emid25 03.08.04, 10:35 Dziewczyny gdzie sa fajne sklepy w Lublinie dla kobiet w ciazy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jo_aska Re: odzież ciążowa w Lublinie! 03.08.04, 20:43 wlasnie dzis bylam w sklepie kolo Galerii centrum-wlasciwie to nic ciekawego, fajne maja tylko sukienki a'la ogrodniczki- wczesniej mi sie nie podobaly ale chyba sie zdecyduje no i takie spudnice do pracy. Ostatnio tez dostalam ulotke o sklepie na Koloataja 11 i tam maja ciuchy Happy mama- ktore mozna obejrzec w internecie- nawet link jest w tym dziale- ale nie bylam naocznie nie sprawdzilam - jakos mi nie podrodze. Kiedys dostalam fajne ciazowe ssztruksy w sklepie na swietoduskiej(na miejcu i od reki mi je wydluzono)- troszke ponizej tych sklepow turystycznych- ale dawno tam nie bylam. Acha pani we florentynie (tez kolo galerii centrum) mowila ze maja fajne kostiumy na ciaze ale nie ogladalam bo raczej wole sportowy styl. Jak bedziesz na Kollataja - to jakbys mogla zdac relacje- ciekawa jestesm czy warto tam jechac. Pozdrawiam a na kiedy masz termin?? i gdzie zamierzasz rodzic?? Odpowiedz Link Zgłoś
emid25 Re: odzież ciążowa w Lublinie! 05.08.04, 09:35 Dzieki za odpowiedz!termin mam na 14 lutego,a z porodem to jeszcze nie wiem gdzie! jak cos znajde to dam znac! a Ty kiedy rodzisz? podrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
jo_aska Re: odzież ciążowa w Lublinie! 13.08.04, 20:46 No nie dopiero dzis znalazlam tego posta tutaj Ja mam termin na 5 litopada i bede rodzic na PSK 1 tam urodzil sie moj synek i bylam zadowolona wiec pod nadzorem tego samego lek. zmierzam urodzic coreczke Odpowiedz Link Zgłoś
ddorcia Re: odzież ciążowa w Lublinie! 11.09.04, 17:03 Fajny sklep z ciuchami ciążowymi jest na Krasińskiego na Lsm, ja mam kilka fajnych ciuchów stamtad - nawet teraz w nich chodze, choć brzucha juz nie mam. Tam tez jest fajna szkoła rodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jo_aska Re: odzież ciążowa w Lublinie! 11.09.04, 22:38 O widze, ze juz urodzilas -Gratulacje!! Czy tak jak planowalas rodzilas na Staszica?? w watku o Szpitalach nie doczekalysmy sie jakis nowych wiesci wiec moze Ty mi cos opowiesz. Czy mialas swojego lek,polozna itp. Ja rodzilam tam poltorej roku temu. Tez bede juz niedlugo podwojna mama Odpowiedz Link Zgłoś
dj_tosia Re: odzież ciążowa w Lublinie! 08.12.04, 12:57 Ten sklep na Krasińskiego zaostał teraz przeniesiony na Jana Sawy,w bloku za Komfortem.Jest dużo większy.Sporo fajnych ubrań można tam kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama