Dodaj do ulubionych

akcja Pampersa w Bydgoszczy

IP: *.* 04.10.02, 19:07
Hej, bydgoskie mamusie! Byłyście może wczoraj lub dzisiaj w namiocie Pampersa na Starym Rynku? My byliśmy, a Pawełka nie mogłam stamtąd wyciągnąć, tak mu się podobało wśród rówieśników. Jutro ten sam namiot stawiają w Toruniu na Starówce w godz. 10.00-17.00. Polecamy!Lidka i Pawełek
Obserwuj wątek
    • Gość edziecko: AgnieszkaLO Re: akcja Pampersa w Bydgoszczy IP: *.* 07.10.02, 09:41
      O kurcze zapraszali, ale zapomniałam! Co było takiego w tym namiocie?Ag
      • Gość edziecko: maja1 Re: akcja Pampersa w Bydgoszczy IP: *.* 10.10.02, 20:19
        Co było? Fajne dzieciaczki i zabawki, m.in. suchy basen z piłeczkami, klocki, samochodziki, itp. Jasne, że to wszystko we wiadomym celu, ale Pawełek był b. zadowolony z towarzystwa rówieśników i zabawek innych niż te w domu. No i ja sobie pogadałam z mamusiami...a tak z innej beczki - w której części Bydgoszczy mieszkacie?Lidka, mama Pawełka
        • Gość edziecko: AgnieszkaLO Re: akcja Pampersa w Bydgoszczy IP: *.* 11.10.02, 11:21
          Ja jestem teraz ohoho z Fordonu. Dalego z tatrzańskiego hej! :) . Ale jestem mobilna. Moi rodzice, gdzie czesto bywam są z Kapuscisk.Heja Ag
          • Gość edziecko: maja_1 Re: akcja Pampersa w Bydgoszczy IP: *.* 12.10.02, 23:03
            Ohoho! My też z Fordonu, tyle, że Starego. I też mobilni...To może jakiś spacerek nad Wisełką?Lidka, mama Pawełka

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka