sziszkeban 27.05.11, 12:28 Nie oszukujmy się. Sposobów jest naprawdę dużo. Problem polega na tym, że ludzie boją się spróbować, nawet gdy wymaga to jedynie czasu. makanai.pl O perspektywach, życiu, filmach i muzyce. Zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viglarz Re: zarabianie w sieci - pierwsze pieniądze 27.05.11, 13:20 A to jest akurat prawda. Albo nie wiedzą że można zarabiać np na pp i raz w miesiącu jeszcze coś wygrać. Weźmy np pp od uti.pl Tam masz tak, że co miesiąc jest losowanie nagród. Odpowiedz Link
sziszkeban Re: zarabianie w sieci - pierwsze pieniądze 02.06.11, 13:08 Kingolotto, ankiety, konkursy i cała masa rzeczy wymagających jedynie chwili. Niestety jest taka przykra paranoja w naszym narodzie, że najpierw myślimy jak nie dać zarobić innym. Jak ominąć system, a potem jak zarobić samemu. Budowanie piramid to przecież jakiś żart. Ludzie omijają siebie nawzajem, a potem mają nadzieję, że to właśnie im ktoś takiego żarciku nie zrobi. Ja pokazuję perspektywy. Jak ktoś chce to klik, jeśli nie to wujek google też da radę. Odpowiedz Link
drei Dobre i tanie strony www 03.06.11, 20:20 Nie przepłacaj zapoznaj się z naszą ofertą gotowych stron www gotoweportale.com.pl/ Odpowiedz Link
niema195 Re: zarabianie w sieci - pierwsze pieniądze 16.06.11, 23:46 wystraczy ze posiada sie konto na facebooku i klikamy lubie to, a kasa sama leci:) strona polska bardzo przejrzysta mam juz ponad 10zł zapraszam!:) LINK fbcash.pl/login/ref/100000760201409 Odpowiedz Link
niema195 Re: zarabianie w sieci - pierwsze pieniądze 13.03.12, 23:30 ShinyBox to pięknie zapakowane pudełko z pięcioma mini produktami kosmetycznymi, dostarczone do Twoich drzwi każdego miesiąca. To sposób na poznanie najnowszych trendów w kosmetyce, odkrycie lususowych produktów oraz ich wypróbowanie przed zakupem. Marki takie jak YSL, praca, dior, calvin klein REJESTRACJA: shinybox.pl/?ref=f861dd5 Zachęcam do rejestrowania się:) Odpowiedz Link
adam.wlazlo Re: zarabianie w sieci - pierwsze pieniądze 05.04.12, 10:56 Witam, odnośnie Twojego wpisu na forum to znalazłem chyba coś ciekawego adv.justbeenpaid.com/?r=sLTczdVzFz na dole strony jest mój link do rejestracji "Click Here And Join for FREE Now!" jeśli się zarejestrujesz to służę wszelką pomocą :) tak w skrócie to jest to system, który przez 75 dni pozwala na zarabianie 2% od naszego kapitału czyli po tym czasie ze 100% robi nam się 150% na start dostajemy 10$ bonusu co pozwala na pierwszą inwestycję mianowicie kupujemy jedną tzw. "pozycję" za 10$ która przez 75 dni będzie nam generować 2 centy dziennie, jeśli Ci sie to spodoba możesz wpłacić własne środki m. in. przez Alertpay Jest to sprawdzony system, jestem w tym już od początku roku i w tej chwili mój dzienny przyrost to ok 8$ :) wypłaty od 20$ ale na razie ciągle dokupuję nowe pozycje Pozdrawiam Odpowiedz Link
s.rutkowski Re: zarabianie w sieci - pierwsze pieniądze 20.06.11, 19:44 Tu jest o wiele łatwiejszy sposób - raz klikniesz, zainstalujesz surfbar'a, później kasa sama leci... pl.20dollars2surf.com/?ref=328959 Odpowiedz Link
hapl-ess Re: zarabianie w sieci - pierwsze pieniądze 24.03.12, 21:28 A może to ? Naprawdę działa ! Jak zarobić 15 000 zł przez miesiąc? Prosta kasa dla każdego! Proszę, przeczytaj to, co poniżej, a NA PEWNO NIE POŻAŁUJESZ! Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo. Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz miał czas Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować - to zależy od Ciebie. Moje konto w ciąż rosło i dalej rośnie! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł. Teraz udowodnię Ci, że jest to LEGALNY BIZNES. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! To jest NAJTAŃSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy. OK. to zaczynamy. Wszystko czego potrzebujesz to: - KONTO W BANKU KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać. Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą (tytułem): "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej" CHCE, ŻEBYS WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM. Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć. Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1. Nr konta: 60 1160 2202 0000 0000 6986 4265 2. Nr konta: 80 1020 4926 0000 1502 0011 1302 3. Nr konta: 75 1020 4160 0000 2402 0010 8779 4. Nr konta: 50 1020 5558 1111 1469 4870 0007 5. Nr konta: 65 1240 4953 1111 0010 4257 7143 PAMIĘTAJ!!! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą! KROK 2 Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Tą dodatkową notką- TO BARDZO WAŻNE!), następną rzeczą..., którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego), później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2, 3, 4, 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJI, PONIEWAŻ SAM NA TYMSTRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDZ ZACHŁANNY!!! POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 3 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu. "Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o o calej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to. Ale jak zobaczyłam moje konto to się załamałam!!!!! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych!Justyna Tojan, Strzelce Opolskie "Byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem moje konto !! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9 440zl. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie super kompa!!! Nareszcie!!! Dzięki, dzięki, dzięki!!!" Ryszard Bodler, Gdańsk Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo co Ty teraz w tej chwili, czytał to i się zastanawiał. A tutaj troszkę matematyki : Kiedy wyślesz swoje maile będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Jak długo będziesz wysyłać tą wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje. Wtenczas już będzie o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 ( 12.5% z 200=25), więc dalsze 1 000 >>> maili (25 x 40), podniosą Twój numer konta na 3 pozycje. Z tych 1 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osób (12.5% z 1000=125), więc dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liście. A z tych 5 000 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób , które się udziela (12.5% z 5000=625), więc kolejne 25 000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ!!! I teraz, z 25 000 ludzi (12.5% z 25 000=3 125). A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu!!! Więc dostaniesz: 15 625 złotych!!! (3125 x 5zł). Mało, kto wierzy ze można tyle zarobić, ludzie są bardzo sceptycznie nastawieni do takich spraw, ale to jest naprawdę realne, a te 5 zł "zaryzykować" to nie dużo. Dlaczego w cudzysłowie? Bo jeżeli zrobisz to co było napisane wyżej, nie ma żadnego ryzyka! Tylko zysk! Zachęcam Cię jeszcze raz do wzięcia udziału w tym wspaniałym planie! Na pewno nie pożałujesz! Pozdrawiam!! NIE ZMIENIAJ FORMY LISTU! Odpowiedz Link
japoneczka09 Re: zarabianie w sieci - pierwsze pieniądze 27.05.13, 22:01 Strony których używam do dorobienia sobie paru groszy to; www.neobux.com/?rh=6A61706F6E65637A6B61 www.clixsense.com/?4766670 Działają na rynku od pięciu lat,są to strony zagraniczne ale jak ktoś ma problem z językiem angielskim można użyć przeglądarki Google chrome ,tłumaczy ona całe strony. Zarabiam tam na wyświetlaniu reklam które trwają od 3 do 15 sekund w zależności od wartości reklamy. Ale to nie koniec możliwości zarobku na tych stronach,zarabiać również można na wypełnianiu ankiet w języku polskim,oferty w języku polskim mini pracy we wszystkich możliwych językach. Sa to strony gdzie nie ma żadnych opłat,rejestracja jak i wykonywanie zadań, mini prac i tasków są całkowicie darmowe. Istnieje również możliwość wynajmowania poleconych ,rozszerzanie członkostwa i wiele innych. Jest tez możliwość wygrania pieniędzy jak i złote członkostwo,nagród jest wiele i wygrywa się codziennie o czym świadczą wpisy na polskim forum które tez posiadają te strony. Minimalna suma do wypłaty to tylko 2$,kwotę tę można osiągnąć w jeden dzień. Przelewy realizowane są natychmiast,od razu po zleceniu mamy na koncie paypal,payza i innych(założenie i prowadzenie konta paypal jest całkowicie darmowe)Z tych kont pieniążki wędrują prosto na nasze konta w Polsce. Moje potwierdzenia wypłat znajdują się na moim blogu,nie są to jednak wszystkie wypłaty ponieważ moim celem było pokazanie że są co strony wypłacalne oraz uczciwe. praca-zarabiaj-online.blogspot.com/p/blog-page.html Odpowiedz Link
77zosia Re: zarabianie w sieci - pierwsze pieniądze 29.05.13, 20:09 No niestety nie każdemu się chce poświęcić trochę czasu na siedzenie przy komputerze. Mi się chciało, miałam pomysł i już zaczynają się pieniążki. Nie trzeba dużo czasu, tylko około godzinki dziennie siedziałam. A co robiłam, założyłam swojego bloga. Potem zajęłam się jego rozreklamowaniem, sama. Poczytałam na forach, jak to zrobić i jest ok. Największy problem miałam z Piwikiem (analityka internetowa - źle pokazywał statystyki), ale i z tym sobie poradziłam, trochę z pomocą strony www.webmetrics.pl/analityka-internetowa/audyt-wdrozen-piwik , ale i tak uważam to za sukces. Mam nadzieję, że teraz z miesiąca na miesiąc będę miała większe zyski. :) Odpowiedz Link