loola_kr 14.12.07, 09:55 dodam, że chodzi mi o jodłę i nie taką za 300 zł... O ile to możliwe. Jakie są ceny pod Tesco czy M1 na przykład? Może ktoś wie? Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renkawiczka Re: Kraków - gdzie kupić żywa choinkę 14.12.07, 10:01 wczoraj widzialam mnostwo choinek w Obi na Wielickiej.Ceny jodly zaczynaja sie od 39.95zl za ok.1.5cm wysokosci ale jest bardzo duzy wybor i mozna zmalezc odpowiednia dla siebie.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Kraków - gdzie kupić żywa choinkę 14.12.07, 10:49 dzięki! Bo 2 lata temu (w zeszłym roku mały była za mały) płacilismy ponad 200 zł... Jedziemy do Obi zatem w niedzielę! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magaol Re: Kraków - gdzie kupić żywa choinkę 14.12.07, 12:27 Kupiliśmy już jodle kaukaska w doniczce pod Obi na Wielickiej za 50zl, pod carrefour są po 95zl!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Kraków - gdzie kupić żywa choinkę 14.12.07, 12:39 Ja kupiłam na Rondzie POlsadu. Odpowiedz Link Zgłoś
aspidisca Re: Kraków - gdzie kupić żywa choinkę 18.12.07, 09:52 Pod ELEA (Biały Prądnik) Jodła zwyczajna 1,5 m -75 zł jodła 2 m - 120 świerki pospolite i kłujące: od 35 zł a ja jednak postawię sztuczną choinkę Odpowiedz Link Zgłoś
kubowa1 Re: Kraków - gdzie kupić żywa choinkę 21.12.07, 14:04 ja kupiłam pod OBI taką 180cm za 90 zł. Pod Carrefurem takie same były po 130 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczkaa Re: Kraków - gdzie kupić żywa choinkę 22.12.07, 19:43 choinki sa tez na giełdzie kwiatowej na Balickiej ( trzeba jechac bardzo wczesnie) albo koło Witka w Modlniczce Odpowiedz Link Zgłoś
skip3k Re: Kraków - gdzie kupić żywa choinkę 11.12.13, 08:47 www.choinki-swiateczne.slask.pl/ nowy punkt w Krakowie plantacji która jest już od 10 lat na śląsku b.ładne choinki w przystępnych cenach polecam Odpowiedz Link Zgłoś
janekodchoinek Re: Kraków - gdzie kupić żywa choinkę 08.12.20, 15:32 teraz przez Internet można kupić choinkę, i jest dostarczona nawet do 24h. Wysyłkę mają w całej Polsce. 0zł za dostawę. Są tam choinki żywe oraz sztuczne. Adres: ChoinkanaJutro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama