Dodaj do ulubionych

zajęcia integracji sensorycznej w Łodzi

21.09.14, 09:25
możecie polecić kogoś? szukam dla mojego 11-to latka, co głupi nie jest, ale ma problemy z koncentracją, uczeniem się, jest dyslektykiem....
Obserwuj wątek
    • m_mp Re: zajęcia integracji sensorycznej w Łodzi 13.10.14, 16:44
      warto spróbować w Centrum Wspierania Rozwoju Sensitiva na Wróblewskiego 18. byłam tam na praktykach we wrześniu i widziałam jak p.Julia diagnozuje i pracuje z dziećmi podczas terapii. przemiła, kompetentna osoba, z sali słychać było śmiech dzieci, patrzy też w czasie terapii na to, co dziecku się podoba i korzysta z tych pomysłów.
    • notek34 Re: zajęcia integracji sensorycznej w Łodzi 20.10.14, 17:01
      Możesz sprawdzić na terapiadzieci.info - mają integrację sensoryczną między innymi.
      • olanietta Re: zajęcia integracji sensorycznej w Łodzi 29.10.14, 12:34
        Ja chodzę tam z moim dzieckiem. Polecam panią Judytę.
      • integracjasensoryczna Re: zajęcia integracji sensorycznej w Łodzi 18.02.15, 10:34
        Witam
        My " przerobilismy " trzy gabinety integracji sensorycznej...wszedzie bylo nie tak. W koncu dostalismy numer telefonu do pani Malwiny. Chodzimy 4 miesiace i jest super. Maly sie uspokoil , zaczal mowic / pani Malwina jest tez neurologopeda/. Jestesmy bardzo zadowoleni.
        Agnieszka i Kacper
    • keyssi2005 Re: zajęcia integracji sensorycznej w Łodzi 21.10.14, 21:53
      Polecam Panią Ewelina Roslonek, przyjmuje na ul Wroclawskiej; niewątpliwie plusem jest, że "zadaje" ćwiczenia do wykonywania w domu ( część pracy jest wykonywana samodzielnie).
      • sailor_man Re: zajęcia integracji sensorycznej w Łodzi 03.03.15, 22:53
        keyssi2005 napisał(a):

> Polecam Panią Ewelina Roslonek, przyjmuje na ul Wroclawskiej; niewątpliwie plus
        > em jest, że "zadaje" ćwiczenia do wykonywania w domu ( część pracy jest wykonyw
        > ana samodzielnie).

Również polecam Panią Ewelinę. Zawsze jest sporo pracy, ale warto smile
    • mampka Re: zajęcia integracji sensorycznej w Łodzi 21.11.14, 10:00
      Hej, ja też mogę polecić ta poradnię na Wróblewskiego. Moja córka tam chodzi co czwartek i bardzo czeka na każde zajęcia a za p. Julią to przepada.
    • matka_frustratka Re: zajęcia integracji sensorycznej w Łodzi 23.04.15, 10:05
      Ja polecam logosens na Białostockiej smile
      • dav1985 Re: zajęcia integracji sensorycznej w Łodzi 25.08.15, 08:24
        My też polecamy Logosens na ul. Białostockiej. Pani Dominika zawsze z uśmiechem na ustach rozpoczyna zajęcia z naszym synem. W profesjonalny i kompleksowy sposób podchodzi do dzieci. Dzięki Jej wiedzy i wkładanemu wysiłkowi widzimy jak nasz syn bardzo szybko się rozwija.
    • mibeti Re: zajęcia integracji sensorycznej w Łodzi 14.06.15, 09:40
      Osobiście jestem osobą dorosłą i mam problemy ze spektrum autyzmu, chodzę na terapię do pani Agnieszki z Gabinetów Terapeutycznych Receptor. Zaznaczam, iż przerobiłam kilka gabinetów łódzkich i nikt nie chciał pracować z osobą dorosłą, a pani Agnieszka się podjęła. I są to bardzo sensowne zajęcia.
      • mampka Re: zajęcia integracji sensorycznej w Łodzi 17.06.15, 20:49
        Pani Agnieszka woli pracować z dorosłymi. Z dziećmi jej kiepsko idzie sad Ma zbyt wiele nawyków nauczycielskich sad Odeszliśmy mimo kuszącej ceny.
        • matkapolka91 Re: zajęcia integracji sensorycznej w Łodzi 07.07.15, 19:53
          Nie zgadzam się z" mampką". Mój syn ma 8 lat a mojej znajomej 3 i wszyscy jesteśmy zadowoleni z pełnego profesjonalizmu i zaangażowania pani Agnieszki. A poza tym - choć jest to mniej istotne - pani Agnieszka nie jest nauczycielem. Rozumiem ze pani pomyliła gabinety. Na przyszłość proszę się zastanowić nad sformułowaniem oceny. A ceny są łódzkie a nie warszawskie jak w gabinecie na Wróblewskiego.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka