Gość: kameleon IP: 217.153.84.* 14.05.03, 20:03 Cichoń i Bilski zmienieni?! Co się stało panowie "pierwszoligowcy"?! Jeszcze trochę i będziecie grać w Granacie Skarżysko lub Starze Starachowice!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pedro Re: Pogoń Staszów - Kolporter Korona Kielce 1:1 ( IP: *.one.pl / 192.168.1.* 14.05.03, 23:03 1:1 jest wynikiem niesprawiedliwym i krzywdzącym Pogoń. a co do Bilskiego i Cichonia to jednym słowem wstyd bo zaprezentowali sie bardzo słabo aż trudno uwierzyć że kiedyś grali w 1 lidze!! P.S Do Pana Leszka Salvy: Byłem na meczu i nie moge się zgodzić z pańskim opisem jest bardzo stronniczy i zastanawiam sie czy oglądaliśmy ten sam mecz?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Pogoń Staszów - Kolporter Korona Kielce 1:1 ( IP: *.one.pl / 192.168.1.* 14.05.03, 23:05 ...Niemal przez pół godziny gospodarze bronili się i czekali na kontrę... człowieku zastanów się co za głupoty ty wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Air Co za dureń opisywał ten mecz !!!!! IP: *.czajen.pl 14.05.03, 23:24 Zacznę od tego że mecz toczył się z lekką przewagą Pogoni i nie wiało na nim nudą. Ja nie wiem na jakim meczu był ten redaktorek bo przy pierwszej bramce zdobytej przez Wójcika nie było mowy o spalonym !!! Owszem przy drugiej bramce w II połowie nie było spalonego bo ten zawodnik który oderzał na bramke wyszedł z drugiej linii z przed obronców (pomyłka sedziego liniowego no ale tez czlowiek zdarza sie). Niczym szczególnym sie nie wyrózniła Korona zwazywszy na to ze tam gra kilku I-szo ligowcow i nie przystoi takim "profesorom" grać na chodzonego!!! Bardzo dobrze ze trener Wdowczyk zmienil Cichonia i Bilskiego bo byli najłabsi na boisku a szczegolnie ten 1 (potwierdzili nawet obecni na tym meczu trenerzy KSZO pan Małowiejski i Jojko, ktorzy wlasnie stali obok mnie. Byli wrecz nawet zaskoczeni postawą swoich byłych "profesore"!!!!) Trzeba pochwalic za walke druzynę Pogoni ze sie nie przestraszyła "wielkich kieleckich gwiazdeczek" a w szczegolnosci dzisiaj bardzo dobrze zagrał Dudek z Pogoni Dziwi mnie tylko że pan redaktorek zapomnial wytypowac zawodnika meczu bo zawsze jak wygrywa Korona to zostaje ktorys z zawodników Korony. Troszke badzmy obiektywni w pisaniu relacji z meczów z udziałem kieleckiej drużyny!!! aczkolwiek pewnie macie powiedziane zeby pisac ze korona gra "CACY" (a jest inaczej w ostatnich meczach) P.S. Kazdy sie zastanawia pewnie ze tak ładnie duzo sie pisze i mówi o Koronie ale wlasnie o to chodzi szefom Kolportera "... reklama, reklama pranie mózgu już od ....." pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko KSZO Re: Pogoń Staszów - Kolporter Korona Kielce 1:1 ( IP: *.elex.pl 14.05.03, 23:48 hahah i gdzie jest ta korona???, gdzie te wielkie drugoligowe plany, jak tak dalej pojdzie to za rok bedziecie bronic sie przed spadkiem z trzeciej ligi marzyciele. Nigdy nie bedzie wielkiej pilki w kielcach, zapomnijcie....... a wdowczyk - marny trenerek to jeszcze po tym sezonie od was odejdzie, jak tylo ktos zapropnuje mu wieksza kase...haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Pogoń Staszów - Kolporter Korona Kielce 1:1 ( IP: *.ostrowiec.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 07:28 Zamiast komentarza odnośnie gry piłkarzyków Kolportera cytaty z forum Cracovii podczas meczu w Staszowie: "14-05-03 18:29 Staszów: Bilski, Grad i Cichoń robią co mogą aby Pogoń strzeliła drugą bramkę, ale staszowianie nie chcą(?) trafić. Gola dla Kolportera strzelil "niewtajemniczony" (Kupiec)" "14-05-03 18:44 Staszów: Trener DW chyba się kapnął co jest grane bo Bilski i Cichoń powędrowali jednoczesnie na ławę" I teraz jest jasne dlaczego te piłkarzyki przeszły do Kolportera: lepszy spokojny żywot w III lidze niż walka o utrzymanie w I, a jeszcze można dorobić na boku. Do "działaczy" Kolportera: tak jest jak się mówi, że nie musimy w tym roku awansować. Jesteście tak samo "dobrzy" jak "działacze" KSZO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Pogoń Staszów - Kolporter Korona Kielce 1:1 ( IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 14:51 Gdzie panowie kibice duma , że w II lidze będą derby . Jesteście tak ciency , że nawet ogromna kasa nic nie daje . Zegnaj II ligo to hasło kibiców Korony K i e l c e . Odpowiedz Link Zgłoś
stasio-stasio Re: MOTOR czeka!!!! 16.05.03, 01:36 Jeszcze tylko w sobotę w dupę od MOTORU i po II lidze:-) Czekamy na was cieniasy! Jeb...ć Koronę! Odpowiedz Link Zgłoś