Dodaj do ulubionych

Debata rolna TVP z udziałem Durczoka w Skalbmierzu

09.09.05, 20:58
Dzisiejsze Echo Dnia zapowiedziało debatę rolną z udziałem komitetów
wyborczych,którą poprowadzi Kamil Durczok.Debata odbędzie się 14 września w
Skalbmierzu na południu województwa o godz.21,30.Jest to swoista nobilitacja
rolniczego Ponidzia,rządzonego od lat przez władze samorządowe wywodzące się
z PSL.Zapowiada się ciekawa konfrontacja między PSL a Samoobroną,która ostro
pretenduje do zajęcia miejsca
ludowców na wiejskiej scenie politycznej.A tak naprawdę to nikt,żadne
ugrupowanie polityczne nie ma koherentnego,spójnego programu rolnego.Ale czas
partii klasowych mija,a sprawy rolne są zbyt poważne aby zostawić je samym
partiom ludowym.
Obserwuj wątek
    • grodek1 Re: Debata rolna TVP z udziałem Durczoka w Skalbm 09.09.05, 21:09
      Czy Ty masz pole, ze sie tym tak przejales, jak nie masz Pola to sie wylacz z
      Dyskusji, tu moga tylko i wylacznie Bauer reden.
      • belfastmf Re: Debata rolna TVP z udziałem Durczoka w Skalbm 09.09.05, 21:17
        Twoim zdaniem chleb się bierze ze sklepu a pieniądze z banku...każdy powinien
        zwłaszcza w tym wiejskim województwie tego wiejskiego kraju trochę się tym
        intersować...
        • grodek1 Re: Debata rolna TVP z udziałem Durczoka w Skalbm 09.09.05, 21:19
          Mowisz o Niemczech ?
          • belfastmf Re: Debata rolna TVP z udziałem Durczoka w Skalbm 09.09.05, 21:21
            tak...to typowy kraj wieśniaków,pomijając te trochę większe miasta jak
            Monachium,Hamburg,Kolonia,Drezno czy Berlin...
            • grodek1 Re: Debata rolna TVP z udziałem Durczoka w Skalbm 09.09.05, 21:27
              No widzisz tu sa tez Wybory tu ludzie mysla i po Chleb chodza do Banku.
    • Gość: as Re: Debata rolna TVP z udziałem Durczoka w Skalbm IP: 81.6.129.* 09.09.05, 21:35
      Belfast - masz z tym miastem cos wiecej wspolnego niz nick moze?
      • grodek1 Re: Debata rolna TVP z udziałem Durczoka w Skalbm 09.09.05, 21:37
        As piszesz z Watykanu, co chcialbys go od razu wyspowiadac ?
        • belfastmf Re: Debata rolna TVP z udziałem Durczoka w Skalbm 09.09.05, 21:39
          Sorry,no...jestem wieśniakiem,zwykłym chłopakiem,mów mi Elvis...
          • grodek1 Re: Debata rolna TVP z udziałem Durczoka w Skalbm 09.09.05, 21:54
            No to juz chyba Debata sie zaczela, jest nas wprawdzie na razie trzech :
            Elvis , As no i Ja Grodek, napewno jeszcze inni dolacza. Elvis, jesli Cie
            dobrze zrozumialem to Ty jestes Ziemianinem, pochodzenie napewno masz
            Szlachecki, pochodzisz z Polskiej Szlachty, ja jestem z miasta, a As widocznie
            z Watykanu, wiec musimy ustalic kto z Nas ma najwiecej Glosow, no bo jak wiecie
            Wiekszosc podejmuje Decyzje, czy dobre czy zle, to sie okaze w praniu.
          • Gość: as Re: Debata rolna TVP z udziałem Durczoka w Skalbm IP: 81.6.129.* 09.09.05, 23:20
            serio pytalem - z Belfastu jestes moze?
            • grodek1 Re: Debata rolna TVP z udziałem Durczoka w Skalbm 10.09.05, 10:24
              As, piszesz serio pytalem, Elvis jest tak z Belfastu, jak ja z Hamburga, aTy z
              Watykanu, As, ciekawosc, to pierszy stopien do Piekla !!!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka