amy33 12.02.07, 15:13 Szukam dobrego pediatry w Gorzowie Wlkp. - ale takiego, który realizuje wizyty domowe. Może są mieszkanki Gorzowa na forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewansik Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 12.02.07, 16:33 Hej polecam dr Kućko w GLS na piłsudzkiego, niestety nie wiem czy jeździ na wizyty domowe pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.w1 Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 12.02.07, 23:25 hej, też polecam dr Kućko, chyba jest najlepszy. Jeździ na wizyty domowe, przynajmniej do mojej najmłodszej siostry przyjeżdżał i nadal to robi jeśli jest taka potrzeba. Pozdrawiam. Jeśli poczekasz do jutra i podasz mi swoje gg to załatwię Ci numer tel. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Forum Województwa > Lubuskie 12.02.07, 23:31 > Może są mieszkanki Gorzowa na forum? Są tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=599 Odpowiedz Link Zgłoś
mamanadii Re: Forum Województwa > Lubuskie 13.02.07, 10:21 cześć! Mało tych mam z Gorzowa. Ja jestem z gorzowa, mam 10 miesięczną córeczkę. Powoli zastanawiamy sie nad drugim dzidziusiem. Co do pediatry, ta przyjeżdza do nas do domu fajna lekarka jak jest potrzeba, ale nie pamiętam jej nazwiska, bo naszczeście mała mi nie choruje prawie wcale. Niestety jest chyba troszkę droga bo bierze ok.70zl. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpiap Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 13.02.07, 09:35 Witam nie polecę pediatry, bo chodzimy do przychodni. Ale jestem z Gorzowa. Mój gg 9369036. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
po_la1 Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 13.02.07, 12:50 Ja chodze do dr Ostrowskiej, na Paderewskiego, slyszalam tez, ze dr Smigasiewicz z Mieszka I jest dobry, nie polecam przychodni na Gwiazdzistej. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.marcelek Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 13.02.07, 13:05 Polecam do Szostak z GLS. Tez jedzie do domu jak trzeba i co dla mnie nawazniejsze nie jest milsniczka antybiotykow. Przyjmuje w ramach NFZ, dobry tez jest dr Joniec, ale on prywatny. Odpowiedz Link Zgłoś
monique222 Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 17.02.07, 22:17 dr Kucko .. dla mnie SUPER czuwa nad moją mala... nie naduzywa antybiotykow... moja mala raz miala (16 miesiecy) ale bylo ostre zapalenie oskrzeli... jak ja bylam mala sie wdrazal... i tez mnie leczyl.. jak sie dzwoni zawsze pomaga szczegolowo pyta ... SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
buzka5 Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 19.02.07, 10:55 Polecam dr Jońca-naprawdę super lekarzA zwiedziłam już wielu,bo synek sporo chorował........ Odpowiedz Link Zgłoś
asieksza Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 15.03.07, 07:59 Starszym od początku opiekuje się dr Sławińska i mały choć ma już 8 lat za nic w świecie nie chce iść do innego lekarza. Polecam mała przychodnia w domkach na Wróblewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bamastu Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 28.04.08, 14:00 a ja Sławińskiej nie polecam... za stara... Odpowiedz Link Zgłoś
asia.neczajewska Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 21.05.08, 22:59 a my też polecamy! Myślę, że wiek w jej przypadku jest atutem, ciągle się kształci... I jeździ na wizyty! Odpowiedz Link Zgłoś
dorot-ka Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 26.10.07, 10:47 Kontakt znajdziesz tu: www.pediatra-gorzow.pl/Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamazuzi06 Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 07.11.07, 21:44 tez ja polecam ale my chodzimy do niej jako nefrologa dzieciecego Odpowiedz Link Zgłoś
soilew Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 05.05.08, 14:53 Do mojego dziecka przyjezdza prywatnie od urodzenia dr Hulak.Jest to lekarka z duzym doświadczeniem klinicznym,mogę do niej o kazdej porze dnia zadzwonić doradzi zwłaszcza że to moje pierwsze dziecko Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
isztard1 Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 16.05.08, 22:12 Polecam również doktora Kućko. A prywatnie w razie nagłej potrzeby polcam doktora Midlocha - jest swietny i przyjmuje zawsze, tj. w świeta, niedziele. Jeżeli ktoś chce numer, pisac na e-maila: isztard@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
o.matko Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 17.05.08, 09:52 A czy dr Midloch jeździ też na wizyty prywatne, czy przyjmuje tylko u siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
isztard1 Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 17.05.08, 22:28 Przyjmuje tylko u siebie, bo ma na okrągło małych pacjentów. Mimo wszystko warto go odwiedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpiap Re: Poszukuję pediatry w Gorzowie Wlkp. 26.07.08, 22:01 Dr Midlocha polecam. Odpowiedz Link Zgłoś