Dodaj do ulubionych

Wytropili policyjne chomiki

16.01.11, 19:41
Policjanci zignorowali zgłoszenia a Ty "autorze" "artykułu" zignorowałeś/aś zasady odmiany jakie występują...
Obserwuj wątek
    • yaah Wytropili policyjne chomiki 16.01.11, 19:47
      Przepraszam, ale co za debil napisał te 3 zdania i co miał na myśli? Zaprawdę godny następca "ady".
    • Gość: łał Re: Wytropili policyjne chomiki IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 21:56
      Ale artykulisko, ale się naczytałem. Następnym razem kupię sobie znaczek do poczytania będzie dużo więcej treści pisanej.
      • know1 Więcej w Gazecie 17.01.11, 10:41
        Do ”łał”. A ty umieszczy czytać tekst ze zrozumieniem? Przecież piszą jak wół: ”Więcej w poniedziałkowej Gazecie Wyborczej”.
        • Gość: trudziorrus Re: Więcej w Gazecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 16:02
          know1 wiesz właśnie jest poniedziałek, godzina po 16, a szumnie zapowiedzianego artykułu nie ma. Autor tak się namęczył nad 3 zdaniami, że padł i reszty nie napisał....ale studia dziennikarskie pewnie skończył...
          • know1 Ktoś wyciął nożyczkami artykuł? 17.01.11, 16:24
            Do trudziorrus: To bardzo ciekawe. Ja mam „Gazetę Wyborczą”, i w niej jest ten artykuł, na pierwszej stronie. Może ktoś złośliwie wziął nożyczki i z twojej „Gazety” go wyciął?
            Idiocka Baranowska Skretyniała
            • Gość: trudziorrus Re: Ktoś wyciął nożyczkami artykuł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 17:31
              do know1: uwielbiam to po prostu, zamiast argumentów stosuje się wyzwiska... jeszcze....
              • know1 Jakie wyzwiska? 17.01.11, 19:56
                Jakie wyzwiska? Ja się tak nazywam: Idiocka Baranowska, z domu Skretyniała. To moje nazwisko, a nie przezwisko... :-)) A "Gazeta" była w kiosku już ok. godz. 7, nie trzeba było czekac do godz. 16.
    • kielczanka.inc Wytropili policyjne chomiki 17.01.11, 10:24
      I znowu kolejna wpadka na Komisariacie I , widać komendant tego komisariatu zupełnie nie panuje tam nad sytuacją. Ciekawe co zrobi komendant miejski , czy rozliczy go za BRAK NADZORU ? Pytanie retoryczne , oczywiście że NIC ha ha ha Byłych komendantów od razu wywalało się na pysk , ale tu mamy do czynienia z typowym "kolesiostwem" Wszyscy o tym wiedzą , ale każdy woli milczeć ze strachu przed degradacją . A "układ jędrzejowski "nadal kwitnie .Zupełna paranoja !!
    • kielczanka.inc Wytropili policyjne chomiki 17.01.11, 12:40
      A tak na marginesie: w artykule napisano cytuję " że ludzi z doświadczeniem w policji brakuje" , może więc się ktoś wreszcie zainteresuje tym tematem i przeanalizuje posunięcia kadrowe za obecnego komendanta miejskiego w kielcach. ILU DOŚWIADCZONYCH POLICJANTÓW MOGŁO PRACOWAĆ NADAL , A BYCZY SIĘ NA EMERYTURACH. A dlaczego? Odpowiedź jest prosta.Trzyma się na stołkach osoby z "własnego" grona , odsuwa się doświadczonych policjantów , lecą ze stołka za błahe sprawy w celu obstawienia się "kolesiami" . Z tego powodu odchodzą z pracy doświadczeni policjanci , choć mogliby służyć wiedzą i doświadczeniem jeszcze przez wiele lat. Z braku kompetencji przełożonych , ministerstwo spraw wewnętrznych z budżetu państwa opłaca młodych emerytów. TO JEST CHORE! Ktoś powinien się wreszcie temu przyjrzeć. Dość marnowania potencjału ludzkiego i pieniędzy podatników!!!
      • Gość: glina Re: Wytropili policyjne chomiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 17:58
        Nie tego, przełożony obstawia sie jeszcze bardziej "nie tego" policmajstrami, i jak się popatrzy z perspektywy lat, to faktycznie w policji pracują (już nie slużą jak to było kiedyś!!!!!) jakies nierozgarniete chłopoki z jednej wsi, często oderwane od pługa, bo się ma kumotra we policji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka