Dodaj do ulubionych

dobry adwokat z Krakowa

20.04.16, 14:33
Witam, Szukam pilnie namiaru na adwokata z Krakowa z praktyką alimentacyjną szczególnie z naciskiem obrony praw ojca. Skomplikowana i pilna sprawa, będę wdzięczny za pomoc.
Obserwuj wątek
    • umiejacynoze Re: dobry adwokat z Krakowa 01.06.16, 18:49
      Poznanska.com.pl - zasięgałem opinii wsród znajomych prawników. Podobno absolutnie najlepsza od rodzinnego w Krakowie, choć nie najtańsza. U mnie na szczęście obeszło się bez pomocy adwokata.
    • bartekrebs Re: dobry adwokat z Krakowa 26.06.16, 13:56
      A słyszeliscie o portalu prawos.pl to taki znanydoktor tylko w branzy prawnej, swietny pomysl. Swietny portal do poszukiwania adwokata radcy prawnego a nawet detektywa i doradcy podatkowego!! Ekstra jestem bardzo zadowolony z korzystania z portalu prawos.pl i wszystkim znajomym juz go poleciłem po tym jak zrobila to moja znajoma smile
    • w.olf Re: dobry adwokat z Krakowa 27.06.16, 13:49
      W tych sprawach dobra jest Kancelaria Migas z www.migas-adwokat.pl. Ma bardzo dużo dobrych opinia a ja osobiście znam osobę która korzystała z jej pomocy w trakcie rozwodu, podziału majątku i ustalania opieki nad dziećmi. Bardzo dobra i skuteczna kancelaria.
    • anna22222222 Re: dobry adwokat z Krakowa 10.07.16, 23:33
      Polecam Adw Angelika Mazur Kubowicz Kancelaria przy sądzie tel 503 902 865, byłam zadowolona z obsługi
    • sara-30 Re: dobry adwokat z Krakowa 19.07.16, 11:15
      Ja wprawdzie miałam sprawę rozwodową, ale to też prawo rodzinne, obsługiwał mnie mec. Łukasz Wójtowicz. Spróbuj podpytać: 660 280 207.
    • ewa_malachowska Re: dobry adwokat z Krakowa 22.07.16, 10:30
      Mec. Anna Konopacka - cale lata pracowala z organizacjami spolecznymi, wiec na 100% pomoze.
    • janek.koziel Re: dobry adwokat z Krakowa 04.08.16, 19:45
      Najlepszy mecenas od rodzinnego to Olga Maciejewska. Prowadziła moją sprawę o alimenty i kumpla rozwód prowadzi teraz. Zawsze odpisuje na mejle, można do niej dzwonic i wszysto wytłumaczy. ma swoją stronę, to wpisz sobie Olga Maciejewska adwokat to ci wysokoczy
      • buszczanin67 Re: dobry adwokat z Krakowa 07.08.16, 18:04
        Ja również polecam Maciejewską. Tu macie jej stronę, tam są też numery tel
        www.adwokat-maciejewska.pl
        Ona jest z Krakowa, ale nie było problemu żeby pojechała do innego wojewodztwa, tylko tyle co mnie to kosztowało dodatkowo paliwo, ale w sumie i tak nie zapłaciłem dużo. Nawet mniej niż myślałem. Ale do rzeczy. Kobieta która niczego mi nie obiecywała, nawet jak ją dopytywałem jakie są mniej więcej szanse, to nie chciała niczego wróżyć. Świetny kontakt telefoniczny i mailowy. Wszystkie pisma jakie składała w moim imieniu były wcześniej do mnie przesyłane, wszystko to co dla mnie odbierała też w tym samym dniu przesyłała. Bardzo dobrze wytłumaczyła mi na czym stoję (wcześniej sam się przygotowałem żeby wiedzieć o co pytać). Nie unikała odpowiedzi - jak czegoś nie była pewna to sprawdzała.
        Jeśli macie jakiś problem z wierzytelnościami, komornikiem "zajmuje co sie da" to dziewczyna sobie poradzi. A i proszę sobie nie wyobrażać że młoda - to bez doświadczenia. Jak jest młody człowiek to ma wiedze, myśli, nie myli się, i chce mu sie pracować.
        Polecam ze słonecznego Buska.
        Tu jeszcze jej mail
        Adwokat Olga Maciejewska maciejewska@adwokat-maciejewska.pl
    • buszczanin67 Re: dobry adwokat z Krakowa 07.08.16, 18:27
      Już raz polecałem Maciejewską i będę ją polecał kolejny raz, bo na to zasługuje.
      To dobry adwokat z Krakowa.
      Poniżej link do jej strony internetowej, są tam też maile i telefony.

www.adwokat-maciejewska.pl

Miałem problem z komornikiem i już go nie mamsmile Długo trwało postępowanie ale wszystko to co ona robiła trwało najwyżej 2 dni, praktycznie tego samego dnia - i to jest super.
      Już raz tu pisałem, napisze jeszcze raz. Kobieta która niczego mi nie obiecywała, nawet jak ją dopytywałem jakie są mniej więcej szanse, to nie chciała niczego wróżyć. Świetny kontakt telefoniczny i mailowy. Wszystkie pisma jakie składała w moim imieniu były wcześniej do mnie przesyłane, wszystko to co dla mnie odbierała też w tym samym dniu przesyłała. Bardzo dobrze wytłumaczyła mi na czym stoję (wcześniej sam się przygotowałem żeby wiedzieć o co pytać). Nie unikała odpowiedzi - jak czegoś nie była pewna to sprawdzała. Jeśli macie jakiś problem z wierzytelnościami, komornikiem "zajmuje co sie da" to dziewczyna sobie poradzi. A i proszę sobie nie wyobrażać że młoda - to bez doświadczenia. Jak jest młody człowiek to ma wiedze, myśli, nie myli się, i chce mu sie pracować.

Godny polecenia prawnik to Adwokat Olga Maciejewska

pozdrowienia dla komorników
    • w.olf Re: dobry adwokat z Krakowa 11.08.16, 15:51
      Polecam skontaktować się z mecenas Justyną Migas. To bardzo dobra prawniczka, zaangażowana w sprawy swoich klientów i nie zdzierająca z nich majątku! Polecam. www.migas-adwokat.pl
    • michal_w_1975 Re: dobry adwokat z Krakowa 10.10.16, 12:23
      Temat już pewnie nieaktualny, ale co tam, może kto inny skorzysta: mnie reprezentowała kancelaria ze zwierzynieckiej krmp.pl . Z rozwodu z orzekaniem o winie, udało się zrobić rozwód polubowny łącznie ze wspólną opieką nad dziećmi. Polecam
    • joachim77 Re: dobry adwokat z Krakowa 13.10.16, 12:42
      Witam, polecam adwokata Piotra Pilszek, żona złożyła pozew o rozwód z orzeczeniem mojej winy i chciała pozbawić mnie kontaktów z dzieckiem. Dzięki staraniom Pana mecenasa sąd orzekł normalne alimenty (a nie takie jakie chciała żona) ponadto mam bardzo częste kontakty z dzieckiem i najważniejsze że sąd orzekł rozwód Z WYŁĄCZNEJ WINY ŻONY! Pan mecenas jest bardzo skrupulatny i rzeczowy, z gąszcza dla mnie nieistotnych dokumentów i informacji wyciągnął mnóstwo faktów które przedstawił w sądzie i wygrał. Poza tym spotkania z nim to czysta przyjemność bo ten facet na prawdę słucha człowieka, można się wygadać czego bardzo potrzebowałem. Mecenas Pilszek ma kancelarię na ul. Staffa 1/11, tel 505053551
      • aga31.1 Re: dobry adwokat z Krakowa 08.11.16, 11:46
        Mnie rozwodził mec Michał Słomka jego kancelaria znajduje sie 100 m od sądu i mogę go polecić z czystym sumieniem miałam szczęście bo trafiłam do niego zupełnie przypadkiem. Na kazda rozprawę stawial sie osobiście.
    • markaim Re: dobry adwokat z Krakowa 19.11.16, 01:15
      Jeżeli chodzi o sprawy rodzinne to w Krakowie najlepsi prawnicy są w gpkancelaria.pl/ . Korzystałem z ich usług i mogę powiedzieć, że sa skuteczni. Jeżeli ktoś ma trudną sprawę i nie wie do kogo się zwrócić to polecam skorzystać z porady lub usługi tej kancelarii.
    • surma.jagoda Re: dobry adwokat z Krakowa 16.01.17, 18:14
      Cześć, ja też niecały rok temu szukałam adwokata w podobnej sprawie. Poszukując wyspecjalizowanej i sprawdzonej osoby (bo nikogo z polecenia nie miałam) przypadkiem trafiłam na portal prawos.pl.
      Jest to super portal do poszukiwania pomocy prawnej w Internecie. Na prawdę polecam!
    • surma.jagoda Re: dobry adwokat z Krakowa 16.01.17, 18:16
      Ja w listopadzie szukałam prawnika na portalu www.prawos.pl i szczerze wszystkim polecam ten portal bo jest on naprawe swietnie zaprojektowany i dobrze funcjonuje. Wybierasz sobie swoja miejscowosc obszar prawa i prawos sam Ci pokazuje kancelarie jakie moga Ci pomoc. Świetny portal!!!
    • koniczy-nka Re: dobry adwokat z Krakowa 16.02.17, 13:28
      Troche już po czasie, ale jakby ktoś potrzebował to ja korzystałam kiedyś z pomocy prawnej u p.Marty Ostrowskiej. Prowadzi kancelarię z mężem koło Mogilskiej, w takim nowym apartamentowcu. Bardzo kompetentna osoba, konkretna, a przy tym "normalna" smile
    • darnew Re: dobry adwokat z Krakowa 28.04.17, 08:34
      Mogę polecić adwokat Szewczyk- Stępień, która prowadziła moją sprawę o alimenty. Bardzo zaangażowana i przekonywująca. Ale najbardziej byłem zdziwiony, kiedy przychodziłem do Kancelarii i widziałem, że oprócz Pani Mecenas w moją sprawę angażują się także pozostali adwokaci, którzy tam pracują. Świetni prawnicy, z sercem do sprawy i ludzkim podejściem. Kancelarię mają na Kazimierzu.
    • emil_kowalski Re: dobry adwokat z Krakowa 18.05.17, 16:22
      sprawdzony i godny polecenia adres to www.migas-adwokat.pl!!!
    • sylwiaw88 Re: dobry adwokat z Krakowa 27.09.17, 20:52
      Ja gorąco polecam Pana Łukasza Słotę. Pan Łukasz świadczy pomoc prawną w zakresie prawa rodzinnego, w szczególności właśnie w zakresie obowiązków rodzicielskich. Więcej informacji można znaleźć tutaj: slotakancelaria.pl/prawo-rodzinne-i-opiekuncze
    • arleta451 Re: dobry adwokat z Krakowa 13.02.18, 23:14
      Co do spraw alimentacyjnych i podobnych rodzinnych to polecam adwokata Michała Bieleckiego. Ale mam do was inne pytanie - znacie jakiegoś dobrego komornika z Podgórza, który by mi te alimenty dobrze ściągnął?
    • juladagos Re: dobry adwokat z Krakowa 27.03.18, 15:19
      Mec Michał Słomka to dobry adwokat, zna się na rzeczy, jeżeli chodzi o prawo rodzinne, rozwody. Jest bardzo rzeczowy, dobrze przygotowuje się do rozpraw, działa skutecznie, ja byłam bardzo zadowolona ze współpracy z jego kancelarią, sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie, wszystko jak należy.
      • magii89 Re: dobry adwokat z Krakowa 28.05.18, 15:32
        Ja ze swojej strony mogę polecić Ci tę kancelarię adwokacką www.migas-adwokat.pl/ . Korzystałam z ich usług i bardzo mi pomogli jestem zadowolona z ich usług , profesjonalna obsługa i dobre podejscie do klienta . Jak najbardziej ich polecam !
    • maria-75 Re: dobry adwokat z Krakowa 05.10.18, 10:41
      Zgłosiłam się do adwokatów z kancelarii LEXAY w Krakowie, którzy pomogli mi już dwukrotnie i za każdym razem skutecznie. Raz były to problemy rodzinne, a innym razem związane z moją działalnością gospodarczą. Ich strona to www.lexay.pl
    • kornelka_kkk Re: dobry adwokat z Krakowa 10.10.18, 16:42
      Może spróbuj w Centrum Prawa Kościelniak. Mojej siostrze pomogli uzyskać dość spore alimenty smile
    • natkak88 Re: dobry adwokat z Krakowa 20.10.18, 12:13
      Pani mecenas Justyna Węgrzynowicz-Cichońska z kancelarii JWC niedaleko Dworca Głównego jest najlepsza w swoim zawodzie wink
      • magda38100 Re: dobry adwokat z Krakowa 30.10.18, 18:26
        Adwokat Aleksandra Wojciechowska, od alimentów, rozwodów, kontaktów z dzieckiem super specjalistka. Zresztą wystraczy do niej zadzwonić od razu wzbudza zaufanie podczas rozmowy. Mi pomogła oraz mojej znajomej z pracy.
    • mara77 Re: dobry adwokat z Krakowa 05.12.18, 20:46
      Polecam skontaktować się z panem mec. Klimkowskim tel. 600365228. Myślę, ze spokojnie powinien tobie pomóc. Specjalizuje się w takich sprawach. Sama w rodzinie miałam podobną sytuację, pan Klimkowski kompleksowo i pomyślnie załatwił sprawę. Człowiek o ogromnej wiedzy i doświadczeniu, na pewno dołoży wszelkich starań aby ci pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka