katarzynackgw 25.07.16, 14:02 Czy ktoś orientuje się gdzie najlepiej wykonać badanie wzroku pod kątem doboru okularów? I gdzie jest najlepszy wybór oprawek i doradztwo w ich doborze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: optyk i okulary w Kielcach - gdzie? IP: *.146.139.54.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.10.16, 19:00 W przychodni sportowej na Artwińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: optyk i okulary w Kielcach - gdzie? IP: 188.241.25.* 11.06.19, 14:52 W OkoEkspert na Zagórskiej. Zrobisz tam badanie wzroku i wybierzesz świetne oprawki! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.p Re: optyk i okulary w Kielcach - gdzie? 15.07.19, 10:42 Polecam Okoekspert na Zagórskiej. Świetnie przeprowadzone badanie wzroku oraz szybka realizacja zamówienia, jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
baska.n Re: optyk i okulary w Kielcach - gdzie? 23.07.19, 10:41 Ja równiez polecam OkoEkspert na Zagórskiej 15. okoekspert.pl/ Po pierwsze mają świetny sprzęt oraz lekarzy, którzy są specjalistami w chorobach oczu, a po drugie mają super wybór oprawek oraz bardzo konkurencyjne ceny względem innych salonów w Kielach. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kottermarcin51 Re: optyk i okulary w Kielcach - gdzie? 02.09.20, 11:02 Oprawki polecam od Okoekspert na Zagórskiej Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinagrap Re: optyk i okulary w Kielcach - gdzie? 08.09.20, 14:21 Najlepiej to do okoekspert, nie tyle co po okulary ale tez i na badania, mają tam świetny i jeden z najbardziej profesjonalnych sprzętów a doktorzy są na tym samym poziomie polecam. okoekspert.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Nowak Re: optyk i okulary w Kielcach - gdzie? IP: 213.77.117.* 04.11.20, 11:21 Najlepszym wyborem będzie optyk OkoEkspert w Kielcach, sam kupowałem u nich okulary i doświadczone osoby pomagały mi w ich doborze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia R Re: optyk i okulary w Kielcach - gdzie? IP: 188.241.25.* 20.05.21, 02:24 Oko Ekspert to profesjonaliści jeżeli chodzi o wszelkie badania wzroku. Oprawki również z przyjemnością można tam wybrać , są bardzo dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia R Re: optyk i okulary w Kielcach - gdzie? IP: *.centertel.pl 31.05.21, 13:31 W salonie Oko Expert jest bardzo duży wybór oprawek w przystępnych cenach. Badania również są wykonywane bardzo dokładnie i są darmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka1 Re: optyk i okulary w Kielcach - gdzie? IP: *.centertel.pl 31.05.21, 13:33 Oko Expert jest na prawdę godne polecenia. Widać pełen profesjonalizm. Polecam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola123 Re: optyk i okulary w Kielcach - gdzie? IP: *.centertel.pl 31.05.21, 13:34 Polecam bardzo Oko Expert :) Odpowiedz Link Zgłoś