agnewa 20.07.09, 10:02 hej hej, widziałyście? W Krakowie przy wielickiej ma od sierpnia byc największy sklep dla dzieci. Ciekawe, jaki będzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: Kraków - nowy sklep 20.07.09, 13:51 to sklep kolorino więc jest szansa ,ze w 99% będzie ich asortyment Iza Odpowiedz Link Zgłoś
anax2 Re: Kraków - nowy sklep 20.07.09, 15:05 w którym miejscu ma być ten sklep i od kiedy otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnewa Re: Kraków - nowy sklep 20.07.09, 15:48 na billboardach jest napisane, że startują 1 sierpnia - wielicka 44c. Jeśli ma to być największy w Malopolsce, to będzie super. I jeśli jeszcze ceny producenta.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anax2 Re: Kraków - nowy sklep 21.07.09, 08:48 Byłam wczoraj na miejscu.Był tylko dobry adres.nie widziałam żadnych reklam informujących o otwarciu sklepu.ale tu jest też informacja że otwierają ale nie piszą dnia. www.drewex.com/index.php?inc=aktualnosci_szczegoly&oid=22 Odpowiedz Link Zgłoś
agnewa Re: Kraków - nowy sklep 23.07.09, 15:56 pisza piszą - że 1 sierpnia. Brak godziny, ale pewnie coś się pojawi niedługo. łatwo tam trafić? Aga Odpowiedz Link Zgłoś
anax2 Re: Kraków - nowy sklep 29.07.09, 17:19 Bardzo łatwo.Jadąc z miasta wielicka skręcamy za lidlem w lewo w ulicę dworcową(jak w kierunku dworca PKP) dalej pierwsza ulica w lewo drewniana następnie w prawo ul.wodna i kolejna w lewo i kawałek dalej już będzie adres docelowy.Napewno droga będzie dobrze oznakowana. Odpowiedz Link Zgłoś
agnewa Re: Kraków - nowy sklep 31.07.09, 08:35 Dzięki!no będę. Znalazłam w gazecie reklamę - że otwierają od 10.00, mają być rabaty 20% na wszystko i będzie Pani Kurzajewska Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
anax2 Re: Kraków - nowy sklep 29.07.09, 17:24 otwarcie pewnie o 10 bo tak jest sklep otwarty. ania mama Szymona(9) i Karolinki(5/12) Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: Kraków - nowy sklep 04.08.09, 20:22 byla ktoras forumowiczka w tym sklepie juz?zabawki maja tylko kolorino czy normalne tez?jakie ceny?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneciknt Re: Kraków - nowy sklep 04.08.09, 21:03 Byłam na wyprawkowe zakupy w sobotę i niedzielę na cały asortyment -20% wię opłacało się robić zakupy. Bez rabatu ceny mają takie "sklepowe", zbliżone do entliczkowych ... mają całą kolekcję kolorino ale również innych producentów. Jak dla mnie kiepawy dojazd .... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Kraków - nowy sklep 04.08.09, 21:53 normalne też, promocje mają być przez cały sierpień ale jakoś tak mało towarów mnie się wydawało . No i ceny....jak w entliczku czyli dużo więcej niż na allegro . Pojechałam , podotykałam i teraz wiem co kupowac online ;P iza Odpowiedz Link Zgłoś
anax2 Re: Kraków - nowy sklep 08.08.09, 18:31 Byłam widziałam podotykałam.ceny bardzo wysokie.Nawet ze zniżką były spore.Ja kupiłam tylko rajtki 20% taniej.ale fajnie było bo dzieci dostawały zabawki.Z Kurzajewską się nie widziałam nie wiem októrej godzinie miała być Z kartą rabatową jaką dostałam tylko 5% zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
agnewa Re: Kraków - nowy sklep 20.08.09, 14:31 Kurzajewska była chyba od południa (byłam około 13.00, więc spotkałam ją Do kas stały spore kolejki - tylko trochę duszno było. Bardzo podobały mi się ubranka - nie wiedziałam, że Drewex robi ich tyle i w tylu wzorach, nie mówiąc o rajtkach i skarpetkach. Super. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agnewa Re: Kraków - nowy sklep 31.08.09, 12:22 Aaaa, zapomnialam - i kupiłam dziecku sliczną pościel do łóżeczka, z dopasowanym do wzoru szlafroczkiem - takim z uszkami i rożkami zyrafki. Cudo, naprawdę. Chyba jednak wolę kupować w sklepie, gdy coś można od razu dotknąć, przymierzyć, zobaczyc, jaka jakość. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś