izamr 03.01.05, 15:18 polećcie mi dobrego pediatrę w Kielcach. najlepiej jakby mial coś wspólnego z alergologią. iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebbe Re: jaki pediatra? 01.02.05, 11:22 W tym samym celu weszłam na to forum!!! Pytanie z ust mi wyjęte! Słyszałam, że dobra jest Lelas, przyjmuje w por.alergologicznej na Mickiewicza i jako pediatra na Ślichowicach.Noszę się z zamiarem przepisania dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: jaki pediatra? 06.02.05, 10:55 O doktor Lelas słyszałam koszamarne opinie i to od jej kolegów lekarzy także. Z czystym sumieniem moge polecic Dr. Wiewiórowską- alergolog , przyjumuje panstwowo na Kosciuszki w przychodni szptalika z Langiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Re: jaki pediatra? 28.08.05, 20:54 Przysięgam na wszystko, bo to sprawdzone przeze mnie i moje koleżanki - najlepszy pediatra to dr WRZOŁEK, jednocześnie alergolog.Państwowo- na Mickiewicza, prywatnie- Duża 24.Nie pożałujesz.ONA WYLECZY WSZYSTKO. Odpowiedz Link Zgłoś
ezagraj Re: jaki pediatra? 18.10.05, 12:27 My polecamy Domagałę prywatnie na Dąbrowie UL. Gomółki 74 tel.601447057 a na ZOZ w Bilczy w przychodni. W Bilczy przyjmują też inni dobrzy specjaliści głównie pracownicy szpitalika na Langiewicza. Proponuje zadzwonić do Bilczy i się spytac kto jest alergologiem u nich zamiast przepłacać prywatnie. W Bilczy wizyta u pediatry nie różni się niczym od prywatnej wizyty tam nie ma tzw. hurtu na pacjenta poświęca się około 20 minut. Tel do NZOZ w Bilczy 3117704. Jedyny mankament to te 15km od Kielc. Pozdrawiam Edyta gg5895723 Odpowiedz Link Zgłoś
mesia2508 Re: jaki pediatra? 21.01.06, 21:03 jeśli chodzi o Domagałę to trudno powiedzieć o przepłacaniu. Myślę że 40 zł za wizytę(w domu) to nie majątek. Od "stałych pacjętów" bierze nawet mniej. Jest naprawdę skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
1514a Re: jaki pediatra? 01.07.06, 20:06 Ja polecam dr Chamerską. Przyjmuje w przychodni na ul. Warszawskiej na Uroczysku w poniedziałki i piątki,w przychodni na ul. Pocieszkiw poradni pulmonologicznej, prywatnie na Domaniówce. A jeśli chodzi o Wrzołek na Mickiewicza to właśnie od niej uciekłam do dr Chamerskiej. Dr. wrzołek nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkax Re: jaki pediatra? 05.07.06, 20:27 Domagała owszem może i jest dobrym pediatrą (nie wiem bo nie korzystam z jego usług) ale chyba nie jest alergologiem prawda? Odpowiedz Link Zgłoś