Dodaj do ulubionych

Jak zarabiac przez internet

16.02.11, 18:26
Ostatnio przejrzalam propozycje internetu dotyczace pracy niewychodzac z domu i znalazlam dosyc odprezajaca gierke w ukladanie puzzli - liczy sie szybkosc, wowczas zarabia sie pieniadze. zarobic mozna roznie od 50 zl do ok 200 pln za jednorazowa gre = 5ukladanek W sumie zamuje to ok 5 min :) Polecam Wszystkim chetnym na dorobienie sobie paru setek w miesiacu. Wejdz na stronke i zarejestruj sie :) puzz.pl/?p=Sh38PrEs0VPw Aby sie zarejestrowac nalezy wygrac pierwsza gre od razu wygrywasz pieniazki - kwestia zalogowania sie smsem=23 zl :) i podania konta. Pozniej dostajesz swoj prywatny link dzieki ktoremu mozesz zarobic tyle ile wygrasz :) Goraco polecam :) Sprawdziliscie juz to? I co sadzicie o te grze? ile zarabiacie ? Ja jestem zadowolona :)
Obserwuj wątek
    • olenka5d Re: Jak zarabiac przez internet 12.04.14, 18:15
      Moge ci podpowiedziec jak w fajny sposob mozna zarabiac i caly koszt to tylko 15 zl a mozna zyskać dużo więcej nawet do paruset zł miesięcznie. Podaję ci link megapensja.pl/?user=olenka5d Powodzenia
      • ani.a95 Re: Jak zarabiac przez internet 27.04.14, 11:53
        to sa linki gdzie mozna zarobic ale trzeba wlozyc troche czasu i checie zeby piniazki rosly

www.ermail.pl/klik/UHBea2oH
        www.zadania-internetowe.info/?ref=andzia1819
        www.myearn.com/?ref=217354&subid=
        http://www.myiyo.com/?ref=36974934

www.dolarek.com/pages/index.php?refid=andzia1819
        • anmyosotis Re: Jak zarabiac przez internet 13.05.14, 17:06
          a mnie jako jedyna podeszła ta strona- prosto, łatwo i przyjemnie- megapensja.pl/?user=myosotis87
          • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:35
            Polecam program Paytask.pl paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 To program, w którym swoje punkty można wymienić również na wartościowe nagrody m.in. komputery, sprzęt agd i rtv, telefony oraz biżuteria i wiele, wiele innych.
            • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:52
              Polecam paytask paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 Wystarczy trochę zaangażowania, poświęcenia trochę czasu, to wszystko, co należy zrobić, by potem cieszyć się, odebraną nagrodą.
        • pysiek20 Re: Jak zarabiac przez internet 16.07.14, 14:50
          Chcecie sobie dorobic to polecam wam stronke www.moneymilioner.pl/138614 gdzie mozecie latwo zarobic wystarczy tylko czytac e- maile ktore sa platne a za polecanych uzytkownikow macie az 8 zl!!! Zreszta kase mozecie wyplacic jak macie uzbierane 50 zl, pozatym szybko wyplacaja bo do tygodnia czasu macie juz na kacie ja przewaznie mam do 3 dni na kacie jesli chcecie sobie dorobic to polecam wam ta stronke bo naprawde warto www.moneymilioner.pl/138614 sprawdzone przezemnie ja juz pare razy wyplacalam polecam i zapraszam!!!! chcecie sobie dorobic to polecam wam stronke www.moneymilioner.pl/138614 gdzie mozecie latwo zarobic wystarczy tylko czytac e- maile ktore sa platne a za polecanych uzytkownikow macie az 8 zl!!! Zreszta kase mozecie wyplacic jak macie uzbierane 50 zl, pozatym szybko wyplacaja bo do tygodnia czasu macie juz na kacie ja przewaznie mam do 3 dni na kacie jesli chcecie sobie dorobic to polecam wam ta stronke bo naprawde warto www.moneymilioner.pl/138614 sprawdzone przezemnie ja juz pare razy wyplacalam polecam i zapraszam!!!!Firma jest w 1000000% wyplacalna..Naprawde polecam bo warto
          • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:38
            Polecam Paytask paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 Oczywiście wymienienie punktów na pieniądze, chyba najpopularniejsze jest w tym programie, ale dlatego jest, tyle możliwości wymiany, że każdy znajdzie, coś dla siebie. Warto spróbować i samemu się przekonać.
            • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:53
              Polecam paytask.pl paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 bardzo dobry program.
            • ole12342 Re: Jak zarabiac przez internet 19.02.15, 14:47
              Jak chcecie zarobić kilka $ dziennie na początek to polecam
              www.paidverts.com/ref/OleK82 , nieżadnego wkładu własnego, poprostu klikacie w reklamy i tym sposobem zarabiacie, prościej się nie da.
        • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:33
          Polecam Paytask.pl paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 Polecam ten program, warto do niego się zapisać, ponieważ naprawdę można, szybko zasilić swój portfel lub otrzymać nagrodę rzeczową. To wszystko prawda. Wystarczy trochę zaangażowania, poświęcenia trochę czasu, to wszystko, co należy zrobić, by potem cieszyć się, odebraną nagrodą. To takie proste, żaden program, nie zapewni takiego zarobku.
          • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:55
            Polecam paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 świetny program.
      • wozalboprzewoz Re: Jak zarabiac przez internet 02.07.14, 11:38
        Fajnie. Dokladam od siebie rzecz, którą pokazał mi kumpel z ławki - Szmaragdową Ligę. Fajny sposób na dorobienie sobie do kieszonkowego, podniesienia samooceny i efektywnego spędzania czasu. Polecam! www.szmaragdowaliga.com/?sponsor=Jurekos
        • crimsoons Re: Jak zarabiac przez internet 15.10.14, 00:09
          Hej!

Chcesz łatwo i szybko zarobić pieniądze przez internet? Jeśli tak to serdecznie zapraszam Cię do zarejestrowania się na poniższych stronach, gdzie możesz zarobić pieniądze za poświęcanie zaledwie kilku minut dziennie na odczytywanie płatnych reklam.

1. adbiznes.com/pages/index.php?refid=crimson

2. imperiumreklamy.com/pages/ptp.php?refid=crimson

Reklam jest dużo i można klikać na nie codziennie, przy czym da się zarobić nawet do 5 gr za jedną. Z pozoru może wydawać się to niewiele, ale przy regularnym klikaniu po 5 minut dziennie oraz polecaniu stron innym osobom miesięcznie idzie zarobić na tym nawet kilkadziesiąt złotych!

Bez obaw, to żadne oszustwo. Obie strony są 100% rzetelne i wypłacalne, o czym przekonałam się z doświadczenia. Polecam te stronki m.in. dlatego, że dzięki temu sama mogę na tym zyskać. Byłabym więc bardzo wdzięczna za rejestrację powyższych linków polecających. Ciebie to nic nie kosztuje, a jedynie możesz na tym zyskać, tym samym wspomagając moją działalność na stronach :)
          • paweo21 Re: Jak zarabiac przez internet 26.10.14, 17:25
            PaidVerts - Zarabianie bez inwestycjii

Projekt PaidVerts wystartował 1 kwietnia 2014 roku. Można tu zarabiać bez własnych pieniędzy oraz bez poleconych. Administratorem i twórcą PaidVerts jest Jo Cook, znany z starszego projektu My Traffic Value który płaci do dziś.

Zarabiamy na zasadzie zdobywania punktów BAP, za które dostajemy płatne reklamy czym więcej zgromadzimy punktów to dostaniemy reklamy o większej wartości.

1 BAP = 0,0005$

Codziennie dostajemy 8 reklam po 25 BAP co daje nam 0,10$.
            A także kilkadziesiąt reklam płatnych dziennie, początkowo o małej wartości lecz jeśli uzbieramy więcej punktów będzie większa wartość reklam.

Jeśli mamy przykładowo 2000 BAP których równo wartość to 1$ dostajemy reklamę za 0,25$ = 500 BAP z naszego konta znika 500 BAP a my dostajemy 0,25$.

Jak generować punkty BAP poza tymi które, otrzymujemy codziennie?
            Wykupujemy tz. Bulk Ads Packa za 1$ co dostajemy:

25 x wyświetleń banera 728x90
            100 x wyświetleń banera 125x125
            50 x 30 sekundowych wyświetleń podanej strony
            3100 bonusowych punktów BAP

Wydajemy 1$ a otrzymujemy 3100 BAP = 1,55$

Prowizje z poleconych: 10% od ich zakupu Ads Packów, oraz 5% od płatnych reklam.

Link do rejestracji: www.paidverts.com/ref/paweo

Masz pytania napisz: nizio.pawel@hotmail.com
            • apsik-2008 Re: Jak zarabiac przez internet 13.12.14, 11:52
              Ja polecam ojooo,com duzo reklam do ogladania, minusem jest ze samemu ciezko uzbierac do minimalnej wyplaty za to systematycznie dzien w dzien jest kilkadziesiat platnych reklam.
              Jak ktoś chce to zapraszam o to link wad.ojooo.com/register.php?ref=apsik2008
            • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:10
              Rozpocznę od tego, czym właściwie jest PayTask.pl. Na pewno to program do zarabiania pieniędzy, ale czy tylko? No właśnie, nie tylko. To program, w którym swoje punkty można wymienić również na wartościowe nagrody m.in. komputery, sprzęt agd i rtv, telefony oraz biżuteria i wiele, wiele innych.Teraz może opiszę sposób, dzięki któremu można zarobić te właśnie punkty. To udział w ogłoszeniach. Ilość punktów zależy od tego, ile punktów przydzielił ogłoszeniodawca do danego ogłoszenia. Warto brać w nich udział często, ponieważ dosyć szybko można zauważyć rosnącą ilość punktów na swoim koncie. Polecam.
              • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:57
                Polecam paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 To takie proste, żaden program, nie zapewni takiego zarobku.
                • piopio94 Re: Jak zarabiac przez internet 11.01.15, 19:53
                  Masz dużo wolnego czasu? Chciałbyś, aby ktoś płacił Ci za czytanie maili ? Co prawda nie są to kokosy ale na początku zawsze trzeba coś dać od siebie żeby potem inni chcieli dać Tobie. Ja zarabiam w granicy 800-1000zł miesięcznie za minimum zaangażowania. Jeśli chcesz zarabiać już teraz to nie zwlekaj i zarejestruj się poniżej. Wypłaty od 200zł, 20zł bon powitalny, wypełniaj ankiety (4-20zł od ankiety) i czytaj maile a szybko przekonasz się jak zasilić stan swojego konta o dodatkowe złotówki. Poniżej podaję link i serdecznie polecam !

www.ermail.pl/link/VmmlaVcJXJcYYAJaVCJAlAVXJTc7mYAY

• panuzurpator Re: Jak zarabiac przez internet 24.01.15, 12:09
                  Jedynym wartym uwagi sposobem jest PaidVerts. Jest to strona dzięki której im więcej reklam otworzysz, tym więcej zarobisz! Tak jak mówił Einstein "Najlepszym sposobem na zarabianie jest pomnażanie swoich zysków" A PaidVerts umożliwia ci to ! Wejdź w ten link i spróbuj: adf.ly/wbGNR
        • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:40
          Polecam Paytask.pl paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 Warto spróbować i samemu się przekonać. Na start dostaje się aż 10 złotych, więc na pewno trzeba dołączyć do programu.
          • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:59
            Polecam paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&
      • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:20
        Polecam program Paytask,pl paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 Należy polecać program, bo to dodatkowy zysk. Im więcej poleconych, tym więcej punktów, a tym samym więcej zarobionych pieniędzy, albo też zdobycie wspaniałych nagród.
        • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 19:00
          Polecam paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 warto
    • andzela_ond Re: Jak zarabiac przez internet 12.05.14, 23:41
      na dzień dzisiejszy z tego co padliście sprawdziłam i mogę polecić wypełnianie ankiet na:
      www.myiyo.com/?ref=37975880
      nie jest to mega szybki zarobek ale zawsze coś raz na jakiś czas wpadnie do budżetu dodatkowo ;)
      • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:42
        Polecam Paytask.pl paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 To udział w ogłoszeniach, jest najpopularniejszy. Ilość punktów zależy od tego, ile punktów przydzielił ogłoszeniodawca do danego ogłoszenia. Warto brać w nich udział często, ponieważ dosyć szybko można zauważyć rosnącą ilość punktów na swoim koncie.
        • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 19:01
          paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 polecam
      • lambi200 zarabiaj na TmpPoland.com 29.11.15, 17:40
        Witam. Możliwość zarobienia dodatkowych pieniędzy w

bardzo prosty sposób, który nie zajmuje nam zbyt wiele

czasu. Oglądamy reklamę,

następnie wypełniamy dotyczącą jej ankietę, za co

następnie otrzymujemy wynagrodzenie. NIE MUSIMY

INWESTOWAĆ ŻADNYCH ŚRODKÓW PIENIĘŻNYCH!

Wynagrodzenie za każdą ankietę: 3 – 20 euro

Prowizja z zarobku poleconych: 15%

Minimalna kwota do wypłaty: 400 euro

Obsługiwane procesory: PayPal, Payza.

Dodatkowo za każdego naszego poleconego otrzymujemy

5 euro nagrody.

Co dwa tygodnie najbardziej aktywni użytkownicy biorą

udział w losowaniu świetnych nagród, a wśród nich m.in
        .
        : Apple MacBook Air oraz 100 euro.

skopiuj ten link na przeglądarke:

tmppoland.com/?ref=107418
    • pysiek20 Re: Jak zarabiac przez internet 24.05.14, 08:40
      Hej jesli chcecie sobie dorobic to polecam wam stronke www.moneymilioner.pl/138614 gdzie mozecie latwo zarobic wystarczy tylko czytac e- maile ktore sa platne a za polecanych uzytkownikow macie az 8 zl!!! Zreszta kase mozecie wyplacic jak macie uzbierane 50 zl, pozatym szybko wyplacaja bo do tygodnia czasu macie juz na kacie ja przewaznie mam do 3 dni na kacie jesli chcecie sobie dorobic to polecam wam ta stronke bo naprawde warto www.moneymilioner.pl/138614 sprawdzone przezemnie ja juz pare razy wyplacalam polecam i zapraszam!!!! chcecie sobie dorobic to polecam wam stronke www.moneymilioner.pl/138614 gdzie mozecie latwo zarobic wystarczy tylko czytac e- maile ktore sa platne a za polecanych uzytkownikow macie az 8 zl!!! Zreszta kase mozecie wyplacic jak macie uzbierane 50 zl, pozatym szybko wyplacaja bo do tygodnia czasu macie juz na kacie ja przewaznie mam do 3 dni na kacie jesli chcecie sobie dorobic to polecam wam ta stronke bo naprawde warto www.moneymilioner.pl/138614 sprawdzone przezemnie ja juz pare razy wyplacalam polecam i zapraszam!!!!Firma jest w 1000000% wyplacalna..Naprawde polecam bo warto
      • babelek9238 Re: Jak zarabiac przez internet 04.06.14, 10:42
        Witam jedynym i skutecznym sposobem na zarobienie pieniedzy w internecie są strony typu astrocash.org. Strona działa na prostej podstawie " wrzucamy plik do internetu : Muzyke , obraz , film . I za każde pobranie otrzymujemy pieniadze od 0.30$ do nawet 20$. Po zarejestrowaniu sie i sciagnieciu mojego poradnika , pomogę i udzielę informacji jak zacząć przygode w astrocash.org. E-mail : sdleci2@wp.pl:

link do sciagniecia poradnika który pomoże wam zaczać przygode z PPA( przed sciagniecie pliku nalezy wypełnić zupełnie darmową ankietę):

hostujmy.pl/download/223351/GE1MWY
        Link do założenia konta :

astrocash.org/ref/44573

• monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:48
          Polecam program paytask.pl paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 Można też udzielać się na forum, wypowiedzieć się, może dodać jakieś wskazówki, albo po prostu poczytać sobie, dowiedzieć się dużo, dużo więcej o programie i nie tylko, również dowiedzieć się, wiele ciekawych rzeczy.
          • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 19:03
            Polecam paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 ogłoszenia i pieniądze.
      • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:45
        Polecam program Paytask.pl paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 Oprócz wypełniania ogłoszeń, również można być w trybie ogłoszeniodawcy i samemu dodawać ogłoszenia, w których brać będą udział uczestnicy programu.
        • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 19:04
          paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 pieniadze i ogłoszenia
    • pracujemysobie11 Re: Jak zarabiac przez internet 20.08.14, 16:37
      www.ermail.pl/klik/UXZUYGMB
      • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:50
        Polecam paytask.pl paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 Polecam ten program, warto do niego się zapisać, ponieważ naprawdę można, szybko zasilić swój portfel lub otrzymać nagrodę rzeczową. To wszystko prawda.
        • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 19:06
          paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 polecam, wypełnić ogłoszenia i zarabiać
    • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:00
      Rozpocznę od tego, czym właściwie jest PayTask.pl. Na pewno to program do zarabiania pieniędzy, ale czy tylko? No właśnie, nie tylko. To program, w którym swoje punkty można wymienić również na wartościowe nagrody m.in. komputery, sprzęt agd i rtv, telefony oraz biżuteria i wiele, wiele innych. Oczywiście wymienienie punktów na pieniądze, chyba najpopularniejsze jest w tym programie, ale dlatego jest, tyle możliwości wymiany, że każdy znajdzie, coś dla siebie. Warto spróbować i samemu się przekonać. Na start dostaje się aż 10 złotych, więc na pewno trzeba dołączyć do programu.
    • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 18:18
      Polecam Paytask.pl paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 Warto brać udział w ankietach często, ponieważ dosyć szybko można zauważyć rosnącą ilość punktów na swoim koncie. Ale trzeba wypełniać ogłoszenia w sposób zgodny z prawdą, nie można oszukiwać, że się zadanie wykonało, a tak naprawdę się go nie wykonało, to grozi komentarzem negatywnym, a zależy chyba na tym, żeby mieć jak najwięcej komentarzy pozytywnych. Pozytywne komentarze równa się dużo punktów na koncie.
      • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 19:09
        Polecam paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 świetny program do zarabiania.
    • monikakak Re: Jak zarabiac przez internet 07.01.15, 22:20
      oooooo
    • dawid19888 Re: Jak zarabiac przez internet 01.02.15, 14:10

Pracuj w domu :) Zarabiaj online!!!
      Polecam sprawdzone systemy zarobkowe:)
      www.paidverts.com/ref/Dawid1988
      • pati202021 Re: Jak zarabiac przez internet 17.02.15, 15:30
        www.szybkakasa30.e-blogi.pl/
        ŁATWY SZYBKI SPOSÓB NA WYSOKIE ZAROBKI!!
        PRZEKONAŁAM SIĘ ŻE TO NAPRAWDE DZIAŁA! :)
      • pati202021 Re: Jak zarabiac przez internet 17.02.15, 15:35
        www.szybkakasa30.e-blogi.pl/
        SPRAWDZONY SPOSÓB PRZEZE MNIE :)
        PEWNIE WIELE OSÓB NIE WIERZY W TO :( ALE UWIERZCIE ZE TO NAPRAWDE DZIAŁA!
        • robert1b Re: Jak zarabiac przez internet 07.06.15, 23:23
          Polecam LucreLab, polski projekt, właścicielem jest polak znany i uczciwy admin. Stałe prowizje, poza tym dobre miejsce na reklamę. Nie więcej niż 20 reklam dziennie do obejrzenia. Koszt Adpack tylko 1$.
          Można też zarabiać bez inwestycji, ale będzie to trwać długo.
          j.mp/PolskiLucreLab
    • ole12342 Re: Jak zarabiac przez internet 20.02.15, 11:30
      Możesz też spróbować tych dwóch programów, jedne z lepszych w necie trafficmonsoon.com/?ref=Kriss82
      www.paidverts.com/ref/OleK82
    • ole12342 Re: Jak zarabiac przez internet 22.02.15, 13:56
      Jak dla mnie najlepsze są trafficmonsoon.com/?ref=Kriss82 www.paidverts.com/ref/OleK82 i digadz.com/Olek1982 zawsze można zarobić kilka dolarów, wypłacalne i bezpieczne co jest dla mnie osobiście najważniejsze.
    • yet542 Re: Jak zarabiac przez internet 07.03.15, 18:28
      Mozna bawić się w klikanie reklam, puzzle itp tylko prawde mówiąć jaki jest z tego zarobek? Praktycznie żaden, jak chcecie zarabiać prawdziwe pieniądze to musicie spróbować tego www.tinyurl.pl?RQHnddEG
      • mariusz.krupinski Re: Jak zarabiac przez internet 12.03.15, 18:57
        Witam, zapraszam na: www.paidverts.com/ref/Mariusz1136
        Zarabiamy dzięki oglądaniu 30-sekundowych "reklam" a właściwie zwykłych stron internetowych, które są przez kogoś reklamowane. Szybki i pewny sposób na zarobek bez inwestycji początkowej. Na początku zarabia się powoli ale z czasem pieniądze stają się całkiem sensowne.
    • yet542 Re: Jak zarabiac przez internet 01.04.15, 12:41
      www.tinyurl.pl?HMcVBiYG wystarczy poświęcić kilka minut dziennie,klikasz reklamy od 1 do 2 centów każda za co dostajesz $, od każdego refa 100% jego klików, a dodatkowo za darmo reklamujesz swoje inne strony np Neobux. Wypłaty od 2$, na paypal albo payza, szybko i bez problemów. Przy rejestracji w polu Withdraw code i Retype code wpisujecie pin lub hasło, które jest potrzebne przy wypłacie np.1234. Polecam
      • adrian2110 Re: Jak zarabiac przez internet 21.04.15, 10:32
        Witam serdecznie. Jeżeli jesteś osobą, która chce zarabiać realne pieniądze bez inwestycji środków własnych typu abonament, mlm, itd. to moja propozycja z pewnością Cię zainteresuje. Polecam programy partnerskie, w których sam działam od kilku lat. Na jednorazowej transakcji możesz zarobić, aż do 500 zł i to bez żadnych inwestycji z własnej kieszenie. Nie twierdzę, że z dnia na dzień staniesz się milionerem, ale możesz wygenerować dodatkowe pieniądze lub wypłatę, dzięki promowaniu produktów z najbardziej popularnej branży: odchudzania, zdrowia i urody. O tym jak skutecznie promować te produkty, aby zarabiać dowiesz się z Bezpłatnego Szkolenia, Które Dla Ciebie Przygotowałem na: www.adriangieres.pl/dochodowe-programy-partnerskie/

Adrian Giereś
        • dropsik Re: Jak zarabiac przez internet 01.06.15, 14:34
          Polecam
          Nowy program - zarabianie w internecie
          loopago.com/#invitation_hash/tjy5epahhxun4841mvutv8azbdk8ay53
    • myszeczka.5 Re: Jak zarabiac przez internet 12.09.15, 18:25
      Polecam, wszystkim Adbrook kupujecie paczki reklamowe i taka paczka pracuje sobie a wy nic nie musicie robić ja 2.09.15 zainwestowałam w 10 paczek teraz mam ich już 13 czyli w 10 dni ponad 30 dolarów, ponieważ koszt jednej to 10 dolarów. Można kupić na początek 1 paczkę żeby sprawdzić stronkę, wtedy ryzyko niewielkie a można zarobić .....zarabiamy również z tkw poleconych aż do 3 linii. Podaję link gdyby ktoś chciał spróbować

adbrook.com/?ref=myszeczka5
      • lambi200 Re: Jak zarabiac przez internet 29.11.15, 17:42

czasu. Oglądamy reklamę,

Wynagrodzenie za każdą ankietę: 3 – 20 euro

5 euro nagrody.

.

• sylwiadp Re: Jak zarabiac przez internet 09.02.16, 22:52
        advertisingandmakemoneyonline.com/?mid=6232155
        pracanetgo.blogspot.com/2016/01/zarabianie-w-domu-dobre-programy.htm
        Najnowszy program na topie wiecej informacji znajdziecie w linkach.
    • lambi200 Re: Jak zarabiac przez internet 29.11.15, 17:41

czasu. Oglądamy reklamę,

Wynagrodzenie za każdą ankietę: 3 ? 20 euro

5 euro nagrody.

.

• aga6104 Re: Jak zarabiac przez internet 12.12.15, 13:55
      Zbieraj punkty za wykonywanie zadań i wymieniaj na nagrody www.zaklikaj.pl/register/YXJ0ZS0zMTItdXNlcg
    • karol1109 Re: Jak zarabiac przez internet 16.12.15, 15:54
      Clixsesne.com zaprasza do udziału

-Najlepszy i najbardziej zaufany bux na świecie
      -Działa od 2007 roku!
      -Ponad 3,6 miliona ludzi zarejestrowanych w programie.
      -Wypłacił jak dotąd 6,6 miliona dolarów
      -Wiele opcji zarabiania: klikanie w reklamy, oglądanie płatnych video,wypełnianie ankiet, --Wykonywanie zadań(tasków), płatne zapisy.
      -Darmowa gra ClixGrid z szansą wygrania max 5 dolarów dziennie
      -Super 8-poziomowy program afiliacyjny.
      ~15-30 reklam dziennie o wartości $0,001-$0,02.
      -Minimum do wypłaty to tylko 8$ dla użytkownika standard i 6,99$ dla użytkownika Premium.
      -Dobra rada: polowanie na ankiety, które pojawiają się kilka razy w ciągu dnia. Trzeba od czasu do czasu sprawdzać.Ankiety są w języku polskim.

Zapraszam do udziału, gorąco polecam!
      www.clixsense.com/?8434610
    • klaudynakkk Re: Jak zarabiac przez internet 04.03.16, 23:04
      Zapraszam do oceniania stron internetowych. 15$ do wypłaty na PeyPal. Należy pamiętać że oceniając opinie długość jednej z nich to minimum dwa zdania.
      www.AWSurveys.com?R=5533089
    • anitaaj Re: Jak zarabiac przez internet 30.03.16, 11:14
      Ja korzystam z serwisu zaklikaj.com. Można w łatwy sposób uzbierać punkty, które wymienia się na nagrody. Zadania są samą przyjemnością :)
    • calivitazdrowie Re: Jak zarabiac przez internet 25.05.16, 22:36
      Aktualnie najpewniej i najlepiej na MyPayingAds .

mypayingads.com/ref/107426

Czym jest MyPayingAds?

To bardzo innowacyjny system służący do skutecznej reklamy produktów i usług na całym globie.

Jak tutaj się zarabia?
      Inwestując w paczki reklamowe otrzymujesz dzienny zysk w oparciu o sprzedaż produktów reklamowych prze MyPayingAds w wysokości ok 2% dziennie.
      Warunkiem naliczania zarobków jest to, że raz na 24 godziny musisz wyświetlić 10 reklam.

Główne parametry programu:
      Zarobek z udziałów reklamowych 120%
      Dzienny zysk zależy od ilości sprzedanych usług
      Zyski naliczane są co godzinę
      Minimum inwestycyjne: 5$
      Cena za paczkę/udział: od 5$ do 50$
      Systemy płatności: Payza | STP | PM | CoinPayments | 2Pay4you
      Wypłaty: max. 6000$ / miesiąc i 200$ / dzień
      Bonus za osoby polecone: 10%
      Brak ukrytych opłat

Skąd MyPayingAds bierze na wypłaty?
      Przede wszystkim od sprzedaży reklam w Internecie. Każdy może tutaj odpłatnie zareklamować swoją firmę lub działalność, a korzystając z paczek reklamowych dostajesz specjalne kredyty na własną reklamę, która dziennie wyświetlają ludzie z całego świata.

Jak zacząć zarabiać z programem MPA?
      Rejestracja w programie jest całkowicie darmowa i można jej dokonać z poniższego linku.

Możesz na początek klikać płatne reklamy aby zarobić, ale ja polecam wykupienie udziałów (tzw. AdPack) - do tego potrzebujesz min. 5$.
      Po zakupie AdPack do każdego z nich otrzymujesz dodatkowo 100 wyświetleń bannera o rozmiarze 468x60 (na reklamę własnego biznesu, strony itp.).
      Kupując AdPack w wyższych planach dostajesz więcej wyświetleń.

Reasumując:
      Zarabiasz na paczkach (AdPack).
      Przy okazji masz 100 lub więcej wyświetleń wybranej przez Ciebie strony.
      Ile można zarabiać?
      Zależy ile chcesz zarabiać i ile jesteś w stanie zainwestować.

Plan paczek/udziałow (AdPack), w które możesz zainwestować:
      Plan 1: cena 1 paczki to 5$ wygasa przy 6$
      Plan 2: cena 1 paczki to 10$ wygasa przy 12$
      Plan 3: cena 1 paczki to 25$ wygasa przy 30$
      Plan 4: cena 1 paczki to 50$ wygasa przy 60$
      Na koniec (po ok 60 dniach) masz 120% zainwestowanej kwoty.

Sprawdź, zobacz, spróbuj i zdecyduj!!!

Jak masz pytania to pisz: calivitazdrowie@gmail.com
    • calivitazdrowie Re: Jak zarabiac przez internet 28.05.16, 22:41
      MyPayingAds - sprawdzony i dochodowy program do zarabiania.

Jak tutaj się zarabia?
      Inwestując w paczki reklamowe otrzymujesz dzienny zysk w oparciu o sprzedaż produktów reklamowych prze MyPayingAds w wysokości ok 2% dziennie.
      Warunkiem naliczania zarobków jest to, że raz na 24 godziny musisz wyświetlić 10 reklam.

Główne parametry programu:
      Zarobek z udziałów 120%
      Zyski naliczane są co godzinę
      Minimum inwestycyjne: 5$
      Cena za paczkę/udział: od 5$ do 50$
      Systemy płatności: Payza | STP | PM | CoinPayments | 2Pay4you
      Wypłaty: max. 6000$ / miesiąc i 200$ / dzień
      Bonus za osoby polecone: 10%
      Brak ukrytych opłat

Skąd MyPayingAds bierze na wypłaty?
      Przede wszystkim od sprzedaży reklam w Internecie. Każdy może tutaj odpłatnie zareklamować swoją firmę lub działalność, a korzystając z paczek reklamowych dostajesz specjalne kredyty na własną reklamę, która dziennie wyświetlają ludzie z całego świata.

Jak zacząć zarabiać z programem MPA?
      Rejestracja w programie jest całkowicie darmowa i można jej dokonać z poniższego linku.

Możesz na początek klikać płatne reklamy aby zarobić, ale ja polecam wykupienie udziałów (tzw. AdPack) - do tego potrzebujesz min. 5$.
      Po zakupie AdPack do każdego z nich otrzymujesz dodatkowo 100 wyświetleń bannera o rozmiarze 468x60 (na reklamę własnego biznesu, strony itp.).
      Kupując AdPack w wyższych planach dostajesz więcej wyświetleń.

Reasumując:
      Zarabiasz na paczkach (AdPack).
      Przy okazji masz 100 lub więcej wyświetleń wybranej przez Ciebie strony.
      Ile można zarabiać?
      Zależy ile chcesz zarabiać i ile jesteś w stanie zainwestować.

Plan paczek/udziałów (AdPack), w które możesz zainwestować:
      Plan 1: cena 1 paczki to 5$ wygasa przy 6$
      Plan 2: cena 1 paczki to 10$ wygasa przy 12$
      Plan 3: cena 1 paczki to 25$ wygasa przy 30$
      Plan 4: cena 1 paczki to 50$ wygasa przy 60$
      Na koniec (po ok 60 dniach) masz 120% zainwestowanej kwoty.

Kwoty naliczane są co godzinę - oznacza to, że kasa nie znika na 60 dni i potem dostajesz 120% ale cały czas regularnie dostajesz po trochę. A to jest ważne bo to co już dostałeś z powrotem możesz wykorzystać na kolejną paczkę i wtedy już kasa idzie Ci np nie od jednej ale od dwóch paczek itd.
      Zależy od celów i strategii.
      Osobiście uważam, że optymalne na początku jest tzw "reinwestowanie" czyli kupowanie kolejnych paczek/udziałów jak tylko nazbiera Ci się 5$ - bo wtedy masz zarobek z kolejnej paczki.

Ja zacząłem od ok 150$, obecnie mam udziałów/paczek za ponad 500$ (dziennie dostaję ok 10$) i reinwestuję wszystko bo chcę dobić do 1000$, wtedy planuję utrzymać ilość paczek na tym poziomie a resztę co zostanie zacząć wyciągać kasę z programu.

Sprawdź, zobacz, spróbuj i zdecyduj!!!

Jak potrzebujesz informacji śmiało kontaktuj się ze mną:
      calivitazdrowie@gmail.com
    • lukaszgazeta Re: Jak zarabiac przez internet 31.05.16, 11:02
      Mxrevshare to najlepszy, najstabilniejszy biznes jaki kiedykolwiek widziałem dlaczego?
      Właściciel serwisu to znany i zaufany admin James Lee Valentine który płaci od 2010 roku
      Zalety programu:
      - Jeden z najlepszych i najstabilniejszych serwisów Revshare na rynku oferujący jednocześnie reklamę oraz zarobek. Program wsparty dochodami aż z 8 innych programów matrycowych stworzonych przez tego samego admina i wypłacalnych od 2010 roku
      - Dochód możliwy do uzyskania w pełni darmowy sposób poprzez klikanie w reklamy (kliknij Start Surfing (oglądaj reklamy millionaire) i Go To Millionaire Ads). Otrzymujemy 0,50$ za 100 obejrzanych reklam każdego dnia.
      - Brak potrzeby jakiejkolwiek inwestycji w celu uzyskania dochodu z programu,
      - Brak potrzeby polecania innym osobom (polecanie serwisu jedynie przyspiesza zyski na zasadzie programu partnerskiego firmy a więc rekomendacja nie jest obowiązkowa)
      - Możliwość zakupu pakietów reklamowych z uzbieranych za darmo środków w programie (już od 5$) oraz generowania w ten sposób pasywnych przychodów dziennych,
      - Atrakcyjne naliczenia z pakietów reklamowych (2,5% dziennie), możliwość zakupu pakietu od 5$,25$ oraz 50$. Każdy z pakietów wyrabia 110% swojej wartości
      - Wypłaty realizowane zawsze w 24h,
      - Możliwość otrzymywania 100% od klików w reklamy osób poleconych (reklamy PTC).
      - Aż 3 poziomy poleconych ! (1 poziom 10%, 2 i 3 poziom 5% prowizji z każdego zakupu reklamy oraz inwestycji i reinwestycji w pakiety reklamowe w serwisie)
      - Jednym z właścicieli i założycielem Mxrevshare jest znany ze stabilnych produktów reklamowych i uczciwości biznesowej James Lee Valentine, admin który płaci nieprzerwanie od 2010 roku
      - Możliwość pasywnego zarabiania na pakietach reklamowych. Pakiety wyrabiają zawsze 110% swojej wartości. Jeden pakiet reklamowy nalicza profity co 24h. Liczba posiadanych pakietów reklamowych w serwisie jest nieograniczona, umożliwia więc uzyskiwanie dowolnej kwoty co 24h.
      Każda osoba musi obejrzeć 10 stron w surfie co 24h aby otrzymać profity z pakietów oraz osób poleconych.
      Jeden z najlepszych i najskuteczniejszych programów do jednoczesnego zarabiania i promowania biznesu!
      Link do serwisu dla zainteresowanych:
      mxrevshare.com/pl/?r=lukasz

mxrevshare.com/pl/­webinar13052016/ tu jest nagrany webinar ,, warto posluchac ,,, Janus mowi jakie plany , skad MX bierze kase itp ,,, odpowiada na pytania ,,, jest juz dobrze a bedzie jeszcze lepiej ,,, do 2020r mamy zajecie i zarobek
    • pietia8479 Re: Jak zarabiac przez internet 14.06.16, 14:33
      Witam.
      Mam na imię Piotr. Od kilku miesięcy inwestuje i zarabiam w programie TrafficMonsoon. Firma ta zajmuje się promocją oraz reklamą internetową. Zyski firmy dzielone są między wszystkimi pracownikami. W bardzo prosty sposób i przy niewielkim wkładzie własnym można uzyskać bardzo fajne dochody. Służę pomocą i radą. Wszelkie pytania proszę wysyłać na e-mail poniżej. Poniżej również znajduje się link do darmowej rejestracji.
      mustang7984@gmail.com
      trafficmonsoon.com/?ref=pietia8479
      • wiedom Re: Jak zarabiac przez internet 23.12.16, 13:13
        Witaj Piotrze
        Chciałabym Cię zachęcić do obejrzenia materiału pod tym linkiem:

winners7team.com/rewolucja-w-zarabianiu/

Pozdrawiam
        Wiesława Domagała
    • wiedom Re: Jak zarabiac przez internet 23.12.16, 13:24
      Witaj
      oto ciekawostka:
      winners7team.com/rewolucja-w-zarabianiu/
      Pozdrawiam
      Wiesława Domagała

• neli80 Re: Jak zarabiac przez internet 24.02.17, 18:35
      Zarabiaj na otwieraniu reklam i wypełnianiu ankiet, link do rejestracji: www.clixsense.com/?5813875
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka