Dodaj do ulubionych

Salon Optyczny OkoEkspert

20.05.19, 11:04
Cześć wszystkim !

Chciałam polecić Wam z całego serca Salon Optyczny OkoEkspert na Zagórskiej 15 w Kielcach!

Po raz pierwszy udało mi się trafić na tak profesjonalną Panią doktor Barchan-Tworek !
Pani doktor bardzo profesjonalnie podeszła do badania wzorku. Pierwszy raz miałam zrobione kompleksowe badania : miałam zrobiony pomiar ciśnienia oka, bardzo dokładnie zbadane pole widzenia oraz ostrość. Jestem w stu procentach zdowolona z Pani doktor jak i całej obsługi w Salonie! Panie dobrały mi idealne oprawki i szkła.

Czuję się w nich świetnie!

Szczerze Polecam cały Salon Optyczny Oko Ekspert! OkoEkspert !
Obserwuj wątek
    • garbarczyk.agata1 Re: Salon Optyczny OkoEkspert 22.05.19, 13:36
      Również polecam cały Salon OkoEkspert! Byłam u Pani dr. Agnieszki Woźniak i jestem bardzo zadowolona z profesjonalnie przeprowadzonego badania! Mam super dobrane soczewki! Jestem bardzo zadowolona oraz będę na pewno tam wracać!
      • mari382 Re: Salon Optyczny OkoEkspert 27.02.20, 16:08
        Czy to ta sama dr Woźniak, która przyjmuje, na Dalekiej w Kielcach?
        Potrzebuje fachowego dobrania okularów do wady wzroku, a inny lekarz mi źle dobrał i pieniądze za okulary wyrzuciłam w błoto, a to były niemałe pieniądze.
    • porzucek.aania Re: Salon Optyczny OkoEkspert 27.05.19, 10:53
      Ja równiez polecam salon OkoEkspert! Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Pani dr Barchan-Tworek bardzo profesjonalnie zbadała mój wzrok i odpowiedziała na wszystkie pytania! Również jestem pod ogromnym wrażeniem pomocy w doborze odpowiednich oprawek oraz tym jak duży wybór jest w salonie! Wybrałam oprawki z Hugo Boss'a i porównująć stosunek jaości do ceny jest to kolejny plus tego salonu!
    • porzucek.aania Re: Salon Optyczny OkoEkspert 28.05.19, 12:44
      Również się nie zawiodłem! Byłem w Daleszycach w OkoEkpert i jestem bardzo zadowolony! Dzieuję całej ekipie za świetną obsługę zaczynając od badania i kończąc na pomocy w doborze okularów!
      • Gość: Mienka Re: Salon Optyczny OkoEkspert IP: 188.241.25.* 03.06.19, 10:47
        Również przyłączę się do podziękowań dla całej załogi Oko Ekspert. Pierwszy raz spotykam się z takim profesjonalizmem na każdej płaszczyźnie, począwszy od badania wzroku a kończąc na obsłudze klienta. Polecam serdecznie
    • Gość: Paweeeł Re: Salon Optyczny OkoEkspert IP: 188.241.25.* 12.06.19, 16:04
      Również polecam, świetny wybór markowych oprawek oraz bardzo profesjonalna obsługa klienta. Pierwszy raz wzięto pod uwagę kształt twarzy przy doborze oprawek. Na prawdę jestem miło zaskoczony!
    • matys.iwona Re: Salon Optyczny OkoEkspert 27.06.19, 15:12
      Byłam 3 tygodnie temu w salonie i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Profesjonalna obsługa klienta jakiej w Kielach brakuje w takich miejscach. Panie bardzo rzeczowo pomogły dobrać mi oprawki do kształtu twarzy.
      Dodatkowo Pani dr. Barchan-Tworek bardzo dobrze dobrała mi szkła korekcyjne. W przeszłości bardzo bolała mnie głowa od zle dobranej korekcji.
      Teraz chodzę w okularach codziennie i nie mam żadnego dyskomfortu.
    • monika.p Re: Salon Optyczny OkoEkspert 12.07.19, 10:21
      Po wszystkich dobrych opiniach i poleceniach w internecie, ja również umówiłam się tam na wizytę. Jestem zadowolona z dobrze przeprowadzonego badania. Również Panie w salonie bardzo fachowo pomogły dobrać mi oprawki do kształtu twarzy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka