Dodaj do ulubionych

Przedszkole Integracyjne Hulajnoga Łódź

22.04.15, 22:55
Serdecznie zapraszamy na Drzwi Otwarte - 22 maj (piątek) w godzinach 17.00-18.30 w placówkach przy ul. Elsnera 8 (Widzew) i Warecka 3 (Teofilów) w Łodzi.

Hulajnoga to radosne miejsce, w którym panuje domowa atmosfera. Integracja służy stworzeniu wszystkim maksymalnie korzystnych warunków rozwojowych. Dzieci uczą się w naturalny sposób tolerancji, wrażliwości, otwartości i serdeczności.
Zapraszamy dzieci od 2 roku życia.

- małe grupy, co najmniej 2 nauczycieli w grupie, bardzo duże sale i ogród;
- na miejscu specjaliści: psycholog, logopeda, fizjoterapeuta, trenerzy sportowi, lektor języka angielskiego;
- w ramach czesnego: sport ogólnorozwojowy, tenis, gimnastyka korekcyjna, gimnastyka buzi, rytmika, zajęcia teatralne, kółko naukowe, ekspresja twórcza i eksperymenty, taniec, dogoterapia, język angielski, wycieczki i ciekawi goście;
- dodatkowo: basen i nauka gry na instrumencie;
- diagnozy rozwojowe: logopedyczna, psychologiczna, postawy ciała, predyspozycji sportowych;
- każdy rodzaj diety;
- wpisowe 0 zł.
Obserwuj wątek
    • jasiaj Re: Przedszkole Integracyjne Hulajnoga Łódź 22.04.15, 23:01
      Dziewczyny ja ze swojej strony szczerze polecam Wam to przedszkole, mój syn je skończył, w porównaniu z kolegami z klasy był super przygotowany do szkoły! Od września swoje pierwsze kroki w Hulajnodze będzie stawiała moja córka. Czy którejś z Was dziecko idzie do tego przedszkola od września (widzew), może jakiś wspólny spacer? Pozdrawiam ?
      • norbert.1980 Re: Przedszkole Integracyjne Hulajnoga Łódź 22.04.15, 23:06
        A może zjazd absolwentów? smile
    • norbert.1980 Re: Przedszkole Integracyjne Hulajnoga Łódź 22.04.15, 23:04
      Gorąco pozdrawiam Panie z Kubusiów smile Adaś do tej pory wspomina Hulajnogę.
    • 11magdalena11 Re: Przedszkole Integracyjne Hulajnoga Łódź 23.04.15, 10:29
      Moja córeczka chodzi do Hulajnogi na Elsnera od dwóch lat, przedszkole poleciła mi znajoma z osiedla. Jestem bardzo zadowolona że tu trafiłyśmy, panie serdeczne, sale kolorowe i nowe zabawki!!!
      Polecam wszystkim.
    • monia.kas Re: Przedszkole Integracyjne Hulajnoga Łódź 23.04.15, 13:11
      Oferta świetna, przedszkole z renomą, ale kogo stać w tych czasach na taki luksus? Taki standard powinien być w każdym jednym przedszkolu. A my w państwowym musimy za każde jedne zajęcia płacić.
      • jasiaj Re: Przedszkole Integracyjne Hulajnoga Łódź 26.04.15, 17:46
        Masz rację monia.kas taki standard powinien być w każdym jednym przedszkolu, ale myślę, że jest coraz więcej ludzi, którzy w swojej pracy stawiają na jakość i są prawdziwymi pasjonatami swojego zawodu smile
    • matka_frustratka Re: Przedszkole Integracyjne Hulajnoga Łódź 23.04.15, 16:01
      Cieszę się, że nareszcie jakieś osoby z radosną aurą się tu wypowiadają wink Przeraża mnie fala nienawiści w internecie i wylewanie na siebie wiadra pomyj. Jeśli komuś coś nie pasuje zawsze ma możliwość wyboru. Ja do Hulajnogi na Teofilowie trafiłam po dwóch państwowych przedszkolach, to co przeszłam z moim niepełnosprawnym dzieckiem to była gehenna, mój syn jest autystą, zanim udało nam się postawić prawidłową diagnozę spotkaliśmy się z falą niechęci i próbą pozbycia się dziecka z przedszkola z etykietką złośliwego, agresywnego itd. ? myślę, że to temat bliski matkom dzieci dotkniętych autyzmem. W Hulajnodze dostaliśmy wsparcie, życzliwość, terapię po prostu zaopiekowano się nami adekwatnie do potrzeb, a moje dziecko o dziwo! ? po poprzednim spisaniu na straty ? zaczęło robić niesamowite postępy!!!! We wrześniu idzie do szkoły, a ja z niepokojem myślę o tym czy efekty z przedszkola nie zostaną zaprzepaszczone i czy zajmą się nim ludzie, którzy się znają na swojej robocie jak w Hulajnodze. Dziękuję!
      • madzialena0611 Re: Przedszkole Integracyjne Hulajnoga Łódź 14.09.15, 19:54
        Mam pytanie,gdzie posłała Pani synka do szkoły?mam synka z adhd,i jestesmy w trakcie oczekiwania na wizyte do Jasia i Małgosi w celu diagnozy zespołu Aspargera,mam rowniez prpoblemy w szkole ,syn chodzi do placówki publicznej i zastanawiamy sie nad zmianą szkoły przyjaznej takim dzieciom,gdzie znajda zrozumienie i akceptacje ich osoby.
        Pozdrawiam.
    • zuza-1214 Re: Przedszkole Integracyjne Hulajnoga Łódź 26.04.15, 20:37
      Gorąco polecam przedszkole Hulajnoga! Miałam przyjemność współpracować z Hulajnogą i była to niezwykle udana współpraca. Pełen profesjonalizm przy zleceniach, a do tego całkowite zaangażowanie i ciepło dla dzieciaków. Czy można oczekiwać wiecej? Polecam przedszkole wszystkim znajomym smile A pracownikom gratuluję rewelacyjnej atmosfery, jaką potrafią stworzyć dzieciakom smile
      • f_u Re: Przedszkole Integracyjne Hulajnoga Łódź 09.12.15, 23:22
        Niby tak cudownie, a proszę się lepiej zastanowić czemu tam taka rotacja nauczycieli jest. Pracodawcy pozbywają się młodych nauczycielek, które rodzą dzieci bo są już dla nich niewygodne. Początkowo było super! Teraz- maszynka dla pieniędzy!
    • mamadagusia Re: Przedszkole Integracyjne Hulajnoga Łódź 27.04.15, 16:39
      Moja dwójka chodzi do Hulajnogi i codziennie jak przychodzę tuż przed zamknięciem przedszkola, mam aferę bo nie chcą wychodzić do domu- to chyba najlepsze reklama tego przedszkola wink Poza tym mają dużo zajęć sportowych co przy niespożytej energii moich pociech jest ZBAWIENNE!!! big_grin
    • stokrotka_beauty Re: Przedszkole Integracyjne Hulajnoga Łódź 29.05.16, 09:34
      Upup. Podnoszę wątek. Napiszcie cos więcej o tym przedszkolu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka