Gość: miron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:26 Ona jest waszym najlepszym "towarem" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biskup Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:35 ona jest towarem ubocznym PiS i Kaczyńskich, podobno siostra rodzona Przemysława Edgara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: 80.84.201.* 12.05.06, 13:29 Niezla jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Babetka do władz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:44 Jaka Gazeta Regionalna tacy redaktorzy. Cieszę się że wreszcie Prawica dostąpiła zaszczytu rządzenia województwem Świętokrzyskim. Jak jeden cwaniak już kiedyś powiedział: "ocenia sie nie jak zaczyna ale jak kończy". Naród Polski jak w dupę nie dostanie to się nie nauczy. Więc wreszcie nie była opozycja pokaze co potrafi. A Babetka no cóż jak Wildstain mógł zostać za nasze pieniądze prezesem TVP i nikt sie nas o zgodę nie pytał tylko ministra finansów. Babetka na szefa regionalnego TVP-Kielce niech pokaże co potrafi. Pozdrawiam Pana Redaktora uniżenie może jakaś fucha sie znajdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: Babetka do władz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:56 A w czym Wildstein lub Babetka gorsi od przekręta Kwiatkowskiego? Czy w tym, że uważają Kwaśniewskiego za szuję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Babetka do władz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:06 Forumowicze nasączyli się propagandą telewizyjną i kraczą jak i ona. Biją pianę bez zastanowienia czy odrobiny krytyki. Żonglują Pisuarami lub innymi epitetami.... po prostu świat się wali.... Skoro się za SLD nie zawalił to teraz tym bardziej się nie zawali. chyba że gruba świnia z Sojuszu Lewych Dochodów dalej tak będzie szkodnikować. Chłopaki bardzo dobrze robią, że zaczynają od posprzątania śmieci i rozliczenia, koniec burdelu w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: Babetka do władz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:00 Na razie to w województwie rządzi jeszcze lewica na czele z niedouczonym, śmiesznym, nieudacznikiem Wołodźką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: 82.139.30.* 12.05.06, 14:00 Jeżeli ktoś kto z obelg, kłamstw, pomówień itp czyni cnote to ja gratuluję tym, którzy jego "działania" pochwalają. Przypominam - ten prostak nigdy się nie posługuje prawdą a jedynie nienawistnym "obsmarowywaniem". Sądzę, że zdrowo myślący ludzie maja tu jasny obraz obecnych "prawych i sprawiedliwych" oraz lansowanej przez nich IV RP. Gdzie tam "komuchom" do jego "poziomu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:09 Nie znalazłem nigdzie kłamstwa Babetki. A czy pan panie Niedziela będzie zabijał księży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: 82.139.30.* 12.05.06, 14:28 Jedynym, który nie widzi kłamstw babetki jest on sam. O tym, że tym razem sebek to ten sam prostak babetka świadczy idiotyczne postawione pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:34 Panie Niedziela to, że wszędzie pan widzi Babetkę to pański problem. Ale skoro twierdzi pan, że kłamie to proszę podać przykłady. Pańscy poprzednicy tak rozprawiali się z klerykalizacją, że zabijali księży. Czy pan panie Niedziela także będzie zabijał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:37 Tobie to naprawdę ktoś kiedyś mordę obije, sam się dopraszasz. Jak łachu może podawć za przykład księży ? Idź się lepiej sam ukszyżuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:41 Rzeczywiście macie jakiś kompleks Babetki. W czym wam tak dojadła? Najlepszy sposób rozprawienia się z klerykalizmem to zabić księży. Tak robili rewolucjoniści francuscy, tak robili Lenin ze Stalinem, tak robił Bierut i tak robił inicjator Racji Piotrowski. W związku z tym zasadne jest pytanie skierowane do pana Niedzieli, czy będzie zabijał księży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:45 Sebek vel Babetka a idź się powieś durniu. Szkoda tylko czasu na tłumaczenie takiemu bydlakowi że jest bydlakiem a on i tak mówi że nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:56 Gość portalu: Kielczanin napisał(a): > Sebek vel Babetka a idź się powieś durniu. > Szkoda tylko czasu na tłumaczenie takiemu bydlakowi że jest bydlakiem > a on i tak mówi że nie jest. Czy w każdym widzicie Babetkę? :-D To wy twierdzicie, że Babetka kłamie. Czy tak trudno to udowodnić? A powracając do wieszania, czy w ramach walki z klerykalizmem pan Józef Niedziela będzie wieszał księży? Historia dowodzi, że zabicie księży przynosi najlepsze efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:33 Sebek, przepraszam Babetka bądź uczciwy. Nie masz innych argumentów do dyskusji tylko oszczerstwa. Po co więc Sady reaktywować Oświęcim i wszadzić tam wszystkich przeciwników prawicy i niech się to wreszcie skończy.Takimi postami mój panie to tylko poraficie wk...ć. A ty zabiłeś już kogoś, masz ręce umaczane we krwi polskiej. Szafujecie sloganami ajesteście zwykłym bydłem. I księży to durniu zostaw w spokoju. Debilu jeden, do moskwy won tyn bolszewiku pierd....y. Z Ciebie taki prawicowiec jak z Hitlera był aniołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: 82.139.30.* 12.05.06, 15:01 Na przeszłośc proszę o podanie jakiejkolwiek mojej, dotąd w całym moim życiu, popełnionej niegodziwości. Nie mówię tu o żadnym popełnionym przeze mnie przestępstwie gdyż to sie wogóle nie mieści w moim poczuciu moralności. Jeżeli "obsmarowywanie" mnie ma polegać jak dotąd na pomówieniach i bredniach to przecież nawet "przyjaciele" prostaka babetki powinni sięgnąć po rozum. Sama nienawiść nie jest niczym nowym a tym bardziej chwalebnym. A tak dla jasności rzeczy - księża są mi najzupełniej obojętni, jeżeli utrzymują swoje postepowanie w ramach obowiązującego prwa. Ja zajmuję siś KLERYKALIZACJĄ kraju a nie KLEREM. Może to zrozumieć każdy - oprócz babetki!!! Chyba, że sam jest duchownym czy od nich ściśle zależynm przydupasem. Wtedy sprawa ma się istotnie inaczej. WALCZY O SWOJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woowoo Kłamiesz jak pies Józefie Niedziela IP: 195.177.67.* / *.chr31.1000lecie.pl 12.05.06, 15:39 Gość portalu: agnostyk1 napisał(a): > Ja zajmuję siś > KLERYKALIZACJĄ kraju a nie KLEREM. Może to zrozumieć każdy - oprócz babetki!!! > Chyba, że sam jest duchownym czy od nich ściśle zależynm przydupasem. Wtedy > sprawa ma się istotnie inaczej. WALCZY O SWOJE! Ty zajmujesz się przede wszystkim klerem. Np. tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=37976693 A takich przykładów jest dużo więcej. Dlatego pytanie Sebka jest zasadne, czy będziesz zabijał księży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojas Re: Kłamiesz jak pies Józefie Niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:22 odróżnij przestępcę od księdza,pod tym adresem jest informacja o przestępcy (czy całkiem przypadkiem jest nim ksiądz? ) Takimi przypadkami powinni interesować się wszyscy i przećiwdziałać im. Agnostyk susznie zwraca na to uwagę i chwała mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP: *.neoplus.adsl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:29 babetka towarem exportowym :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl IP: 82.139.30.* 12.05.06, 15:38 Masz rację. trzeba jak najszybciej go wyeksportować. Tylko gdzie takiego prostaka przyjmą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woowoo Józefie Niedziela przynosisz wstyd Polakom. IP: 195.177.67.* / *.chr31.1000lecie.pl 12.05.06, 15:40 Jesteś zwykłym gnojem bez honoru i przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Józefie Niedziela przynosisz wstyd Polakom. IP: 82.139.30.* 12.05.06, 15:54 Sądzę, że Szanowny Woowoo, masz jakiekolwiek podstawy (rzeczywiste a nie podawane oszczerczo przez babetke) by uzasadnic swóją opinię. Jeżeli nie to wybacz ale jesteś właśnie Ty gnojem bez honoru i przyzwoitosci. Czekam na jakiekolwiek zasadne zarzuty. Tylko do rzeczy. Konkretne przykłady. Konkretne moje naruszenie honoru. Konkretne naruszenie zasad przyzwoitości. Nie ma? No to "spieprzaj dziadu"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woowoo Re: Józefie Niedziela przynosisz wstyd Polakom. IP: 195.177.67.* / *.chr31.1000lecie.pl 12.05.06, 15:56 To ty panie Niedziela ciągle zarzucasz Babetce kłamstwo. Udowodnij to pułkowniku bo na razie kłamiesz jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojas Re: Józefie Niedziela przynosisz wstyd Polakom. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:26 normalne działania złodzieja, najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja" ayo celem odwrócenia od siebie uwagi.Stary numer wymyśl coś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Własnie głupi Józiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:58 Udowodnij, że kłamię. Okaż się pułkowniku Józefie Niedziela swoim bolszewickim honorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Oj, głupi Józiu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:53 Gość portalu: pułkownik Józef Niedziela napisał(a): > Masz rację. trzeba jak najszybciej go wyeksportować. Tylko gdzie takiego > prostaka przyjmą? Bardzo ładnie wyrażasz swoje myśli doktorze nauk wojskowych Józefie Niedziela. Jak honorowy i pełen godności pułkownik zbrodniczego LWP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Oj, głupi Józiu :) IP: 82.139.30.* 12.05.06, 16:00 Do Woowoo. Odnosisz sie do mnie z imienia i nazwiska. A gdzie Twoje dane. Boisz sie ujawnienia, że jesteś "gnojem bez honoru i przyzwoitoęci". Naprawdę koniecznym jest podanie jakiegokolwiek argumentu by atakować kogokolwiek z imienia. Tak samo jak babetka jesteś żałosnym krzykaczem nie mającym żadnego argumentu by poprzec swoje zarzuty. Tylko nienawiść - a to już jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Oj, głupi Józiu :) IP: 82.139.30.* 12.05.06, 16:05 To samo odnosi się do prostaka babetki, który sam czuje się urażony sformułowaniem "prostak" a do mnie odnosi się "Oj, głupi Józiu". Oto moralność przydupasa katabasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Głupi Józiu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:11 Gość portalu: pułkownik Józef Niedziela napisał: > To samo odnosi się do prostaka babetki, który sam czuje się urażony > sformułowaniem "prostak" a do mnie odnosi się "Oj, głupi Józiu". Oto moralność > przydupasa katabasów. Bardo ładnie doktorze nauk wojskowych Józefie Niedziela. Ty Józiu nie jesteś mnie w stanie niczym urazić. Żadna szmata nie jest mnie w stanie urazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Dziwię się Mariuszowi Olszewskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:15 który mieni się być katolikiem, że sprzymierzył się z "honorowym" pułkownikiem LWP Józefem Niedziela. Ale chyba ręki doktorowi Józiowi to pan Mariusz nie podaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Dziwię się Mariuszowi Olszewskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:31 Forumowej szmaty jaką jest babetka rzeczywiście obrazić nie mozna, bo szmata zawsze będzie szmatą. Ale podziwiam wytrwałość. Żeby cały dzień przy komputerze wypisywać głupoty trzeba być psycholem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Dziwię się Mariuszowi Olszewskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:39 Gość portalu: Kolo napisał(a): > Forumowej szmaty jaką jest babetka rzeczywiście obrazić nie mozna, bo szmata > zawsze będzie szmatą. Ale podziwiam wytrwałość. Żeby cały dzień przy komputerze > > wypisywać głupoty trzeba być psycholem. I proszę - odezwał się jeden z inteligentniejszych członków z SLD. To intelektualna czołówka kieleckiej SLD. Nie wiem, czy w elokwencji dorówna mu Robert Siejka. Jak się uchla do nieprzytomności to chyba dorówna. Do dzieła Roberciku Siejka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woowoo Re: Oj, głupi Józiu :) IP: 195.177.67.* / *.chr31.1000lecie.pl 12.05.06, 16:08 Mam na imię Wojciech. A nazwisko też na "W" i chyba nic ci nie powie. Kłamstwo już ci udowodniłem. Jesteś człowiekiem bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Oj, głupi Józiu :) IP: 82.139.30.* 12.05.06, 16:49 I co Szanowny Wojciechu udowodniłeć? Udowodniłeś jedynie to, że nie potrafisz czytać. Przecież wyrażnie napisałem, że nie interesują mnie poczynania kleru jeżeli mieszcą się w ramach prawa. Podajesz przykład mówiący o księdzu PEDOFILU. Czy zaliczasz księży pedofilów do stosujących się do prawa w Polsce. Ale rozumiem. Każdy inny to pedofil. Jednak ksiadz to tylko zabłąkana owieczka, której nie należy karać bo .... no np. jest osobą konsekrowaną. Nie, nie i jeszcze raz nie. Duchowny jest jak każdy obywatel tego kraju - podlegający jej prawom. I naucz się czytać. Takich własnie niedouków ( nie umiejących czytać) mamy w tym kraju na pęczki. Tak więc się nie denerwuj - jesteś tylko jednym źdźbłem w pęczku. A jak chcesz mnie "złapać" na czymkolwiek, na jakimś moim przewinieniu, przestepstwie czy zbrodni to sobie odpuść - to jest nieemożlie. Nic takiego nie miało i nie bedzie miało miejsca. Aby znałeść przestępców poszukaj w swoim gronie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulaczek Komuszki z Kielc IP: *.chello.pl 12.05.06, 16:36 nie zazdroszcze wam, że macie Babetke. Ustawia was widze jak chce tam gdzie wasze miejsce. To znaczy w rynsztoku. A czy ten agnostyk1 to naprawde pułkownik? Takiego debila nigdy nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Komuszki z Kielc IP: 82.139.30.* 12.05.06, 16:53 Szanowny Hulaczku. proponuję Ci byś sobie takiego debila jak ja osobiście obejrzał. W każdy wtorek w godz. 14.00 - 17.00 na ul Warszawskiej 6.p 7. Serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Ludzie – darmowe ZOO w Kielcach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:11 Gość portalu: pułkownik Józef Niedziela napisał: > Szanowny Hulaczku. proponuję Ci byś sobie takiego debila jak ja osobiście > obejrzał. W każdy wtorek w godz. 14.00 - 17.00 na ul Warszawskiej 6.p 7. > Serdecznie zapraszam. Idźcie ludzie! Obejrzycie sobie "honorowego" doktora nauk wojskowych Józefa Niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Ludzie – darmowe ZOO w Kielcach! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:18 Podawanie danych osobowych bez zezwolenia zainteresowanego jest przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Ludzie – darmowe ZOO w Kielcach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:21 Gość portalu: Kolo napisał(a): > Podawanie danych osobowych bez zezwolenia zainteresowanego jest przestępstwem. Bardzo dziękuję za uświadomienie :) W takim razie: Ludzie!!! W każdy wtorek w godz. 14.00 - 17.00 na ul Warszawskiej 6.p 7. można obejrzeć honorowego pawiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Ludzie – darmowe ZOO w Kielcach! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:24 A gdzie mozna obejrzec szympansa babetkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Ludzie – darmowe ZOO w Kielcach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:41 Ja z szympanesem nie mam nic wspólnego, nawet ewolucyjnie. Jestem wprawdzie inteligentna, zgrabna i powabna, ale dla lewicowych szmat z pewnością jestem okropna. Tak więc jeżeli ujrzysz na ulicy kogoś, kto jest wstretny lewicy to bez zastanowienia pluj temu osbnikowi w twarz. To będę ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojas Re: Ludzie – darmowe ZOO w Kielcach! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:34 Ja b.chętnie zapłacę, żeby zobaczyć taki okaz jak babetka. W którym cyrku ją (jego ) pokazują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulaczek Pułkowniku Agnostyku IP: *.chello.pl 12.05.06, 17:50 Czy oglada się ciebie za darmo czy pobierane są opłaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Pułkowniku Agnostyku IP: 82.139.30.* 12.05.06, 21:54 Zdecydownie pokazujesz "swoją twarz". Nie spodziewałem się niczego innego od kogoś kto nie potrafi czytać, a co dopiero mysleć. Proszę się nie martwic. Aby takie indywiduum jak Ty obejrzeć to ja nawet postawię wodę mineralną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulaczek Re: Pułkowniku Agnostyku IP: *.no / *.chello.pl 12.05.06, 23:39 Zaskakujesz mnie swoją hojnością pułkowniku Agnostyku. Postawisz nawet wodę mineralną. Dziękuję ci bardzo. Wypij te wodę sam. Będziesz wreszcie coś miał w swoim pustym łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pista Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:00 babetka prawie jak mundry człek a prawie jak wiadomo w tym kraju robi wielką różnicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: 69.156.150.* 13.05.06, 01:29 ....ja tez gratuluje Kielcom Babetki....niewielu takich w tym miescie ktorzy nie boja sie wychylic ....i to w zaden konspiracyjny sposob...poprostu oficjalnie, demokratycznie, czasem delikatnie a czasem z geba....coz by swiat zrobil bez takich ludzi.....oni sa "bluznierczym marginesem" ...kornikiem ktory drazy stare drzewo w ktorego cieniu juz nic nie moze wzrosnac.. ...ty lepiej Niedziela tego nie czytaj...bo znowu bedziesz mial wizje...i zaczniesz bredzic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostk1 Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: 82.139.30.* 13.05.06, 10:09 Cos Ci się Filipie "popieprzyło". "....i to w zaden konspiracyjny sposob..." Teciągłe lawirowanie nickami, latanie po różnych komputerach, wręcz stawanie "na uszach" by swoich danych personalnych nie zdekonspirować. Ty jedanak potrafisz zawsze wycigać prawdziwe wnioski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobycoby Re: Kielcom gratuluję Babetki 14.05.06, 10:45 ...a ja agnostyka1, to prawdziwy przeboj eksportowy a na dodatek eksportuje sie sam i zadnej centrali eksportoswej mu nie potrzeba. On tyz w swoim zakresie realizuje polityke taniego panstwa a jak taniego to wystarczy popatrzec na premiera, takiego mocno na gebie wykrzywionego to jeszcze w Polsce nie bylo od ponad 50 lat. kobycoby - tyz agnostyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyku Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 13:46 bzyknął już ktoś z Was bohaterkę postu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezik Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:10 Żarty se robisz? przecież to chlop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyku Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:29 a ja myślałem, że baba z jajami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lina Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:32 Zauważyliście, że ta babetka występuje na forum pod kilkoma pseudonimami? Sam sobie odpowiada na swoje posty!!! Żałosne!!! Ten człowiek prawie cały czas siedzi przy komputerze. I te przesycone polityką wypowiedzi... Chyba ten człek czuje się bardzo niespełniony...Zawiedzone ambicje próbuje wtłaczać na tym forum. Żałosne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: 193.194.69.* 14.05.06, 21:16 To fakt. Jest swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.icpnet.pl 16.05.06, 14:55 Ale komuszki to za nią nie przepadają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobycoby Re: Kielcom gratuluję Babetki IP: *.ny325.east.verizon.net 16.05.06, 15:58 Babecie gratuluje cycow. Odpowiedz Link Zgłoś