie, nawet z fotelikieem
        dla
        >
        > dziecka)
        > 4) blisko do Ustki i łeby (oczywiście dla mających samochód - a więc po np 4
        > dniach można wyskoczyć i p0pobyćprzez kilka mniut w tzw, kurocie i póżniej
        znów
        >
        > uciec do Rowów smile
        > 5) jest co zwiedzić dokoła-polecam "PASCAL na weekend"
        > 6) polecam pensjonat "Kaszubka", idealne apartamnety dla rodzin z dziećmi,
        > możliwość kupienia tanich obiadów za 15 złoty -dwa dania z kompotem
        > 7) plaża z czystym piaskiem
        > 8) itd
        > polecam gorąco
        > Kasia z Bytomia
    • dorotaww w sprawie wakacji 15.05.04, 15:58
      www.daja.pl/ oto adres ośrodka super. wrazie pytań mój numer gg 2191582
    • ranic Re: Do mam które były z dziećmi nad morzem 16.05.04, 20:05
      Witam Wszystkie Mamy!Wybieram się z synkiem (rocznym) i jego babcią w pierwszej
      połowie sierpnia nad morze (chętniej zachodniopomorskie).Szukam sprawdzonej
      taniej choć przyzwoitej (bez luksusów) kwatery.Wiem, że to środek sezonu, ale
      liczę no to ,że przy Waszej pomocy znajdę namiary na miejsce ,gdzie
      odpoczniemy.Ania adres:ranic@gazeta.pl
    • elapiotrus Re: Do mam które były z dziećmi nad morzem 18.06.04, 15:17
      Jesli interesuja Cie Chalupy na Helu - chetnie opowiem wiecej.
      Pani Maria Muża 058-6740518.
      50 metrów od plaży, super.
      pozdrawiam
      Ela
      • ika1234 Re: Do mam które były z dziećmi nad morzem 20.06.04, 15:31
        Cześć Ela bardzo mnie interesują wakacje w chałupach ,chciałabym się dowiedzieć
        jaka atmosfera panuje u tej pani , czy jest tam może dostępna pralka i w
        ktorym miejscu to jest dokładnie . Czy warunki sanitarne są ok ? Chcę tam
        pojechać z małym bąblem więc jest to dla mnie ważne. Pozdrawiam Iwona
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka