Dodaj do ulubionych

Czy my się wreszcie spotkamy?

IP: *.* 05.10.02, 10:17
Hej, bydgoskie mamusie! Byłyście może wczoraj lub dzisiaj w namiocie Pampersa na Starym Rynku? My byliśmy, a Pawełka nie mogłam stamtąd wyciągnąć, tak mu się podobało wśród rówieśników. Jutro ten sam namiot stawiają w Toruniu na Starówce w godz. 10.00-17.00. Polecamy!Lidka i Pawełek
Obserwuj wątek
    • Gość edziecko: ochotka Re: Czy my się wreszcie spotkamy? IP: *.* 05.10.02, 10:20
      Jestem z Torunia,mam naimię Marzena i roczna córeczkę Oleńkę, pasuje mi prawie każdy termin w tygodniu ale po 16.00 lub w sobote i niedzielę. Prosze o kontakt na gg 2988782
      • Gość edziecko: AgnieszkaLO Re: Czy my się wreszcie spotkamy? Barbie? IP: *.* 07.10.02, 09:36
        Chyba są cztery chętne osoby. Dwie z Bydgoszczy i dwie z Torunia?Dziewczyny odezwijcie sięAgnieszka
        • Gość edziecko: mema Re: Czy my się wreszcie spotkamy? Barbie? IP: *.* 08.10.02, 07:02
          Odzywam się!!!Cześć wszystkim!!! Ja też się chętnie spotkam, co prawda teraz nie jestem wstanie podać dokładnie terminu, bo mi dzieci chorują (zap. oskszeli)ale jak wyzdrowieją , to napiszę. Agnieszko wybieram się dziś znowu do lekarza, coś mi sięto wszystko mocno nie podoba.Pozdrawiam serdecznie Mema = Kasia z Torunia.
        • Gość edziecko: Nuti Re: Czy my się wreszcie spotkamy? Barbie? IP: *.* 10.10.02, 17:05
          Ja tez sie odzywam. Pasuje mi kazdy termin.PozdrawiamNuti i Aga (2,5)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka