Dodaj do ulubionych

Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Polsce!!

06.07.07, 19:59
Pomyślałam sobie, że fajnie by było stworzyć taki ranking osrodków, które są
jak najbardziej dla rodzin z dziećmi. Jakiś krótki opis, jakie są atrakcje
dla rodzin z dziećmi?, standart ośrodka?. Czytając często na forum,
zauwazyłam ze sporo mam chce
ze swoimi pociechami jechać własnie do takiego osrodka, który ma fajny plac
zabaw, jakieś zajecia dla dzieci, pokój zabaw itd..Jeżeli byliscie w takim
osrodku godnym polecenia, to napiszcie. Myślę że fajnie będzie jak w tytule
bedzie, czy są to góry, mazury czy morze. Byliście w fajnym ośrodku- to go
polećcie!!!, pozdrawiam Beata.
Obserwuj wątek
    • ciutka Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 06.07.07, 22:43
      no nie ma osrodków godnych polecenia dla rodzin z dziecmi?????.......
      • matkapolka06 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 06.07.07, 23:00
        Jak przeglądałam oferty w necie to natknęłam sie na te oferty (niestety już było zaklepane co do pokoiku.Nie moge polecic osobiście bo nie byłam,ale brzmi i wygląda interesująco.
        Jastrzębia Góra
        www.amberia.pl/
        Władysławowo Chłapowo
        www.bursztynek.pl/opis.htm
        • ciutka Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 07.07.07, 14:42
          halo halo, piszcie ,piszcie...
          • mami7 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 07.07.07, 19:25
            halo, halo, a dlaczego TY sie nie podzielisz doświadczeniami?

był już taki wątek...
            • ciutka Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 07.07.07, 21:12
              Owszem, ja nawet taki wątek załozyłam chyba dwa lata temu, mimo to myslałam
              żeby odświeżyć wątek..Może powstały nowe fajne osrodki, może ktos się wtedy
              nie miał czym podzielić a teraz ma...Ja w tym roku jadę 21.07 do Ośrodka"
              Grzybia Dąbrowa" i wtedy napiszę jak było, bo jadę tam pierwszy raz, pozdrawiam
              Beata.
        • 3xmama Bursztynek- Chłapowo- FE!!! 15.07.07, 12:40
          Odradzam. Byłam w Chłapowie kilka razy. Jesli ma się dziecko w wózku zejście na
          plażę jest porażką. Starsze dzieci - ok. Ale żeby dostac się do plaży (nawet
          150m) trzeba przejśc przez baaardzo ruchliwą jezdnię Jastrzębia - Władysławowo.
          Zadnych atrakcji dla dzieci, podwórka przy posesjach maleńkie i wykorzystane na
          maxa. Owszem, nie ma zgiełku dużego kurortu, ale ja juz tam nie jeżdżę. Ogólnie
          nuda totalna.
          • kaja2244 Re: Bursztynek- Chłapowo- FE!!! 19.07.07, 07:45
            Witam!
            Polecam Władysławowo-Chłapowo, byłam widziałam ośrodek MaXMar nie tani, ale ma
            duże ładne pokoje z łazienką i lodówkom oraz TV i balkonami. Dostęp do kuchni
            pokój zabaw plac zabaw dużo terenu i parkin teren ogrodzony i żadne dziecko nie
            nawieje. Jeśli chodzi o plażę do żeczywiście z wózkiem nie da rady, ale jeśli
            jedzie dwoje dorosłych to można sie przespacerować na ładną plażę do Władka ok.
            15 - 20 minut. Nie daleko jest też dom gdzie podają obiady domowe i można kupić
            dziecku 1/2 obiadu i nakarmić je w foteliku. Jedyny minus to droga przy której
            stoi ośrodek, bo jest ona z kostki i jest dosyć głośna, ale można poprosić o
            pokój bez widoku moża i w tedy jest cicho. Nie polecam ośrodka dla ludzi bez
            dzieci, bo wszyscy tam mają przynajmniej jedno. SUPER
        • gami13 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 20.02.08, 23:12
          Ja polecam OW Fala w LAzach kolo Mielna - duzy ogrodzony teren,
          place zabaw dla dzieci, bardzo zadbane otoczenie, na terenie osrodka
          domowe przedszkole z zabawkami, pluszakami i roznymi grami, dzieci
          bawia sie pod opieka wykwalifikowanej opiekunki, podczas turnusow
          organizowane sa zabawy, konkursy, dyskoteki dla dzieci oraz pikniki
          rodzinne . Osrodek posiada pokoje o standardzie hotelowym oraz
          domki. Dla kazdego cos dobrego . Oferta na www.fala1.pl
    • marysiowamama FARMA JANTAR - morze 07.07.07, 20:53
      Bylismy w Jantarze na FARMIE JANTAR. Miejsce super !!! dla
      rodzin z dziecmi. Polecam serdecznie zwłaszcza dla rodziców kilkulatków.
      Właściciele mega nastawieni na dzieci, którym trudno sie tam nudzić. Super
      place zabaw dostosowane do różnych grup wiekowych, stajnia, mini zoo
      (strusie, osioł, lamy, kozy, owce, barany itd - które codziennie Marysia
      chodziła dokarmiać. Bardzo dbaja o małego wczasowicza, przy stajniach czekaja
      na dzieci torebki z suchym pieczywem dla zwierzaków. Do dyspozycji mielismy
      baseny dla dorosłych i dzieci. Przy basenach fotele do opalania. Miejsce na
      ognisko (oczywiscie przygotowane drewno, podpałka, kije ko kiełbasek, wiadro
      z woda do zagadszenia) stoły.
      Domek fajny ze wszystkim czego nam było potrzeba (kuchma, łazienka, hamak smile ,
      weranda smile )
      Ceny ok.
      Tanie jedzenie w okolicy.
      Zauroczyli mnie tym że na poduszkach leżały cukierki czekajace na dzieci.
      Buuuu szkoda ze minęło...
      Ale do tego miejsca sie wraca i to wiem na pewno
      • ciutka Re: FARMA JANTAR - morze 07.07.07, 21:13
        Faktycznie fajnie to miejsce wyglada, pozdrawiam!
      • sly11 Re: FARMA JANTAR - morze 07.07.07, 21:45
        rzeczywiście, potwierdzam powyższy opis; w tym roku jedziemy tam drugi raz;
        miejsce dla dzieci rewelacyjne smile
        • ciutka Re: FARMA JANTAR - morze 07.07.07, 23:07
          O to chodzi, żeby takie miejsca polecać!, Jak ktos ma pomysł i jest w porzadku
          to niech zarabia...
      • acek2004 Re: FARMA JANTAR - morze 24.04.08, 16:29
        miejsce super, ale ceny nie bardzo OK sad
    • grazbed Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 07.07.07, 22:39
      Na przykład:

www.sek.karwia.info.pl/
      www.murena.pl/murena.htm
      www.helunia.maxmedia.pl/
      www.kosciuszko-krynica.pl/
      www.toporow.pl/
      w wiele innych...
      • groszek2006 a spoza pol? też coś jest? 10.07.07, 10:42
        • mamabrama Dominikanie, POlska 11.07.07, 11:36
          My korzystamy z wyjazdów organizowanych przez oo. Dominikanów. Wyjazd oczywiście
          jest specyficzny, ale jesli ktoś jest związany z Kościołem (lub ma ochotę się
          związać), to serdecznie polecam. Organizacja pobytu uwzględnia atrakcje dla
          dzieci, dla rodziców, jak i dla całej rodziny. Jeśli ktoś jest zainteresowany to
          proszę o kontakt.
          • hawah Re: Dominikanie, POlska 17.07.07, 12:31
            mamabrama napisała:

> My korzystamy z wyjazdów organizowanych przez oo. Dominikanów. Wyjazd
            oczywiści
            > e
            > jest specyficzny, ale jesli ktoś jest związany z Kościołem (lub ma ochotę się
            > związać), to serdecznie polecam. Organizacja pobytu uwzględnia atrakcje dla
            > dzieci, dla rodziców, jak i dla całej rodziny. Jeśli ktoś jest zainteresowany
            t
            > o
            > proszę o kontakt.

O, bardzo mnie zainteresowały te wyjazdy z Dominikanami, jeśli możesz to napisz
            coś więcej, moze być na priw hawah@gazeta.pl
          • anmarija Re: Dominikanie, POlska 20.05.08, 09:56
            Witam!!!jestem bardzo zainteresowana taką formą wyjazdu. Proszę o jakis kontakt i szczegóły. anmarija@vp.pl
          • zyzio_dwa Re: Dominikanie, POlska 18.06.08, 21:20
            mamabrama, poproszę o namiar na dominikańskie wakacje.
    • niuwer Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi (góry) 13.07.07, 00:07
      Polecam gospodarstwo agroturystyczne Ziemowit niedaleko Lubawki
      www.ziemowit.ptssa.pl/atrakcje.html. Właśnie wróciliśmy z wakacji
      (dzieci 20 i 5 miesięcy) - było SUPER!
    • karbon2 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 13.07.07, 09:28
      Zapraszamy do www.tuczno.karbon.com.pl
      Super warunki dla dzieci i rodziców.
      • morgit Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 13.07.07, 13:47
        Polecam Wille Alta w Bukowinie Tatrzanskiej
        www.willaalta.pl
        Bylo super- wlasciciele lubia dzieci, do poddaszu duuuzy pokoj z zabawkami,
        gdzie w razie deszczu dzieci moga sie wyszalec. Na dole klimatyczny salon z
        kominkiem, wiec dzici absolutnie nie sa skazane na siedzenie w pokojach.
        Bylismy wosna, bylo cudownie, na pewno tamwrocimy wink
    • ewa.nysiak Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 13.07.07, 13:45
      Gorąco polecam ośrodek Relaks w Łebie www.relaks.pti.pl
      Ośrodek oferuje domki z aneksami kuchennymi.W ośrodku jest piękny plac zabaw,
      basen kryty z wydzielonym miejscem dla małych dzieci, wypożyczalnia rowerków i
      rowerów z fotelikami. Piękny, zadbany teren, bardzo blisko morza.
      • montico a jakie sa ceny w tym osrodku? 01.03.08, 12:36
        czy trzeba wukupywac jedzenie?
        • ewa.nysiak Re: a jakie sa ceny w tym osrodku? 04.04.08, 13:50
          Ceny najlepiej sprawdzic na stronie internetowej, bo sa różne w zalezności od
          okresu i od domku. Jest możliwość zakupienia wyżywienia w restauracji na terenie
          ośrodka. Można je nawet zanosić do domków, pakują w styropianowe pudełka.
          Pozdrawiam
    • mysza64 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 13.07.07, 14:59
      Cześć!
      Ja też sobie kiedyś pomyslałam, że warto by zebrac fajne miejsca dla rodzin z
      dziećmi w jedno miejsce. I zrobiłam to. Zajrzyjcie na
      www.wakacjezmisiem.pl/ , jest tam juz ponad 60 miejsc. Wszystkie są
      polecane przez rodziców albo polecane przeze mnie. Jeśli macie takie miejsca
      piszcie! Chciałabym stworzyc porządną bazę, w której każdy będzie mógł znaleźć
      coś dla siebie. Jest tam już większośc z miejsc, o których piszecie w tym wątku
      ale znalazłam też kilka nowych, a więc piszcie i sami korzystajcie!
      Udanych wakacji!
      Mysza
    • 3xmama "Panorama" w Więcborku - Kujawy 15.07.07, 12:48
      Więcbork - ośrodek "Panorama". Miłe spokojne miejsce, świetna baza wypadowa na
      spacery. Trochę pagórkowaty teren, bardzo sympatyczne miasteczko z mnóstwem
      cukierni i lodziarni. Spokój, cisza, jeziorko z rybami dla wędkujących
      tatusiówwink, bliziutko do plaży z czystym piaskiem. Tanie obiady w pobliskim
      barze "Pomorzanka" (moja niespełna roczna córeczka pałaszowała wszystko z
      wielkim apetytem - wszystko smaczne i świeżutkie jak w domu). W samym ośrodku 2
      place zabaw, boisko, miejsce na ognisko i przesympatyczna atmosfera. Do tego
      czysto i naprawdę estetycznie.
      • aneta.sz-k Re: "Panorama" w Więcborku - Kujawy 18.07.07, 13:24
        Jeżdżę z rodziną do Więcborka od 2003r co roku . Jest to naprawdę urokliwe
        miasteczko, w którym nie ma tłumów i hałasu wielkich kurortów, za to jest
        sympatyczna atmosfera dla rodzin z maluchami.Jezioro czyste, plaża przyjemna,
        piękna okolica. My korzystamy z zaprzyjaźnionych kwater prywatnych koło boiska
        sportowego - graniczą przez siatkę z ośrodkiem, ceny super - bo 18-20zł za
        os/dobę, obiady w Pomorzance rzeczywiście są pyszne i tanie - ok.10zł, w ośrodku
        Tęcza też można wykupić obiady - w zeszłym roku 2-daniowy kosztował 9zł, a
        porcja dziecięca - 6zł. Nasi gospodarze mają aneksy kuchenne dla gości, można
        więc samemu gotować, jest piaskownica, huśdawki, duża altana ogrodowa, grile,
        stoliki i krzesełka ogrodowe na podwórzu, podwórko jest zamykane, parking dla
        aut na terenie posesji.No i są przemili gospodarze. Więcej na
        www.republika.pl/pensjonat_widok
    • megi_mal Zatoka Wilków-Mazury, Agroturystyka!! 16.07.07, 08:08
      Chciałam polecić wspaniałe miejsce na pobyt wakacyjny dla rodzin z dziećmi, a
      także zwierząt smile To miejsce to ZATOKA WILKÓW-to gospodarstwo agroturystyczne
      Państwa Magdaleny i Pawła Wilków. Położone jest na skraju wsi Makosieje, nad
      brzegiem jeziora Selmęt Wielki, na styku trzech atrakcyjnych turystycznie
      regionów: Mazur, Suwalszczyzny i Krainy Biebrzy. Wg mnie to jedno
      najpiękniejszych miejsc, gdzie można spędzić wakacje z dziećmi, zarówno takimi
      kilkulatkami, jak i starszymi. Spokój, cisza, zieleń i atrakcje dla dzieci smile
      Dom ogrodzony, z placem zabaw, piaskownicą, hamakiem, ławeczkami do siedzenia,
      miejscem na grilla, ognisko i z mnóstwem zakątków, w których można odpocząć w
      spokoju na leżaczku. Atrakcją dla dzieci są zwierzątka-małe owieczki, które
      karmiliśmy mlekiem z butelki smile, małe kociaki, szczenięta, kucyk. Moja 2 letnia
      córeczka była zachwycona wszystkim dookoła. Do jeziora 200m (płytki brzeg,
      delikatna plaża-idealna dla maluchów), można wypożyczyć za drobne pieniądze
      kajaki, łódkę czy żaglówkę. I do tego jedzenie-PYCHA, PALCE LIZAĆ (nie bez
      powodu Państwo Wilk zdobyli kilkakrotnier TYTUŁ WIELKIEGO MISTRZA JADŁA
      MAZURSKIEGO smile Mozna zamówić posiłki, albo przyrządzać samemu. DZieci do lat 3
      POBYT GRATIS!! Właśnie stamtąd wróciliśmy i na świezo opisuję, co przeżyłam,
      zachęcając inne Rodziny. Jak pisałam można zabrać swojego zwierzaka (psa, czy
      kota)-wokół lasy-mnóswto miejsca na spacery, pobyt zwierzaka GRATIS.
      podaję adres strony internetowej, tam wszytskie informacje są dostępne.
      zatoka-wilkow.com/
    • dorsanto Magra Holiday w Debinie 16.07.07, 11:02
      Własnie stamtąd wróciliśmy i mimo kapryśnej pogody spedziliśmy naprawdę bardzo
      miło czas. Jest wszystko to co trzeba dla rodzin z dziećmi, place zabaw, baseny
      z podgrzewana wodą, zajęcia dla dzieci, fantastyczna obsługa... Wszyscy byli
      zadowoleni, i dzieciaki (4lata i 16 lat) i dorośli. Moje dziecko płakało, kiedy
      wyjeżdżaliśmy. Na pewno tam wrócimy!!! Dla zainteresowanych podam więcej
      szczegółów.
    • moniplew Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 18.07.07, 08:33
      Witam,
      Szukalam ostatnio milego miejsca na wyjazd z rodzina w Polsce. Nie wiedzielismy
      gdzie w jakim kierunku i znalazlam bardzo fajne oferty z calej Polski
      na stronie www.zgorkinamazurki.pl
      Sa tam oferty wypoczynku tylko dla rodzin z dziecmi spelniajace pewne wymagania.
      • mysza64 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 18.07.07, 22:57
        Może i tak ale redakcja strony "zgorkinamazurki" zastrzega się, że nie bierze
        odpowiedzialności za nadesłane przez właścicieli materiały i zdjęcia, wiec jaka
        to gwarancja?
    • aneta.sz-k Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 18.07.07, 13:28
      za kilka dni jadę do AquaParku Tatralandia na Słowacji, ich strony internetowe
      wyglądają zachęcająco, mam nadzieję, że będę zadowolona, a przede wszystkim, że
      moje dzieci( 8lat i 3lata) będą miały super wakacje, napiszę po powrocie jakie
      są moje wrażenia
    • szwagierp Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 18.07.07, 15:51
      Witam,
      jak macie wolne środki finansowe to polecam zdecydowanie hotel Gołębiewski.
      Byłem w wielu miejscach i nie ma konkurencji (baseny, place zabaw, pokoje,
      jedzenie, obsługa). Osobiście poszukuję ciekawego gospodarstwa
      agroturystycznego, by trochę odpocząć od zgiełku i nie mogę na nic trafić.
      • jossowska Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 18.07.07, 16:00
        może Cię to zainteresuje: www.ojcowawola.pl
        cisz i spokój gwarantowane.polecam!
    • mamakrzysia4 OW Neptun Darłowko NIE 19.07.07, 00:06
      brud, pokoje z czasów wczesnego Gierka, częste braki wody, marne jedzenie i
      zero podejścia do dzieci.
      Szczerze odradzam
    • ciutka Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 13.01.08, 00:38
      Po dłuższym czasie podnoszę temat, ośrodków dla rodzin z dziećmi na
      Mazurach. smile
      • iit2 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 14.01.08, 12:35
        witam a kto moze polecic fajny nocleg w Zakopanem dla 4 osob dzieci 12 lat i 7
        m-cy,duzo przestrzeni i ogrod
        • ciutka Ośrodki dla rodzin z dziećmi-hop do góry! 19.02.08, 22:52
          Podnoszę tematsmile
    • kasia36.0 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 25.02.08, 10:13
      OW Bałtyk w Stegnie
    • olgakw Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 25.02.08, 12:36
      Polecam hotel "Przedwiośnie" w Mąchocicach k/Masłowa k/Kielc w Górach
      Świętokrzyskich. Budynek jest remontowany, pokoje typu "lux" bardzo ładne z tv,
      łazienką, na życzenie łóżeczko dziecięce z pościelą. Bardzo fajny kryty basen z
      brodzikiem dla maluchów, w cenie pobytu. Śniadanie- szwecki stół, obfite, dość
      monotonne, nieduży wybór obiadowego menu. Bez tłumów, fajna atmosfera, ciekawa
      okolica zwłaszcza dla dzieci, dużo do zwiedzania, zimą da się z maluchami
      pojeździć na nartach.
      Ogólnie fajne wrażenia.
      Więcej info mailem
      Pozdróweczka
      • asiek31 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 27.02.08, 12:57
        Z czystym sumieniem polecam Majątek Giże
        www.ekoturystyka.com.pl
        absolutnie wszystko podporządkowane dzieciom, czysto, ogromny teren (a miejsc
        tylko na około 20 osób czyli mega spokojnie), jedzenie wyśmienite. Byliśmy w
        zeszłym roku i w tym mamy już rezerwację na sierpień.

Asia
        • mada1112 asiek31 28.02.08, 10:17
          Na jak długo jedziecie w tym roku, ile osób i ile zapłacicie?

Ogolnie chciałam sie dowiedzieć jakie tam są koszty...

dzieki za info
          • asiek31 Re: asiek31 29.02.08, 12:36
            Jedziemy na tydzień i płacimy około 420zł/za dobę (2+ 1 dziecko 3 letnie, cena
            jest uzależniona od standardu pokoju i z tego co wiem waha się od 160 do 22o za
            osobę dorosłą, dziecko- 55zł. Nie jest tanio ale jest tam tyle atrakcji że
            absolutnie nie ma się ochoty opuszczać tego miejsca. W zeszłym roku była nawet
            animatorka zabierająca dzieci do letniej szkółki albo do lasu.
            Asia
            • biaemi Re: asiek31 29.02.08, 17:45
              A czy mozna wiedziec, co zawiera ta cena? jaki rodzaj pokoju (1
              pokoj?) i czy calodniowe jedzenie? Cos jeszcze? jakis sptzer typu
              lodki, kajaki, rowery jest platny dodatkowo czy w cenie?
        • basia741 Giże 29.02.08, 22:52
          Ja też polecam Majątek Giże. Dla dzieciaków to raj. Byliśmy we
          wrześniu ubiegłego roku i zastanawiamy się czy nie pojechać
          ponownie. Standard pokoi jest bardzo wysoki. Teren olbrzymi, dobrze
          zagospodarowany. W cenie całodzienne wyżywienie - smaczne i
          urozmaicone. Cena wysoka, ale warto.
      • bazylea1 przedwiośnie/mąchocice - odradzam 13.03.08, 12:38
        wygląda super tylko na zdjęciach na www, naprawdę to
        postsocjalistyczny moloch w ogole nie odremontowany. na podłogach
        śmierdząca petami wykładzina w kolorze sraczkowanym. to z czym się
        mogę zgodzić to że spore pokoje i łóżeczko na życzenie. basen też
        mocno zapyziały i nie do pływania a do moczenia się z powodu
        nieregularnych kształtów, prysznice zagrzybiałe i wszystko smierdzi.
        sniadanie w miarę ok. reszty nie wiem bo ucieklismy po 1 nocy.
        bylismy tam w zeszłym roku w sierpniu. na dodatek przyjechalismy w
        niedzielę wieczorem głodni (po zapewnieniach że w hotelu jest
        restauracja), tymczasem okazało się że w restauracji trwają
        poprawiny po weselu i nie możemy nic zjesc - co najwyżej bar w
        którym były tylko chipsy. sklepy zamknięte, na szczescie udało sie
        zamowic pizzę z dowozem z zewnątrz.
        plac zabaw obejrzelismy tylko z okna - zardzewiałe druciane zabawki.
        dodam że nie spodziewałam się cudów (choc cena była jak na te
        okolice dosc wysoka), bywam tez czasem w osrodkach które mają
        korzenie w PRL i w kazdym standard był lepszy niż w Przedwiośniu.
    • monikaa13 rangking ośrodków cz.1 - link! 28.02.08, 21:29
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=20873380&s=0

pozwoliłam sobie przypomnieć pierwszą część rankingu, tam
      znajdziecie ponad 100 wpisów, zapraszam do lektury
      • agarem OW Roman w Jantarze skandal 01.03.08, 23:28
        zeby miec kawe zamiast lurowatej herbaty trzeba placic, slychac jak
        sasiad z pokoju siusia albo przewraca sie na bok, na przywitanie ani
        dziendobry ani pocaluj mnie w d... Ewakualismy sie po jednej nocy!!!
        Ratunku ze jeszcze takie przezytki komuny w ogole funkcjonuja!!!
    • ariola Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 02.03.08, 13:41
      Witam my w tym roku wybieramy się do Dąbek,jest tam sala zabaw,piaskownica i
      plac zabaw, dużo zieleni.... www.zielonydom.dabki.pl/

• ciutka Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 12.03.08, 23:32
        Wygląda fajniesmile Ja właśnie dlatego juz dawno stworzyłam taki
        ranking, bo myślę że jest to fajna i pomocna sprawa. Tu możemy się
        dzielić opiniami a z racji tego że mam prawie pięcio letnią córeczkę
        i co roku jeżdzimy właśnie do ośrodka wczasowego, to wiem ze czyjeś
        opinie mogą nam bardzo pomóc. POzdrawiam i mam nadzieję że kolejne
        fajne ośrodki po Świętach i majowym weekendzie nam sie tu opiszą-
        oczywiscie godne poleceniasmile.Ciutka
    • rutkam Morze-Chłopy/Mielno 05.04.08, 10:01
      Polecam ośrodek wczasowy Arra-Burg,byliśmy tam dwa lata temu i naprawdę było
      super,cisza, spokój,za rozsądną cenę,bardzo duży teren do zabawy dla dzieci,
      poza tym właściciele bardzo sympatyczni, nastawieni na dzieci bardzo
      pozytywnie,dwa lata temu był to świeżo oddany obiekt, ale widzę że cały czas się
      rozwijają i atrakcji dla gości przybywa.Polecam raczej dla zmotoryzowanych bo
      jednak duża odległość do morza, lub gdy potrzeba więcej atrakcji można podjechać
      do Mielna, ale ośrodek godny polecenia.
      www.arraburg.ta.pl
    • dziejanusz Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 29.04.08, 14:44
      Polecam tani Ośrodek Amber w Łebie. Może standard nie za wysoki, ale tańszego
      nie znajdziecie. Ośrodek ogrodzony, w lesie. Przy osrodku swietlica gdzie
      podczas gorszej pogody dzieciaki pod opieką opekunki nie nudzą sie. Wyzywienie
      dokupujecie w osrodkach obok. do plaży 5 min. Polecam.
      • dziejanusz Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 29.04.08, 14:48
        Wszystko pokreciłem- nie Amber tylko Ameba, nie w Łebie tylko w Mielnie.
        Przepraszam. Ponadto wszystko sie zgadza
        • welek14 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 30.04.08, 10:00
          dziejanusz napisał:

> Wszystko pokreciłem- nie Amber tylko Ameba, nie w Łebie tylko w
          Mielnie.
          > Przepraszam. Ponadto wszystko sie zgadza

Nie wiesz gdzie byłeś, czy nigdzie nie byłeś, tylko polecasz żeby
          znajomemu nabić klientów?
    • pia_ Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 30.04.08, 15:28
      Bardzo polecam ośrodek Max w Ustroniu Morskim. Jeżdżę tam od 2 lat z
      dzieckiem i jestem zachwycona. Właściciele mają 6-letnią córeczkę,
      więc są bardzo otwarci na potrzeby rodzin z dziećmi. Jest to ośrodek
      połozony tuż przy plazy - blizej już nie można, a z okien rozciąga
      się niesamowity widok smile. Jest spory plac dla dzieci, ogrodzony,
      obok jest letnia kawiarnia, więc rodzice mogą zerkać na bawiące się
      maluchy. Na placyku oprócz huśtawek i piasownicy jest także domek i
      masa zabawek typu lekarz, kuchnia itp. Na terenie obiektu jest kryty
      basen z podgrzewaną wodą (masa zabawek do wody dla dzieci), nawet
      jak nie ma pogody to jest tam co robić.
      Niestety drogo sad, ale warto.
      www.wczasy-max.pl/
      • bastekss Ranking ośrodków a co z cenami ??? 05.05.08, 11:16
        Dlaczego nie piszecie o cenach, ile płaciliście i za co
        Ludzie szukają polecanych miejsc ale z cenami, a skoro ktoś był to
        nie wie ile płacił ?
        • pia_ Re: Ranking ośrodków a co z cenami ??? 06.05.08, 18:13
          Przecież cenniki są w linkach do polecanych ośrodków. Więcej
          zaradności.
      • ewciaw.2 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 08.05.08, 10:35
        sandra w Pogorzelicy - super baseny, wodny plac zabaw, dobra kuchnia
        • olgakw Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 08.05.08, 22:37
          nooo wreszcie ktos mnie podtrzymal na duchu, bo juz sie balam, ze
          wyjazd do Sandry bedzie niewypalemsmile
          • 4269m Re: Zielony Dom - Dąbki 09.05.08, 12:08
            www.zielonydom.dabki.pl/
            polecamsmile
    • anika.777 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 12.05.08, 19:46
      IBIS w Stegnie
    • jozefow1 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 21.05.08, 06:32
      Polecam piękny pensjonat na Warmii, w Małszewie o nazwie "stajnia
      pod lasem". To miejsce dla osób, które lubie odpoczać w całkowitej
      głuszy. Do pieknego jeziorka, z płytkim zejściem i czysta wodą
      trzeba podjechac autem ok. 15 minut. A sama "stajnia pod lasem" jest
      cudna - b. ładne wyposażenie, piekna okolica, psy, konie, dobre
      jedzenie, święty spokój. nasz synek był tam szczęśliwy. wracamy i w
      tym roku smile
      • ciutka Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 30.05.08, 09:29
        Bardzo fajna sprawa dla nas. Moja córeczka uwielbia konie, napewno
        kiedyś skorzystamy. W tym roku wracamy do ośrodka Malinówka koło
        Ełku. POzdrawiam Beata.
      • asiaaa1986 Re: Ranking ośrodków - dla rodzin z dziećmi w Pol 18.08.16, 22:59
        Nie polecam. Po podwórku biegają wielkie psy, ale spokojnie- "przemiły" właściciel powiedział, że tylko jeden jest agresywny i żeby do niego nie podchodzić. Na naszą prośbę, by je jakoś odgrodził, gdyż byliśmy z 14 m-cnym dzieckiem, strasznie się oburzył. Poza tym- pomimo, że w mailach miał napisane , ile osób przyjeżdża - przygotował pokoje nie dla pięciu, a dwóch osób. Był jeszcze wściekły, że przyjechało nas pięcioro (mimo, że przyjął na tyle osób rezerwację- na co miałam mailowe potwierdzenie). Ostatecznie- zażyczył sobie 2 razy więcej kasy niż to, na co umawiał się ze mną w mailach. W ogóle- ani dzień dobry, ani pocałuj mnie w d... CHAMSTWO POD LASEM- nigdy więcej!!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka