Gość: mmm IP: *.satbit.pl / 10.10.3.* 08.05.03, 23:36 Chcę wybrać się rowerem na kilka dni w Góry Świętokrzyskie. Kto wie jaką kupić mapę i gdzie, oraz przewodnik. poznaniak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurek Re: rowerem w Góry Świętokrzyskie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 00:10 Jest taka mapa "Gory Sw. dla pieszych i zmotoryzowanych ale raczej do kupienia tylko na naszym terenie. Dodatkowo polecam strone www.mtb.miasto.kielce.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: rowerem w Góry Świętokrzyskie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 00:24 Jest w Kielcach taka księgarnia dla turystów. Na rogu Paderewskiego i Wspólnej. Mają wszystko, co chcesz. A jak nie mają - to sprowadzą. Sprawdź, może coś mają dla rowerzystów. Sprzedają też przez internet - www.globtour.w.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk Niezła trasa !!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 20:46 Oto opis niezłej wycieczki : cyklon.chemia.pk.edu.pl/~zieluk/wy1995.htm powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki. Re: Niezła trasa !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 00:17 Są takie przewodniki z serii "najlepsze wycieczki na rowerze górskim" , nie wiem czy jest o górach świętokrzyskich bo jeszcze nie trafiłem , ale jest żywcem zerżnięty z tychże przewodnik "PRZEWODNIK DLA ROWERZYSTÓW TERENOWYCH Góry Świętokrzyskie" Adam Rogaliński wyd. przez Lamart Kielce. Zerżnięta nie jest treść ale forma , poza tym kiepsko wydane , również ilustrowany zdjęciami z tym że kiepskimi , a osoby na zdjęciach to kompletna amatorszczyzna - jeśli wydajew się coś takiego to przynajmniej mogliby ubrać tych pseudorowerzystów na zdjęciach już nawet nie w ciuchy "na rower" ale przynajmniej w kaski. Ech , ludzie się biorą za coś o czym nie mają pojęcia , chyba sam wydam taki przewodnik :) No a poza tą konstruktywną krytyką to możesz się tam dowiedzieć gdzie w okolicach się można przejechać... Odpowiedz Link Zgłoś