Dodaj do ulubionych

Dobra kosmetyczka w Kielcach???

29.03.05, 16:23
Witam:)))Z wiosna chciałabym odwiedzić jakis dobry i profesjonalny gabinet
kosmetyczny celem odswieżenia się,hmmmm:)))Tylko nie bardzo mam pomysł na to
jaki gabinet wybrać.Nie chce iść w ciemno i dlatego potrzebuję waszych
rekomendacji.Zalezy mi żeby było czysto,fachowo i efektywnie!!!.Czekam na
wasze sugestie
Pozdrawiam
Gonia mama Jasia
Obserwuj wątek
    • aniapatryk Re: Dobra kosmetyczka w Kielcach??? 01.04.05, 09:36
      Ja chodze żadko z braku czasu, ale polecam kosmetyczke na hipotecznej salon New
      Face. Jest to w tej czesci hipotecznej, pomiedzy Moniuszki a Sienkiewicza.
      Gabinet jest jakby na tyłach Fantazjusza w bramie, wchodzi sie po schodach, ma
      jedna z najnowszych form oczyszczania skory bez wyciskania:)i bólu. Zapisac sie
      nalezy do włascicieli Pani Małgosi:)
      ania
    • caffekm Re: Dobra kosmetyczka w Kielcach??? 12.04.05, 08:50
      Ja polecam Salon Urody na rogu Warszawskiej i Przecznicy (tej uliczki która
      dochodzi do Targowej). Tam jest pani Ania, bardzo profesionalna kosmetyczka.
      Korzystałam z jej usług przed ślubem i byłm bardzo zadowolona. Niestety nie
      jest tanio.Ale warto.
    • izaizai Re: Dobra kosmetyczka w Kielcach??? 17.11.21, 11:11
      Bardzo fajne kosmetyczki sią w Klinice Piękna na ul Częstochowskiej. Korzystam z ich usług już od ponad roku. Zawsze jest przyjemnie i miło. Dziewczyny są perfekcyjne. Pracują na odpowiednich kosmetykach. Mają szeroki zakres usług. Są dobre w swojej profesji.
    • annamaaj123 Re: Dobra kosmetyczka w Kielcach??? 24.08.22, 09:42
      Może ktoś dalej szuka dobrego salonu, w takim razie polecam serdecznie Perfect Look Clinic przy ul. 1 Maja. Świetna obsługa, profesjonalne podejście i bardzo miła atmosfera, sprawdźcie same: perfectlook.clinic/gabinety/plc-kielce/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka