Dodaj do ulubionych

Głosuję na Konstantego Miodowicza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:36
Bo na kogo mam głosować? Może na Stępnia, czy Kizińską albo Kałamagę?
Przecież oni Miodowiczowi do pięt nie dorastają. Oni nawet nie wiedzą, co to
jest Polska.
A może głosować na Mariusza Olszewskiego, drobnego karierowicza, który
sprzymierzył się z mającym całkowicie odmienne poglądy Józefem Niedzielą?
Miodowicz w porównaniu z tymi ludzikami jest geniuszem.
Obserwuj wątek
    • Gość: pytanie... Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:53
      a na senatora, to na kogo...? Kostek wiedzial a całej mafi paliwowej za czasow
      AWS i nic nie zrobil
      • Gość: beata Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 00:07
        Możliwe, że na senatora na posła Nowaka.
        Za rządów AWS Konstanty Miodowicz nie był już szefem służb specjalnych.
        A J&S została do rynku paliwowego dopuszczona za rządów SLD. Wtedy chyba
        Konstanty Miodowicz został ze służb usunięty.
        • ubekkubek SLD zrobi Wam dobrze! Głosujcie na członków. 30.08.05, 00:54
          • Gość: tuturutu nadchodzi AWS-bis za 4lata bedzie SLD-bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 10:23
            miodzio i te jego prowokacje na cimoszeicza?, tu stracił moj glos! nie lubie
            czarnej kampani i podkladania swini!?
            • Gość: sondaz miodowicz czy jest on prowokatorem tej komedi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 10:29
              jak sadzicie? pierwsze skrzypce :) ?
              • Gość: babetka Pan Cimoszewicz jest prowokatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 14:46
                Tak jest wg mnie. To pan Cimoszewicz na tym zyskuje i inspiratorami prowokacji
                są najbliżsi współpracownicy pana Cimoszewicza.
                • Gość: ciekawskkkki przeciez to nie ma sensu W.Cimoszewicz stracil!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:20
                  a to dzieki Miodowiczowi? ktory nie wiadomo skad znalazl takich nie
                  wiarygodnych i prostackich swiadkow <nie sprawdzajac jej wiarygodnosci
                  wczesniej, ani wiarygodnosci materiału dowodowego> kto to jest ta jarucka? jak
                  dla mnie to kobieta bez honoru ktora chce sie zemscic za to, ze cimoszko nie
                  dal jej wyjazdu do wloch gdzie by sie mogla opalać za publiczną kase?! ciekawe
                  czy cos zyskała przez tą PrOwokacje??
                  • Gość: babetka Re: przeciez to nie ma sensu W.Cimoszewicz straci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:29
                    To może pan Miodowicz miał prowadzić prywatne śledztwo i zatrudnić detektywów?
                    Jeżeli pani Jarucka jest kobietą bez honoru, to pan Cimoszewicz dobiera sobie
                    odpowiednich przyjaciół i współpracowników. Sam wszak honorem nie grzeszy :)))
                    • Gość: gosciu POWINIEN! W KONCU JEST POSŁEM ŚLEDCZYM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:26
                      a to ze musial zweryfikowac i sprawdzic A. J. i czy dokumenty którymi sie
                      posluguje czyli (sfałszowane pelnomocnictwo) jest dokumentem prawdziwym lezy w
                      jego kompetencjach!?! Jak można kogos oczerniac -posrednio, dopuszczajac
                      takiego swiadka nie majac 100% pewnosci czy, dokumenty ktorymi sie posluguje
                      przed opinia publiczna, sa prawdziwe??

PRZECIEZ NIE TRZEBA BYC GENIUSZEM ALBO ZWOLENNIKIEM CIMOSZEWICZA ZEBY WIDZIEC
                      ZE JEST TO PROWOKACJA? czy nie jest tak?!

ZNIZYC SIE DO POZIOMU JARUCKIEJ?!

Kaczor, Rokita- PO, Cimoszenk, na pewno by tego nie zrobili!

WALKA POWINNA BYC CZYSTA, KONKRETNA, OPARTA EWENTUALNIE NA FAKTACH, NIE MOZNA
                      CZEGOS TAKIEGO ROBIC-oczerniac kogos sfalszowanymi dokumentami jak to zrobila
                      jarucka i nie mozna jej bronic! zwlaszcza widzac ze nie ma racji!!!

WSTYD? CZY PAN MIODOWICZ POWIENIEN SIE WSTYDZIC? CZY NIE POWIENIEN ZWERYFIKOWAC
                      MATERIALU DOWODOWEGO KTORYM POSLUZYLA SIE JARUCKA- DOBRZE WIEDZAC O ISTNIENIU
                      TEGO PELNOMOCNICTWA, KTORE POZNIEJ BIEGLY OCENIL JAKO FAŁSZYWE (MAM PRZED
                      OCZAMI KONFERENCJE PRASOWA NA KTOREJ MIODOWICZ POKAZYWAL DZIENNIKARZOM TO
                      PELNOMOCNICTWO Z CYNICZNYM USMIESZKIEM NA TWARZY!) ZANIM oczerni SIE kogos
                      TRZEBA WIEDZIEC CZY MA SIE 100% RACJE I CZY DOWODY SA PRAWDZIWE!!!
                      • Gość: babetka Nie krzycz, bo to nawyk komunistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:33
                        Pani Jarucka zeznawała pod przysięgą. Pan Miodowicz nie jest od weryfikowania.
                        Od weryfikowania jest cała komisja, prokuratura i sądy.
                        Jeżeli pani Jarucka powiedziała prawdę, to pan Cimoszewicz jest szują.
                        Jeżeli natomiast świadomie powiedziała nieprawdę, to była na pewno przysłana
                        przez pana Cimoszewicza i w tym przypadku pan Cimoszewicz jest również szują.
                        A pan Miodowicz nikogo nie oczernia.
                        • Gość: gosciu twoje argumenty swiadcza o braku wiedzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:38
                          osoba ktora przyprowadza swiadka i dostaje JAKZE TO "WSPANIAŁE" dowody i
                          informatora! powinna sprawdzac wiarygodnosc tych informacji i dowodow zanim
                          opubliczni tresc tych niusów! Zwlaszcza kiedy jest sie Poslem na sejm RP!

zanim Anna J. trafila do komisji niektorzy poslowie naglosnili ta sprawe wiec
                          oczernienie Cimoszki mialo miejsce jeszcze za nim trafila przed komisje.
                          co ty piszesz wogole? zrodlo skad trafila AJ do pana Miodowicza zostalo podane
                          nawet przez prase!
                          Polecam przeczytaj komentarz do calej sprawy J.Kaczynskiego, J.M.Rokity-ktorego
                          bardzo szanuje.
                          • Gość: gosciu najwazniejsze to umiec sie przyznac do bledu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:06
                            "klapki na oczach" babetko nic wiecej...najwazniejsze to umiec sie przyznac do
                            bledu, (czyli publicznie powiedziec ze nie-potrzebnie zawierzylo sie jaruckiej)
                            nawet nie trzeba nikogo przepraszac!- chociaz moznaby!
                            czasem tylko tak mozna wyjsc z twarza... ale nie-kazdy potrafi sie przyznac do
                            bledu mimo tego ze wszyscy go widza!

po co byc szowinistą Babetka? po co ta wrogosc i nienawisc polityczna?(GRA-to
                            nie teatr)
                            moze oddam glos niewazny w tych wyborach parlamentarnych?!(zeby zaznaczyc ze
                            chce glosowac a nie mam na kogo) od lewej do prawej kazdy sie gryzie i
                            wyniszcza
                            a nie lepiej zrobic cos wspolnie dla Polski??? z kozyscia dla wszystkich- dla
                            nas wyborców!
                            • Gość: babetka Re: najwazniejsze to umiec sie przyznac do bledu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:16
                              Właśnie - pan Cimoszewicz powinien przyznać się do błędów, w tym do tego, że
                              nie zna się na ludziach i lubi kłamać i nie powinien zajmować się polityką.
                              • Gość: gosciu dlaczego ty wogole Babetko nie masz argumentow??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:47
                                albo nie wiesz co sie do ciebie mowi albo jestes tak zaslepiona panem
                                Konstantym Miodowiczem?
                                czy ty przypadkiem nie pracujesz dla niego? poza tym to co robisz nazywa
                                sie "niedzwiedzia przysluga" mysle ze tylko przeszkadzasz panu Miodowiczowi
                                tymi swoimi wypowiedziami z zupelnym brakiem logicznej argumentacji!

"pracownica Cimoszewicza" juz nia nie jest od dluzszego czasu bo sie na niej
                                poznal. A ty nadal piszesz tak jakby byla wciaz jego co-najmniej kolezanka!

Pytam sie po raz ostatni czemu bronisz ciagle Jaruckiej? dla przypomnienia
                                powiem ze ani rokita ani cimoszewicz tego nie robią nawet wassermann powiedzial
                                ze ona kreci! tylko twoj pan posel Miodowicz i pan Giertych nadal jej bronia!

wyjasnij mi to. tylko uzyj wreszcie jakis sensownych argumentow a-nie lej juz
                                wiecej wody!!! jak to jest na reke cimoszewiczowi skoro mu ubyło poparcia?????
                                zupelny brak logiki!!!
                                ty chyba nie wiesz co piszesz!
                                • Gość: babetka Kłamiesz gościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:33
                                  Nie bronię pani Jaruckiej. To ty bezrozumnie atakujesz pana Modowicza nie
                                  przedstawiając żadnych dowodów i faktów.
                                  I to Ty powinieneś przedstawić sensowne argumenty przeciwko panu Miodowiczowi.
                                  Jak na razie takich nikt nie przedstawił i pan Miodowicz jest nadal człowiekiem
                                  szlachetnym, a Cimoszewicz nikczemnym.

I nie obchodzi mnie co robi Rokita, Cimoszewicz i Wassermann, bo ja mam swój
                                  rozum, czego i Tobie życzę.
                                  • Gość: gosciu nie denerwuj sie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:32
                                    nie denerwuj sie:) zlosc pieknosci szkodzi:)

ja nie klame! a przede wszystkim nie atakuje pana Miodowicza!!!
                                    zreszta po rozmowie z Tobą widze ze kiepska/i z Ciebie partner/ka do polemiki:(
                                    wyciagasz zle wnioski i wogole nie argumentujesz!

ja tylko probuje Ci udowodnic ze zanim kogos sie oczerni powinno sie
                                    przynajmniej miec czym oczernic, czyli miec prawdziwe dokumenty i wiarygodnych
                                    swiadkow a nie sfalszowany dokument i swiadka zeznajacego kłamstwa, a jezeli w
                                    toku wydarzen, co jest okolicznoscia w pełni usprawiedliwiajaca pana
                                    Miodowicza, wyjdzie ze dokument byl podrobiony a swiadek kłamie powinno
                                    publicznie sie przyznac do błedu-do ktorego kazdy ma prawo!
                                    a nie trwac w blednym przekonaniu ze Jarucka jest w-porzadku a Cimoszewcicz
                                    nie wiadomo co tam nakrecil!

dlatego sadze ze pan poseł Miodowicz (w momencie kiedy sie dowiedzial,
                                    przyjmujac ze od samego poczatku nie wiedzial, ze pelnomocnictwo jest roboty
                                    jaruckiej i Cimoszewicz nie mial nic z nim wspolnego oraz ze jarucka kieruje
                                    sie prawdopodobnie motywem zemsty za nie otrzymanie stanowiska dla meza w
                                    słonecznej Italii, o co zabiegała) powinien skrytykowac dzialanie prowokatorki
                                    jaruckiej:) i przyznac sie, ze dal sie wciagnac w jej brudną gre ktora toczy
                                    sie na oczach calej Polski w czasie kampanii wyborczej!

to tyle co chcialem napisac od siebie. Mam nadzieje ze nie bedziesz sie
                                    denerwowac bo nie jest moim celem wywołanie u kogo kolwiek a przede wszystkim u
                                    Ciebie złosci!
                                    goraco pozdrawiam
                                    i zycze trafnego wyboru podczas wyborów:)
                                    wiem i wierze w to ze pan poseł Miodowicz bedzie godnie reprezentował nasz
                                    region!
                                    • Gość: babetka Jesteś gościu śmieszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:44
                                      Pan Midowicz nikogo nie oczernił.
                                      To Ty próbujesz oczernić pana Miodowicza zarzucając Mu to.
                                      Jeżeli dokument był fałszywy, a świadek kłamliwy to też nie była wina pana
                                      Midowicza. Świadek zeznawał pod przysięgą i może być pociągnięty do
                                      odpowiedzialności karnej za składanie fałszywych zeznań.
                                      Świadek wydawał się być wiarygodny, do to przecież asystentka pana
                                      Cimoszewicza, a mąż świadka zatrudniony w ABW.
                                      Ale widocznie tym, którzy mają kontakt z panem Cimoszewiczem nie można wiarzyć,
                                      bo nauczyli się od Niego kłamać.
                                      Pan Midowicz nie uczestniczy w brudnej grze. W brudnej grze uczestniczy pan
                                      Cimoszewicz, który chce uniknąć odpowiedzialności za swoje kłamstwa i
                                      nielegalne operacje finansowe.

Pan Miodowicz będzie na pewno godnie reprezentował nasz region :)
                                      • Gość: gosciu zachowanie jak u szowinistki! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:17
                                        powiem Ci jedno brak mi slow ... jestes szowinistką! juz nic wiecej nie powiem
                                        bo nie bede sie powtarzal a ty mi nie potrafisz odpowiedziec na pytania zadane
                                        przeze mnie:( szkoda!
                                        • Gość: babetka Zamurowało Cię Gościu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:35
                                          Chyba dlatego że pan Miodowicz żadnych krytyk się nie boi, bo jest szlachetny.
                                          A pana Cimoszewicza nie da się obronić, bo jest kłamczuchem.
                                          • Gość: gosciu kult jednostki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:49
                                            widze ze cofnelas sie kilkadziesiat lat wstecz:)
                                            • Gość: babetka Re: kult jednostki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:10
                                              Ja się nie cofnęłam. Doceniam uczciwego i szlachetnego człowieka jakim jest pan
                                              Miodowicz.
                                              A kult jednostki istnieje nadal. Istnieje kult Kwaśniewskiego, kult
                                              Cimoszewicza i jeszcze kilka kultów.
                                              Ci osobnicy stoją ponad prawem chociaż jest udowodnione, że nie mają czystych
                                              rąk. A wrzskliwa gawiedź oddaje im pokłony.
                                              • Gość: Kiniu ale ty udawadniasz ze czcisz K.Midowicza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:28
                                                jest taki , taki taki taki jest super, wspanialy, najlepszy, extra, bomba,
                                                najinteligentniejszy, najnajszy blebleble... zygac sie chce...
                                                wazelina z ciebie czy nie?
                                                ile ty masz lat dziecko???
                                                • Gość: babetka Re: ale ty udawadniasz ze czcisz K.Midowicza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:41
                                                  Nie napisałam, że jest super, wspaniały, najlepszy, extra, bomba,
                                                  najinteligentniejszy.
                                                  Napisałam, że jest inteligentny, uczciwy, szlachetny. Bo taki jest.

Znowu ktoś zaczyna o wymiotach :(
                                                  Mam nadzieję, że to nie jesteś tym łachmytą, który się pode mnie podszywa.
                                                  Bo to musi być komunistyczna szuja, która czci Cimoszewicza.
                                                  Ile mam latek, to moja sprawa. Ale jestem ładna :)
                                                  • Gość: kiniu ładna mozliwe bo uroda z inteligencja nie w parze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:48
                                                    uzasadnij swoje tezy na temat Miodowicza!
                                                    np: dlaczego szlachetny???
                                                  • Gość: babetka Jestem ładna, powabna i bardzo inteligentna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 01:01
                                                    Dlatego szlachetny, bo uczciwie i z poświęceniem pracuje dla Polski
                                                    przedkładając Jej dobro nad swoje wygody i znosząc z godnością brutalne ataki
                                                    komunistycznych popaprańców.
                                                  • Gość: kiniu jestes zindoktrynowanym manekinem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 01:14
                                                    a twoje zachowanie wyglada jak to ktore opisujesz u tych ludzi :) nazwa jest
                                                    tylko inna a poza nia wszystko to samo.... niestety
                                                  • Gość: kiniu jestes zindoktrynowanym manekinem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 01:15
                                                    a twoje zachowanie wyglada jak to ktore opisujesz u tych ludzi :) nazwa jest
                                                    tylko inna a poza nia wszystko to samo.... niestety
                                                  • Gość: babetka To raczej Ty jesteś zaślepiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 01:23
                                                    Nie potrafisz przedstawić żadnego argumentu przeciwko panu Miodowiczowi więc
                                                    posuwasz się do rzucania inwektyw pod moim adresem, tak jak ten, który się pode
                                                    mnie podszywa.
                                                  • Gość: lewy kibic Re: Jestem za Grzegorkiem a p-ko Midowiczowi IP: *.citynet.pl 06.09.05, 15:54
                                                    Czytam i oczom nie wierzę. Miodowicz i Miodowicz. A dlaczego nie Grzegorek?
                                                  • Gość: babetka Re: Jestem za Grzegorkiem a p-ko Midowiczowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:57
                                                    Ponieważ Grzegorek nie dorównuje panu Miodowiczowi. A gdybyś uważnie przeczytał
                                                    wypowiedzi w tym wątku, to byś wiedział, że poseł Nowak twierdzi, że Grzegorek
                                                    jest nieuczciwy.
                                          • Gość: lewy kobic Re: Zamurowało Cię Gościu? IP: *.citynet.pl 06.09.05, 15:50
                                            Miodowicz jest szują wielkiego formatu. Bije od niego fałsz, fałsz,fałsz. A
                                            dlseczego posełem z PO w Kilelcach ma nie zostać Krzysztof Grzegorek? Facet z klasą!
                                            • Gość: babetka Re: Zamurowało Cię Gościu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:59
                                              Jesteś chyba biednym komunistycznym zboczeńcem.
                                              Głosuj na Cimoszewiczam jak inni debile :)
                                        • Gość: lewy kibic A dleczego nie Grzegorek? IP: *.citynet.pl 06.09.05, 15:48
                                          • Gość: babetka Ponieważ pan Miodowicz jest lepszy n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:00
                          • Gość: babetka Re: twoje argumenty swiadcza o braku wiedzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:13
                            M. Rokita, którego bardzo szanujesz twierdzi ni mniej ni więcej, że
                            Cimoszewiczowi sprawa Jaruckiej jest na rękę.
                            Pan Miodowicz przyprowadził świadka, bliską wspólpracownicę pana Cimoszewicza,
                            świdek złożył zeznania, a teraz jest czas na ocenę wiarygodności.
                            Inna sprawa, że jeżeli świadek składał fałszywe zeznania, to nabył chyba takich
                            manier od pana Cimoszewicza z którym blisko współpracował.
                            • Gość: gosciu Re: twoje argumenty swiadcza o braku wiedzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:48
                              a ja mowie o "pelnomocnictwie" ktore Konstanty Miodowicz pokazywal telewizji!
                              czemu mi nie odpowiadasz konkretnie???
                              • Gość: gosciu Re: twoje argumenty swiadcza o braku wiedzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:50
                                zanim pokaze sie taki dokument trzeba sprawdzic czy jest prawdziwy czy
                                podrobiony...
                                • Gość: babetka Re: twoje argumenty swiadcza o braku wiedzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:35
                                  Gość portalu: gosciu napisał(a):

> zanim pokaze sie taki dokument trzeba sprawdzic czy jest prawdziwy czy
                                  > podrobiony...

A kto tak zarządził?
                                  Może Cimoszewicz kłamczuszek?
                                  • Gość: lewy kibic Re: twoje argumenty swiadcza o braku wiedzy IP: *.citynet.pl 06.09.05, 15:52
                                    Jedynym wiarygodnym kandydatem do selmu w Kielcach jest dr medycyny Krzysztof
                                    Grzrgorek. Pułkownicy na półkę.
                                    • Gość: babetka Re: twoje argumenty swiadcza o braku wiedzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:02
                                      Pan Miodowicz jest uczciwy i szlachetny, a pan Grzegorek nie.
                                      • Gość: fe Re: twoje argumenty swiadcza o braku wiedzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:35
                                        Miodowicz syn komucha i w dodatku prawicowy tajniak to nie do przyjęcia w cywilizowanym świecie ale w Polszcze tak.
                                        • Gość: babetka Re: twoje argumenty swiadcza o braku wiedzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:53
                                          A do przyjęcia jest komuch i tajniak Cimoszewicz do tego syn komucha i tajniaka?
                                          A do przyjęcia jest komuch Kwaśniewski?
                                          Ponoć mają na Niego papiery w Moskwie. Jeżeli nawet nie tajniackie, to
                                          wystarczy pełnomocnictwo dla Kulczyka, którego nie miał prawa udzielać.

Czy o tym, że mają na Niego w Moskwie papiery nie świadczy to, że Putin mówi o
                                          Nim pogardliwie "komsomeolec", a Kwaśniewski milczy?
                                          Czy nie świadczy to, że jedzie pokornie i milcząco na obchody rocznicy i jest
                                          pogardliwie usadzony w trzecim rzędzie z kacykami mongolskimi?
                                          Czy nie żwiadczy to, że jak biją naszych dyplomatów, to nie śmie się odezwać?

To Kwaśniewski chodzi na pasku Moskwy, czy nie?
                                          Mają na Niego papiery, czy nie?
                                          Biesiadował z Ałganowem tak, jak Jego najbliżsi koledzy?
                                          A co wiemy o tatusiu Kwaśniewskiego? Bo niektórzy twierdzą, że był
                                          funkcjonariuszem NKWD.
                              • Gość: babetka Re: twoje argumenty swiadcza o braku wiedzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:34
                                No i co z tego, że pokazywał?
                                Miał prawo i obowiązek pokazać.
                        • Gość: bezrobotny Re: Nie krzycz, bo to nawyk komunistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:20
                          Te, advocatus diaboli,ile dostajesz za ten całodobowy dyżur?
                          • Gość: babetka Re: Nie krzycz, bo to nawyk komunistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:24
                            Ja popieram pana Miodowicza, bo imponuje mi uczciwością i szlachetnością, a nie
                            za pieniądze.
                            • Gość: bezrobotny Re: Nie krzycz, bo to nawyk komunistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:47
                              I tu cię mam. Udzerz pięścią w stół, a nożyce odezwą się same.
                              I jeszcze jedno, "gościu" ma rację! - zero logicznego myślenia pani dyżurna
                              kryształowego pułkownika.
                              • Gość: babetka Re: Nie krzycz, bo to nawyk komunistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:50
                                Szkoda, że nie imponują Ci ludzie szlachetni i uczciwi, tacy jak pan Miodowicz.
                                Pewnie dlatego jesteś bezrobotny.
                                • Gość: xxxxxxxxxxxxx Re: Nie krzycz, bo to nawyk komunistów IP: 195.205.243.* 06.09.05, 11:55
                                  Tak a uczciwości i szlachetności nauczył go tatuś Alfred Miodowicz były
                                  skretarz PZPR:)))........Czy możesz mi wyjaśnić jak w tak szybkim czasie można
                                  dojść do stopnia pułkownika czy szlachetnością i ucziwością?
                                  • Gość: babetka Re: Nie krzycz, bo to nawyk komunistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:36
                                    W jakim krótkim czasie? Opowiedz :)
                                    Właśnie do stopnia pułlkownika można dojść szlachetnością, uczciwością i
                                    kompetencją.
                                    Być może nauczył Go tatuś. Być może doszedł do tego sam.
                                    Cimoszewicza niestety tatuś nie nauczył. Cimoszewicz przejął metody tatusia :)
                                    • Gość: xxxxxxxxxxxxxxx Re: Nie krzycz, bo to nawyk komunistów IP: 195.205.243.* 06.09.05, 12:39
                                      Pytasz w jakim czasie?......poczytaj sobie życiorys pana Miodka....na stronach
                                      sejmowych. ( chyba że skłamał)
                                      • Gość: babetka Re: Nie krzycz, bo to nawyk komunistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:46
                                        Czytałam i wytłumacz mi, prostej kobietce, w jakim czasie?
                                        Bardzo Cię proszę! Podziel się swoimi przenikliwymi wnioskami!
                                        • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxx Re: Nie krzycz, bo to nawyk komunistów IP: 195.205.243.* 06.09.05, 12:53
                                          Czytałaś ? To poczytaj sobie jak inni oficerowie wojska czy policji lub innych
                                          służb dochodzi do tak wysokich stopni a skoro dalej się upierasz że w pare lat
                                          od szeregowego funkcjonariusza dochodzi się do tak wyskokiego stopnia to jesteś
                                          naprawdę ułomym człowieczkiem ......zaślepionym na jego punkcie......( tacy
                                          ludzie już byli którzy tak szybko robili kariery ) polecam historie poczytać.
                                          • Gość: babetka Re: Nie krzycz, bo to nawyk komunistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 13:04
                                            Uświadom mi o Wielki, jak dochodzili i jak doszedł pan Miodowicz?
                                            Kiedy to został tym "szeregowym funkcjonariuszem"?
                                            Czy Ty odbyłeś służbę wojskową?
                                            Może mi polecisz, którą historię mam poczytać :)
                                          • Gość: babetka Wielokroć po x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 13:50
                                            Uświadom mnie biedną kobietę. Nie zachowuj swojej wiedzy wyłącznie dla siebie.
                                            Opowiedz jak się awansuje!
                                            Opowiedz o karierze szeregowego funkcjonariusza Miodowicza!
                                            Zdradź mi, jaką historię czytujesz!
                                    • Gość: lewy kibic Re: Nie krzycz, bo to nawyk komunistów IP: *.citynet.pl 06.09.05, 15:55
                                      Tylko u Napoleona tak się dochodziło. Tajniacy i donosiciele awansowali szybciej.
                                      • Gość: babetka Re: Nie krzycz, bo to nawyk komunistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:05
                                        Toś Ty Historyk niczym Dziubuś Prezydent6.
                                        Rzeczywiście szpicel Jaruzelski awansował szybko. Karierę zrobił także szpicel
                                        Oleksy, Cimoszewicz, Jaskiernia, Wiatr, Belka itp. Nie wiemy na pewno, czy
                                        szpiclem był Kwaśniewski.
        • aron2004 Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza 30.08.05, 06:58
          > Możliwe, że na senatora na posła Nowaka.
          > Za rządów AWS Konstanty Miodowicz nie był już szefem służb specjalnych.
          > A J&S została do rynku paliwowego dopuszczona za rządów SLD.

A dokładnie za rządów obecnego bezpartyjnego kandydata na prezia
      • Gość: bod A ja na kubusia puchatka IP: *.kielce.net.pl 30.08.05, 14:33
        Przynajmniej sobie gębhy Polską nie wyciera
        • Gość: beata Głosuj na Włodzimierza Stępnia IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:02
          To tak, jakbyś zagłosował na Kubusia Puchatka.
      • chen121 Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza 01.09.05, 07:41
        Obecnie jestem za PiS, lecz tam też są podczepieni karierowicze.Myslę, że w PO
        to szczególnie ulokowali się karierowicze porównywalni z SLD.
        Dzis nie widzę żadnego wyborczego sensu!
        • Gość: bzik Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:18
          Karierowicze sa wszedzie. Ale nie wszyscy nimi sa. I tylko to jest pocieszajace.
    • Gość: zula Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:43
      Ciekawe czy w swoim wyuczonym zawodzie ( etnograf) też ?
      Na listach ( wszystkich ugrupowań) są też inni kandydaci. Może warto im się
      przyjrzeć? Niech zastąpią "jedynych, słusznych, sprawdzonych" liderów i
      działaczy.Jest okazja, jak elektorat ruszy główką, to zapachnie świeżością, a
      partie prawicowe i centroprawicowe poprawią swój wizerunek w naszym województwie
      • Gość: beata Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:33
        Pragnę dodać, że pan Konstanty Miodowicz ukończył także studia podyplomowe w
        zakresie pedagogiki i dydaktyki.
        To jest chyba lepsze niż wieczorowe studia AWF lub nawet SGPiS z rekomendacji
        PZPR?
        O studiach na WSP w Kielcach lepiej nie wspominać, bo to nie są studia. Trochę,
        ale tylko trochę lepsza jest PŚk, co widać po snujących się po Kielcach
        osobnikach.
        • Gość: bronx Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:01
          Fajnie, ze masz taki szacunek do Kielc. I kieleckich uczelni. Zebys sie tylko
          na tej arogancji nie przejechala, Beatko.
          • Gość: kamilla Re:Nie głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:12
            Beatka robiaca za fankę Miodownika to sam Konstanty Alfredowicz. Próbuje
            biedak odzyskac stracone i takie numerki wyczynia. Beatko a wiesz ty ile twój
            idol czasu studiował / a w zasadzie męczył / ta etnografie ? A wiesz ty w jakim
            czasie dostał w prezencie / bo jak inaczej / awans z szeregowego
            do ,,pułkownika,,/ pisze w cusdzysłowie z wiadomych powodów. I niech by mu było.
            Ale ostatnia jego kompromitacja wskazuje ze nie jest to powazny facet,
            zorganizowany, panujący nad emocjami. Wykazuje kabotyństwo w wersji niemal
            komediowej. A moze znasz Beatko zasługi Miodowicza dla ziemi z której kandyduje?
            Był inicjatorem jakichś spraw, cos pozytecznego załatwił. A może bronił jakichś
            racji? Widziałas jego chociaż jedno wystapienie sejmowe ? To zwykły kret.
            Dzis reprezentuje kieleckie wczoraj sieradzkie jutro jak będzie trzeba
            zamojskie.
            • Gość: beata Re:Nie głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:23
              Co straconego próbuje odzyskać?
              Nie wiem, ile czasu męczył, ale wiem, że był pracownikiem akademickim na UJ, a
              nie w prywatnej szkółce funkcjonariusza PZPR.
              W tamtych czasach po studiach szło się do SOR i uzyskiwało się stopień
              porucznika. Tak więc w grę może wchodzić awans nie "od szeregowca" lecz "od
              porucznika".
              Ostatnio wcale się nie skompromitował. Kompromitukje się Cimoszewicz, Nałęcz i
              inni PZPR-owscy zaprzedańcy.
              A co ma pożytecznego załatwiać?
              Widziałam wystąpienia sejmowe i widziałam pracę w Komisji. To bardzo
              inteligentny i kompetentny człowiek.
              Nie jest istotne, jaki teren reprezentuje. Istotne jest, aby zrobił coś dla
              Polski. Nie dla Kielc, Kostomłotów, czy Bodzentyna, ale dla Polski. Bo po to
              jest w Sejmie. Mieszka w Busku i ma pełne prawo kandydować z naszego regionu.
              • aron2004 Re:Nie głosuję na Konstantego Miodowicza 30.08.05, 12:29
                Nałęcz był najlepszy jak udowadniał, że jedno oświadczenie to to samo co 3
                oświadczenia

no i Nałęcz jeszcze zapowiadał, że poda Giertycha do sądu za oszczerstwo że
                "Cimoszewicz kłamie". Chyba jednak nie podał.
              • Gość: bronx Re:Nie głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:30
                Kielce, Kostomloty i Bodzentyn leza w Polsce, jesli tego nie zauwazylas. I z
                takich wlasnie Kielc, Kostomlotow i Bodzentynow sklada sie Polska. Moja Polska.
                Ale widocznie nie twoja.
                • Gość: babetka Re:Nie głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:39
                  Wg mnie rację ma Beata. O pomyślność Kielc, Kostomłotów i Bodzentyna niech
                  dbają radni miejscy, gminni, powiatowi i wojewódzcy.
                  Posłowie są o dbania o dobro całej Polski. Jeżeli o to zadbają, to będzie
                  dobrze w Kielcach, Kostomłotach i Bodzentynie.
                  Niech się zajmą uatwami, bo najważniejsze ustawy są newowane przez Trybunał
                  Konstytucyjny. Np. poseł Szczepańczyk z Bodzentyna pracował przy ustawie
                  zdrowotnej i stworzył kuriozum, które zaqnegował Trybunał. A do tego to
                  kuriozum pozbawia mieszkańców Kielc, Kostomłotów i Bodzentyna dostępu do
                  lekarzy specjalistów.
          • Gość: babetka Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:34
            Nie dostrzebam żeby Beata nie miała szacunku dla Kielc.
            Natomiast dwie wymienione kieleckie uczelnie są sklasyfikowane w siódmej
            dziesiątce uczelni w Polsce. Kieleckie prywatne uczelnie nie mieszczą się w
            rankingu.
            • Gość: bronx Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:41
              A ty sie miescisz?
              • Gość: babetka Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:43
                Ja się kochasiu mieszczę na podium :)
                • Gość: bronx Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:44
                  A w spodnium?
                  • Gość: babetka Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:55
                    Gość portalu: bronx napisał(a):
                    > A w spodnium?

Oczywiście. Na koniec dodam, że jestem zgrabna i powabna.
                    • Gość: bronx Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:59
                      Dobrze, ze to koniec, bo sie martwie, czy twoje wypowiedzi sluza sprawie.
        • Gość: trąbalski Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 14:31
          A ja myślałem że aktorskie! Ach! - ta mimika twarzy, modulacja głosu,z
          otwartych , lekko wykrzywionych ust wydobywające się urocze aaaaaaaaaaa...
          między kolejną kwestią czy słowem.
        • Gość: gregor Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 14:50
          Ma tyle lat, że jakby dobrze w papierach poszperał, to pewnie WUML też.Szkoda,
          że jako funkcjonariusz służb specjalnych doświadczeń ( czy wiedzy) pedagoga nie
          wykorzystał w sprawie z niejaką p. Jarucka. Teraz kobieta w ciąży postawiona w
          stan oskarżenia dzięki p.pedagogowi ,gdzieś się musiała zakonspirować.
          • Gość: babetka Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 14:59
            WUML-u to się doszukasz u większości autorytetów na kieleckich wyższych
            uczelniach i pośtród członków SLD.
            Jarucka, przyjaciółka pana Cimoszewicza i Jej mąż zatrudniony w ABW przez
            przyjaciela pana Cimoszewicza Barcikowskiego narajona została panu Miodowiczowi
            przez doradcę pana Barcikowskiego, pana Brochwicza.
            Może dlatego pan Cimoszewicz posłużył się kobietą w ciąży, aby unknęła kary.
            Może pan Cimoszewicz wykorzystuje nauki, jaki otrzymał od swojego tatusi, który
            wg niektórych był funkcjonariuszem "zasłużonej" informacji wojskowej.
    • Gość: beata Konstanty Miodowicz najlepszym kandydatem IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:06
      Widzę, że nie macie żadnych argumentów przeciwko Konstantemu Miodowiczowi.
      Nie macie też żadnych argumentów za Jego konkurentami.

Głosujmy więc gremialnie na Konstantego Miodowicza!
      • Gość: posel nowak Re: Konstanty Miodowicz najlepszym kandydatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:40
        Pani Beato! Z człęym szacunkiem do Pani osoby, ale Pan Miodowicz ma wiele na
        sumieniu. Sa to grzechy zaniechania. Moge pani pokazac dokumenty Z NIK i UOP, z
        czasow AWS, ktore pokazuja, ze dobrze wiedzano co sie dzieje w sprawie PZU,
        Gier gier losowych, mafii paliwowej, ktora jakby niebylo wigoru nabrala za
        czasow własnie AWS. A zelatyna z roku 1997/98? A lewe wplaty na kampanie
        krzklewskiego z roku 2000? Dlaczego mily nasz posel, wraz z posłem Wassermannem
        w ramach komisji śledczej nie poruszyli tego wątku? Odpowiadam! Gdyby to
        zrobiono, to wtedy wyszłoby na jaw, co ukrecil w roku 2001 Wassermann, a czego
        posel Kostek nie chciał i nadalnie chce widzec!

Już niedługo, wladza sie zmieni, prasa sądzie na rzadzacych, i bedziemy mieki
        powtorkę z rozrywki i TKM w wydaniu POPiS,u

Moge tez wymienic kilka dalszych numerów pana Okły, pana Grzegorka... ale o
        tym bedzie za kilka dni.

Na koniec pytanie - co KM zrobił aby rozbic kielecki "układ lub jak kto woli
        sitwe"?

Zapewniam, ze z rozmow prywatynych z nim wiem, ze wie co w trwie piszczy, ale
        dlaczego nic nie robi, tego nie wiem. Odpowiedza pana KM jest zawsze ironiczny
        typowy dla niego uśmieszek.

Proponuje poczekac. Poplynał Długosz, odplynie KM...

P.S. Dziękuje za zaufanie
        • Gość: beata Re: Konstanty Miodowicz najlepszym kandydatem IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:08
          Panie Nowak!

Nie przeczę, że Konstanty Miodowicz może mieć coś na sumieniu. Tym niemniej za
          rządów AWS nie był już funkcjonariuszem UOP tylko posłem. Można Mu pewnie
          zarzucić tyle, ile każdemu innemu posłowi.
          Czy wyobraża Pan sobie co by się działo, gdyby w Komisji poruszono jeszcze
          sprawy żelatyny i wpłat na kampanię Krzaklewskiego?
          Przecież główny zarzut do Komisji jest taki, że nie zajmuje się tym, czym
          powinna.
          Jeżeli wyjdą jakieś sprawy, to z pewnością zmienię zdanie. Tym niemniej na tle
          posłów z naszego regionu, z wyłączeniem Pana, Konstanty Miodowicz wypada dobrze.
          Pana cenię nie za rozbicie „kieleckiego układu” bo do tego jeszcze daleko, ale
          za wysiłki na forum ogólnopolskim i sejmowym. Uważam, że zrobił Pan dla Polski
          i regionu więcej niż wszyscy „nasi” posłowie SLD, SdPl, PSL itp. razem wzięci.
          Bo w dziedzinie ustawodawczej zrobił Pan prawdopodobnie tyle samo, ale w
          dążeniu do praworządności o wiele więcej.
          Dlatego chyba oddam na Pan swój głos.

Moim zdaniem Konstanty Miodowicz świętym nie jest. Moim zdaniem był powiązany
          nawet ze służbami PRL. Ale ze służbami PRL powiązanych było wielu ludzi. Nawet
          prezydenci i kandydaci na prezydentów. A co gorsza, wiele osób należało do
          partii komunistycznej, jaką była PZPR. A nikt nie kwestionuje, że komuniści są
          zbrodniarzami. Może nawet większymi niż faszyści.
          Ja odnoszę wrażenie, że Konstanty Miodowicz się zmienił. Odnoszę nawet
          wrażenie, że On ze swoimi obecnymi poglądami nie pasuje do PO. Być może jest to
          wrażenie mylne. Jeżeli Pan ujawni coś dyskredytującego posła Miodowicza, to
          poszukam innego kandydata.

Życzę Panu wiele pomyślności i wyboru do Senatu.
          • Gość: posel nowak Re: Konstanty Miodowicz najlepszym kandydatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:18
            Nie miałem na mysli zelatyny mowiac o Orlenie. Tu mialem na mysli jedynie mafie
            paliwowa. Mowiac o zletaynie, i innych glosnych numerach za czasow AWS mialem
            na mysli jedynie to, ze posel Miodowicz mogl a nawet powinien wiedziec, co sie
            dzialo w tej formacji. Posel nie moze, a szczegolnie ten od UOP, specjalista od
            słuzb specjalnych, byly szef tej instytucji, ze czegos tam nie wie, bo akurat
            nie byl na etacie w UOP.
            Jest art 304 kpk w zwiazku z art 231 kk. Ja naprawde nie uwierze, ze KM nigdy
            nic nie wiedzial ( mam na mysli rok 1997 do 2001 ) oraz jego prace w obecnej
            komisji.
            Juz niedłygo WSA w Krakowie zadecyduje od udostepnieniu mi akt kampani
            Krzaklewskiego, wtedy bedzie materialny dowod na to, ze KM skrecil co najmniej
            bezczynnoscia cały fragment prac tej komisji.
            Kilka dni temu wyszedł tez udział niejakiego Waledziaka w tym biznesie

Osoby, ktore nie widza lub nie chca widziec wszystkiego co sie dzieje w naszym
            umeczonym kraju powinny sie zajac czym innym niz byciem posłem
            • Gość: beata Re: Konstanty Miodowicz najlepszym kandydatem IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:45
              Może poseł Miodowicz miał ważniejsze sprawy. Np. agent Olin, Alek itp.
              A może dopiero teraz przejrzał na oczy?

To na kogo mam głosować?
              • Gość: posel nowak Re: Konstanty Miodowicz najlepszym kandydatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:05
                Ja tez mam dylemat. Mysle, ze w przypadku brak wyjsca najlepszym rozwiazaniem
                jest Miodowicz (dla pani). Ja z powodu mojej wiedzy niestety nie moglbym oddac
                na niego glosu, ale na PO tak ( broń Boże na PiS).
                Prosze tylko o nieoddawanie glosu na Grzegorka. Prosze zobaczyc jak na lewo
                finansuje kampanie wyborcza. - Prywatne ogloszenia poza komitetem.
                Ja nie analizowałem całych list PO, dlatego na obecna chwile nie moge nic
                wiecj powiedziec.

P. S. KM jest takim posłem, ze nie zaszkodzi i nie pomoze, taki neutralny pan
                ze słuzb, niemniej jednak super z tego powodu poinformowany.

Ja im daje jeszcze jedna szanse... niech pokaza przez cztery lata, ze bedzie
                lepiej

• venus99 Re: Konstanty Miodowicz najlepszym kandydatem 30.08.05, 14:37
            pułkownik Miodowicz kapusiem PRL?to bardzo ciekawa teza - może być uzasadniona.
            rzeczywiście poseł Nowak dał sie poznac wszystkim w Polsce.myślę,że psychiatria
            jeszcze długo będzie rozpatrywała ten przypadek.
            • Gość: posel nowak Re: Konstanty Miodowicz najlepszym kandydatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:08
              Ja na razie Instytu Psychiatrii i Neurologii w Warszawie - Klinika psychiatrii
              sadowej w Pruszkowie chyba jako jedynemu poslowi na Sejm potwierdzila pisemnie,
              ze:

jestem zdrowy psychicznie,
              ze przetrzegam norm i standartow spolecznych
              ze prawidlwo postrzegam zjawiska spoleczne

i to na 18 dniu glodowania (o czym w dniu 18 stycznia br psychiatrzy jescze
              nie wiedzieli)
            • Gość: beata Re: Konstanty Miodowicz najlepszym kandydatem IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:20
              Widzę, że odezwała się miłośniczka Henia Długosza. Mam nadzieję, że poseł Nowak
              nie będzie się trudził ściganiem za obrazę.
              Tym bardziej, że musi to być niezła szantrapa, jak na miłośniczkę Henia
              przystało. Im głupsza szantrapa tym bardziej Henia popiera. Jedna to nawet w
              sądzie Henia broniła.
          • Gość: bełat Re: Konstanty Miodowicz najlepszym kandydatem IP: 193.24.201.* 30.08.05, 22:24
            "Konstanty Miodowicz najlepszym kandydatem IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl
            Gość: beata 30.08.2005 13:06 + odpowiedz
            Widzę, że nie macie żadnych argumentów przeciwko Konstantemu Miodowiczowi.
            Nie macie też żadnych argumentów za Jego konkurentami.
            Głosujmy więc gremialnie na Konstantego Miodowicza!"

Gość portalu: beata napisał(a):
            ".......................................................
            Ja odnoszę wrażenie, że Konstanty Miodowicz się zmienił. Odnoszę nawet
            wrażenie, że On ze swoimi obecnymi poglądami nie pasuje do PO. Być może jest to
            wrażenie mylne. Jeżeli Pan ujawni coś dyskredytującego posła Miodowicza, to
            poszukam innego kandydata."

Jak to czytam to wydaje mi się, że zaraz zwymiotujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no i już mi się nie wydaje, bo to zrobiłem.
            Co zaś do WRAŻEŃ, nie ma co tak tym rzeczownikiem tutaj szastać, a powinno ich się najlepiej GREMIALNIE (jak to bełata pisze) życzyć przed nocą poślubną młodej parze.
            Miłych wrażeń a później spać.
            pozdrawiam
            • Gość: franio Re: Konstanty Miodowicz najlepszym kandydatem IP: 195.205.240.* 30.08.05, 23:30
              Nie da się ukryć, że Beata przewyższa Cię inteligencją o głowę.
              Ale jak można nie przewyższać kogoś, kto zachłystuje się swoimi wymiocinami?
            • Gość: bzik Re: Konstanty Miodowicz najlepszym kandydatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:23
              Dla mnie Beata i Babetka to ta sama osoba. Wariantem:) jest tez zachlystujacy
              sie wymiocinami Franio i Jarek (wyzyskujacy pelnie swojej inteligencji w innych
              watkach). Karpat tez ma obrazowy sposob przedstawiania swoich argumentow - jak
              nie o swiniach, to rzyganiu...To jest prawdziwa konkurencja dla frania zwanego
              jarkiem. Coz...rozumiem, ze kazdy pisze o bliskich sobie problemach:).
              Dajcie juz spokoj. Nie wiem, czy pan posel Miodowicz zyczy sobie takich
              obroncow, ktorzy bardziej szkodza niz pomagaja. Jesli wykonujecie jakas prace
              na zlecenie, to opanujcie sie troche.
    • Gość: Krakus Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:04
      To sobie głosuj Beatko - wyrazy współczucia! he he he he he he.
      Ciemnota!!
      • Gość: beata Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:12
        A Ty sobie zagłosuj na Stępnia, Milcarza, Kizińską, Jaskiernię, Grzebisz-
        Nowicką, Kałamagę, czy innego nieosądonego komunistę.
        To tak, jakby głosować na członka NSDAP.
        • venus99 Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza 30.08.05, 15:09
          beatko,czy ty przypadkiem nie jesteś ze starej,dobrej szkoły nkwd?
          oni tez uzywali takich samych argumentów i forma też identyczna.
          • Gość: babetka Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:28
            Beata ma rację. Kto należał do PZPR był członkiem organizacji zbrodniczej.
            Ty, w odróżnieniu od Beaty, nie uzywasz żadnych argumentów.
            Ty jesteś na tyle tchórzliwa, że nawet nie mówisz na kogo będziesz głosować.
            Beata robi to z otwartą przyłbicą, a Ty niczym NKWD-owska szujka próbujesz
            człowieka oczernić.
            • venus99 Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza 30.08.05, 15:58
              mogłabyś babetko napisać cos bardziej oryginalnego a nie tylko przepisywac po
              mnie.
              • Gość: babetka Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:05
                Nic po Tobie nie przepisałam.
                Powiedz na kogo głosujesz. Zobaczymy czy jest lepszy od Miodowicza.
                I przedstaw Miodowiczowi konkretne zarzuty.
                • Gość: sceptyk Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.05, 16:55
                  Nie mam przekonania do człowieka, który studiując na kierunku uważanym przez
                  krakowskich studentów z tamtych lat za "lekki,łatwy i przyjemny" ukończył
                  studia w wieku 31 lat, w czasie największego nasilenia represji stanu
                  wojennego. Członkiem NZS był już chyba jako mocno podtatusiały student. Wynika
                  z tego, że orłem nie był. Czym więc i komu się zasłużył, że w rok później, w
                  roku 1983, został "nauczycielem akademickim" w tak poważnej uczelni jak
                  Uniwersytet Jagielloński? Był tym "nauczycielem akademickim" z tytułem naukowym
                  magistra do roku 1990, kiedy to w wieku 39 lat przeszedł na 6 lat do pracy w
                  Ministerstwie Spraw Wewnętrznych. Jak to się stało, że ówczesne władze uczelni
                  nie wyrzuciły wcześniej takiego pracownika bez doktoratu, gdy jednocześnie
                  pozbywały się doktorów, którzy nie zrobili w terminie habilitacji?
                  Te dane zamieszczone na stronach www.sejm.gov.pl i
                  ludzie.wprost.pl oraz jego aktualna działalność budzą we mnie zbyt wiele
                  wątpliwości, aby na niego głosować.
                  • Gość: babetka Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:19
                    Ja też chciałabym poznać odpowiedzi dotyczące przeszłości pana Miodowicza.
                    Chociaż wiem, że były lata, w których opłacało się być studentem. Po prostu
                    zyło się łatwiej i przyjemniej i zarabiało się o wiele, wiele więcej niż
                    pracując. Osobiście znam człowieka, który na renomowanej uczelni ukończył
                    dzienne studia w wieku 29 lat. I mało spotykam osób dorównujących mu wiedzą i
                    inteligencją. Za to w latach osiemdziesiatych w spółdzielni studenckiej
                    zarabiał 3-5 średnich krajowych. Do tego dochodziły handlowe wyjazdy
                    zagraniczne. Nie będąc studentem nie miał żadnych szans na takie zarobki.
                    A najlepiej zadaj te pytania Konstantemu Miodowiczowi.
                    A co obecnie budzi w Tobie wątpliwości i kogo znajdujesz lepszego?
                  • Gość: babetka Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:25
                    Zresztą swoje wątpliwości czerpiecie z tego, co już dawno na tym forum napisał
                    kobylybbb.
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=12268297&v=2&s=0
                    Ale czy człowiek nie może się zmienić?
                    Czy np. Kwaśniewski, Cimoszewicz, Borowski, i inni są zbrodniarzami, bo
                    należeli do PZPR?
                    • aron2004 Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza 30.08.05, 20:18
                      > Czy np. Kwaśniewski, Cimoszewicz, Borowski, i inni są zbrodniarzami, bo
                      > należeli do PZPR?

a czy ktoś się czepia ich o przynależność do PZPR? Nie trzeba.
                      teraz jest wystarczająco wiele afer z lewicą w roli głównej
                      • Gość: babetka Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:33
                        Przeszłość PZPR-owska i wychowanie w duchu PZPR tworzy dzisiejszą rzeczywistość.
                  • venus99 Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza 31.08.05, 15:14
                    taki opozycjonista i nauczyciel akademicki?w tych mrocznych czasach komuny
                    mordującej swoich przeciwników?!
                    pułkownik z prawicowego awansu społecznego a może znacznie wcześniej już
                    oficer.coś przecież musiał robić w ciągu 31 lat zanim skończył studia.
                    • Gość: babetka Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:33
                      Wiele osób pracowało na uczelniach. Pracował szlachetny W. Cimoszewicz,
                      J.Jaskiernia, B.Geremek. A w Kielcach chociażby J. Suchański, który weryfikował
                      poglądy kolegów nauczycieli, R. Czarny, sekretarz POP PZPR, St. Żak i wielu,
                      wielu innych.
                      I Nałęcz pracował i był w Solidarności. Nawet szlachetny Belka pracował i
                      podpisywał jakieś papierki.
                      Na uczelni nie pracował A. Kwaśniewski. Ale to nie dlatego, że jest za głupi,
                      ale dlatego, że otrzymał od PZPR inne ważne zadania na odcinkach pracy
                      socjalistycznej.

Z pewnością był oficerem już znacznie wcześniej. Ale żeby to zrozumieć, to
                      trzeba mieć odrobinę elementarnej wiedzy.
                      Jeżeli to był awans, to raczej lewicowy. Z lewicowego awansu mamy wiele
                      wybitnych jednostek. W amych Kielcach mamy np. H. Długosza, B. Kizińska, A.
                      Stradomską, H. Milcarza itp.
                      Zgadzam się, że wiele osób, w tym wyżej wymienione, w normalnym kraju nigdy by
                      takiej pozycji nie osiągnęły. W odróżnieniu od nich K. Miodowicz pewnie by
                      osiągnął.

Venus99, dlaczego przybrałeś typowo żeński nick? Czy masz naprawdę skłonności
                      homoseksualne?
            • Gość: bełat Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: 193.24.201.* 30.08.05, 22:39
              "Gość portalu: babetka napisał(a):
              Ty jesteś na tyle tchórzliwa, że nawet nie mówisz na kogo będziesz głosować.
              > Beata robi to z otwartą przyłbicą,"

A ja proponuje odkurzyć hasło, które chyba do dziś dnia wypisane jest na budynku przy ulicy Szybowcowej.
              KULFON NA POSŁA
              I tego sie najlepiej trzymajcie bełatki, babetki itp. Oczywiście róbcie to z podniesioną przyłbicą. Choć to podniesienie może być dla Was niebezpieczne, bo jak to z przyłbicami i hełmami zwykle bywa po podniesieniu przyłbicy czasami wygląda spod spodu coś zakutego.
              pozdrawiam
              • Gość: franio Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: 195.205.240.* 30.08.05, 23:32
                To, że masz zakuty łeb, to już wiemy. Martwię się tylko, czy nie udusisz się
                własnymi żygami.
    • Gość: TVP Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:25
      Dzis Wiadomościach TVP pokazli Pana K.M. w akcji. Ten człowiek, były pułkownik
      służb specjalnych, ustawia się ponad prawem i poza prawem. Kandyduje z Kielc.
      Czy kochamy agentów?
      • Gość: babetka Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:32
        A w jaki sposób postawił się "ponad prawem i poza prawem"?
        Pytasz, czy kochamy Dyrektora Biura Wojewódzkiego SLD w Kielcach pana Marka
        Sochackiego?
        Czy może pytasz, czy kochamy Józefa Oleksego?
        A może pytasz, czy kochamy Włodzimierza Cimoszewicza?
        A może pytasz o nasze uczucia do Marka Belki?
        Bo nie spodziewam się, że pytasz o Lecha Wałęsę lub Mariana Jurczyka.
    • Gość: Gandalf Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:45
      A głosuj na kogo chcesz, tylko po co wrzeszczysz o tym na forum.
      • Gość: beata Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:05
        Po pierwsze - nie wrzeszczę.
        Po drugie - nie ja zaczęłam takie wątki lecz ci, którzy rozpoczęli kilka wątków
        o tym żeby na Miodowicza nie głosować. Widocznie są to zwolennicy Cimoszewicza
        lub (i?) takiego jednego "skrzywdzonego niedorobieńca" z kieleckiej PO.
        Po trzecie - jeżeli ktoś pisze żeby na Miodowicza nie głosować to niech poda
        konkretne argumenty i zaproponuje lepszego kandydata.
        • Gość: Gandalf Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:08
          a który to ten skrzywdzony niedorobieniec ?
          • Gość: beata Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:22
            Jest taki jeden, który chciał być aktorem, bo lubi występować, ale na razie
            studiuje chyba na AŚ (chociaż może już przestał). A pierwsza młodość już dawno
            przeminęła.
            I nigdy bym nie powiedziała, że to o Nim pisał Mickiewicz i Prus.
            • aron2004 Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza 31.08.05, 06:02
              a Długosz i Jagiełło kandydują?
            • Gość: zula Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:08
              No to razem proponuję ich na Sienkiewkę w sezonie ogórkowym , przyszłym, bo ten
              już się kończy i zawodowi aktorzy do pracy wracają...
    • 2berber To gorzej niż w Media-Markt 31.08.05, 10:00
      > Miodowicz w porównaniu z tymi ludzikami jest geniuszem.
      Dla ludzi o podobnym poziomie intelektualnym.
      Konfidentów, szpicli, prowokatorów, Pawków Morozowów
      nasze społeczeństwo nie akceptuje.
      No ale w Kielcach na pierwszym miejscu list wyborczych
      postawić Pinocheta czy Pol-Pota to też zostanie posłem.
      Przewaga Miodowicza to to że żyje i mówi po polsku,
      choć bez zrozumienia.
      • Gość: franio Re: To gorzej niż w Media-Markt IP: 195.205.240.* 31.08.05, 10:11
        2berber napisał:
        > Dla ludzi o podobnym poziomie intelektualnym.
        > Konfidentów, szpicli, prowokatorów, Pawków Morozowów
        > nasze społeczeństwo nie akceptuje.
        > No ale w Kielcach na pierwszym miejscu list wyborczych
        > postawić Pinocheta czy Pol-Pota to też zostanie posłem.
        > Przewaga Miodowicza to to że żyje i mówi po polsku,
        > choć bez zrozumienia.

Jak To nie akceptuje?
        Przecież akceptuje np. Kwaśniewskiego, Cimoszewicza, Oleksego, Jaskiernię,
        Belkę, Wałęsę, a w Kielcach chociażby Marka Sochackiego, Suchańskiego,
        Kałamagę, że już o reszcie nie wspomnę.
      • Gość: zula Re: To gorzej niż w Media-Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:04
        No i namówił kobietę w ciąży!!! do do złożenia fałszywych ( na dzień
        dzisiejszy) zeznań; a, i domaga się by to udowodnione fałszerstwo poddać
        niezależnej ekspertyzie. Panie pułkowniku, były aktywisto AWS, wstydź się Pan.
        Ciężarna poniesie konsekwencje prawne, a Pan? Rusza Pana chociaż sumienie?
    • Gość: bbb Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:02
      wez przestan miodowicz to juz lepiej na samoodrone, przeciez to szczur
      uciekajacy z aws-u
      • Gość: franio Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: 195.205.240.* 31.08.05, 10:30
        Jak na Samoobronę, to można również na SLD lub SdPL. Poziom podobny tylko
        trochę niższy.
    • Gość: franio Głosuj na Konstantego Miodowicza!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.240.* 31.08.05, 10:48
      Chyba, że (jak napisała Patrycja z Warszawy) uznasz za prawdziwe hasło:

Bo mnie w Kielcach, jak w wychodku,
      Dobrze jest przy Stępniu Włodku.
      • Gość: bełat Znowu wypalił franio.............. IP: 193.24.201.* 31.08.05, 19:52
        ..lecz jak i wczesniej nie nabił.
        Znaczy nabił, ale sobie guza bo wali łbem na oślep w sprawie bełat i innych babetek. W sprawie, która moim zdaniem z góry jest przegrana, bo po takich komentarzach w/w trójki to nawet zwolennicy Konstantego zastanowią się chyba czy oddać głos na Niego czy lepiej na pierwszego lepszego a może nawet nie iśc na wybory.
        Elektorat KaeMa w stylu bełat, babetek czy tez frania, który "mówi o sobie w liczbie mnogiej" jest taki jak widac po czytaniu. Czyli krótko mówiąc .Kto nie z nami ten przeciwko nam. A ten rozdział w historii i to nie jednego państwa był przerabiany i zawsze (na szczęście) kończył się fiaskiem dla tych monopolistów, którzy wiedzą cco inni chcą.
        Pozdrawiam wszystkich a najbardziej frania, bełate i babetkę czyli tych, którzy robią niedźwiedzią przysługę panu Konstantemu.
    • Gość: babetka Konstanty Miodowicz wygrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:43
      Stwierdzam, że ja chyba także oddam swój głos na Konstantego Miodowicza. Nikt z
      zabierających głos w tym wątku nie przedstawił ani jednego argumentu
      przemawiającego przeciwko Konstantemu Miodowiczowi.
      Bo trudno nazwać argumentami bredzenia niektórych „dyskutantów”.
      Co więcej – nikt, dosłownie nikt, nie przedstawił alternatywy dla pana
      Miodowicza. Człowieka, który byłby w stanie reprezentować nas lepiej i zrobić
      więcej niż Konstanty Miodowicz.
      Wybór staje się więc prosty – kto ma odrobinę rozsądku i komu zależy na Polsce
      ten zagłosuje na pana Miodowicza.
    • Gość: beata Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:30
      Utwierdziłam się w decyzji głosowania na Konstantego Miodowicza. Zachęcił mnie
      nawet do tego pan poseł Nowak, który w zasadzie wyraźnie stwierdził, że pan
      Miodowicz jest najlepszym kandydatem z naszego regionu. O innych kandydatach
      pan Nowak ma bardziej niepochlebną opinię. I ja w to wierzę, bo poseł Nowak wie
      dużo.
      Inne opinie pomijam, gdyż wyglądają na ujadanie przestraszonych zwolenników
      skompromitowanej lewicy. Brak im nawet odwagi, aby kogokolwiek panu
      Miodowiczowi przeciwstawić.
      • Gość: zdezorientowany Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:58
        > Utwierdziłam się w decyzji głosowania na Konstantego Miodowicza. Zachęcił
        > mnie nawet do tego pan poseł Nowak, który w zasadzie wyraźnie stwierdził,
        > że pan Miodowicz jest najlepszym kandydatem z naszego regionu.

No to jestesmy w domu :-) Tzn pan Nowak i Miodowicz wg wielu opinni
        powinni byc w jednym budynku, a raczej szpitalu.
        Tak na powaznie Beato - jezeli bierzesz pieniądze za reklamowanie
        Miodowicza to wstydz sie. Naprawdę w Kielcach jest dosyć dziwactw.
        • Gość: pimpi Kieleckie dziwactwa IP: *.invu / 196.40.60.* 01.09.05, 19:02
          Gość portalu: zdezorientowany napisał(a):

> No to jestesmy w domu :-) Tzn pan Nowak i Miodowicz wg wielu opinni
          > powinni byc w jednym budynku, a raczej szpitalu.
          > Tak na powaznie Beato - jezeli bierzesz pieniądze za reklamowanie
          > Miodowicza to wstydz sie. Naprawdę w Kielcach jest dosyć dziwactw.

Cyba wedlug opinii kryminalisty Dlugosza i tych "psychiatrow", ktorzy kazdemu
          kryminaliscie za odpowiedznia zaplata dorobia papiery.
          To sa dziwactwa kieleckie. Oprocz tego jest w Kielcach jeszcze mnostwo
          dziwactw. Od Kopycinskiego, Stepnia, Kizinskiej, Milcarza poczawszy, a na
          Suchanskim skonczywszy.
          • Gość: jarek Re: Kieleckie dziwactwa IP: *.block.alestra.net.mx 01.09.05, 23:07
            Gość portalu: pimpi napisał(a):

> Cyba wedlug opinii kryminalisty Dlugosza i tych "psychiatrow", ktorzy kazdemu
            > kryminaliscie za odpowiedznia zaplata dorobia papiery.
            > To sa dziwactwa kieleckie. Oprocz tego jest w Kielcach jeszcze mnostwo
            > dziwactw. Od Kopycinskiego, Stepnia, Kizinskiej, Milcarza poczawszy, a na
            > Suchanskim skonczywszy.

Rozumiem, ze piszac "poczawszy" i "skonczywszy" miales na mysli wszy.
            To bardzo trafne porownanie.
      • Gość: ANGOL Re: PRECZ Z KONSTANTYM MIODOWICZEM IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 01.09.05, 14:46
        NIEWOLNO WAM GLOSOWAC NA MIODOWICZ BO TO JEST UPAKAZAJACY KANDYDAT LEPIEJ
        ZAGLOSOJCIE NA BEATKE
        • Gość: Rafał Kielce PRECZ Z kłamcami IP: 81.6.129.* 02.09.05, 16:01
          Dla Miodowcza stanowcze nie, pułkownik próbuje zrobić wszystko by oczernić
          kontrkandydata w wyborach-Cimoszewicza a wykorzystuje do tego komisje która
          stała się w jego ręku narzędziem gry politycznej. To nieuczciwe i nie fair.
          Płk. Miodowicz zna doskonale metody stosowane w czasach ubecji do pozbywania
          się niewygodnych osób. Dlatego głosuje na Cimoszewicza-myśle że tylko on ma coś
          do zaoferowania, ujest jedyną osobą którą darze zaufaniem.
          • Gość: Wernyhora Majstersztyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:12
            To co zrobił Pan poseł Miodowicz by wyeliminować Cimoszkę ,mimo że do
            adwersarzy Pana płk. posła nie należe-to MAJSTERSZTYK i tu chylę czoła. Z
            drugiej jednak strony ,myslę ,że cała sytuacja w konsekwencji zaszkodziła
            również Panu Posłowi,który powinien pociągnąc listę i podejrzewam ,że wynik
            wyborczy będzie w konsekwencji mizerny-Cóż- taki los ludzi od czarnej
            roboty.Kto zamiast???? Niestety płk.eliminator wyeliminował równiez swojego,ale
            sa inni na liśćie PO na których warto oddać głos-bo że PO przejmie władzę to
            pewne .I jeszcze rada-pieskom sądzącym,że ujadają w słusznej wierze na Łeckiego
            radzę wziąć się do roboty i robić kampanię bo każdy głos sie liczy,a nie
            wszczynać wewnętrzne wojenki( mam nadzieje że nie inspirowane z głupoty przez
            któregoś z kandydatów) przestać ujadać!!!! bo to sie robi już niesmaczne,a jak
            ktoś ma cos osobistego ,to są sady.
            • Gość: babetka A co takiego zrobił Miodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:06
              i dlaczego jest kłamcą?
              W jaki sposób oczernił Cimoszewicza?
              Czy Cimoszewicza trzeba oczerniać?
              • Gość: gosc kazdy wie co zrobil i dlatego straci elektorat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:34
                tak nie mozna! by poprzez tak nieczyste chwyty brudną kampanie wyborczą!
                oczerniac prowokacjami bo kim-ze jest jarucka jak nie prowokacja!

miód jest płk. od tych spraw, wiec powienien wiedziec i umiec ocenic material
                dowodowy a on specjalnie podstawil swinie w postaci jaruckiej a poza tym śłuzby
                specjalne to co mowil Kaczor w kielach (4.9.05) podczas kampani sa nie
                dopuszczalne- wyjasnijcie to! i ja sie z Kaczorem zgadzam w 100%! wole Lecha
                Kaczynskiego a nawet Cimoszewicza na prezydenta niz Tuska z miodowiczem!

strasznie tanie chwyty!!! ale ludzie inteligentni i tak zaglosuja na tego kto
                ma cos do zaoferowania a nie przedstawia indoktrynujac spoleczenstwo swoje
                hasla ktorych nigdy nie zrealizuje!!!

panie miodowicz przez pana nie glosuje na Tuska a chcialem!!!
                • Gość: babetka Re: kazdy wie co zrobil i dlatego straci elektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:31
                  Zgadzam się, że pani Jarucka jest prowokacją stworzoną przez pana Cimoszewicza.
                  Jest prowokacją prymitywną, jak pan Cimoszewicz.
          • Gość: Starsza pani Re: PRECZ Z kłamcami IP: 81.6.129.* 03.09.05, 13:04
            Ta słodka twarz pana Miodowicza pałała niebiańskim zadowoleniem że może pokazać
            na całą Polskę sfałszowaną faksymile i pogrzebać przeciwnika. Wyzwanie od
            kreatór sztabu Cimoszewicza świadczy co siedzi w środku w tym człowieku-
            pułkowniku, konsekwentnie drąży w naszych sercach nienawiść. Wielki minus dla
            PO.
            • Gość: babetka Re: PRECZ Z kłamcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:01
              Nie wiemy, czy faksymila była sfałszowana. Była prawdopodobnie najprawdziwsza.
              I nie wiemy czy intencją pana Miodowicza było pogrzebanie przeciwnika, czy był
              to objaw uczciwości. Wg mnie był to objaw uczciwości.
              Jest kłamstwem, że pan Miodowicz wyzwał od "kreatór" sztab Cimoszewicza.
              Być może w "starszej pani" dążenie do prawdy pana Miodowicza "drąży w sercu
              nienawiść", bo prawda lub dochodzenie do niej bywa przykre.
              • Gość: bełat Własnie PRECZ z kłamcami IP: 193.24.201.* 03.09.05, 15:28
                "Gość portalu: babetka napisał(a):
                Nie wiemy, czy faksymila była sfałszowana. Była prawdopodobnie najprawdziwsza........"

Widzę, że nie tylko franio ale i tzw.babetka pisze o sobie w liczbie mnogiej.
                Wy babetko może i nie wiecie czy FAKSYMILE było sfałszowane. Ale wszystkie media już wiedzą, że to była fałszywka a za pośrednictwem mediów wiedzą i inni.
                A co do wiedzy to wszyscy forumowicze mogą się po babetki komentarzach dowiedzieć, że babetka jest na bakier z j.polskim.
                pozdrawiam
                • Gość: babetka Re: Własnie PRECZ z kłamcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 17:40
                  Według mnie faksymile nie była fałszywa. I nigdzie nie usłyszałam, ani nie
                  przecztałam informacji, że była.
                  Jezeli ktoś taką informację podał, to powiedz gdzie?
                  Bo inaczej bedę zmuszona, że kłamiesz mój wymiotujący przyjacielu.
                  I nie będę się zastanawiał dla kogo wymioty i kłamstwa są cechą
                  charakterystyczną.
                  To czy jestem na bakier z polskim niej jest przedmiotem rozmowy, a swiadczy
                  wyłącznie o "bełacie", który powinien spojrzeć w netykietę.
    • Gość: miłość Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:44
      Miłość jest ślepa. Miłość do agenta służb specjalnych jest ślepa i niewybaczalna.
      • Gość: karpat Milosc do czerwonych swin IP: 67.72.25.* 01.09.05, 13:51
        Czy bardziej slepa i niewybaczalna jest milosc do agenta, czy milosc do
        czerwonych swin, ktorych jest duzo w Kielcach?
    • Gość: śmiechu warte Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 15:50
      W Warszawie i w Krakowie na forum nieźle sobie z niego dworują!
      • Gość: karpat Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: 67.72.25.* 01.09.05, 16:40
        Gość portalu: śmiechu warte napisał(a):

> W Warszawie i w Krakowie na forum nieźle sobie z niego dworują!

To w Warszawie i w Krakowie tez sie czerwone swinie uchowaly?
        • Gość: ucho Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 07:30
          Chyba ci rozum odebrało
    • Gość: wiedzący Poczynania kontrkandydata IP: *.cjb.net / 195.116.242.* 02.09.05, 09:34
      Kontrkandydat Konstantego Miodowicza zwija się niczym w ukropie. Kontrkandydat
      nie ma wielu pomysłów, bo i rozumek u Kontrkandydata niewielki. Pokazał to już
      nieraz całym Kielcom.
      Kontrkandydat chwycił się więc najbliższego Mu sposobu. Postanowił uraczyć
      wiernych towarzyszy wódą. Zaprosił wiernych towarzyszy do knajpy na ochlaj.
      Towarzysze poszli na darmowy ochlaj. Ochlali się i jak to jest w ich zwyczaju,
      urządzili chlew.
      Pozostaje zagadką, czy kontrkandydat pracuje dzisiaj, czy ma urlop. Jeżeli
      pracuje, to ciekawe jest, czy znajdzie się ktoś odważny, aby przebadać
      dyrektora alkomatem.
      Natomiast towarzysze Kontrkandydata popili i nie zamierzają na Kontrkandydata
      oddać głosu, bo z czerwoną stonką tak to już bywa.