Gość: Komik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 10:57 Krótka ankieta naszych forumowiczów. A może macie jeszcze jakiegoś innego kandydata, J.Suchański? itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Autor Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:22 Wojciech Lubawski Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Re: Grzela 10.05.06, 02:52 Wprawdzie komunistka ale ma cycki i widziałem ją w miniówie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ex prezydent Wiadome , że obecny prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 12:43 zrobił wiele dla maista i nie chcę już experymentów, on jednak coś robi dla tego miasta, dlatego jeśli podejmie decyzje o stracie bez wahania popre jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Wiadome , że obecny prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 12:45 a mioze Suchański - doświadczony, uczciwy, swoje juz ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor jak ma to po co się pcha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 12:47 ........... Nie dostał się do senatu to teraz u nas chce rozkładać karty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntygargameL jak Wojtek zostanie ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 12:48 prezydentem, popre tylko jego. Choć jesli nie wystartuje to popre kogoś z PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komornik Mówcie co chcecie ja i tak zagłosuje na Lubawskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 13:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golota Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.05.06, 15:18 KTOKOLWIEK - byle NIE: 1. PiS, LPR, Samoobrona ani żaden przez nich wspierany, wliczając w to niechlujnego WL. dosyć już wstydu w Europie, Polsce i naszym mieście a sympatykom Lubawskiego przypomnę, że wasz idol jest w stanie oskarżenia - i jeszcze może się obudzić z ręką w nocniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Polka Gołota - pomawiasz prezydenta(to karalne) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 19:58 nie jaki golota napisał nie prawde na tym poratalu i oskarżył bez podstawnie osobę piastującą funkcje publiczną (prezydenta CK - Lubawskiego)używając sformułowania cyt" sympatykom Lubawskiego przypomnę, że wasz idol jest w stanie oskarżenia - i jeszcze może się obudzić z ręką w nocniku" Przepraszam bardzo jakie oskarżenie goloto ma obecny prezydent/. To są cieżkie działa, może by skierowac doniesienie do prokuratury na Cie3bie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Jestem za tym by skierować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:00 Głosowałem i zagłosuje na Lubawskiego a takie stwierdzenie iż jest w cyt"stanie oskarżenia" mnie denerwuje jestem za tym by skierować zawiodomienie do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ger Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: 82.139.11.* 15.05.06, 23:13 idioto jden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Lubawski is OK ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:07 i na niego zagłosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Lubawski is OK ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:37 A ja Wam mówię że w tym cyrku najlepsza jest "Pigwa". Prezydent Lubawski nic, dokładnie nic nie zrobił dla Kielc, a że jest medialny to inna sprawa.Po co się tak gorączkujecie Ci co uważają iz powinien pozostać na obecnym stanowisku. Ma tyle samo głosów na NIE jak i na TAK. Jak na razie żadna organizacja polityczna czy społeczna nie wystawiła konkurenta lub konkurentki która mogła by pokonać Prezydenta Lubawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: Lubawski is OK ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:13 Wkrótce piss kogoś wystawi. Bo prezio nakazał. I trza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrzan Re: Lubawski is OK ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:53 Podzilema zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Lubawski is OK ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:09 ja tez na niego zagłosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Z Pisem lub bez niego Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:01 Zrobił sporo a jeśli by go Pis poparł to zaoszczędzilibysmy na 2 turze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Lubawski is ok! - yes, yes, yes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes wiadome Nasz prezydent obecny wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:04 nie na niego nikogo mocnego. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: 81.6.130.* 10.05.06, 00:42 Przecież poza tą PARKĄ tj.Joasią i Wojtkiem oraz SUCHYM będzie jeszcze kilku kandydatów /nawet bez kandydata "Pisuaru"/ - np. Kosmider, Jezierski i PLANKTON typu Olszewski, Jędrzejkiewicz i ten GAŚNICOWY Kamiński. DLA KAŻDEGO COŚ MIŁEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Car Alexander I Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:13 Wygra Lubawski. Kośmider też będzie miał max 1% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: 81.6.130.* 10.05.06, 19:54 Oj tego drugiego nie byłbym wcale taki pewien Drogi "Carze Aleksandrze" - osta- tecznie w 2002 roku Pan Zbigniew Kośmider małym nakładem kosztów /kilkanaście plakacików/ uzyskał 4-te bardzo dobre miejsce, zostawiając w tyle takich jak: SKOWRON, OLSZEWSKI, JĘDRZEJKIEWICZ i KAMIŃSKI. Teraz też będzie pewnie w pierw- szej czwórce - a może i zajmie trzecie miejsce. Prezydentem nie zostanie lecz pozbawi WEL-a i ewentualnego konadydata "Pisuaru" sporej ilości głosów. Ma nato- miast duże szanse zostania Radnym /przy własnym Komitecie Wyborczym/ - co umili znacznie WEL-owi następną kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damianek Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:15 Bo jestem z niego dumny, że jest moim prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś mały Re: Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:53 Popieram także podobnie mysle Damianku jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor tak- Lubawskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:17 Za to, że miasto zzaczyna robic się pieknięjsze, za to, że to miasto zaczyna być jakimś zaściankiem, za stadion, za nową Hale, za to, że spólki mają wieksze zyski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezydent ziemi Prezydentem będzie Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:04 A dlaczego bo na niego zagłosuje wiekszośc Kielczan i ja też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzakaL Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:05 To jest pewne i życze mu tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sucha Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:11 bez wątpienia Wojciech Lubawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama W. Lubawski wygra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:15 mam nadzieje, że Lubawski wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bre Re: W. Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:32 mam nadzieję,że Geniusz Łysogór sam podejmie decyzję o nie kompromitowaniu siebie i miasta dalej!!Ludzie-otwierac oczy, myśleć!!!To populizm rządzi w tym kraju i mieście-drobne działania przymykające ludziom oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefiu co Ty gadasz człeku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:23 on wygra bo dużo zrobił, i nie kompromituje miasta a ni mieszkanców, przynajmniej się coś robi za jego kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puste POSTY!!! posty z du...y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 01:42 Popatrzcie tylko na posty umeisznae na tym forum. Siada chłoptaś przed komepem i w 10 minut pisze 10 postów skaldajacych sie sredni z 2 wyrazow, czasem czterech. Jeżeli to ma być sztab wyborczy Lubawskiego to gość przegrywa w I turze... he,he Prezydentem będzie Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Prezydent ziemi 10.05.06, 12:04 + odpowiedz A dlaczego bo na niego zagłosuje wiekszośc Kielczan i ja też:) • Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: SzakaL 10.05.06, 12:05 + odpowiedz To jest pewne i życze mu tego. • Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: sucha 10.05.06, 12:11 + odpowiedz bez wątpienia Wojciech Lubawski • W. Lubawski wygra IP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: kama 10.05.06, 12:15 + odpowiedz mam nadzieje, że Lubawski wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzakaL Re: posty z du...y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:16 Weź zauważ człowieku że każdy Ip jest inny. Nie okłamuj ludzi. Zrewszta sondaz w Gazecie Echu Dnia mówi sam za siebie. Dla mnie kandydat jest tylko jeden W.L. i nie jestem z żadnego sztabu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Twój post jest do ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:19 Zobacz człowieku ty tylko klikasz i kopiujesz pliki nie życze sobie abys uzywał mojej wypowiedzi na tym forum, nie masz prawa. Człowieku to jest tylko i wytłacznie moja wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:33 bez wątpienia tylko on, popieram Cie sucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubek Powodzenia Panie Lubawski - życze tego Panu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:32 by Pan wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:59 Głosowałam na Pana i zagłosuje po raz kolejny jesli zdecyduje sie pan wystartowac w wyborach na prezydenta CK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda ze stoku Pewka , że Wojciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:28 zagłosuje tylko na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: Pewka , że Wojciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:53 jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:29 gdyż min.nie wstydzi sie wiary jako katolik za co przez niektórych jest oczerniany i atakowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Lubawski IP: 81.6.130.* 10.05.06, 19:44 Drogi "Maxsie" - co to znaczy "nie wstydzi sie być katolikiem? Nasz WEL jest PIERWSZYM KLENCZONEM w Kielcach, jest wielkim dobroczyńcą Kurii Diecezjalnej, który wydaje SPOŁECZNĄ KASIORĘ na działalność KURIEWNYCH - jest czołowym KLERYKAŁEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos wielki Ja głosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:40 a dlaczego? Bo według mnie to jedyny poważny kandydat na piastowanie tego stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:41 Ma fajne wąsy:) i zagłosuje na niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna41 Zagłosuje na obecnego prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 17:02 bo to dobry człowiek i coś chce zrobić jeszcze dla tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Zagłosuje na obecnego prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 17:32 Niechlujny, brudny, w niewyprasowanych koszulach i nie przyciętych wąsach!! Brrr...Przynosi swą fizjonomią wstyd naszemu miastu. Czas na wybór młodej, wykształconej i elokwentnej kandydatki! Tylko pani Grzela! Ja na nią zagłosuję i to samo powinny zrobić wszystkie kobiety w Kielcach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel [...] IP: 81.6.130.* 10.05.06, 19:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filutek [...] IP: 218.12.76.* 10.05.06, 19:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel [...] IP: 81.6.130.* 10.05.06, 20:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filutek Gargamelu daj swiadectwo prawdzie IP: 218.12.76.* 10.05.06, 20:39 Joasia zrobila kariere bo rozumek oddala profesorowi rysiowi. A krzysio to na pocieszenie gdy rysio powiedzial pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KL W tym przypadku Lubawski kto to Grzela ? IP: 211.76.98.* / *.proxy.ebix.net.tw 10.05.06, 20:03 Odpowiedz Link Zgłoś