Dodaj do ulubionych

Chirurg dla dorosłego - poszukuje sprawdzonego.

22.09.14, 15:31
Poszukuje sprawdzonego chirurga dla osoby dorosłej,takiego który pracuje w szpitalu,prywatnie,najlepiej z luxmed ale jeśli żadnego z listy luxmed to innego,najważniejsze aby sprawdzony ,dobry i pracujący w szpitalu.
Będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • mammajowa Re: Chirurg dla dorosłego - poszukuje sprawdzoneg 22.09.14, 20:31
      ale jaki chirurg? miękki?
      • mamomi Re: Chirurg dla dorosłego - poszukuje sprawdzoneg 22.09.14, 21:16
        Miękki.
        • mammajowa Re: Chirurg dla dorosłego - poszukuje sprawdzoneg 22.09.14, 21:23
          no to ja mogę polecić dr kuneckiego z pirogowa. namiary w sieci powinny krążyć.
          • mamomi Re: Chirurg dla dorosłego - poszukuje sprawdzoneg 22.09.14, 21:56
            Dziękuje smile
    • alimama1 Re: Chirurg dla dorosłego - poszukuje sprawdzoneg 30.09.14, 13:42
      Ja ostatnio byłam na wizycie w LM u p. dr Kędzi-Berut. Bardzo przyjemna i konkretna. Zdaje się, że pracuje także w WAM, ale upewnij się.
      • za_rogiem Re: Chirurg dla dorosłego - poszukuje sprawdzoneg 12.02.15, 22:12
        Stara sprawa, ale może się komuś przyda, ja polecam lek. Krzysztofa Bartniaka, oprócz LM pracuje w szpitalu w Gostyninie. Operowałam u niego woreczek.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka