grazia29 21.09.04, 17:08 Ciekawa jestem, w którym rejonie Torunia mieszkają Internetowe Mamy. Nasz rodzinka - na Kołłątaja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misieniu Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 24.09.04, 19:26 My mieszkamy Na Skarpie. Daleko Pozdrawiam Kasia (potrójna mama) Odpowiedz Link Zgłoś
nnika5 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 10.11.04, 21:59 no witaj my tez mieszkamy na skarpie. moze wiec jakis wspolny spacerek? ja mam roczna zuzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2212kk Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 29.09.04, 13:41 My na Rubinkowie II. Pozdrawiamy. Kasia z rodzinką. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 30.09.04, 12:52 ja mieszkam za Wisłą na Stawkach PS. misieniu to Ty Lakasia Odpowiedz Link Zgłoś
fiomia Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 30.09.04, 20:00 To ja jestem najbliżej, Sz. Chełmińska i Żwirki. Blisko mieszka też Ochotka, ale ostatnio dawno się nie widziałyśmy. Nuti Odpowiedz Link Zgłoś
grazia29 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 02.10.04, 00:37 Dzięki za odpowiedzi. Napiszcie jeszcze w jakim wieku są Wasze dzieciaczki. Nasza córeczka ma 16 miesięcy. Może kiedyś się spotkamy. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
fiomia Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 11.10.04, 15:30 Moja Agnieszka ma 4,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
nici1 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 02.10.04, 11:07 Jeszcze nie jestem "internetowa mamusią", ale moge napisac , że mieszkam na Wrzosach Pa Sabina Odpowiedz Link Zgłoś
meg241 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 07.10.04, 22:55 Ja mieszkam blisko centrum, okolice ul. Lubickiej. Moj synek ma 5 miesiecy. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
dzedaj Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 11.10.04, 20:25 to bardzo bliko nas, mieszkamy na Końcowej, a Mikołaj za dwa tygodnie skończy 16 miesięcy! I fajny z niego gość. mamamika Odpowiedz Link Zgłoś
grazia29 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 12.10.04, 00:27 To naprawdę bardzo blisko, Końcowa jest przecież króciutka. Całkiem możliwe, że się spotykałyśmy na ulicy. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
dzedaj Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 12.10.04, 10:00 aby zatem spotkania nie były już anonimowe, od dziś będę zaczepiała wszystkie mamy w okolicy Kołłątaja z małymi dziewczynkami. Chociaż teraz rzadko wychodzę na spacery, zostały mi tylko weekendy, bo po południami jest już bardzo zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
daga30 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 12.10.04, 11:42 Ja tak nietypowo, bo jestem torunianką mieszkającą w Warszawie.Kiedyś częśto gościłam w swoim rodzinnym mieście, ale teraz z powodu studiów niestety będę rzadko Na spotkania chętnie się piszę i może w końcu poznam na żywo resztę emam z Torunia i okolic nie wyłączając Sabinki , którą serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nici1 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 13.10.04, 20:57 Dagmarko, jak zwykle nie zapomniałaś o mnie - dziękuje za pozdrowienia i trzmaj sie cieplutko - bo już zimno..... Myślę, że najbliższy termin na spotkanie możemy sobie ustalic na święta Bożego Narodzenia - miejmy nadzieję , że tym razem sie uda. Basia - Barbie wie jak ja wygladam , przesłalm Jej moje zdjęcia - z nowego miejsca pracy. Basiu czekam na rewanż - też chcę wiedziec jak wyglądasz- może prędzej sie spotkamy przypadkowo na ulicy? Dagmarko - oczywiście to Ciebie też się tyczy. pozdrawiam wszystkie dziwczyny Sabina Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaka3 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 13.10.04, 11:47 Mieszkmy przy ZOO - Zuzia ma skończone 11 miesięcy.pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 14.10.04, 12:32 moi to już prawie doroślacy Terenia 7 lat, a chłopcy 5ipół, i 4 lata przy zoo chodzą chłopcy do przedszkola do 4-ki na Bydgoskiej Odpowiedz Link Zgłoś
imzd Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 25.10.04, 08:58 Ja mieszkam koło torunia Mierzynek to jest koło Lubicza może są jakieś emamy z tego rejonu moja córcia ma 2 latka Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 25.10.04, 22:36 Ja mieszkam na Malachowskiego. Teraz mam mały dostęp do internetu mam nadzieje ze wkrotce to się zmieni. Moja Ola w wrześniu skończyła 3 latka. www.ola.prog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grazia29 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 26.10.04, 00:21 Dzięki za odzew. Ochotko widziałam Wasze zdjęcia i mam wrażenie, że gdzieś Was widziałam. Czy Twój mąż pochodzi z miejscowości na literę "R"? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 01.11.04, 23:16 Tak z Rypina, wiele czasu tam nie spedzil a ty skąd jesteś www.ola.prog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grazia29 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 02.11.04, 23:04 Pewnie się domyślasz, że właśnie z Rypina. My też wiele lat tam spędziliśmy (tzn. ja i mąż). Gdy obejrzałam Wasze zdjęcia, stwierdziłam że kojarzę twarz z lat szkolnych. Mąż nie pamięta, ale wydaje mi się, że to ten sam rocznik. Pozdrawiamy cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 04.11.04, 09:28 witaj grazia mój mąż tez pochodzi z Rypina pewnie się znacie czy czasem w ZUSie nie pracujesz? hehe pół Rypina po studiach się w Toruniu zostało Odpowiedz Link Zgłoś
grazia29 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 04.11.04, 23:23 Witaj Barbie! Ale ten świat mały! Niestety nie pracuję w ZUSie. Jestem bardzo ciekawa kim jest Twój mąż i czy rzeczywiście się znamy; pewnie tak, przecież Rypin to małe miasteczko i tam wszyscy wszystko o sobie wiedzą. W jakim wieku macie dzieci (dziecko)? Gdzie mieszkacie? Ale jestem ciekawska! Sorry za te prowincjonalne nawyki Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 05.11.04, 08:08 grazia > odpisałam Ci na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 06.11.04, 23:01 grazia napisałam na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw.1970 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 04.11.04, 12:09 Witajcie mieszkam na Grudziądzkiej przy Filmarze. Moja córcia ma 4,5 roku a druga w brzuchu ma obecnie19 tygodni. Pozdrawiam i do Ciebie macham Ochotko IW Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 05.11.04, 07:49 cześć Iwona ale sie ukrywasz czy Katja chodzi do przedszkola? ja często bywam w Twojej okolicy, wiec mogłybyśmy się spotkać gratuluję brzuszka Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw.1970 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 06.11.04, 19:22 witaj tak Katia chodzi do przedszkola od wrzesnia 2003 razem z synem Asi P (tylko inne grupy). Bardzo nam chorowała, ale w tym roku widać dużą poprawę. Jeżeli będziesz w pobliżu zapukaj, proszę.. IW Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 06.11.04, 22:54 Iwona a ty nicka zmieniłaś? Jak brzuszek pięknieje? Pozdrawiam i czekam na wizyte Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw.1970 Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 07.11.04, 21:41 Cześć Ochotkto, tak zmieniłam bo zapomniałam hasła do poprzedniego... Spotkamy sie na pewno, ale teraz wyjeźdżam i wracam dopiero 18 listopada. Brzuszek już bardzo widoczny i piękny jak mama. Będzie druga Katia... Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: Gdzie mieszkacie Mamusie? 08.11.04, 13:54 Iwonka zapukam a jakże tylko adresiku nie znam, wiem tylko który blok podaj namiary na priv Czy dobrze zgaduję do Pinokia chodzą? PS. Pracujesz jeszcze czy już w domku czekasz na dzidzię? Odpowiedz Link Zgłoś