aniamorsa Re: czy kupujecie swoim dzieciakom w lumpeksach? 12.01.07, 18:56 za wczesnie wysłałam. jeśli tak to gdzie? ja kupuję na kiepury i na bronowicach nie wiem jak się ta ulica nazywa, w takim ala pasażu chyba krańcowa. uważam ze często można za małe pieniądze kupić super rzeczy a jak wiadomo dziecię szybko rośnie. napiszcie gdzie tanio można kupić ładne rzeczy. no i gdzie nie ma takich kolejek jak w błękitnej galerii gdzie kiedyś weszłam i od razu się dokręciłam na pięcie. ludzi chyba ze 100 Odpowiedz Link Zgłoś
madzi1983 Re: czy kupujecie swoim dzieciakom w lumpeksach? 20.01.07, 15:06 ja tylko w lumpach kupuję ciuchy dzieciakom, łażę po wszystkich na LSM-ie i zwsze cos fajnego wyszperam za grosze. Często jak nowe i naprawde fajne. Szkoda mi kasy na nowe ciuchy szczególnie że bardzo sybko dzieci z nich wyrastają. Odpowiedz Link Zgłoś
kala57 Re: czy kupujecie swoim dzieciakom w lumpeksach? 21.01.07, 12:14 pewnie,że tak. kupuję w różnych, zaglądam, jak spotkam jakiś lumpeks.ceny ubrań dla dzieci dorównują tym dla dorosłych, a w szmateksach kupiłam wiele ładnych i dobrych gatunkowo ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: czy kupujecie swoim dzieciakom w lumpeksach? 23.01.07, 00:41 Szczerze mówiąc, ostatnio czasu nie mam, ale wiele rzeczy kupiłam Młodemu na ciuchach. Teściowa sporo dla niego w ciuchlandach kupuje. Czasem fajne, czasem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaso3 Re: czy kupujecie swoim dzieciakom w lumpeksach? 24.01.07, 14:15 Chociaż niejestem z Lublina lecz z okolic polecam ciuchołka na Żelazowej Woli chyba tam gdzie stokrotka jest baaardzo dużo dziecięcych ciuszków Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_lbn Re: czy kupujecie swoim dzieciakom w lumpeksach? 31.01.07, 16:21 tak tak! potwierdzam wypowiedz magaso3 sama tam kupuje a szczególnie we wtorki< 50% taniej> i w srody <wyprzedaz> ciuszki za 0,50 gr 1zł itp. rewelacyjne, jak nowe Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarogoza Re: czy kupujecie swoim dzieciakom w lumpeksach? 24.03.07, 11:17 ja tez koło media markt w jednym budynku co biedronka jest fajny ciuchland duzo ciuchów szczególnie dla dzieci i babeczek o krąglejszych kształtach Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunka82 Re: czy kupujecie swoim dzieciakom w lumpeksach? 26.04.07, 13:30 Ja dodatkowo polecam ciucha w byłej Kalince MODNE I TANIE coś takiegona Lwowskiej, we wt nowy towar i tłumy!!!!!ale dziecięce ciuszki odjazdowe (george, next czasem i inne markowe). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś