Dodaj do ulubionych

Zarabianie przez internet - łańcuch poleconych

15.02.11, 09:28
Aby nasze zarobki były efektywne musimy stworzyć grupę poleconych. Ten dział powstał właśnie po to. Tylko grupą jesteśmy wstanie zmaksymalizować swoje zarobki poprzez rejestrowanie się z reflinków grupy jako poleceni i zamieszczanie własnych reflinków jako polecający. Pozwoli to zbudować członkom grupy siatkę poleconych i wyciągnąć maksymalną kwotę zarobków.

REJESTRACJA W GRUPIE POD ADRESEM PONIŻEJ:
netkasa.mojeforum.net/temat-vt9.html
Obserwuj wątek
    • polo.online Re: Zarabianie przez internet - łańcuch poleconyc 15.02.11, 11:42
      Witam.
      Zachęcam do rejestracji i zarabiania pieniędzy w n/w firmach sponsorowanych przez zagranicznych inwestorów:
      www.cpmprofit.com/?ref=sawalek
      www.mbank.net.pl/1452
      www.bux.to/?r=sawalek
      Gorąco polecam, są to firmy rzetelne i 100% wypłacalne.
      Razem zarobimy więcej.
      Pozdrawiam.
      • adaleczek Re: Zarabianie przez internet - łańcuch poleconych 31.05.11, 16:44
        zapraszam wszystkich do zarabiania przez internet w znanym programie, gdzie można naprawdę dużo zarobić na reklamach. Wystarczy tylko, że się zarejestrujecie z mojego linka:

www.swiat-reklam.net/pages/indeniebianscy.net/page5.phpx.php?refid=aderel
        a zdziałamy razem wiele i zarobimy duże pieniądze:)

Nie ma to jak wspólne działanie w kierunku zysku;)

Pozdrawiam serdecznie!
        • drugi-sloneczko Re: Zarabianie przez internet - łańcuch poleconyc 07.10.11, 18:23
          Polecam również te stronki
          ekasa.org/pages/index.php?refid=korpus12
          sejfik.com/pages/index.php?refid=korpus12
          zielonymail.com/pages/index.php?refid=korpus12
          I zapraszam do współpracy.

• adaleczek Re: Zarabianie przez internet - łańcuch poleconyc 18.10.11, 10:05
          Witam!

Polecam wszystkim swoją stronę internetową:

masterix.beepworld.pl/index.htm
          Znajdziecie tutaj mnóstwo programów zarobkowych, nie tylko z reklamami

Zapraszam!
      • amanda18 Re: Zarabianie przez internet - łańcuch poleconyc 19.09.11, 20:23
        wejdź na stronę zbieraj punkty za klikanie w reklamy zarejestruj się zebrane punkty wymieniaj na dolary i wypłacaj przez paypal link
        pl.20dollars2surf.com/?ref=423752
    • makaron1970 Re: Zarabianie przez internet - łańcuch poleconyc 16.02.11, 17:39
      Świetna stronka. Wszystkie elementy potrzebne do osiągania sukcesu w e-biznesie . Z mojej strony zapraszam tu:
      super-wiedza.blogspot.com/ Może zainteresuje Was większy kaliber w e-biznesie?
      Nakład pracy taki sam, a profity zdecydowanie większe.
      Tu znajdziesz fajne „narzędzia”
      www.dobre-kursy.mark70.pl
      Serdecznie pozdrawiam
      • adaleczek Re: Zarabianie przez internet - łańcuch poleconyc 22.06.11, 17:07
        Tyle jest stron zarobkowych, tylko że trzeba wiedzieć, który wybrać. Każdy z nich obiecuje kokosy a kiedy już zaczynamy zarabiać to okazuje się to wielkim oszustwem Ja osobiście zapraszam do wspaniałej strony firmy Adnox, która ma już kilkanaście programów reklamowych z uczciwym adminem. Jeśli chcesz zarabiać pieniądze prze internet, to zarejestruj się z moich reflinków, które Cię przeniosą na strony reklamowe. Klikanie w reklamy nie jest zajęciem skomplikowanym, więc nie można się spodziewa wielkich pieniędzy, ale na kieszonkowe można uzbierać;)
        Zapraszam więc do pasywnego zarobku:

www.zielonymail.com/pages/index.php?refid=adatek88
        centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=adelek76
        • adaleczek Re: Zarabianie przez internet - łańcuch poleconyc 24.10.11, 14:00
          Oprócz polskich serwisów reklamowych istnieje mnóstwo dobrych, zagranicznych serwisów, gdzie płacą za klikanie i wykonywanie prostych zadań. W szczególności polecam:

www.bulletbux.com/?ref=asaert
          www.buxp.org/?r=adaleczek98
    • s.rutkowski Re: Zarabianie przez internet - łańcuch poleconyc 20.06.11, 19:52
      Są dwa szybkie sposoby - w pierwszym inwestujesz 5 zł i 30 minut, w drugim inwestujesz tylko swój czas, który i tak spędzasz przed komputerem...

Kliknij na oba linki i sprawdź, jakie to proste!!!

dobryzarobek.pl/index.php?id=bcf96a13a1c6088edf56c440c69136be
      pl.20dollars2surf.com/?ref=328959
      Nic nie ryzykujesz, możesz tylko zyskać!
      • eula34 Re: Zarabianie przez internet - łańcuch poleconyc 14.10.11, 14:44
        W tym temacie mieści się tematyka programów partnerskich i sieci afiliacyjnych takich jak Afiliant.com. Z pewnością i forma i sposób w jakiej taka promocja przebiega są bardziej skuteczne. Zarobek w internecie to również kwestia czasu, na efekty trzeba poczekać...

• marycler1 Re: Zarabianie przez internet - łańcuch poleconyc 16.10.11, 18:24
      Witam!!!
      Chciałam was zachęcić do zarobku poprzez klikane w banery reklamowe i nie tylko. Na poniżej podanych stronkach działam od min. 2 tyg. do nawet 2 lat. Portale te są w pełni sprawdzone i w 100% wypłacalne.

Na początek chciałam zaprezentować portal Likes manager, który oferuje zarobek poprzez klikanie ikonki "lubię to":

likesmanager.com/main/r/776/

Jeśli posiadasz konto na FB to jest to idealna stronka dla ciebie. Za jeden klik otrzymujesz 2 gr, bonus za zapis wynosi 60gr, za każdego poleconego otrzymasz 25%, wpłata na polskie konto już od 6 zł ( osobiście zarobiłam 6 zł w niecałe 2 tyg.) Gorąco polecam ten portalik ;D

Następny polecany przeze mnie portal to Sejfik:

sejfik.com/pages/index.php?refid=kali89
      Zarabia się tu na klikaniu w banery reklamowe - 0,25gr, płatne maile od 1gr, otrzymywanie wiadomości na gg 0,1gr, płatne pisanie postów od 5gr, płatne wykonywanie zadań od 5gr do nawet 2 zł, płatne pobieranie od 1 - 2 gr. wymiana pkt na pieniądze. Min. do wypłaty to 10zł na polskie konto, oraz od 3 zł na PayPal.

Kolejny portal nosi nazwę przeczytam wszystkich:

przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=cd34ab3cf4a6485e94aefa459611d9e0
      Portal oferuje zarobki w postaci pkt., które można później zamienić na nagrody np: doładowanie telefonu (które można równie dobrze sprzedać znajomemu lub komuś z rodziny), sprzęt AGD, konsole, gry, książki, kosmetyki ect. Punkty zbiera sie poprzez czytanie artykułów niekiedy bardzo ciekawych i fascynujących. Poza tym portal oferuje konkursy i licytacje. Również gorąco polecam ten oto portal.

Dalej polecę wam grosika:

Bineo.biz/grosik/obrazy/bannery/9m.png
      Grosik oferuje sporo reklam od 0.5 do0,1 gr oraz płatne pobieranie kodów warte od 0,2 do 1 gr płatne ankiety oraz pytania. Wypłata od 8 gr na polskie konto bankowe oraz przekaz pieniężny.

Kolejny portal to centrum reklamy:

centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=kali89
      centrum reklamy oferuje najwyższe stawki wśród polskich programów, wszystkie reklamy warte są minimum 1 grosz,Duża ilość maili reklamowych oraz bogata sekcja płatnych wejść, Na dobry początek - 1,50zł dodane do Twojego konta, płatne zadania o wartości od 0,50 do 2 zł. Min. do wypłaty to 30 zł.

Jeszce raz serdecznie polecam te portale, zawsze można coś zarobić siedząc w domu przy komputerze, może to nie wiele ale zawsze coś, proponuje także zapisanie się do kilku portali na raz zawsze to więcej kasiurki :D

Fantastyczny pomysł ;D szkoda, że wcześniej go nie widziałam to bym kogoś wspomogła ;]
    • oleczka251 Re: Zarabianie przez internet - łańcuch poleconyc 18.10.11, 10:03
      Klikaj na reklamy i zarabiaj po groszu, można na waciki coś zarobić skoro nudzi nam się w domu.Ja jestem na dwunastu takich stronach i coś zarabiam. Oto linki

zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=oleczka251
      pl.20dollars2surf.com/?ref=426580
      centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=oleczka251
      forsapl.info/pages/index.php?refid=oleczka251
      pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=oleczka251
      adbiznes.com/pages/index.php?refid=oleczka251
      luckymails.info/pages/index.php?refid=oleczka251
      www.swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=oleczka251
      www.zielonymail.com/pages/index.php?refid=oleczka251
      ekasa.org/pages/index.php?refid=oleczka251
      web-ads.pl/pages/index.php?refid=oleczka251
      click.mail.pl/pages/index.php?refid=oleczka251
    • adaleczek Re: Zarabianie przez internet - łańcuch poleconyc 24.10.11, 13:50
      Tworzenie łańcuchów poleconych jest doskonała metodą na zarobek w programach reklamowych.
      Ja osobiście polecam wszystkim następujące serwisy w 100% wypłacalne:

web-ads.pl/pages/index.php?refid=asadek
      adbiznes.com/pages/index.php?refid=adatek88
      forsapl.info/pages/index.php?refid=adawer
      luckymails.info/pages/index.php?refid=aderel65
      click.mail.pl/pages/index.php?refid=aderel65
      życzę tym samym mnóstwo poleconych i wysokich zarobków!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka