Dodaj do ulubionych

Zapomnij o klikaniu 2 centów dziennie!

07.12.14, 00:15
forum.gazeta.pl/forum/w,23,155801043,155801043,Zarabianie_w_internecie.html
Obserwuj wątek
    • realnakasa5 Re: Zapomnij o klikaniu 2 centów dziennie! 07.12.14, 00:26
      Prawidłowy link:
      forum.gazeta.pl/forum/w,112862,155801091,155801091,Zarabianie_w_PLN_USD_100_nie_SCAMY_SPRWADZ_SAM_.html?v=2#p155801091
    • morozow2 Re: Zapomnij o klikaniu 2 centów dziennie! 09.12.14, 14:08
      Mam sposób na zarabianie na oglądaniu reklam. Jeśli chcesz możesz się zapisać to nic nie kosztuje. Poświęcasz jedynie 15 - 30 minut dziennie. Im dłużej jesteś w programie tym większe są stawki za oglądanie reklam. Aby założyć konto wystarczy podać login, hasło, email (potrzebny do aktywacji konta), płeć, datę urodzenia (potrzebna w razie odzyskiwania hasła).

Link do rejestracji: TUTAJ

Dla zarejestrowanych przesyłam darmową instrukcję. Aby ją otrzymać wyślij email na adres pvrpl@o2.pl w temacie wpisując instrukcja a w treści swój login. Instrukcję dostaniesz w ciągu 24 godzin roboczych.
    • dawid19888 Re: Zapomnij o klikaniu 2 centów dziennie! 16.12.14, 13:39
      Chcesz zarabiać w domu?Jeśli tak to zapraszam :)
      digadz.com/Dawid1988
      www.paidverts.com/ref/Dawid1988
    • dawid19888 Re: Zapomnij o klikaniu 2 centów dziennie! 16.12.14, 20:53
      Troche sie myslisz :)
    • matez111 Re: Zapomnij o klikaniu 2 centów dziennie! 16.12.14, 23:41
      ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA TĄ STRONKE DAJE LINK NA POCZATKU MOZE BYC SŁABO ALE JA ZROBICIE JEDNA AKCJE DRUGA Z KAZDĄ BEDZIE SZŁO LEPIEJ WEJDZCIE NA CHAT I DOWIEDZICE SIE CO TREBA ROBIĆ ZAPRASZAM!!! MIESIECZNIE PRZY GODZINIE DZIENNIE = 200-400ZŁ!

LINK: www.kubigo.pl/profil/zarejestruj-sie/id/24457/code/f1ce00c04b55f6c/
    • siemek12 Re: Zapomnij o klikaniu 2 centów dziennie! 04.01.15, 22:25
      Polecam sprawdzić ten program, gdzie zarabiamy w bardzo prosty sposób na skracaniu linków:
      shorte.st/ref/3d50f3783e

Wystarczy zarejestrować się i zacząć dzielić się ze znajomymi skróconymi linkami, aby zarabiać!
      Rejestracja zajmuje kilkanaście sekund!
    • detor Re: Zapomnij o klikaniu 2 centów dziennie! 06.01.15, 15:56
      Polecam coś konkretnego i na lata, dokładnie to dwie firmy - www.lamininazdrowie.pl.tl oraz bardzo dobry biznes, nie tylko dla Pań - sukceszloupre.pl/Janusz/
    • pietia8479 Re: Zapomnij o klikaniu 2 centów dziennie! 19.06.16, 20:30
      Witam.
      Mam na imię Piotr. Od kilku miesięcy inwestuje i zarabiam w programie TrafficMonsoon. Firma ta zajmuje się promocją oraz reklamą internetową. Zyski firmy dzielone są między wszystkimi pracownikami. W bardzo prosty sposób i przy niewielkim wkładzie własnym można uzyskać bardzo fajne dochody. Służę pomocą i radą. Wszelkie pytania proszę wysyłać na e-mail poniżej. Poniżej również znajduje się link do darmowej rejestracji.
      mustang7984@gmail.com
      trafficmonsoon.com/?ref=pietia8479
    • mala-darka Re: Zapomnij o klikaniu 2 centów dziennie! 30.06.16, 08:35
      Czy można zarabiać za oglądanie filmów? A no można. Przynajmniej mam taką nadzieję, tylko żeby to osiągnąć potrzeba osób uczciwych i musi być ich sporo. Razem można więcej. Ostatnio znalazłem artykuł, że można zarobić 25 dolarów za oglądanie reklam. Ale od początku jest jakiś sobie serwis THW, który chce być lepszy od dobrze nam znanego YouTube?a. Potrzebuje on ponad 50 000 ludzi (wiek-powyżej 21 lat i ukończona szkoła średnia), którzy będą oglądać zwiastuny filmów, programy pilotażowe itd. i umieszczać komentarze.
      Dlaczego dzielę się z tobą tą informacją? A no dlatego, że będąc czyimś poleconym przyczyniasz się do większego zysku dla siebie.
      Reklamodawcy będą płacić 90 dolarów na godzinę.
      40 dolarów THW wypłaci oglądającym, z czego 25 dolarów dla ciebie, 5 dolarów dla twojego bezpośredniego sponsora i 1 dolar dla sponsorów z wyższych linii (których maksymalnie może być 10 co daje 10 dolarów)
      25+5+10x1=40
      A teraz logicznie. Jestem sobie ja (czyjiś polecony) i oglądam sobie godzinę reklamę. Dodatkowo mam 10 swoich poleconych (np. Ciebie). Osoba dzięki której się zarejestrowałam zarabia 25+5=30, dzięki mnie. Dodatkowo jeśli ma dalszych poleconych zarabia 30+10, czyli 40 dolarów. A teraz ja, oglądając zarobiłam 25 dolarów + 5 dzięki tobie (rejestracja z poleconego) i kolejne 10 z dalszych poleconych co daje mi 40 dolarów. No a teraz ty. Załóżmy, że są 2 opcje:
      1. Nie rejestrujesz się z poleconego-oglądasz godzinke i dostajesz 25 dolarów.
      2. Rejestrujesz się z mojego poleconego-oglądasz godzinke (masz 25 dolarów), zapraszasz do programu znajomego, który rejestruje się z twojego poleconego i ogląda godzine reklamę (25+5=30), znajomy zaprasza kolejnych znajomych do programu i jest ich 10 (30+10=40)
      No i porównajmy opcje.
      1. Zarabiasz 25 dolarów.
      2. Zarabiasz 40 dolarów.
      Wybór należy do Ciebie!
      No a teraz praktyka. Rejestrujesz się z mojego poleconego (TCKdaro1.THWglobal.com). Potwierdzasz wiadomość od THW. Otrzymujesz linki do rejestracji ze swojego polecenia. Reklamujesz się. Teraz jest rejestracja przedstartowa. 4 lipca ruszamy!
      Dziękuje, pozdrawiam i pamiętaj- Razem można więcej!

• martitt6 Re: Zapomnij o klikaniu 2 centów dziennie! 04.07.16, 17:18
      Witam!
      Okazja na zarabianie 1000$ miesięcznie BEZ WKŁADU WŁASNEGO i BEZ POLECANIA!
      Taką możliwość daje firma pośrednicząca w usługach reklamowych.
      Międzynarodowy GIGANT reklamy poszukuje ponad 50 000 osób w wieku powyżej 18 lat.
      Oficjalny start 4 lipca 2016r.
      Zarabiać możemy za oglądanie i komentowanie reklam:
      - pilotażowych programów telewizyjnych,
      - zwiastunów filmowych,
      - ankiet wideo
      - przeglądanych filmów i wiele innych.
      Za godzinę oglądania zarabiamy do 25$, gdzie maksymalnie możemy oglądać 10h tygodniowo, dzięki temu maksymalnie zarabiamy 250$ tygodniowo, co daje 1000$ miesięcznie.
      Dodatkowo firma przygotowała ciekawy program partnerski do 10- ego poziomu:
      Z pierwszego poziomu partnerów otrzymujemy 5$ z ich 25$, a na kolejnych poziomach 1$ z z ich 25$.
      Będą organizowane webinary w języku angielskim jak działać, aby zarabiać 5- i 6-cyfrowe kwoty.
      Nie ma tutaj żadnych opłat ani sztuczek.
      ZAREJESTRUJ SIĘ ZA DARMO, przecież niczego nie ryzykujesz ludzie z całego świata się rejestrują w programie średnio 1500 osób na godzinę
      Welcome to THW Global
      Dzięki programowi mogę pomóc każdemu osiągnąć niezależność finansową wystarczy ze skopiujesz poniższy link do przeglądarki i klikniesz register now. Działaj
      Martitt.BetterThanYouTube .com
    • tylkobtc Re: Zapomnij o klikaniu 2 centów dziennie! 14.07.16, 12:44
      !!!!! Sprawdzone i wypłacalne sposoby !!!!!

Najlepiej jeśli chcesz zarabiać przez internet na reklamach to zainteresuj się kranami bitcoin. Cały opis jest na bitcoinmaster.pl wraz z sprawdzonymi stronami które płacą? do tego poradniki jak korzystać z tych stron oraz jak założyć portfel? dzięki bitcoinom już zarobiłem powyżej 50 dolców a najlepsze jest to że wypłaty są cały czas od małych sum więc można przerwać kiedy się zechce zachowując zarobione bitcoiny w portfelu?

Masz bitcoiny i co z tym zrobić?
      Bitcoinami można już płacić na wielu serwisach, również za usługi. Możesz doładować nimi telefon, kupować gry na Steam, konta premium na portalach np zalukaj.tv, możesz kupować walutę premium w różnych grach online. Możliwości z dnia na dzień jest więcej lecz jeśli nawet byś chciał dostać po prostu pieniądze to możesz je sprzedać (wiele portfelów daje możliwość automatycznego wymiany BTC na dolary!)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka