Dodaj do ulubionych

300zł-2000zł/miesiąc A NAWET WIĘCEJ!!!

28.09.10, 21:32
[b]PORADNIK ZARABIANIA W INTERNECIE[/b]

Witam!

Tu znajdziesz zebrane w jednym miejscu wszystko, co jest potrzebne do rozpoczęcia zarabiania w internecie. Sam zarabiam tak od kilku miesięcy, a to efekty długich poszukiwań i starannej selekcji stron. Wybierz coś dla siebie - polecam wszystko :)

[b]PTC[/b]

Pay to Click, czyli Zapłata Za Klikanie, to programy, w których zarabiasz na klikaniu w linki. Firmy znajdujące się na liście zapłaciły, żeby dotrzeć do Ciebie z reklamą, Ty dostajesz pieniądze za oglądanie ich reklam. Wszystko odbywa się za pośrednictwem Twojej przeglądarki i jest bardzo proste. Zazwyczaj dana strona musi być otwarta przez 30-60 sek., zanim klik zostanie uznany. Nie oznacza to, że nie możesz zając się czymś w innej karcie - np. klikiem w innym programie, aby symultanicznie wyklikać wszystkie reklamy, nie poświęcając im szczególnej uwagi.

Dobrałem programy, które [b]płacą co najmniej 1$ za klik[/b]. Są to anglojęzyczne strony - po prostu lepiej płacą - jednak są proste w obsłudze (jeśli to dla Ciebie problem - napisz do mnie, a pomogę - mail na końcu). Wszystkie wymienione tu programy są wiarygodne i prezentują dowody wypłat. Na każdej z poniższych stron codziennie możemy kliknąć 4-8 reklam.

[url=http://www.neodollar.com/index.php?ref=spajk]www.neodollar.com/index.php?ref=spajk[/url] - 1$ za klik, wypłata od 500$.

[url=http://www.ptcsense.com/index.php?ref=spajk_f]www.ptcsense.com/index.php?ref=spajk_f[/url] - 1$ za klik, wypłata od 1000$.

[url=http://www.richptc.com/index.php?ref=spajk_f]www.richptc.com/index.php?ref=spajk_f[/url] - 1$ za klik, wypłata od 1000$. Dochodzi możliwość zarabiania na rejestracji w innych serwisach, za co dostajemy 10-15$ To bardzo duży plus serwisu, który pomaga nam zarabiać dużo więcej i znacząco przyspieszyć dzień wypłaty.

[url=http://www.bigmoneyptc.com/index.php?ref=spajk_f]www.bigmoneyptc.com/index.php?ref=spajk_f][/url] - wszystko jak wyżej

[url=http://www.grandptc.com/index.php?ref=spajk_f]www.grandptc.com/index.php?ref=spajk_f[/url] - jak wyżej

[url=http://www.buxinc.com/index.php?ref=spajk_f]www.buxinc.com/index.php?ref=spajk_f[/url] - 5$ za klik. Wypłata od 5000$. Tu już możemy zarabiać naprawdę duże pieniądze.

[url=http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=spajk_f]www.tendollarclick.com/index.php?ref=spajk_f[/url] - [b]Uwaga! Program płaci 10$ za klik![/b] (czas wyświetlania to 60s). Wypłata od 10000$.

[url=http://www.fineptc.com/index.php?ref=spajk_f]www.fineptc.com/index.php?ref=spajk_f[/url] - wszystko jak wyżej.

[url=http://www.dollargpt.com/?ref=spajk_f]www.dollargpt.com/?ref=spajk_f[/url] - trzeci tak opłacalny serwis.

[b]ZARABIANIE NA CZYTANIU[/b]

Czyli programy, które płacą za przeczytanie lub ocenienie artykułu/strony. Czasem w pieniądzach, czasem w punktach wymiennych na nagrody.

[url=http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=spajk.f]www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=spajk.f[/url] - Naszą rolą jest wyrażenie krótkiej opinii na temat stron internetowych. [b]Stawki są wysokie[/b], dostajemy kilka dolarów za kilka zdań opinii. Na początku stron jest dużo, potem znikają, ale miesiącu pojawiają się nowe. Wypłata od 75$. Za rejestrację z poleconego (link wyżej jest wygenerowany) pierwsze ocenianie za 6$ a nie 3$ :)

[url=http://www.readbud.com/?ref=4875612]www.readbud.com/?ref=4875612[/url] - Zarabiamy oceniając (w skali 1-5) krótkie artykuły, na tematy dobrane wg. naszych zainteresowań. [b]Program podoba mi się bardzo[/b] - czytam o tym, co mnie interesuje (a artykuły na ogól są ciekawe i dobrze napisane), szlifuję angielski i zarabiam. [b]Rewelacja! [/b]I znów - nikt nie ma możliwości sprawdzenia, czy dany artykuł czytasz, czy jest po prostu otwarty u Ciebie przez 5 min. (strona rejestruje czas otwarcia i czas ocenienia artykułu).

[url=http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=04d9770464e749e4986ca5609b6bf9a7]przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=04d9770464e749e4986ca5609b6bf9a7[/url] - Pomysł podobny do tego powyżej. Czytamy po prostu wybrane przez nas artykuły na konkretnych serwisach (jest ich cała gama na rozmaite tematy) i odpowiadamy na pytania konkursowe zbierając punkty, które możemy wymieniać na nagrody rzeczowe. Choć każdy serwis ma pewne limity godzinne, dzienne i tygodniowe, to [b]w ciągu dnia możemy zebrać praktycznie nieograniczoną ilość punktów.[/b]

[b]SURFBARRY[/b]

Czyli programy, które wyświetlają reklamy na małym pasku znajdującym się na Twoim ekranie. Po prostu serfujesz po internecie lub robisz cokolwiek innego na swoim komputerze (będąc podłączonym do internetu), a [b]pieniądze same lecą[/b]. Ze względu na łatwość zarobku i małą inwazyjność programu zarobki są skromne, jednak moim zdaniem warte uwagi.

Wybrałem jeden surfbarr, najpopularniejszy, zaufany, niespowalniający komputera - 20dollars2surf, czyli francuski Surfbarre, z polską skórką, płacący w $ na konto PayPal i AlertPay. Dodatkowo możemy grać w koło fortuny czy bingo (codziennie darmowe kresyty) i klikać w reklamy zarabiając dodatkowe punkty. Pod koniec miesiąca punkty przeliczane są na dolary. Wypłata od 20$.

[url=http://pl.20dollars2surf.com/?ref=149034]pl.20dollars2surf.com/?ref=149034[/url]

W przypadku surfbarrów istotnym elementem są poleceni - osoby wchodzące do programu z Twojego personalnego linku (np. ten powyżej jest mój) oraz poleceni Twoich poleconych. W 20$2surf poleconych liczy się aż do 10. poziomu, więc dzięki nim możemy zarabiać dużo więcej. Aby zmaksymalizować zyski dobrze jest przyłączyć się do jakiejś zorganizowanej piramidy. Polecam tą, za pośrednictwem której ja dołączyłem do 20$2surf:

[url=http://kasiasty.zafriko.pl/]kasiasty.zafriko.pl/[/url]

Jeśli przyłączamy się do piramidy dobrze jest polecać już nie za pomocą własnego linku, a odsyłać właśnie do piramidy. Pisząc maila (zrób to [b]przed rejestracją[/b] w 20$2surf) w sprawie przyłączenia, wspomnij, że to spajk.f Cię nakierował :)

[b]KLASYCZNA PIRAMIDKA[/b]

Czyli coś zupełnie innego niż wszystko powyżej. Bardzo stary pomysł, który wg. teorii powinien przynosić kilka tysięcy w ciągu miesiąca, podczas gdy Ty nie robisz prawie nic. I - uwaga - teraz jest to naprawdę możliwe! Pomysł został rozwiązany w sposób systemowy eliminując możliwość oszustwa i dając Ci wgląd do swojej piramidy. Sprawdziłem pomysł i mogę zapewnić, że system jest uczciwy i działa (zresztą info na stronie i regulamin - do wglądu przy rejestracji - powinny rozwiać wątpliwości). [b]Serdecznie polecam.[/b]

[url=http://dobryzarobek.pl/index.php?id=b0b87dc287e7cb9fd99514be84183f88]dobryzarobek.pl/index.php?id=b0b87dc287e7cb9fd99514be84183f88[/url]

[b]INTERNETOWE KONTO BANKOWE[/b]

Większość programów niestety nie przeleje Twoich pieniędzy na klasyczne konto bankowe. Możesz za to bez najmniejszych problemów założyć konto na PayPal - uniwersalne, międzynarodowe i całkowicie darmowe. Zakładane szybko, powiązane z e-mailem, oferujące darmowe transakcje i POLSKĄ OBSŁUGĘ! Możesz powiązać je ze swoim klasycznym kontem lub kartą kredytową.

[url=http://www.paypal.pl]www.paypal.pl[/url]

[b]E-MAIL[/b]

Lepiej załóż osobny :) Nie chcesz z pewnością, żeby maile w sprawie tej pracy, potwierdzenia rejestracji, bonusy itp. mieszały się ze świątecznymi życzeniami :) Najlepiej wyraźnie oddzielić pracę od życia prywatnego zakładając nowy adres. Moim zdaniem najlepsza jest poczta g-mail - nie blokuje wiadomości z innych państw. WP, Onet, Gazeta.pl itd. mogą podobno nie przyjmować wiadomości potrzebnych do weryfikacji konta!

Życzę miłej pracy i wysokich zarobków!

Jeśli masz jakieś pytania, chciałbyś poprosić o pomoc lub z innego powodu skontaktować się ze mną - napisz do mnie na spajk.f@gmail.com (dodaj,
Obserwuj wątek
    • arturkorasiak Re: 300zł-2000zł/miesiąc A NAWET WIĘCEJ!!! 24.04.11, 11:35
      Czy to sprawdzone sposoby ?
      Czy polecasz w ciemno?
      Pozdrawiam :)
    • spajk.f WAŻNE!!! 05.07.11, 21:56
      Ponieważ, jak widzę, przeoczyłem kiedyś ten swój wpis i do teraz sieje on zamęt - napiszę stosowną korektę teraz...

Duża część z wymienionych wyżej przeze mnie programów okazała się niestety SCAMem (czyt. oszustwem). W czasach gdy pisałem ten wpis miałem zdecydowanie mniejsze doświadczenie w tym temacie i - niestety - dałem się nabrać. Później starałem się napisać o swojej pomyłce wszędzie tam, gdzie miała miejsce. Niestety gazeta.pl nie umożliwia mi edycji czy usunięcia tego mylącego postu, piszę więc komentarz. Pozostaje mi przeprosić za tę poczynioną dawno temu, a niestety nadal irytująco widoczną pomyłkę.

Teraz traktuję temat bardziej serio, zainteresowanych zapraszam:
      zarabianienaserio.blogspot.com
    • szybka_kasa5 Re: 300zł-2000zł/miesiąc A NAWET WIĘCEJ!!! 25.07.11, 23:55
      Przeczytaj tę stronę do końca, a gwarantuję, że nie pożałujesz!!! Nie zmarnuj swojej szansy!!! Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać!!! Wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy, dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc, bo poświęciłem 3 godzinki, a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... I tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać, zapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział.

Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni. Hehe, teraz się z tego śmieją. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000 zł z każdej okazji. Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES!!! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodziną lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo się rozgadałem. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie), - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!

KROK 1: Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, że żeby zarobić musisz dać coś od siebie! Więc pierwsze, co musisz zrobić, to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jesli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz, tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notką mówiącą (tytułem): "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej." CHCĘ, ŻEBYS WIEDZIAŁ (A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawdę proste!!! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć . Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista:

1. Nr konta: 20 1090 1711 0000 0001 0153 6602
      2. Nr konta: 84 1240 1620 1111 0010 1166 8272
      3. Nr konta: 10 1050 1520 1000 0022 7664 5161
      4. Nr konta: 98 8466 0002 0005 2243 3000 0001
      5. Nr konta: 92 8992 0000 0012 8355 3000 0010

PAMIĘTAJ!!! Wpłać 5 zł na konto nr 1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta, to pieniądze i tak dojdą!!!

KROK 2: Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!!!), następną rzeczą, którą musisz zrobić, to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego), później konto nr 1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz numer swojego konta, przesuwając konta nr 2, 3, 4, 5 do góry. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDZ ZACHŁANNY!!! Robisz to wszystko po to, by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW - tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie, przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!!! POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu.

"Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko, co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl tez mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień! "

Tomasz Watorek , Warszawa

"Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o ocalej tej sprawie, bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej! Dziękuje jeszcze raz!"

Justyna Tojan, Strzelce Opolskie

"Byłem zaskoczony, kiedy zobaczyłem moje konto! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9 440zl. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie super kompa! Nareszcie! Dzięki, dzięki, dzięki!"

Ryszard Bodler, Gdańsk

Kilka miesięcy temu każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo, co Ty teraz w tej chwili, czytał to i się zastanawiał. A tutaj troszkę matematyki : Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą stronę w inny sposób, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze!
      Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak długo będziesz wysyłać tą wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądzmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się, że 5 z nich zrobi dokładnie to, co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycję. Wtenczas już będzie o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40). Z tych 200 ludzi udzieli się 25 (12.5% z 200=25), więc dalsze 1 000 maili (25 x 40), podniosą Twój numer konta na 3 pozycje. Z tych 1 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osób (12.5% z 1000=125), więc dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liście. A z tych 5 000 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób, które się udziela (12.5% z 5000=625), więc kolejne 25 000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ!!! I teraz, z 25 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25 000=3 125). A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu!!! Więc dostaniesz: 15 625 złotych!!! (3125 x 5zł). Więc, gdy Twój numer znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas na to, by zbierać pieniądze! Przez serie 30 dni, te pieniądze będą wysłane przez kilka tysięcy ludzi tak jak Ty to zrobiłeś!!!
    • spajk.f Tak na serio... 26.09.11, 16:27
      ...to polecam ten program. Sprawdzony przeze mnie osobiście, dołączony dowód wypłaty, działa, wymaga niewiele pracy i zapewnia długoterminowy, rosnący dochód pasywny. Na początku niewielki (a i niekoniecznie, bo to zależy od zaangażowania), ale nieograniczony w potencjale. Sprawdź sam!

zarabianienaserio.blogspot.com/2011/06/202surf.html
    • spajk.f Re: 300zł-2000zł/miesiąc A NAWET WIĘCEJ!!! 06.10.11, 10:48
    • my_monikd Zarabiaj przez internet prawdziwe pieniądze 03.11.11, 19:51
      O to linki za pomocą których możecie szybko i bez problemowo zarobić konkretne pieniądze:
      www.therichptc.com/index.php?ref=monikd
      www.trustyptc.com/index.php?ref=monikd
      www.neodollar.com/index.php?ref=monikd
      • spajk.f UWAGA NA SCAM!!! 11.11.11, 18:43
        Czytajcie proszę uważnie komentarze. Neodollar i wiele innych PTC to scam, czyli oszustwo.

Polecam natomiast 20$2surf. Sprawdzony przeze mnie osobiście, dołączony dowód wypłaty, działa, wymaga niewiele pracy i zapewnia długoterminowy, rosnący dochód pasywny. Na początku niewielki (a i niekoniecznie, bo to zależy od zaangażowania), ale nieograniczony w potencjale. Sprawdź sam!

• btw92 Re: 300zł-2000zł/miesiąc A NAWET WIĘCEJ!!! 30.12.11, 21:08
      Strasznie długa lektura przyznam!! :P Nie dotrwałam do końca wypowiedzi, jednak już jestem w stanie powiedzieć, że może to i dobry sposób ale czy na dłuższą metę, legalnie? Jednak jest to fajny sposób zarabiania pieniędzy bez wychodzenia z domu, na miarę dzisiejszych czasów. Ja jestem za systemem Agrabla.pl , dzięki któremu zarobiłam już mnóstwo pieniędzy. Poza tym kupując różnego rodzaju produkty w tym systemie,nie dość, że kupuje po niższej cenie to i zbieram mnóstwo rabatów z tytułu polecenia produktów Jest to naprawdę fajne rozwiązanie dla ludzi, którzy chcą zarobić nawet do kilku tysięcy złotych. Warto zajrzeć!
    • gklej Re: 300zł-2000zł/miesiąc A NAWET WIĘCEJ!!! 01.01.12, 11:22
      a ja nie wierze w to
    • kame-rka-2 Re: 300zł-2000zł/miesiąc A NAWET WIĘCEJ!!! 24.01.12, 09:03
      Ja jakiś czas temu znalazłam mega fajną opcję zarabiania przez internet. Pracuje jako videomodelka- do pracy wystarczy komputer, internet i kamerka internetowa i można zarabiać. Są dwa sposoby zarabiania : albo 10zl/h +15%obrotu bądź 50% obrotu. Ja zarabiam siedząc przed komputerem 2000-2500zł msc. Oczywiśćie można więcej ile kto chce nie ma ograniczeń. Praca jest legalna i ma sie umowę zlecenie. Dodatkowo firma jest sprawdzona i nie ma mowy o żadnych ściemach. Do wszystkiego ma się wglą w sensie do swoich zarobków dziennych albo do swoich statystyk . Najlepsze jest to , że każdy może sam sobie wybrac dyżury kiedy chce pracować. Oczywiśćie można też liczyć na dodatkowe bonusy i darmową sesję fotograficzną :) Już kilka moich koleżanek pracuje ze mną i są tak samo zadowolone jak i ja. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej to chętnie odpowiem na każde pytanie rencia_fun@wp.pl albo zapraszam na stronkę www.zarabiajnakamerkach.pl/pl/
    • japoneczka09 Re: 300zł-2000zł/miesiąc A NAWET WIĘCEJ!!! 17.05.13, 21:29
      Witam jeżeli jest pan/i zainteresowana/y dorobieniem sobie przez internet
      zapraszam na mojego bloga gdzie zamieściłam informacje na temat stron na
      których zarabiam.
      Nie jestem przedstawicielem żadnej firmy i nie proponuje stron z których
      nie otrzymałam zapłaty lub trzeba czekać na zapłatę miesiącami.
      Mam dwie swoje sprawdzone strony na których zarabiam od pięciu miesięcy
      są w pełni wypłacalne i przelewy są realizowane natychmiast.
      Zarabia się na wyświetlaniu reklam,ankietach zadaniach i mini
      pracy.Strony nie wymagają żadnych wpłat i inwestycji.
      Rejestracja jak i uczestnictwo jest zupełnie darmowe.
      Potwierdzenia moich wypłat na stronie;

praca-zarabiaj-online.blogspot.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka