sewerynki 08.10.04, 21:54 Tak z ciekawości - jak to obecnie wygląda. 70 zl wizyta wydawała mi się cholendarną stawką a teraz coś słyszę że coraz częstsza. Górecka, Szlachcic - 70 zł A inni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia9915 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 08.10.04, 22:49 Nowakowska (w Prenatalu) - 60 zł Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflanka Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 09.10.04, 14:16 ja też płace 70 zł Odpowiedz Link Zgłoś
11974r Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 09.10.04, 21:04 Ja obecnie płacę 50 zł, a wizyta ciężarnej kosztuje 45. Odpowiedz Link Zgłoś
mamahuberta Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 10.10.04, 17:29 Cześć 60 zł Odpowiedz Link Zgłoś
edytafg1 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 11.10.04, 12:12 A ja u juszczyka (ordynator Ujastka).... 120 zl... jestem w 19tyg ciazy i zamierzam tam rodzic wiec najlepszym wyjsciem wydal mi sie ordynator,ale ceny ma z komsosu.. Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik4 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 13.10.04, 11:13 SPES- 50 zł wizyta. Dane z wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
martamaria10 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 14.10.04, 14:05 dr Masior 50 zł Marta Odpowiedz Link Zgłoś
dadzia101 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 14.10.04, 18:25 Fertility Clinic-60zl+10zl USG.Na ostatnie wizyty zamierzam pojsc do Juszczyka,no coz,120 trzeba bedzie przebolec,skoro zamierzam tam rodzic...mam tylko nadzieje ze jakos to sie ma do jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
edytafg1 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 15.10.04, 15:42 dadzia101 napisała: Juszczyka,no coz,120 trzeba bedzie przebolec,skoro zamierzam tam rodzic...mam > tylko nadzieje ze jakos to sie ma do jakosci Ja tez mam nadzieje Ale to ze tam chcesz rodzic nie znaczy ze musisz isc do niego, idz do kogokolwiek z Ujastka, kazdy jest pewnie tanszy Odpowiedz Link Zgłoś
dadzia101 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 15.10.04, 17:34 Juz sie umowilam na wizyte u Juszczyka(wychodzac z zalozenia ze zawsze to lepiej znac Pana OrdynatoraZobaczymy jak to bedzie-licze na jakis porzadny aparat USG,bo z poprzednich skanow dla mnie nic niestety nie wynikalo Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu medicover - 110zł za wizyte!!! 16.10.04, 18:10 każde badanie (typu cytologia) płatne osobno! Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 17.10.04, 16:55 drzewicki (narutowicza) 60zl, swietny lekarz nota bene rodzilam na ujastku nie znajac tam NIKOGO, przyszlam "z ulicy", byla super 120zl za wizyte... w zyciu bym nie poszla!! chyba ze mialabym jakies straszne problemy z ciaza, tfu, tfu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_hipka Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 18.10.04, 15:02 Oj dziwie sie fankom Juszczyka, szczególnie ze najlepszy w Ujastku nie jest. A ja chodze do lekarza z Ujastka za 40 zł (pierwsza 50) a jest bombowy. Odpowiedz Link Zgłoś
edytafg1 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 18.10.04, 16:10 Fanką Juszczyka moze nie jestem, ale wierze w jego kompetencje. Czuje sie pewniej chodzac do niego niz do kogos nie z Ujastka, bo w koncu ustalam szczegoly porodu z SZEFEM szpitala wiec nikt mi nei powie na porodowce ze tka, jak ja chce nei moze byc bo np. szef sie nie zgadza A czy jest najlepszy czy nie- trudno zrobic ranking lekarzy taki obiektywny i rzetelny, ze ktos jest lepzy niz ktos, bo jak to udowodnic? Odpowiedz Link Zgłoś
agaw Re:Do mamy-hipka 17.06.05, 16:31 mama_hipka napisała: > Oj dziwie sie fankom Juszczyka, szczególnie ze najlepszy w Ujastku nie jest. A > ja chodze do lekarza z Ujastka za 40 zł (pierwsza 50) a jest bombowy. Możesz napisać do kogo chodzisz? I gdzie przyjmuje? Mam termin na koniec lipca i chciałabym odwiedzić kogoś sensownego z Ujastka. Mozesz napisać na priva. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
martamaria10 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 19.10.04, 15:09 Też mi się wydawało, że jak będę prywatnie chodzić do ordynatora oddziału położniczego, w którym chcę rodzić, to będzie najlepsze rozwiązanie dla mnie i dla dziecka. Nic bardziej błędnego, chyba że za poród zapłacisz mu superextra. Nie będę pisać, który to szpital, bo jak wiadomo nie można tego robić. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
edytafg1 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 25.10.04, 12:29 Info z ost chwili- moja kol. pacjentka (jak i ja)dra Juszczyka wylaldowala w szpitalu na ujastku w piatek. W pt. zaniepokojona bolem brzucha zadzw, na komorke do juszczyka, kt kazal jej natychmiast jechac na ujastek -a tam juz czekal na nia-zostala w szpitalu 2 dni -jest zachwycona opieka Juszczyka -jego profesjonalizem i podejsciem do niej -mowi ze caly zespół Ujastka jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
magdullek Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 28.10.04, 12:23 Jesli chodzi o dr Górecka to cena 70 zł nie dotyczy kobiet w ciazy, bowiem pani doktor ma dziwną skłonnosc do wyciagania od nich pieniędzy, i tak np. pobiera materiał do badania nie pytając pacjentki o zgode a przeciez wiadomo, ze niektóre badania ciezarna moze wykonac w ramach funduszu,poza tym zamiast wykonywac usg w czasie wizyty kieruje do szpitala MSWiA lub zaprasza do siebie za kilka dni za co oczywiscie trzeba dodatkowo zapłacic.Na dodatek pobiera kase za samo przedłuzenie zwolnienia jesli akurat konczy sie przed zaplanowaną u niej wizytą.Reasumując, w przypadku prowadzenia ciazy przez p. doktor trzeba liczyc sie z nieco większym wydatkiem niz 70 zł za wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś
amb25 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 06.06.05, 11:01 ja za wizytę z usg załpaciłam u dr Homa w zeszłym tygodniu 80 zł (bez usg to chyba koszt 60 albo 50 zł). Cytologia 30 zł, testy na chlamydię i coś tam jeszcze - 88 zł. Więcej cennika nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
agaw Re: Do mamy-hipka 16.06.05, 21:11 Do kogo chodziłas z Ujastka? Mam dylemat nie znam nikogo a chciałabym czuć się pewniej. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mama_hipka Re: Do mamy-hipka 21.06.05, 10:37 Przepraszam ze tak późno ale mnie nie było. Chodze i chodziłam do dr Mariusza Korab-Chrzanowskiego. Przyjmuje na rogu al. Pokoju i Fabrycznej w ALL MED. W pon 15-17 i środy 17-20 nie trzeba dzwonic. Odpowiedz Link Zgłoś
milena1 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 17.06.05, 12:16 Wizyta w Scanmedzie Al.Pokoju 60zł u tej samej Pani doktor na Starowiślnej 40 zł Odpowiedz Link Zgłoś
dancia2 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 17.06.05, 12:36 Z Ujastka polecam też doktora Leszczyńskiego Prowadził moje dwie ciąże i byłam bardzo zadowolona. Przyjmuje w Prenatalu na Dunajewskiego a cena wizyty 70zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agaw Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 17.06.05, 16:26 Danciu a czy rodziłaś u niego ? Aga Odpowiedz Link Zgłoś
jeangrey Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 17.06.05, 18:56 > Danciu a czy rodziłaś u niego ? Ja rodziłam, w zeszłym roku w wakacje. Jak już pisałam - odradzam. JG Odpowiedz Link Zgłoś
jeangrey Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 17.06.05, 18:54 > Z Ujastka polecam też doktora Leszczyńskiego Prowadził moje dwie ciąże i byłam > bardzo zadowolona. Przyjmuje w Prenatalu na Dunajewskiego a cena wizyty 70zł. A ja odradzam. Z jednego powodu, z jego propozycji która wydała mi się bardzo nieetyczna Prowadził moją kolejną ciążę i pod koniec złożył mi propozycję nie do odrzucenia JG Odpowiedz Link Zgłoś
dancia2 Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 18.06.05, 10:45 Nie wiem ja tam nie miałam z nim żadnego problemu. Widać to zależy. Rodziłam z nim dwa razy i byłam bardzo zadowolona. Tak czy inaczej jestem pewna tego ze jest dobrym fachowcem i nie opieram się tu tylko na swoich odczuciach ale takze na wypowiedziach ludzi z branży. Jemu zawdzięczam to ze mam dwie zdrowe córki a zwaszcza przy pierwszym porodzie nie bylo to takie oczywiste. Nie zamierzam jednak nikogo na siłę przekonywać to co jest dobre dla jednego nie musi być dobre dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
jeangrey Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 18.06.05, 19:59 dancia2 napisała: > Nie wiem ja tam nie miałam z nim żadnego problemu. Widać to zależy. Widać zależy. Nie wiadomo jednak od czego > Tak czy inaczej jestem pewna tego ze jest dobrym fachowcem Nie przeczę, że jest dobrym fachowcem, ale fach sobie etyka sobie JG Odpowiedz Link Zgłoś
goelka Re: Ceny ginekologów w Krakowie - USG piersi 17.06.05, 22:41 A czy znacie niezbyt drogiego ginekologa wykonującego w swoim gabinecie USG piersi? Najlepiej gdyby to było w okolicy Krowodrzy, Azorów, Starego Miasta. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 21.06.05, 10:59 W cm lim chodziłam do dr Sitek ale wyjechała do Anglii. Wizyta 65 zł a kazda nastepna tańsza o 10 % czyli jakies 58-59. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska Re: Ceny ginekologów w Krakowie - sondażowo 24.06.05, 12:31 Towarzystwo Rozwoju rodziny na Bronowickiej. Dr Trojnar-Podleśny z Kopernika 50 zł wizyta. Pani doktor jest konkretna, badania wykonuje rzetelnie. Pod koniec ciąży zaczełam chodzić na KTG na Kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś