lumpior 11.01.21, 20:06 wiadomosci.wp.pl/jaroslaw-kaczynski-nie-chce-przeprosic-radoslawa-sikorskiego-jest-kasacja-od-wyroku-6596037380873088a // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniarada Re: PrezesPan nigdy nikogo nie przeprasza. 14.01.21, 14:17 Oj nie lubią cię koleżko na forach oj nie lubią .lumpior Re: lumpior ja nie lumpior 18.06.13, 14:31 tujacek napisał: > Szukaj kompanów gdzie indziej :>>> tujacek,ja nie tujacek ,a na pytania sie odpowiada a nie filozofuje.Jasne? Odpowiedz Cytuj Link Zgłoś tujacek Re: lumpior ja nie lumpior 18.06.13, 14:45 Te SB-eckie nawyki to wy sobie możecie lumpior w dupę wsadzić :>>> Odpowiedz Cytuj Link Zgłoś Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: PrezesPan nigdy nikogo nie przeprasza. 14.01.21, 15:18 taniarada napisał(a): > Oj nie lubią cię koleżko na forach oj nie lubią .lumpior > Re: lumpior ja nie lumpior > 18.06.13, 14:31 > tujacek napisał: > > > Szukaj kompanów gdzie indziej :>>> > tujacek,ja nie tujacek ,a na pytania sie odpowiada a nie filozofuje.Jasne? > Odpowiedz Cytuj Link Zgłoś > tujacek > Re: lumpior ja nie lumpior > 18.06.13, 14:45 > Te SB-eckie nawyki to wy sobie możecie lumpior w dupę wsadzić :>>> > Odpowiedz Cytuj Link Zgłoś Ot bełkot,bulgot świra,ćwoka. Dla odprężenia polecam moją sygnaturkę i wizytę u psychiatry a nawet u egzorcysty. Biedny,sfrustrowany niewolnik własnej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: PrezesPan nigdy nikogo nie przeprasza. 14.01.21, 18:25 lumpior Re: Gdzie jest "Kolter"? 25.01.20, 08:35 oszo-lom-z-rm napisał: > Gdzie jest kotlet? Chyba został usmażony i zjedzony ... Byłeś,jesteś i będziesz idiotą,oszołomem.Wszystkich tak traktujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: PrezesPan nigdy nikogo nie przeprasza. 14.01.21, 18:28 Lump napisał A co czytasz jełopie? Sygnaturka jest do oglądania,to obraz filmowy. Ale kretyn coś czyta? No właśnie . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: PrezesPan nigdy nikogo nie przeprasza. 06.02.21, 22:30 Nie lubią cię lump na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: PrezesPan nigdy nikogo nie przeprasza. 06.02.21, 22:47 taniarada napisał(a): > Nie lubią cię lump na tym forum. taniarada: W razie wojny, w pierwszej kolejności bedę strzelal do okolicznych bolszewików, lewactwa i szmalcowni, a później do wroga.Po to by po zwycięstwie żyć w prawdziwie wolnej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Re: PrezesPan nigdy nikogo nie przeprasza. 13.02.21, 07:19 Nie myśl tak, nie pisz , nie mów, NIE PLANUJ STRZELANIA z takim zamiarem. Czy naprawdę chcesz postępować jak czerwoni, brunatni, tęczowi czy wszelka zaraza multi-kulti ? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: PrezesPan nigdy nikogo nie przeprasza. 09.02.21, 18:35 Czy wiesz coś o Echo Kielce i redaktorze Wróblu ? Echo Dnia, to taka komunistyczna jak do tej pory kielecka Trybuna Ludu. Czego się spodziewać? To ten od Pawłowicz . Odpowiedz Link Zgłoś