Dodaj do ulubionych

Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym.

13.10.13, 12:31
Trafiłam na świetną firmę! Syntrade.
Jest to sklep internetowy z produktami codziennego użytku znanych nam firm i marek takich jak: Ziaja, Eveline, Domestos, Vizir i wiele innych.
Syntrade to nie tylko zakupy! Dzięki innowacyjnemu programowi, możemy zarabiać kupując, to co nam potrzebne! Pomyślcie jakie to fajne. Zakupy bez stresu, który doświadczamy w supermarkecie i do tego jeszcze zarobek!
Firma jest jak najbardziej legalna i zarejestrowana w KRS.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą www.syn-trade.pl/PL130119

Zapraszam rowniez na mojego bloga www.biznesdlamamy.pl

Zachęcam do kontaktu ze mną w celu wymiany doswiadczen
a takze zeby pogadac. Email: olsko80@gmail.com
Obserwuj wątek
    • rivenmag2 Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 13.10.13, 17:51
      Ale szybko się "konkurencja" obruszyła - no brawo. Szkoda tylko, że pisząc niekoniecznie sprawdzone i nieprawdziwe informacje, a także rzucając bezpodstawne oskarżenia. Myślę, że nie tedy droga moi drodzy :)

Myślę, że jeśli ktoś poświęcił by 30 min na zapoznanie się z obydwiema tymi firmami to bez tłumaczenia doszedł by do wniosku, że różnią się znacząco. Nie chcę się tu teraz rozpisywać na ten temat bo każdy może sam sprawdzić.

Odważnie nazywać te projekty swoimi kopiami.
      Ponadto ciekaw jestem w jaki sposób do SynTrade można się zapisać bez linku referencyjnego - wytłumacz mi proszę koniecznie.
      W SynTrade również nikt nie ukrywa się a dane firmy są dostępne na stronie głównej.
      Generalnie Familio opiera się na niskich cenach, małych prowizjach i tym, że finalnie możemy zrobić tańsze zakupy. SynTrade za to oferuje wysokie prowizje i możliwość wypłacenia zarobionej kwoty za pośrednictwem np. umowy zlecenia. Osobiście ciężko mi stawiać te projekty na równi jako konkurencję, gdyż to inne spojrzenia na branżę.
      Z Familo niestety bardzo wiele osób odeszło i jak wiadomo stan projektu nie jest najlepszy. Ale nie mi to oceniać.

Myślę jednak, że tu i tu każdy znajdzie coś dla siebie. Chcesz mieć tańsze zakupy - idziesz do Familo. Chcesz zarobić pieniądze - idziesz do SynTrade.
      • cangu Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 13.10.13, 19:11
        Nie, to nie jest niesprawdzone, bo ja naprawdę zarejestrowałam się w syntrade i widziałam od środka co i jak. Jak się zarejestrować bez reflinka? Napisałam wyżej jak to zrobiłam. Właściwie to nie siebie zarejestrowałam a członka rodziny. [Sama nie chciałam tam figurować, nie będąc pewną, co to za twór :) ], zaś on i tak niczym się w Internecie nie zajmuje) Jest oczywiste, że to kopia familo. Bez dwóch zdań.

Owszem, odchodzili z Familo, gdy było mało produktów (jak zresztą teraz u was). Wytrwali, robią dziś zakupy płacąc 10% ich wartości. Czyli np. kupują za 200 a płacą 20 zł. Obecnie ci, co odeszli hurtowo wracają, bo... Produktów przybyło, staniały, i zrodziła się nowa strategia biznesu, znacznie przyśpieszająca zarabianie i zwiększająca je. Teraz przychodzą do Familo ludzie z różnych MLM-ów. i mówią, że projekt jest genialny. Bo jest - bezapelacyjnie. Mówili nam założyciele na webniarze, że powstała kopia Familo. Popytałam i dostałam link od osoby, która też "odeszła" z Familo gdy było zaledwie 200 produktów. Odchodzili ale nie anulowali rejestracji, dziś robią zakupy i biznes.
        Wkrótce zostaną usunięci, nieaktywni i może przejdą do was. :)
        Nie razi mnie konkrencja. Szukałam kopii, z myślą o tym, że może będą tam produkty jakich nie ma w Familo, więc musiałam się zarejetrować i sprawdzić. Przy okazji sprawdziłam czy usuwa się ID - reflinka. SyTrade nie jest konkurencją dla familo, a nawet jeśli... I więcej takich firm znajdzie się miejsce w kraju.

Piszesz - " SynTrade również nikt nie ukrywa się a dane firmy są dostępne na stronie głównej"
        Tak są dane Firmy, ale nie osób które się pod nią kryją, a to jest różnica.
        Ja jestem tylko partnerem, nie założycielem Familo. Założyciele nie mają problemu z tym, że jest kopia Familo. Ja też nie mam. Ale... zarabiam w necie, na forach zawsze wymienia się opinie o różnych firmach z którymi się współpracuje albo i nie. Jest forum, na którym najpierw chwaliliśmy jedną firmą partnerską, (szybkie i dobre zarobki) potem krytykowaliśmy (brak odpowiedzi na pytania partnerów, a często i polecanych klientów (to były kursy) Potem dawaliśmy firmie linki do tego forum, by sobie poczytali, co mówią o nich partnerzy i klienci) Były też opnie o innych pp. o MLM, o klikaczach w reklamy. itd. Tu też jest forum, ja weszłam w środek SyTrade, więc piszę jak jest. A czytający albo się zarejestrują - choćby dla sprawdzenia albo i nie. Niech jednak wiedzą jak jest. Zaś Sytrade może udoskonalić reflinki (jeśli umie i nie zbiera partnerów dla siebie.
        • rivenmag2 Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 13.10.13, 19:35
          Ciesze się, że jednak uda nam się wymienić kilka argumentów na poziomie bo już się bałem, że to niemożliwe :)

W tyk sęk, że nie rozumiem Twojego opisu w związku z tą rejestracją dlatego chciałbym abyś mi to objaśniła. Tak się składa, że znam system na wylot i pomagałem go współtworzyć dlatego jestem tym bardziej ciekaw.

Wciąż nie wiem gdzie widzisz kopie Familo. Nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Podaj kilka podobieństw.. bo ja widzę same przeciwieństwa ( oczywiście poza tym, że obydwa projekty są z tej samej kategorii i branży).

Ponadto tak się składa, że nieco wiem o Familo. Nie chcę tu robić antyreklamy - dlatego pozwól, że się nie wypowiem.

Zgadzam się z Tobą, że nie mamy co konkurować bo to zupełnie inne płaszczyzny, podobne projekty z pewnością powstaną i będzie ich coraz więcej. Natomiast oczekuję argumentów na zarzut skopiowania systemu.

Ja znam właściciela, twórce systemu i dział techniczny. Ci co powinni znają tych ludzi oczywiście. I nie widzę w tym nic dziwnego. Tak działa każda szanująca się firma. Czy uważasz, że np. w korporacji każdy podrzędny pracownik zna osobiście prezesa zarządu? Nie, znają go tylko dyrektorzy i kierownicy - tak działa hierarchia. Nie tylko w biznesie.

Ponadto przypominam, że SynTrade dopiero rusza i dopiero od kilku dni dodajemy produkty. Oficjalny start miał odbyć się 1 listopada, ale ze względu na ogromne zainteresowanie podjęliśmy decyzję o uruchomieniu sklepu już 12 października. Na ta chwilę mamy ok 500 produktów, pod koniec miesiąca będzie 1,5 tys, a do końca roku planujemy dodać ok 5 tys produktów.

Założyciele Familio dobrze wiedzą jak wygląda ich Firma a jak wygląda SynTrade. I z całym szacunkiem bo zrobili kawał dobrej roboty i jeżeli rzeczywiście w ten sposób mamią swoich partnerów - to przykro mi z całego serca. Ale jak to mawiam nie wierz mi - sprawdź sama.

Oczywiście, każdy może się zarejestrować i ocenić - dokładnie, 100% zgoda.
          Natomiast razi mnie gdy ktoś rzuca bezpodstawne oskarżenia.

Nie żywię urazy do Ciebie i życzę Ci jak najlepiej, ani również nie traktuje Cię jako konkurencję. Nie mogę jednak przejść obojętnie obok oczerniania działalności i nieprawdziwych informacji na temat firmy SynTrade.
          • cangu Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 13.10.13, 21:40
            No, nie zupełnie jest to dyskusja na poziomie skoro piszesz: "....rzeczywiście w ten sposób mamią swoich partnerów - to przykro mi z całego serca." - skoro zrzucasz winę na założycieli familo, że mamią partnerów. wyraźnie napisałam. na jednym z webinarów powiedzieli że powstała kopia familo, ale nie podali nazwy. Na własną rękę szukałam i jedna z partnerek Familo i Sytrage podała mi link do SyTrage, - Pytałam czy wiedzą coś o kopi Familo. Kto wie najlepiej? Ano ktoś kto jest Tu i tu. Nie podała mi niczego innego jako kopię familo tylko SyTrage. Weszłam do środka, sprawdziłam i rzeczywiście - Kopia. Wiesz co właściciele powiedzieli o kopi? "Fakt, że taka kopia powstała świadczy o tym, że projekt familo jest dobry. Mnie się nie podoba. Wchodzisz na stronę rejestracji do Sytrage, jest ID osoby polecającej. Usuwasz ID bez problemu i rejestrujesz się. Jesteś zarejestrowany z polecenia założycieli SyTrtage nie z plecenia partnera. Tego w familo zrobić nie da się. Pisałam, osobna która mi dała ten link stwierdziła, że nie ma rejestracji osoby jaką podałam.
            Założyciele SyTrage muszą znać familo, inaczej nie mogliby zrobić kopii.

Piszesz też:
            "Ja znam właściciela, (bo sam nim jestem? ) twórcę systemu i dział techniczny.
            Ci co powinni znają tych ludzi oczywiście. I nie widzę w tym nic dziwnego. Tak działa każda szanująca się firma. Czy uważasz, że np. w korporacji każdy podrzędny pracownik zna osobiście prezesa zarządu? Nie, znają go tylko dyrektorzy i kierownicy - tak działa hierarchia. Nie tylko w biznesie."

To jest program partnerski, to jest Internet, nie korporacja. Zasady i warunki pracy, współpracy są inne. Każda szanująca się internetowa Firma działa tak, ze założyciele są znani wszystkim partnerom. Jeden z największych (na pewno najstarszych) Programów Partnerskich - Złote Myśli. - Każdy partner zna założycieli i nie tylko, to się odnosi i do innych PP w necie. Nikt przy zdrowych zmysłach nie podejmuje w necie współpracy z ludźmi, których nie zna.

Nie będę Ci tłumaczyć gdzie w SyTrage widzę kopie familo, ponieważ nie ma "gdzieś" jest wszędzie i Ty to wiesz. cały projekt SyTrtage to kopia familo. i dobrze. Ale niech się założyciele dadzą poznać partnerom i niech zrobią kopię także w działaniu ref linków. - Wtedy będzie już pełna kopia, z małym wyjątkiem. Nie nadążycie za zmianami jakie zachodzą w familo i zaczniecie się odróżniać bardziej.

Ale Tobie chodzi o to, o czym piszesz:
            "Oczywiście, każdy może się zarejestrować i ocenić - dokładnie, 100% zgoda."
            Będziesz zaprzeczał, spierał się, ludzie zechcą sprawdzić zarejestrują się. Dobry sposób na złapanie partnerów. Ja mam inny sposób. I nie jest to niszczenie konkurencji. Przecienie. Każda Polska Firma jest dla mnie dobra, jeżeli daje Polakom możliwości zabezpiecznia sobie przyszłości. Jeżeli wy staniecie się wiarygodni (1-szy krok znani osobowo) drugi krok dla ludzi jak familo.
            Chyba poszukam hasło i podam tu swój link do SyTrage. Niech się rejstrują zainteresowani i niech usuwają "moje" ID. Trochę to potrwa, bo nawet nie pamiętam z jakiego adresu zrobiłam rejestrację.

• cangu Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 13.10.13, 22:02
              Coś mi się wydaje, ze jednak będziecie mieli produkty jakich nie ma Familo, tylko tragedia z przypomnieniem hasła: (Mam taką stronę: Server Error in '/' Application. i dalej jakieś krzaczki. i opisy po nagielsku. tragedia. Chcialam tylko przypomnienia hasła. )

Tak naprawdę w tym celu szukałam kopi Familo - produkty jakich nie ma familo a dziala jak familo.
              Ano, tylko usprawnić system. Począwszy od reflinków, przypominania haseł i dać się poznać. Więcej wad pokażę gdy będą mogła się zalogować :) W końcu pośrednio jestem waszym partnerem, zarejestruję się pod osobą z rodziny, którą zarejestrowałam. Czy tej osobie też będę mogła robić biznes - Jak można w Familo?
              • rivenmag2 Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 13.10.13, 22:32
                Pamiętaj, że strona SynTrade jest jeszcze w organizacji.

Aby przypomnieć hasło wpisz swoje ID. E-mailem identyfikują się klienci sklepu, ID członkowie programu partnerskiego. Jeśli nadal coś nie działa napisz do mnie wiadomość - pomogę Ci.

Oczywiście, że mamy różne produkty, dlatego nie wiem dlaczego taka górnolotna polemika się nawiązała.
                Oczywiście, że jeśli zarejestrujesz się pod kimś z rodziny, pośrednio budujecie sobie wzajemnie biznes.
            • rivenmag2 Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 13.10.13, 22:08
              Niestety swoimi wypowiedziami sama sobie zaprzeczasz.

Wciąż nie widzę merytorycznego wytłumaczenia dlaczego niby uważasz ( czy uważacie ) SynTrade za kopię Familo. To tak samo jakbyś powiedziała, że biedronka jest kopią tesco. Potrafisz to wyjaśnić?

Jeśli masz życzenie usunąć ID polecającego to akurat świadczy o Twoim braku szacunku do czyjejś pracy. Niemniej jednak mimo tego, wcale nie jest tak jak mówisz i nie znajdujesz się pod założycielem SynTrade. Nie wiem skąd czerpiesz tą wiedzę. A takim przypadku, rejestrując się bez rekomendacji automat przypisuje Cię w pierwsze wolne miejsce w matrycy, pod najbliższym partnerem.

Wyobraź sobie, że za SynTrade nie stoją studenci robiący sobie jakiś programik.. tylko poważni i szanowani ludzi. A sam sklep nie jest byle jaką "firmą internetową" ( w ogóle co to takiego? ) tylko legalnie działającą i płacącą podatki spółką. Akurat to, że część promocji programu partnerskiego sklepu odbywa się za pośrednictwem sieci internetowej jest wyłącznie spowodowane tym, że w dzisiejszych czasach to popularne medium. Uważasz, że jeśli np. firma mercedes posiada reklamy w internecie to też jest byle "internetową firmą" i jak chcesz jechać na jazdę próbną do salonu to najpierw poznajesz prezesa?

Program partnerski - owszem. Podobny jak na Orlenie, albo w Tesco... to też firmy internetowe i znasz prezesów? Szczerze zazdroszczę.

No tak same kopie...zobaczmy:
              - inny system wynagrodzeń i struktur
              - zupełnie inne podejście do tematu cen i prowizji
              - zupełnie inna kwestia wypłat
              - zupełnie inne możliwości rozwoju tu i tu

Gdzie te podobieństwa?

Jak dobrze widać, nie masz już argumentów i próbujesz odwracać kota ogonem pisząc ostatni akapit. Nie mi to oceniać. Skoro zaczynasz od oczernienia mojej firmy ( notabene nie masz pojęcia o tym co mówisz ), a kończysz, na tym, że to ja oczerniam Twoją.. to zakończmy tą dyskusję, bo widzę, że nie mamy o czym rozmawiać.

PS. I firma nie nazywa się SyTrade, tylko SynTrade.
              PS2. Mam wrażenie, że niestety bardzo mało wiesz tak o jednej firmie jak o drugiej skoro snujesz tak absurdalne teorię. I gwarantuję, że póki co szkodzisz jedynie sobie sama.

Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.

• olsko80 Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 13.10.13, 22:40
                Pani Cangu wogole nie wie o czym pisze. Już nawet, żeby oczernić jeszcze bardziej wypisuje jakieś bzdury, że wyskoczył błąd podczas odzyskiwania hasła. To akurat może zdarzyć się na każdej stronie.
                Oczywiście swoje linki polecające też musiała wstawić do wątku, na oczernianiu innej firmy też trzeba korzystać i polecić swoją ...
                Pani Cangur nie ma pojęcia o programach partnerskich i matrycach, gdyż każdy kto cokolwiek wie na ten temat nie gadałby takich bzdur. A niby dlaczego osoba, która chce się rejestrować miałaby kasować linka osoby polecającej? Pani Cangur widać stosuje takie praktyki, gdyż sama o tym wspomiała. Jeśli chodzi o Syntrade, gdzie występuje matryca binarna, założyciel jak i wszyscy pod nim mogą mieć pod sobą tylko 2 osoby. Więc osoby nawet kasujące reflinka "wpadają" w pierwsze wolne miejsce.
                Oczywiście też jestem ciekawa tych podobieństw firmy Syntrade do Familio. Może się Pani wypowiedzieć? Co świadczy o tym, że jest to "kopia"?
                Syntrade to:
                - Genialny plan wynagrodzeń
                - produkty znanych i cenionych marek
                - rabat dla nowych klientów 10%
                - wysyłka 4zł
                - od listopada posiadanie własnej platformy (własny sklep)
                - wypłata zarobionych pieniedzy na umowę zlecenie

To mi wystarczy, żeby działać w firmie Syntrade.
                Zapraszam bit.ly/19Dmiwt
              • cangu Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 14.10.13, 06:37
                Skopiowaliście pomysl Familo i temu nie można zaprzeczyć znając Familo.

"To tak samo jakbyś powiedziała, że biedronka jest kopią tesco. Potrafisz to wyjaśnić?"
                Bardziej tak samo jak pomysł Franczyzy i nie będę niczego wyjaśniać bo to jest widoczne.

"Jeśli masz życzenie usunąć ID polecającego to akurat świadczy o Twoim braku szacunku do czyjejś pracy."
                Jak pisałam, ja zrobiłam rejestrację eksperymentalną, dlatego usunęłam link - tylko tak mogłam to sprawdzić. Dlaczego uczy się ludzi maskowania linków partnerskich? Bo doświadczeni partnerzy wiedzą, że Polacy tak robią. A wy udajecie, ze coś takiego nie istnieje. Prawdę mówiąć długo w to nie wierzyłam, ale to jest niezaprzeczalny fakt.

Wyliczyłeś co jest inne. Pomysł jeste kopią. A te wyliczanki co jest inne są dobre dla ludzi nie wiedzących o co chodzi.
                Nie odwracam kota ogonem, jest pomysł skopiowany sprawdziłam, napisalam co mi się nie podoba. I nie ma tu nic do odwracania.

Jedyne co mogę podać, to dane osoby, - (nawiązując do poprzedniego Twojego wpisu). ID jaki przyznano nie pamiętam, nie pamiętam hasła, i nie jestem pewna z jakiego adresu dokonałam rejestracji. Czy w tej sytuacji potraficie pomóc?

Więcej napiszę potem.

• rivenmag2 Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 14.10.13, 09:45
                  Widzę, że masz ogromną potrzebę bicia piany i powtarzania w kółko tego samego.
                  Szkoda mojego czasu na tą rozmowę, która nie wnosi do sprawy nic poza kolejnymi niesprawdzonymi informacjami.
                  Zbyt wiele lat siedzę w tym biznesie aby dać się nabrać na Twoje marketingowe podchody: wasze BE, nasze CACY. Niestety, nie zniżę się do tego poziomu, gdyż po raz kolejny zarzucasz nam kopię nie umiejąc powiedzieć dlaczego.

Pewne jest, że i tak to ludzie ocenią czy i który biznes jest im potrzebny - a to najlepszy wyznacznik.

Dlatego nie mam zamiaru kontynuować tegoż wątku z Tobą.

PS. Oczywiście, że jestem w stanie Ci pomóc. Napisz do mnie wiadomość z imieniem i nazwiskiem, wówczas podam Ci Twoje ID, gdyż mam dostęp do bazy danych - ale nie mogę tego zrobić publicznie (chyba, że tego sobie życzysz - w końcu chodzi o publikację Twoich danych osobowych ) . Znając ID klikniesz przypomnienie e-mail i następnie odzyskasz hasło. W ekstremalnych sytuacjach istnieje jeszcze możliwość zresetowania hasła.
                • olsko80 Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 14.10.13, 09:46
                  Moglabys dać jakies konkrente argumenty przeciw Syntrade? Bo ten bełkot w którym jest dużo mało kokretnej treści mnie nie przekonuje...
                  Taka pisanina do niczego nie prowadzi.
                  A chętnych zapraszam do świetnego biznesu, nie zważając na posty jakieś Cangu'rzycy, która niewiadomo po co się tutaj odezwala.
                  bit.ly/19Dmiwt
                  • cangu Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 14.10.13, 15:35
                    Od początku podaję konkretne argumenty; pomysł jest skopiowany ale... Reflinki nieskopione a to błąd, zważywszy, że tutaj nawet maskowanie nie pomoże bo ID i tak można usunąć - To jest konkretny argument przeciw współpracy z wami. Drugi argument przeciw - Kto się kryje pod nazwą Syntrade. Rzucacie mi przykłady korporacji, ale nawet w korporacjach są nazwiska. Że nie muszę znać... Osobiście nie muszę, ale dane właścicieli firmy zawsze są znane. Nie w Syntrade.
                    Projekt mi się ogólnie podoba właśnie dlatego, że to kopia POMYSLU Familo. Wykonanie już nie.
                    Owszem podam dane, bo jak wspomniałam, zainteresowana jestem produktami jakich nie ma w Familo. Wcześniej jednak spróbuję poszukać czy nie zapisałam u siebie.
                    Nic nie mam do tego, że system nie przypomina mi hasła. To się zdarza. Jeszcze popróbuję.

Cytuję: "A chętnych zapraszam do świetnego biznesu, nie zważając na posty jakieś Cangu'rzycy, "
                    - Wyzwiska, jak w piaskownicy :) - To jest argument !
                    • konsultantbiznesowy Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 14.10.13, 17:29
                      Witam serdecznie
                      Chciałbym zaznaczyć kilka faktów dotyczących SynTrade, które tu osoba prowadzącym dyskusje umknęły albo zostały przedstawione nie do końca prawidłowo.

Na podstawie analiz szeroko pojętego rynku internetowego, a także uwzględniając zachodzące trendy w społeczeństwie grupa doświadczonych ekonomistów, informatyków i marketerów zainicjowała i stworzyła projekt biznesowy Syntrade. Podkreślić należy że mamy tu do czynienia z detalicznym sklepem internetowym połączonym ze znakomitym programem partnerskim.
                      Wiedzieć należy, że rejestrując się do ST można dokonać wyboru:
                      - stać się klientem i ułatwić sobie życie poprzez robienie zakupów w sposób komfortowy i uprzywilejowany
                      - stać się współwłaścicielem sklepu internetowego, zarabiać na sprzedaży z niego produktów i mieć realny wpływ na asortyment sklepu
                      - zając miejsce w programie partnerski i zacząć rozwijać się biznesowwo w tym projekcie poprzez budowanie struktur i zarabianie dużych pieniędzy
                      Najsłuszniejszym wyborem jest połączenie wszystkich możliwości, które daje SynTrade i wykorzystanie ich zarówno do zarabiania pieniędzy, budowania relacji biznesowych, a także ułatwienia sobie codziennego życia.

Należy także rozumieć sens działania w biznesie tego typu!
                      Można wejść do sklepu zapisując się bez linka referencyjnego, żeby mieć przywileje przy zakupach, ale wtedy powinniśmy być świadomi, że wpadamy w miejsce automatycznie przydzielone nam poprzez system(nie ma losowości w matrycy binarnej) i nie będziemy znali osób z którymi przyjdzie nam ewentualnie współpracować.
                      Zdecydowanie lepszym, rekomendowanym rozwiązaniem jest dołączenie do sprawnie zorganizowanej struktury, dającej perspektywy rozwoju biznesowego i oferującej wsparcie.

Twórcy projektu dają wybór przystępowania do sklepu i/lub biznesu, przez co SynTrade należy potraktować jako zupełnie innowacyjne, polskie przedsięwzięcie.

Zapraszam serdecznie wszystkich zainteresowanych do kontaktu tu na forum lub na emaila konsultantbiznesowy@gazeta.pl
                      • rivenmag2 Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 14.10.13, 18:16
                        Również Witam (konsultantbiznesowy).
                        Ciesze się, że ktoś dołączył do burzliwej dyskusji, która się tutaj wywiązała.
                        Pragnę dodać, że celowo nie przytaczałem tutaj tych informacji, gdyż starałem się jedynie odpowiadać na argumenty, którymi mnie zarzucono. Niemniej jednak są one doskonałym uzupełnieniem dla tej rozmowy.

Dzięki i pozdrawiam.
                    • rivenmag2 Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 14.10.13, 18:12
                      Pozwól cangu, że odniosę się do części Twojej wypowiedzi skierowanej w moją stronę.

Nie chce mi się już podkreślać po raz kolejny, że nie podałaś ani jednego argumentu na "skopiowanie", zostawiam ten temat całkowicie, bo widzę, że takich info nie przedstawisz.
                      Wg Twojego rozumowania (wracam do mojego przykładu) biedronka jest kopią tesco bo tu i tu: robisz zakupy, idziesz do kasy itd...

Natomiast w kwestii ID - informuję, że trwają pracę nad tym modułem i rzeczywiście, może nawet dzięki Twoim uwagom zajdą tu pewne zmiany w najbliższych dniach. Jesteśmy projektem zbudowanym od zera wg własnej wizji, ale dopiero zaczynami i dlatego liczymy się z każdym zdaniem krytyki i staramy się poprawiać niedociągnięcia. Dlatego za ta uwagę dziękuję.

Odnośnie kolejnego wątku, który kontynuujesz - danych osobowych. Żeby nie przedłużać niepotrzebnie, poinformuję Cię tylko, że Prezesem spółki SynTrade Sp z o.o. jest Pan Prezes Henryk Urbaniak.

Pozdrawiam.

• cangu Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 19.10.13, 20:08
                        Delikatniej niż ja, ale jednak ktoś wykazał, że jest to kopia Familo: n-kasa.pl/Thread-nowo%C5%9B%C4%87-program-partnerski-syntrade-w%C5%82asny-sklep
                        - PISZĄC: Familo było pierwsze, przetarło szlak. - Autor czyni aluzje, że skopiowano Familo.
                        Dlaczego czytając opis komuś kto zna Familo nasuwa się porównanie do familo „Przetarło szlak” ? - Jak zawsze, oryginał przeciera szlaki. Opis projektu wyraźnie wskazuje (każdemu, kto zna familo) że wasz projekt, nie jest waszym pomysłem, lecz kopią familo. I miast temu zaprzeczać ubliżać od cangurzyc, (to mnie nie boli, nie o mnie świadczy) zarzucać kłam, i domagać się konkretów (nie chce mi się opisywać projektu familo, tylko po to by wykazać, że skopiowaliście pomysł.), szlachetniej byłoby przyznać; skopiowaliśmy pomysł. Opis jest tutaj , a dalsza część raczej podawana już osobom zarejestrowanym, aby im się za bardzo nie mieszało. Mam pewność, że ten, kto założył sytrage był w Familo od początku i podejrzewam że, jest nadal, czerpiąc kolejne (nowe) pomysły.
                        Ale ja nie mam wam (skoro pomysłodawcy i założyciele Familo nie mają ) tego za złe. Tylko to, że można kasować linki. Zaś ktoś kto tak dobrze zna familo, by je tak pięknie kopiować. Natomiast czy to ładnie etycznie przypisywać sobie czyjś pomysł, to inna sprawa. Ja w takie sytuacje nie sugerowałabym ludziom, że to mój pomysł, lecz że np.. Wzorując się na pomyśle….
                        • konsultantbiznesowy Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 22.10.13, 17:18
                          Tutaj nie ma co się kłócić o to która firma przecierała szlaki. Należy po prostu potrzeć realnie do tematu. Wystarczy zobaczyć jakie możliwości daje syntrade i się zarejestrować, a następnie czerpać korzyści.
                          Czeka nas kilka interesujących zmian od 1go listopada i warto przy tej okazji zaznaczyć, że udział w zmianach mają członkowie programu partnerskiego.
                          Można czekać i przyglądać się lub zacząć działać. Zapraszam wszystkich chętnych do współpracy i do dołączenia do największej grupy biznesowej SynTrade w Polsce, której jestem współzałożycielem. My tworzymy coś przełomowego, korzystając z lat analiz i doświadczeń.
                          bit.ly/SynTrade
    • olsko80 Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 20.10.13, 10:31
      Witam wszystkich serdecznie :)
      Firma Syntrade wyszła na przeciw naszym oczekiwaniom i wymaganiom, dlatego wczoraj odbyło się spotkanie liderów, w celu przedyskutowania jakie zmiany należy wprowadzić, aby wszystkim dogodzić :)
      Podam tylko przykładowe z nich:
      - ceny produktów zostaną obniżone - mogę powiedzieć , że będzie znacznie taniej
      - zostanie zmieniony plan marketingowy (będziemy zarabiać do 8ej linii a nie do 6ej)
      - próg zakupów będzie tylko 1 (zostanie125pktów, nie będzie już drugiego 250pktów)
      - po 1 listopada w sklepie można będzie wybierać spośród 12000 produktów
      To jeszcze nie wszystko, zainteresowanych proszę o kontakt: olsko80@gmail.com
      A tych, którzy już dziś chcieliby się zarejestrować za darmo i czekać na rozwój wypadków zapraszam www.bit.ly/19Dmiwt
    • sulpher Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 01.11.13, 07:32
      Cześć,
      chciałem ci dziś przedstawić stronę na której można w łatwy sposób trochę dorobić.Na wstępie zaznaczę że cała inicjatywa wydaje się wiarygodna, ale do rzeczy. Dokładnie 12 października ruszył serwis internetowy Libertagia który umożliwia nam zarabianie $ poprzez klikanie linków sponsorowanych. Dziennie mamy 10 linków na które musimy kliknąć i odczekać 60 s., za każdy link otrzymujemy 0,23$ czyli jak łatwo można obliczać za jeden tydzień zarabiamy 12,19 $ (w sobotę i niedzielę nie pracujemy). Oczywiście możemy postarać się zwiększyć swoje przychody poprzez wykupienie płatnych programów(o tym nie będę się rozpisywał, ale jeżeli chcesz pisz na szybkizarobek@onet.com.pl) lub wprowadzenie do biznesu nowych członków. Polega to na tym że budujemy wspólnie jedną wielką sieć poleconych która razem wspiera się, rozwiązuje problemy, a przede wszystkim zarabia $. Nasza sieć nie jest na razie nie jest zbyt pokaźna, ale liczę że z biegiem czasu będzie coraz lepiej:)Jeżeli byś się zdecydował i miał jakiekolwiek pytania to pisz na szybkizarobek@onet.com.pl. A tu maszy link do rejestracji:
      www.libertagia.com/sulph
      • olsko80 Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 01.11.13, 10:36
        Witam, jestem w tym już od miesiąca...
        Ale zdecydowanie wolę Syntrade, gdzie od 1 listopada będzie bardzo dużo korzystnych dla nas zmian. Zapraszam:
        www.syn-trade.pl/PL130119
        • rivenmag2 Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 01.11.13, 13:50
          No i myślę, że ciężko przyrównać polski, legalny program partnerski sklepu do zagranicznego programu wysokiego ryzyka, który min. do wypłaty ma $500.. To raczej średnio trafione :)
    • konsultantbiznesowy Re: Syntrade – rób zakupy i zarabiaj na tym 29.03.14, 14:30
      Kilka zmian i aktualności po przerwie technicznej, postaram się przekazać co przez ten okres się zmieniło, a jest tego sporo.

Zacznę od tego, że projekt ewoluował i przekształcił się ze sklepu internetowego z programem partnerskim w platformę partnerską opartą o handel detaliczny, złożona z różnych dystrybutorów. Mamy teraz do czynienia z większym przedsięwzięciem, nie będzie to już sklep bazujący na chemii domowej i kosmetykach. Teraz w Syntrade będziemy mogli spotkać mnóstwo dystrybutorów, sklepów, hurtowni, producentów. Oczywiście nie od razu, bo w zamierzeniu twórców, każdy nowy "sprzedawca", będzie dodawany co około 3 miesiące(oczywiście jest to uzależnione od ilości produktów nowych dystrybutorów). Na dzień dzisiejszy mamy dodanego właściciela jednej z sieci drogerii krakowskich, a rozmowy trwają z czterema kolejnymi(produktu spożywcze,hurtownia motoryzacyjna, sklep meblowy, producent robotów kuchennych).

Co ważne zaszła korzystna modyfikacja w planie prowizyjnym.
      Z dniem 16 lutego w palnie prowizyjnym korzystnej zmianie uległ system Klonowania
      Jest to aktualnie program o nazwie Pozycja+ dostępny dla każdego uczestnika programu partnerskiego o pełnej aktywacji konta (po pierwszym zrealizowanym zakupie za 125pkt)
      System ten pozwala w prosty sposób zwielokrotnić prowizję partnerską w programie lojalnościowym SynTrade.

Został również korzystnie zmodyfikowany program motywacyjny dla topliderów, na obecna chwilę do podziału dla wszystkich którzy się zakwalifikują jest 2-3% obrotu.

Istotne równiej jest pojawienie się narzędzi online dających możliwość łatwiejszego promowania platformy partnerskiej SynTrade:

Internetowy formularz zaproszeń, który pozwala w prosty oraz szybki sposób przesłać zaproszenie do platformy partnerskiej SynTrade Twoim znajomym.
      W menu bocznym (menu główne) został udostępniona kolejna zakładka "Materiały reklamowe". Znajdują się tam już pierwsze banery reklamowe i będą umieszczane kolejne banery typu flas, statyczne i inne materiały reklamowe. Zakładka będzie sukcesywnie uzupełniana o kolejne elementy.

Prace, które zostały wykonane w trakcie przerwy technicznej:

Pełna integracja ze stanami magazynowymi. Od dziś do koszyka będzie można dodać ilość produktów fizycznie dostępną na stanie. Powinno to skrócić czas realizacji do 1-2 dni roboczych.
      Wyszukiwarka produktów - wyniki w formie listy produktów do dodania (jak na podstronach kategorii).
      Możliwość rejestracji jako firma, zmiany konta na firmowe/prywatne.
      Zastrzeżenie danych osobowych już na etapie rejestracji.
      Przy każdym produkcie obok punktów będzie widoczny stosunek punktów do ceny.
      Sortowanie po stosunku punktów do ceny (pozwoli w łatwy sposób wybierać produkty o najwyższej marży)
      W drzewku rozwijanym, przy każdym partnerze znajdzie się ikona informująca o tym, czy osoba aktywowała konto
      Na stronie głównej poprawki dotyczące liczby osób w grupie (pomijanie osób, które utraciły członkostwo).
      Osoby, które utraciły członkostwo zostały ukryte również w drzewku rozwijanym.
      W liście osób poleconych informacja o aktywności w danym miesiącu oraz również informacja o tym czy konto zostało aktywowane (pierwszy zakup).
      Na stronie produktu, poniżej lub w drugiej zakładce "zobacz inne podobne artykuły".
      Pamięć koszyka - po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu np dnia następnego w koszyku nadal będą znajdować się dodane produkty (chyba, że użytkownik posiada blokadę cookies)
      Usuwanie konta - W edycji profilu można samodzielnie usunąć swoje konto (zrezygnować z programu)
      20-25 dnia miesiąca automatyczny mailing do osób, które nie dokonały zakupu a mogą mieć naliczone minimum 5zł z obrotu grupy.
      Liczba osób w grupie na stronie głównej z pominięciem numerów nieaktywnych (usuniętych)
      W drzewku rozwijanym opcja wizualizacji z lub bez numerów nieaktywnych (usuniętych)

Na koniec chcę poinformować, że sklepy wszystkich dystrybutorów będą na odrębnych domenach, a strona Syntrade będzie służyła nam za biuro online. Da nam to możliwość kontaktu z każdym z dystrybutorów w sprawie produktów i przesyłek, a Syntrade zajmie się rozliczeniami naszych prowizji.

Wszystkie wprowadzone zmiany ułatwią nam funkcjonowanie, a wiem że będą wprowadzane kolejne rozwiązania, żeby było coraz lepiej i wygodniej.

SynTrade to ogromny projekt, który będzie się stale rozwijał. Ja postaram się podawać kolejne aktualności i rozwiązania, które się z czasem będą pojawiać, żeby rzetelnie zobrazować wszystkim zainteresowanym ten temat. Wiem z rozmów z twórcami i prezesem spółki, która jest właścicielem SynTrade, że warto związać się z tym biznesem, bo nie tylko pozwoli nam uczciwie zarabiać duże pieniądze, ale także rozwijać się(w przygotowaniu jest specjalny portal - Klub Nauki i Wiedzy), dlatego zapraszam wszystkich chętnych do rejestracji: bit.ly/SynTrade
      W razie jakichkolwiek pytań proszę bez wahania kontaktować się ze mną poprzez wiadomość prywatą tu na portalu ew. na maila: konsultantbiznesowy@gazeta.pl

P.s. Dla wszystkich, którzy czekali na nadanie KRS mam dobra wiadomość, już jest.
      Pełne dane spółki poniżej:

SynTrade Sp. z o.o., ul. Siemieńskiego 12, 35-234 Rzeszów
      NIP: 813-368-07-13
      REGON: 181028222
      KRS 000501174

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka