goniaa84 26.07.11, 16:23 Jeżeli masz stronę www, bloga, forum to najlepszym sposobem zarabiania są reklamy. Reklamy CpmProfit płacą nie tylko za klikanie ale za samo wyświetlanie reklam Więcej tutaj: www.infopraca.pl.tl/%3E%3E-CpmProfit.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martinez00 Re: Zarabianie na reklamach 09.08.11, 10:47 a ile można miesięcznie wyciągnąć? goniaa84 napisała: > Jeżeli masz stronę www, bloga, forum to najlepszym sposobem zarabiania są rekla > my. > Reklamy CpmProfit płacą nie tylko za klikanie ale za samo wyświetlanie reklam > > Więcej tutaj: > www.infopraca.pl.tl/%3E%3E-CpmProfit.htm Odpowiedz Link
bibis2255 Zarabianie na reklamach 10.08.11, 23:28 Zapraszam do udziału w zbieraniu punktów na przeczytam wszystkich!!!! Punkty zbiera się szybko, wiem po sobie:) można je wymieniać na super nagrody.Serdecznie zapraszam jeśłi też ktoś chce pobawić się i odbierać nagrody:) przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=552061d1209a4fa7b9ab331f7262da27 Odpowiedz Link
internetoholik Re: Zarabianie na reklamach 22.08.11, 11:28 Jeśli nie wiesz jak założyć swoją stronę internetową lub bloga, lub jak stworzyć go w taki sposób, aby był zgodny z najnowszymi standardami to odwiedź mojego bloga, gdzie znajdziesz wiele ciekawostek i porad. Odpowiedz Link
inka650 Re: Zarabianie na reklamach 26.08.11, 12:02 W firmie uti.pl umieszczasz ich banner na swojej stronce. za kazdego klienta przekierowanego ze stronki jest zarobek, dodatkowo jesli dokona zakupy, to kolejna kasa. pozniej jescze przez 3 lata jest procent za zakupy dokonywane przez twoich poleconych. kasa jest z tego. u mnie kilkaset zł. Odpowiedz Link
eula34 Re: Zarabianie na reklamach 30.08.11, 11:31 Modeli rozliczeniowych jest nieco więcej. CPC, CPS, CPL, hybrydowe wersje takie jak oferuje sieć afiliant. Tak naprawdę wszystko zależy od profilu programu, w który wchodzisz. Wszystko łącznie z kreacją reklamową jest zależne od tego modelu. Odpowiedz Link
martinez00 Re: Zarabianie na reklamach 30.08.11, 14:05 Ale jednak Adsense bije wszystko na głowe :) dlaczego ? dlatego że reklama dopasowuje się do treści/tematyki strony Odpowiedz Link
ineed-gpw Re: Zarabianie na reklamach 31.08.11, 17:45 Niby adsense najlepszy jednak jeśli robi się wszystko tak jak należy. osobiście mam problem aby utrzymać stały poziom klikalności w reklamy edukacja.gpwinfo.pl/ :/ Odpowiedz Link
lokatnik Re: Zarabianie na reklamach 01.09.11, 12:44 Mogę potwierdzić, że cpmprofit jest firmą wypłacalną. Odpowiedz Link
ineed-gpw Re: Zarabianie na reklamach 01.09.11, 12:53 Ale trzeba mieć sensowna liczbę odsłon lub wiele stron internetowych aby zarobić z cmp profit www.cpmprofit.com/?ref=ineed Lepsze efekty tak jak pisalem wcześniej daje Adsense na blogu - edukacja.gpwinfo.pl/adsense-na-blogu/ Odpowiedz Link
marycler1 Re: Zarabianie na reklamach 16.10.11, 18:26 Witam!!! Chciałam was zachęcić do zarobku poprzez klikane w banery reklamowe i nie tylko. Na poniżej podanych stronkach działam od min. 2 tyg. do nawet 2 lat. Portale te są w pełni sprawdzone i w 100% wypłacalne. Na początek chciałam zaprezentować portal Likes manager, który oferuje zarobek poprzez klikanie ikonki "lubię to": likesmanager.com/main/r/776/ Jeśli posiadasz konto na FB to jest to idealna stronka dla ciebie. Za jeden klik otrzymujesz 2 gr, bonus za zapis wynosi 60gr, za każdego poleconego otrzymasz 25%, wpłata na polskie konto już od 6 zł ( osobiście zarobiłam 6 zł w niecałe 2 tyg.) Gorąco polecam ten portalik ;D Następny polecany przeze mnie portal to Sejfik: sejfik.com/pages/index.php?refid=kali89 Zarabia się tu na klikaniu w banery reklamowe - 0,25gr, płatne maile od 1gr, otrzymywanie wiadomości na gg 0,1gr, płatne pisanie postów od 5gr, płatne wykonywanie zadań od 5gr do nawet 2 zł, płatne pobieranie od 1 - 2 gr. wymiana pkt na pieniądze. Min. do wypłaty to 10zł na polskie konto, oraz od 3 zł na PayPal. Kolejny portal nosi nazwę przeczytam wszystkich: przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=cd34ab3cf4a6485e94aefa459611d9e0 Portal oferuje zarobki w postaci pkt., które można później zamienić na nagrody np: doładowanie telefonu (które można równie dobrze sprzedać znajomemu lub komuś z rodziny), sprzęt AGD, konsole, gry, książki, kosmetyki ect. Punkty zbiera sie poprzez czytanie artykułów niekiedy bardzo ciekawych i fascynujących. Poza tym portal oferuje konkursy i licytacje. Również gorąco polecam ten oto portal. Dalej polecę wam grosika: Bineo.biz/grosik/obrazy/bannery/9m.png Grosik oferuje sporo reklam od 0.5 do0,1 gr oraz płatne pobieranie kodów warte od 0,2 do 1 gr płatne ankiety oraz pytania. Wypłata od 8 gr na polskie konto bankowe oraz przekaz pieniężny. Kolejny portal to centrum reklamy: centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=kali89 centrum reklamy oferuje najwyższe stawki wśród polskich programów, wszystkie reklamy warte są minimum 1 grosz,Duża ilość maili reklamowych oraz bogata sekcja płatnych wejść, Na dobry początek - 1,50zł dodane do Twojego konta, płatne zadania o wartości od 0,50 do 2 zł. Min. do wypłaty to 30 zł. Jeszce raz serdecznie polecam te portale, zawsze można coś zarobić siedząc w domu przy komputerze, może to nie wiele ale zawsze coś, proponuje także zapisanie się do kilku portali na raz zawsze to więcej kasiurki :D Odpowiedz Link
oleczka251 Re: Zarabianie na reklamach 18.10.11, 10:02 Klikaj na reklamy i zarabiaj po groszu, można na waciki coś zarobić skoro nudzi nam się w domu.Ja jestem na dwunastu takich stronach i coś zarabiam. Oto linki zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=oleczka251 pl.20dollars2surf.com/?ref=426580 centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=oleczka251 forsapl.info/pages/index.php?refid=oleczka251 pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=oleczka251 adbiznes.com/pages/index.php?refid=oleczka251 luckymails.info/pages/index.php?refid=oleczka251 www.swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=oleczka251 www.zielonymail.com/pages/index.php?refid=oleczka251 ekasa.org/pages/index.php?refid=oleczka251 web-ads.pl/pages/index.php?refid=oleczka251 click.mail.pl/pages/index.php?refid=oleczka251 Odpowiedz Link
eula34 Re: Zarabianie na reklamach 08.11.11, 12:22 Hehe zarabianie przez internet "na waciki" to nieco uderzająca w płeć piękna opcja. Pewnie niejedna przedsiębiorcza lwica ecommerce miałaby w tej sprawie coś do powiedzenia. Feministka wydrapałaby oczy. Odpowiedz Link