aga_q 04.08.08, 10:15 czy są jakieś przyszłe mamy z Gorzowa ? może nie udzielacie się na forum lubuskim tylko w forach rówieśniczych ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorrr Re: gorzowianki-ciężarówki 07.08.08, 09:31 witam, jestem z Gorzowa mam termin na końcówkę października Odpowiedz Link Zgłoś
snarka2 Re: gorzowianki-ciężarówki 11.08.08, 21:44 Witam!!! Ja również jestem z Gorzowa, a termin porodu mam na początek października. Już nie mogę sie doczekać Córci Odpowiedz Link Zgłoś
smigolek24 Re: gorzowianki-ciężarówki 29.08.08, 20:07 Witam!Jestem z Gorzowa a termin mam na 21 listopada.Gdzie będziecie rodzić?ja się zastanawiam czy w Gorzowie ma przyjść na świat nasza córeczkapozdrawiam alina Odpowiedz Link Zgłoś
dorrr Re: gorzowianki-ciężarówki 01.09.08, 11:38 na pewno w Gorzowie - w sumie znam zadowolone mamy więc nie planuje nigdzie jechać ... zresztą "zwiedzałam" porodówkę i chyba nie jest tak źle i położne też raczej miłe Odpowiedz Link Zgłoś
doriska83 Re: gorzowianki-ciężarówki 15.04.09, 11:43 Witam, jestem tu nowa i dopiero planuję ciążę, chciałam się zapytać kogo, jako lekarza-ginekologa w Gorzowie polecacie (najlepiej z NFZ, bo nie stać mnie na wizyty prywatne), albo kto prowadzi Waszą ciążę, bo nie mam kogo się poradzić, będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam przyszłe mamy Odpowiedz Link Zgłoś
gosiulka777 Re: gorzowianki-ciężarówki 22.04.09, 13:35 ja mam termin na 7 czerwca, własnie wróciłam z patologii ciąży-miła atmosfera, zainteresowanie personelu Odpowiedz Link Zgłoś
dzensa5 Re: gorzowianki-ciężarówki 22.04.09, 20:29 ja tez jestem ciezarna gorzowianka..termin na 21 czerwca ale strasza mnie ze urodze wczesniej!! cos mi sie synek szybciej na ten zwarjowany swiat pcha!! straszono mnie szpitalem ale poki co daje rade!!! pozdrawiam goraco gorzowskie przyszle mamuski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-i18 Re: gorzowianki-ciężarówki 25.05.09, 19:42 ja dopiero przeprowadzam sie do gorzowa a termin mam na 28 czerwca duzzo wrazen na raz ciekawa jestem ogolnie jaką opinią cieszy sie porodówka w gorzowie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś