angi223 22.02.09, 09:59 Planuję posłać synka do żłobka. Polećcie proszę jakiś sprawdzony na Teofilowie czy gdzieś na Bałutach. Na co zwrócić uwagę wybierając żłobek? A może jest jakiś prywatny? Z góry dziękuję za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia-72 Re: żłobek na Teofilowie - który polecicie? 22.02.09, 17:49 Witam dyplomowana opiekunka dziecięca z córką prawie 3 letnią poszukuje pracy . Interesuje mnie opieka u mnie w domu. Mieszkam na Teofilowie w domku wśród zieleni okolice ul Szczecińskiej. Podam nr gg 102 33 95 lub tel 508 846 059. Pozdrawiam Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
19karolinka10 Re: żłobek na Teofilowie - który polecicie? 03.02.10, 15:33 Moja Kasia chodzi do żłobaka na harcerzy zatorowców. Małej się podoba a to najważniejsze, bo jak ona jest zadowolona i chętnie chodzi to ja też. Panie są bardzo miłe, w cenie jest gimnastyka korekcyjna i rytmika. Organizowane są również bale na dzień Babci, Dziadka, teraz karnawałowy i pewnie jeszcze kilka będzie Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama