Dodaj do ulubionych

Formico - rekrutacja do przedszkola.

02.04.13, 20:21
Czy któraś z Was ma problem z zalogowaniem się do sytemu?Niestety ja po wpisaniu peselu i hasła wyskakuje,że jest błąd.Po próbie zmiany hasła wyskakuje,że nie ma dziecka o podanym pesel(akurattongue_outtongue_outtongue_out).
Obserwuj wątek
    • puchatkowa77 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 02.04.13, 20:43
      U mnie udało się bez problemu.
    • night_irbis Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 02.04.13, 22:49
      Ja właśnie zaliczyłam to samo sad Dziecko z 2008 roku, od 2 lat zarejestrowane w systemie - komunikat - " ma dziecka o podanym pesel" sad No i co dalej?
      Poczekam do jutra - może system przeciążony pierwszego dnia rejestracji...
      • echo1978 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 02.04.13, 22:59
        Mam tak samo.
        A jak chciałam by przesłał mi nowe hasło na maila, to też błąd. A mail na100% OK, bo do dziś mam info z poprzedniego roku, że dzieci przyjęte do danego pzredszkola.
    • echo1978 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 03.04.13, 08:27
      Dowiedziałam sie w przedszkou, ze w tym roku każdy loguje się od "zera". Stare hasła nie działają. Ponoć jest takie info gdzieś na stronie urzędu.
      • mamomi Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 03.04.13, 21:27
        Echo masz racje,po wpisaniu pesel i kliknięciu wprowadź formularz,wpisuje się nowe hasło i jest już ok.Dzięki za podpowiedź.
    • ek1981 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WYN 31.05.13, 17:23
      Dlaczego nie ma ciągle wyników rekrutacji
      • czarnaolga1987 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 18:11
        Witaj
        Ja też mam problem...jak zawsze w naszym mieście nie można spodziewać się punktualności z niczym!!
        Ciekawe czy dziś to będzie dostępne uncertain
        Jestem wściekła bo nie wiem na czym stoje!
        • ek1981 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 18:16
          Rutacja trwałą miesiąc, potem miesiąc weryfikacji wniosków i oczywiście nic nie wiadomo.
          • czarnaolga1987 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 18:37
            A komu ma się tam śpieszyć....to my musimy grzecznie czekać uncertain
            W tym Państwie na wszystko trzeba czekać, ze wszystkim robią łaskę.
          • lopezowaaa Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 19:15
            i co z ta stroną mozecie sie zalogować???bo u mnie nawet nie ma logowania!!!!
            • ek1981 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 19:24
              Rok temu tak gdzie są aktualności ( obecnie brak aktualności) był link i można było sprawdzić czy dziecko się dostało, przyszedł też mail potwierdzający przyjęcie. Wyniki od godziny 17, przedszkola pracują do 17 albo krócej, jeśli rodzice odbiorą już dzieci i jak tu sprawdzić wyniki. Pewnie w poniedziałek trzeba będzie przejść się do przedszkola. Podziękujmy naszemu miastu, które znowu stanęło na wysokości zadania i zafundowało nam stres na cały weekend.
            • ek1981 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 19:25
              ja co kilka minut odświeżam stronę, idzie zwariować!
              • lopezowaaa Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 19:34
                jaja sobie robia i tyle...na maila też nic nie przyszło a byłam pod przedszkolem na marysińskiej i furtka przed 17 ta zamknieta a wyniki na drzwiach tylko nie wiem przez siatke chyba trzeba wejscsmile
                • 0wariatka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 19:38
                  JAJA JAK BERETY!!!! u mnie dokładnie to samo, strona nie działa, przedszkole zamknięte, zaraz zepsuję F5 od ciągłego odświeżania. Co za BANDA pipipipipipi
                  • 0wariatka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 19:47
                    jak komuś się uda pls niech się pochwali, smile
                    • binkaa email z godziny 22,40 31.05.13, 22:47
                      Informujemy, że wyniku elektronicznej rekrutacji do miejskich przedszkoli i oddziałów przedszkolnych w szkołach podstawowych Pani/Pana dziecko zostało zakwalifikowane do Przedszkole Miejskie nr ...
    • andziab77 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 19:55
      poprostu zapomnieli o nas wrrrrr pół zdrowia przez to tracimy

• 0wariatka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 21:27
        wchodząc na inne miasta bez problemu pojawia się okno do logowania. jakbym wiedziała komu nawtykać na pewno bym to uczyniła. zawsze musimy się wyróżnić jako miasto nieudaczników
    • mama_kloprowa Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 20:55
      Moja córcia się dostała, wyniki wywieszone na drzwiach przedszkola, bo system oczywiście nie działa;/ Ale cieszymy się ogromnie, choć kwestii systemu i olewania rodziców nie zostawimy.
      • kalina921 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 21:16
        Gratulacje, że się dostała smile ja niestety jeszcze nie wiem, bo jak poszłam o 17stej do przedszkola to furtka zamknięta uncertain zostaje mi chyba czekać do poniedziałku i "zjeść" ze stresu wszystkie paznokcie uncertain
        • grego69 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 21:35
          Mój synek się dostał, ale "olewanie rodziców" to skandal. Jak można było pisać, że wyniki będą w placówkach, na stronach przedszkola i UM, skoro na żadnej ze stron takich wyników nie ma. Całe szczęście, że przespacerowałem się o 14 do przedszkola i o dziwo lista już była.
          Kolejny raz robi się ludzi w... "balona".
          Pozdrawiam i życzę szczęścia tym, którzy jeszcze nie wiedzą.
          Grzegorz
    • parb Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 22:48
      System wreszcie działa i można sprawdzić wynik rekrutacjismile
      • vanillka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 23:05
        Jak można inaczej sprawdzić skoro na formico po wpisaniu pesela i podaniu adresu mailowego wyskakuje komunikat, że podany mail nie jest zgodny z podanym wczesniej do tego numeru pesel............ Osiwueję przez weekend. U mnie ta sama sytuacja - o 17 przedszkole zamknięte na głucho. I może i była lista ale żeby ją zobaczyć musiałabym skakać przez płot............ Szaleństwo
        • vanillka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 23:06
          Jeśli jest jakiś bezpośredni link do innej strony z wynikami (może UM) to ja bardzo proszę bo już nie wiem gdzie szukać...
          • binkaa Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 23:37
            nie ma
            bo jest ochrona danych osobowych
            tylko po zalogowaniu
            • vanillka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 23:48
              Czyli skoro mój adres mailowy nie działa i nie dostałam wyników na maila to chyba znaczy, że Panie w przedszkolu nie wprowadziły w ogóle do systemu podanego przeze mnie maila??? No po prostu cudnie... Przedszkole zamknięte na głucho - i tylko zdziwiłam się, że sama przed godz. 17 kwitnę przed zamkniętą furtką. Czy inni rodzice wiedzieli wcześniej?
            • andziab77 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 01.06.13, 14:21
              Ja maila z formico dostałam o 22:37 wink ręce opadają jak system szybko działa.

Pozdrawiam
              wszystkie cierpliwie Mamy
        • 0wariatka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 01.06.13, 09:11
          w formico wpisuje się pesel i hasło nadane przy składaniu formularza. System odblokowany, a przedszkole zostawiło na furtkę otwartą. dostaliśmy się smile pozdrawiam i życzę powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka