ewok 17.02.04, 14:09 Chciałabym obejrzeć "na żywo" fotelik concord trimax, ale nigdzie w ZG go nie znalazłam. Mogę go kupić w bobomarkecie, ale wcześniej chciałabym pomacać. Może mi doradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martapol Re: Czy w ZG można kupic fotelik concord? 20.02.04, 12:12 Witaj My kupilismy ten fotelik w Tobi pol roku temu. Pozdrawiam Mrtap Odpowiedz Link Zgłoś
ewok Re: Czy w ZG można kupic fotelik concord? 20.02.04, 12:43 Wielkie dzięki. Dzisiaj jadę do Tobi, a moja przyjaciółka sprawdzi jeszcze w Żarach w "Kowal i Syn". Marta, a jaki masz model concorda? Ja poszukuję trimaxa. Odpowiedz Link Zgłoś
martapol Re: Czy w ZG można kupic fotelik concord? 20.02.04, 15:49 hej w Kowalu... nie maja concordow, dzwonilam tam przed zakupem. Ja tez mam trimaxa. Jak do tej pory jestesmy z niego zadowoleni. Martap Odpowiedz Link Zgłoś
ewok Re: Czy w ZG można kupic fotelik concord? 23.02.04, 08:27 Cześć Marta! W piątek oglądałam trimaxa w Tobi. Bardzo mi się podobał. Ja jestem zdecydowana, muszę tylko przekonać sponsora (tatusia ASa). Jak długo jeździ w tym foteliku Twój Mateuszek? Są jakieś mankamenty, które wyszły w użytkowaniu? PS. Chyba ostatnio nie zaglądasz na nasze rówieśnicze forum? Odpowiedz Link Zgłoś
martapol Re: Czy w ZG można kupic fotelik concord? 23.02.04, 16:07 Witaj Mateusz jezdzi juz 5 miesiecy w tym foteliku i jak na razie nie widze zadnych wad tego fotelika. Fotelik moze wydawac sie waski i mysle, ze jezeli dziecko bedzie ubrane w gruba zimowa kurtke to moze mu byc niewygodnie ale dla nas nie stanowi to problemu, wybralismy ten fotelik m.in. z tego powodu iz jest on wysoki nie chcielismy zeby Mateusz szybko z niego wyrosl. pozdrawiam PS. Czesciej zagladam na forum zwizane z ciaza bo w czerwcu Mateusz bedzie mial rodzenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
ewok Re: Czy w ZG można kupic fotelik concord? 24.02.04, 08:51 Hej Marta. Nie zdecydowałam się na ten fotelik, choć już prawie go kupiłam. Przymierzyliśmy go do samochodu i... Porażka! Nie jest stabilny, ciężko się go zapina, w porównaniu z Priori - porażka. Gratuluję bobaska w brzuchu. Będziesz chodzić do szkoły rodzenia? Właśnie moja super-położna z Sulechowa otworzyła w ZG szkołę rodzenia w fitnessclubie Oaza na Strumykowej. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
martapol Re: Czy w ZG można kupic fotelik concord? 24.02.04, 10:12 Witaj My na szczescie, jak do tej pory nie mamy takich problemow tzn. ze stabilnoscia fotelika i z zapinaniem, wszystko jest ok. Do szkoly rodzenia nie bede chodzic poniewaz najprawdopodobnie czeka mnie cesarka. Mialam troche problemow przy pierwszym porodzie (porod kleszczowy na szczescie Mateusz nie mial zadnych sladow a ja niestety mam troche problemow po tym porodzie) i teraz nie chce ryzykowac. Pozdrawiam PS. Mateusz jest mlodszy o 2 dni od twojego synka urodzil sie 15.09.2002 r. Odpowiedz Link Zgłoś