Dodaj do ulubionych

Wypełnianie Ankiet - zarabiaj w swoim domu

09.01.23, 00:43
Możliwość dodatkowego zarobku poprzez wypełnianie ankiet internetowych dla znanych firm.
Wymagane jedynie ukończone minimum 16 lat!

Wypełniaj ankiety w swoim domu i zarabiaj dodatkowe pieniądze :)

Sprawdź szczegóły na stronie:
www.platne-ankietki.pl
Obserwuj wątek
    • pomoc-m2m Re: Wypełnianie Ankiet - zarabiaj w swoim domu 30.01.23, 20:33
      potwierdzam, wypełniając płatne ankiety można dorobić parę zł, może to robić dosłownie każdy, a nagrody za ankiety to naprawdę fajna sprawa! polecam stronę www.ankiety.net.pl
      • portus123 Re: Wypełnianie Ankiet - zarabiaj w swoim domu 01.03.23, 20:54
        Jak ktoś chce spróbować to polecam prostą i intuicyjną stronę opinie pl Zacząłem już od kilku tygodni wypełniać i jest to bardzo proste o ankiecie dostaje powiadomienie i wypełniam za co dostaję punkty , które mogę wymienić na gotówkę. Dla chętnych do sprawdzenia tematu podaje link rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=77189425 . Dla bardziej wymagających no i troszkę lepiej płatną jest oferta Ysense
        www.ysense.com/?rb=137032756 . Ważna rzecz jest to sposób zarobku dla cierpliwych ponieważ początki są naprawdę długie,nudne i nie ma co liczyć na jakieś kokosy. Ale jak się dobrze wykręcimy to nawet troszkę można zarobić. Życzę cierpliwości 😉.
      • jane28062806 Re: Wypełnianie Ankiet - zarabiaj w swoim domu 09.09.23, 14:56
        Polecam Attapoll. Praca polega na wypelnianiu ankiet. Można sobie trochę dorobić w wolnej chwili. Wyplata na PayPala przy 15 zł. Lepiej płatne ankiety zaczęły mi się pojawiać po ok. miesiącu.
        attapoll.app/join/grhtm
    • jorgus1969 Re: Wypełnianie Ankiet - zarabiaj w swoim domu 02.07.23, 13:08
      Zapraszam do grupy na fejsie: www.facebook.com/groups/798949131861075

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka