mamomi 02.04.13, 20:21 Czy któraś z Was ma problem z zalogowaniem się do sytemu?Niestety ja po wpisaniu peselu i hasła wyskakuje,że jest błąd.Po próbie zmiany hasła wyskakuje,że nie ma dziecka o podanym pesel(akurat). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puchatkowa77 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 02.04.13, 20:43 U mnie udało się bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
night_irbis Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 02.04.13, 22:49 Ja właśnie zaliczyłam to samo Dziecko z 2008 roku, od 2 lat zarejestrowane w systemie - komunikat - " ma dziecka o podanym pesel" No i co dalej? Poczekam do jutra - może system przeciążony pierwszego dnia rejestracji... Odpowiedz Link Zgłoś
echo1978 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 02.04.13, 22:59 Mam tak samo. A jak chciałam by przesłał mi nowe hasło na maila, to też błąd. A mail na100% OK, bo do dziś mam info z poprzedniego roku, że dzieci przyjęte do danego pzredszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
echo1978 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 03.04.13, 08:27 Dowiedziałam sie w przedszkou, ze w tym roku każdy loguje się od "zera". Stare hasła nie działają. Ponoć jest takie info gdzieś na stronie urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamomi Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 03.04.13, 21:27 Echo masz racje,po wpisaniu pesel i kliknięciu wprowadź formularz,wpisuje się nowe hasło i jest już ok.Dzięki za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
ek1981 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WYN 31.05.13, 17:23 Dlaczego nie ma ciągle wyników rekrutacji Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaolga1987 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 18:11 Witaj Ja też mam problem...jak zawsze w naszym mieście nie można spodziewać się punktualności z niczym!! Ciekawe czy dziś to będzie dostępne Jestem wściekła bo nie wiem na czym stoje! Odpowiedz Link Zgłoś
ek1981 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 18:16 Rutacja trwałą miesiąc, potem miesiąc weryfikacji wniosków i oczywiście nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaolga1987 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 18:37 A komu ma się tam śpieszyć....to my musimy grzecznie czekać W tym Państwie na wszystko trzeba czekać, ze wszystkim robią łaskę. Odpowiedz Link Zgłoś
lopezowaaa Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 19:15 i co z ta stroną mozecie sie zalogować???bo u mnie nawet nie ma logowania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ek1981 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 19:24 Rok temu tak gdzie są aktualności ( obecnie brak aktualności) był link i można było sprawdzić czy dziecko się dostało, przyszedł też mail potwierdzający przyjęcie. Wyniki od godziny 17, przedszkola pracują do 17 albo krócej, jeśli rodzice odbiorą już dzieci i jak tu sprawdzić wyniki. Pewnie w poniedziałek trzeba będzie przejść się do przedszkola. Podziękujmy naszemu miastu, które znowu stanęło na wysokości zadania i zafundowało nam stres na cały weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
ek1981 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 19:25 ja co kilka minut odświeżam stronę, idzie zwariować! Odpowiedz Link Zgłoś
lopezowaaa Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 19:34 jaja sobie robia i tyle...na maila też nic nie przyszło a byłam pod przedszkolem na marysińskiej i furtka przed 17 ta zamknieta a wyniki na drzwiach tylko nie wiem przez siatke chyba trzeba wejsc Odpowiedz Link Zgłoś
0wariatka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 19:38 JAJA JAK BERETY!!!! u mnie dokładnie to samo, strona nie działa, przedszkole zamknięte, zaraz zepsuję F5 od ciągłego odświeżania. Co za BANDA pipipipipipi Odpowiedz Link Zgłoś
0wariatka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola - BRAK WY 31.05.13, 19:47 jak komuś się uda pls niech się pochwali, Odpowiedz Link Zgłoś
binkaa email z godziny 22,40 31.05.13, 22:47 Informujemy, że wyniku elektronicznej rekrutacji do miejskich przedszkoli i oddziałów przedszkolnych w szkołach podstawowych Pani/Pana dziecko zostało zakwalifikowane do Przedszkole Miejskie nr ... Odpowiedz Link Zgłoś
andziab77 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 19:55 poprostu zapomnieli o nas wrrrrr pół zdrowia przez to tracimy Odpowiedz Link Zgłoś
0wariatka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 21:27 wchodząc na inne miasta bez problemu pojawia się okno do logowania. jakbym wiedziała komu nawtykać na pewno bym to uczyniła. zawsze musimy się wyróżnić jako miasto nieudaczników Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kloprowa Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 20:55 Moja córcia się dostała, wyniki wywieszone na drzwiach przedszkola, bo system oczywiście nie działa;/ Ale cieszymy się ogromnie, choć kwestii systemu i olewania rodziców nie zostawimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina921 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 21:16 Gratulacje, że się dostała ja niestety jeszcze nie wiem, bo jak poszłam o 17stej do przedszkola to furtka zamknięta zostaje mi chyba czekać do poniedziałku i "zjeść" ze stresu wszystkie paznokcie Odpowiedz Link Zgłoś
grego69 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 21:35 Mój synek się dostał, ale "olewanie rodziców" to skandal. Jak można było pisać, że wyniki będą w placówkach, na stronach przedszkola i UM, skoro na żadnej ze stron takich wyników nie ma. Całe szczęście, że przespacerowałem się o 14 do przedszkola i o dziwo lista już była. Kolejny raz robi się ludzi w... "balona". Pozdrawiam i życzę szczęścia tym, którzy jeszcze nie wiedzą. Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
parb Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 22:48 System wreszcie działa i można sprawdzić wynik rekrutacji Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 23:05 Jak można inaczej sprawdzić skoro na formico po wpisaniu pesela i podaniu adresu mailowego wyskakuje komunikat, że podany mail nie jest zgodny z podanym wczesniej do tego numeru pesel............ Osiwueję przez weekend. U mnie ta sama sytuacja - o 17 przedszkole zamknięte na głucho. I może i była lista ale żeby ją zobaczyć musiałabym skakać przez płot............ Szaleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 23:06 Jeśli jest jakiś bezpośredni link do innej strony z wynikami (może UM) to ja bardzo proszę bo już nie wiem gdzie szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
binkaa Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 23:37 nie ma bo jest ochrona danych osobowych tylko po zalogowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 31.05.13, 23:48 Czyli skoro mój adres mailowy nie działa i nie dostałam wyników na maila to chyba znaczy, że Panie w przedszkolu nie wprowadziły w ogóle do systemu podanego przeze mnie maila??? No po prostu cudnie... Przedszkole zamknięte na głucho - i tylko zdziwiłam się, że sama przed godz. 17 kwitnę przed zamkniętą furtką. Czy inni rodzice wiedzieli wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
andziab77 Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 01.06.13, 14:21 Ja maila z formico dostałam o 22:37 ręce opadają jak system szybko działa. Pozdrawiam wszystkie cierpliwie Mamy Odpowiedz Link Zgłoś
0wariatka Re: Formico - rekrutacja do przedszkola. 01.06.13, 09:11 w formico wpisuje się pesel i hasło nadane przy składaniu formularza. System odblokowany, a przedszkole zostawiło na furtkę otwartą. dostaliśmy się pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś