Gość: jurek IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 23:06 Trzymam kciuki i licze na pozytywny rezultat staran!!! Oby sie udalo.Szkoda ze trzeba czekac do przyszlego roku :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Targi komunikacyjne w Kielcach? 28.01.03, 17:24 Trzymam kciuki aby się NIE udało!!! Mam nadzieję, że targi zostaną w Łodzi! Mam nadzieję, że rok wystarczy na przedstawienie argumentów na to, że targi powinny zostać w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Targi komunikacyjne w Kielcach? 28.01.03, 17:57 Niestety prezydent Łodzi - Jerzy "van Kroppen" Kropiwnicki - to typ człowieka, któremu na niczym nie zależy. Targi w Łodzi trzymał na siłę (i był jednym z inicjatorów, wręcz jednym z ojców tych targów) były prezes łódzkiego MPK - Czesław Rydecki. Ale już nie jest prezesem. Wyjechał z Łodzi... Teraz chyba nie ma w tym mieście osób, które by walczyły o te targi (bo napewno nie nowy zarząd MPK, złożony z pociotków Kropiwnickiego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Targi komunikacyjne w Kielcach? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 20:49 Decyzja jest jush raczej podjeta z pozytywnym skutkiem dla Kielc!Nam tez sie cos nalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.ch Re: Targi komunikacyjne w Kielcach? IP: *.wshe.lodz.pl 29.01.03, 08:22 Powodzenia. Mam nadzieje, ze bedziecie madrzejsi od wladz Lodzi i nie stracicie takiej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś